Új privát üzeneted érkezett!

Lara: lesznek júliusban Veszprémi Ünnepi Játékok - talán ez a neve a rendzevénynek. Ezek csak esti programok? Vagy napközben is vannak rendezvények? Érdemes elmenni?

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!Sajnos nem tudom hogy milyen rendezvények ezek mert eddig még nem voltam :oops:

Igen,nagyon ügyes volt a Hannus.
Én is örülnék egy talinak jó lenne összehozni :D
Vendég

Jártok még babaúszásra?

Szösz

KépKép
szosz

Most szünet van mert nyáron zárva van.Majd aug 28-án kezdődik szerintem akkor az egy éves babóknak másik úszás lesz,elég sok baba ennyi idős mint Hannus
Vendég

Jó reggelt!

Úgy tűnik ezen a héten mindenki jó híreket kapott a szemészektől!!!!

Niki szeme is teljesen rendben van, legközelebb oviskorában kell egy szemészeti szűrés, de ez már nem előzmények miatt.

Engem viszont szétvágott az ideg. 10 - re volt időpontunk, fél 10- re mentünk, gondoltuk addig megcsinálják az ultrahangot. Vártunk, vártunk. Végül fél 11- kor felmehettünk az UH- ra. 11.45- kor még mindig ott tébláboltunk, már mindenki bement előttünk, végzett...stb. Ekkor már megkérdeztem, hogy mi mikor jövünk. Ja, ők azt nem tudják, mi benne sem vagyunk a gépben. :twisted: Valaki a földszintem nem nyomott meg két billentyűt, ezért mi 1,5 órát vártunk. Nyanyó már nyűgös volt, álmos volt, aludt volna...semmi sem volt jó neki. Végre túlestünk a vizsgálaton 2 perc! Lementünk, megnézték, aztán kapott pupillatágítót és újra megnézték. Minden oké.
Közben jött a meglepetés. Valaki a folyosón odajött hozzám és azt mondta, SZia! én vagyok a Lara!
Tök jó volt. Csak én már annyira ideges voltam, hogy arra sem emlékszem mit csináltam, mit mondtam. Szóval most ezúton is elnézést kérek Larától, hogy nem voltam beszámítható. Alapban nem vagyok ennyire idegbeteg és szétszórt. Arra emlékszem, hogy tündéri az egész család, Hannus haját pedig borzasztóan irigyeljük!

A bókokat köszönjük :oops:

Nagyon örülök, hogy Hannus ilyen jól viselte a dolgot és hogy nem kellett sokat várnotok! Mikor mentünk hazafelé, gondoltam Hannusra! Szorítottunk!
bende

Bende: Nagyon örülök, hogy Niki szeme is rendbe jött! :D

Szösz

KépKép
szosz

Mindenkinek gratula a jó vizsgálati eredményekhez!
mancs nagyon jók a képek!
Ancsi merre vagy?
Gégéé...?
Lemerült a f.gép aksija,nem tudom most feltenni a képeket ,picit később,vagy holnap lehet,de holnap meg anyuékhoz megyünk látogatóba,meg a dédiékhez Pázmándra.
Jajj nagyon elfáradtam...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bende: örülök, hogy rendben van Niki szeme!

Sarmi: gondoltam rátok, hogy jutottatok haza? Du 2-kor állt a 7-es és az M7 is. Párom hozta a mamámat a kórházból. Nagyon sokat álltak. Jól éreztétek magatokat? Tesódék hogy vannak?

Mi is Pestre megyünk holnap, csak mi a cirkuszba. A játszótéri anyukákkal beszéltünk össze, 12-en megyünk 3 kocsival. Kiváncsi vagyok Levinek hogy tetszik majd. Dorcsika apával lesz, de asszem anyum is jön unokázni.
Vendég

Nem tudok képet feltenni :(
Vendég

Kép
Vendég

Milyen képeket akartál felrakni Lara? Merre jártatok? Mi ma is kettecskén voltunk-vagyunk Rékával! :cry: :cry: :cry: Kicsit már depis is vagyok emiatt! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Na talán most sikerül!

Füdés után Kép
Vendég

Bringával :D Kép

Mindent megeszek Kép
A fésüt is Kép
Nem lehet elég korán kezdeni Kép
Csinosan Kép
Tegnap kaptam játéktartó dobozt :D Kép
Vendég

Szia Szösz!Mindjárt teszek fel képet a mai napról is csak még le kell kicsinyíteni.
Sajnálom hogy Apa ennyit dolgozik :(
Ma balatonfüreden voltunk az egyik strand úgy van kialakítva hogy le van kerítve 2 medence egy nagy élménymedence meg egy nagy gyerekmedence 500 ft 2 órára szerintem nagyon megéri ráadásul nem is voltak bennt sokan.Úgyhogy elöször csónakázás volt a balcsin de most picit beleraktam a Hannust is úgy kapaszkodott.Aztán bementünk oda az élményfürdős részbe,nagyon jó volt :D :D :D :D

Apa nálatok mindig ilyen sokat dolgozik?
Vendég

Hát nagyon tündéri Hannus! És ezek a frizurák! Nagyon édes! Piros pöttyös ruci nagyon tetszik! :D

Szösz

KépKép
szosz

Ma éppen nem dolgozni van! :twisted: Kikapcsolódni! :twisted: De hétköznap meg sokáig dolgozik, általában csak fürdésre ér haza! Régen is sokszor későn jött haza, csak amíg én is dolgoztam ez nem tűnt fel ennyire. De hogy most egész nap arra várunk mikor jön haza apa, ez így nem túl jó! :cry: Most egyébként nagyon sok munkájuk van, de majd állítólag augusztusban már nem lesz ennyi! Hát jó lenne!

Szösz

KépKép
szosz

Mancsa:Jó szórakozást holnapra,bizti nagyon jó lesz :D :D :D :D Tegnap mi is lejöttünk az autópályáról mert lépésbe lehetett haladni.

Sarmon:Akkor jó pihenést!!!!Várjuk a képeket ha lesz majd időd :wink:

Bende:Köszönjük szépen a szorítást :D Nem kell elnézést kérned semmiért ,szerintem nem is voltál szétszórt,legalábbis én egyben láttalak :lol:
Vendég

Nekem is nagyon tetszik az a ruci,de még kicsit nagy a póló.
Ezt sajnos mi is ismerjük hogy egész nap Apát várjuk haza :( de most hogy kevesebb volt a munka a héten igy szerdán is wellnesezni voltunk,Hannus nagyon szereti :D
Remélem augusztusba pótoljátok.Nálunk az a jó hogy Apa hétvégén nem dolgozik.
Vendég

Akkor a mai nap :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Az utolsó két képen már itthon huncutkodik :D
Vendég

Jövő héten lesz a házassági évfordulónk, be van ígérve arra a napra egy szabi nap. Remélem tényleg szabin lesz apa, mert már a szülinapomra is ígért egy napot, de abból sem lett semmi. És remélem még jó idő lesz akkor is! Akkor lehet elmegyünk strandizni. Réka még nem is volt, pedig már felszereltem magunkat! :D

Szösz

KépKép
szosz

Nagyon jók ezek a képek is, látom Hannus már ismerkedett is! :D

Szösz

KépKép
szosz

Bizony mindig pasizik :lol:

Remélem akkor összejön!!!!!!!!!!!!Rékának is biztos tetszeni fog,meg nektek is jót tesz majd így hármasban lenni.Megvan már hogy hova mentek?
Vendég

Mi Siófokra szoktunk menni, a szabadstrandos részre.

Szösz

KépKép
szosz

Siófokot én is szeretem de az kicsit messzebb van így közelebb megyünk vagy füred vagy csopak az kb 15 perc kocsival.
Holnap meg falunapra megyünk Anyósékhoz.Kéne mennem aludni de nem is vagyok álmos.
Réka már átalussza az éjszakát?
Vendég

Nekünk meg Siófok van közelebb. Meg persze a Velencei tó még közelebb, de azt nem annyira szeretem. A Balcsi jobb! :D
Tegnap éppen átaludta, este 10-től reggel 8-ig aludt!!!!!!!!! Olyan jó volt, de nem akarok ebből messzemenő következtetéseket levonni, mert ilyen talán még sosem volt! Bár az tény, hogy amióta külön szobában alszunk, sokkal jobbakat alszik. Ha fel is kel éjjel, szopizunk, és általában rögtön utána vissza is alszik. De most biztos itt elkiabálom, és ma éjszaka nem így lesz.

Szösz

KépKép
szosz

Lara, nektek aztán nagyon mozgalmas napjaitok vannak! Hannust nem fárasztja ez a sok jövés-menés? Rékával ha valahova elmegyünk, utána legalább egy napig pihennie kell a sok látnivalót! :lol:

Szösz

KépKép
szosz

Remélem akkor így marad :wink: Mondjuk az tény hogy külön szobába ők is nyugodtabban alszanak,bár nálunk a Hannus az elejétöl egyedül aludt mi meg a nappali szobába,de úgy szeretnék egy külön hálószobát,egyszer majdcsak sikerül eladni a telket.
Hát igen a balcsi az jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg a tenger
:D
Vendég

A tenger az tényleg még jobb! :wink: Csak kár, hogy az 15 percnél messzebb van. :( De majd talán jövőre már lehet vinni Rékát is! Már úgy várom!!!!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

Azt már én is nagyon várom :D De idén még nem merünk elindulni :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Itthon vagyunk :lol: De mindjárt megyünk a Balcsira fürdeni :lol: Mi Aligára járunk már gondolkoztam, hogy talihelynek sem lenne rossz ha nem Fehérváron találkozunk :lol:

De a dugóban is tarthattunk volna egy rapid randit, mi is benne voltunk :twisted: Akkor mondta be a radió amikor már elhaladtunk az összetört kocsik mellett, hogy a belső sávban ütközés van. Egy kicsit el voltak késve :evil:

A héten itt van az öcsikém velünk eljött hozzánk nyaralni, ezt Matyi is élvezi :lol:

Hannusnak milyen csini rucijai vannak :lol: De nekem is mindjárt a pöttyösön akadt meg a szemem :lol:

Megyek összekapom magunkat

Szép napot!

KépKép
winchi

Sziasztok Csajok!

Nem bírtalak visszaolvasni benneteket, kicsit besűrűsödött a hétvégénk.

Dokinál voltunk csütörtökön du. : nincs semmi komoly azt mondták a mammográfián, csak a tejcimirigyek vannak kicsit becsomósodva, borogatnom kell, egyelőre nem kapok rá gyógyszert, csak ha rosszabbodik. Viszont nődokim szerint összeszedtem valami fertőzést, azért fáj a pocikám, most ezt kezelgetjük nem tom meddig, mert valószínű mindig ez jön vissza.
Köszönöm mindenkinek aki aggódott értem!

Jah, és igen, ahogy Sarmi írta, találkoztunk a madaras tesco-ban, hát nem volt nehéz kiszúrni őket, Jázi és Mózes egymás mellett álltak, és ahogy rájuk néztem, annyira hasonlítottak a kis szemük. Nagyon szépek, gyönyörűek, és Írisz baba pedig annyira örült, ahogy beszéltem neki, végig járt a keze lába, de lehet csak Dorkának örült annyira! :D:D:D
És Sarmi is tök jól néz ki, egyáltalán nem látszik, hogy 3 gyerkőcöd van, és párod is tök aranyos!
Sarmi: köszi a dicsiket, aranyos vagy, te is nagyon. És oan de oan jó volt veletek élőben is találkozni! :)

Lara: Hannus nagyon csini ezekben a rucikban. Igazi kis hölgyike. Nekem is a piros pöttyös tetszik a legjobban. :) Nagyon kis bájos.
És a bicója is szuper. Tudja már tekerni???? :)
A párod nem jön mostanában oktatásra??

Szombaton voltunk a munkahelyi gyereknapon, de a baba-mama ringatóból nem lett semmi. Így jártunk. De azért jó volt találkozni a kollégákkal, csak az a gáz 650 embert fognak kirúgni a cégtől. Szomorú :( Amúgy tök jól érzetük magunkat, Dorka nézegette a babákat, Móni kolléganőmet pedig megverte lufival! :)
Sajna mára meg lebetegedtünk, már az ügyeleten is voltunk. Gennyes mandulagyuszkó van. Már gyanús volt a héten alig evett a csajszika, de azt hittem a foga miatt, kenegettem mint a hülye Dentinox-al. Aztán tessék... grrrrr De szerintem a múltkor kb. másfél hete nem kezelte ki a dokinéni rendesen, így meg sem gyógyulhatott rendesen.
:twisted:
Elég szar éjszkáink is voltak mostanában felkelt 5-6-szor én meg a fogára gyanakodtam....:roll:

Ja, ez a Siófoki találka nem is rossz ötlet, mit szóltok csajok??

Na, megyek mert sok lesz belőlem! :) Igyekszem jönni a héten..

KépKép
ancsi_pancsi

EGY ÉVESEK LETTÜNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
naspolyácska

sziasztok!
újra fehérváron!!! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Milán nagyfiú BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Anyany jó hogy újra itthon vagytok ti is! :wink:

Ancsi örülök, hogy nincs nálad nagy baj jobbulást és a kis mennyasszonyunknak is gyors gyógyulást!!!

KépKép
winchi

Milánnak nagyon nagyon boldog szülinapot!

Anyany! de jó, hogy végre visszajöttetek!!!!!

Ancsi! örülök, hogy semmi komoly. Biztosan hatalmas kő esett le a szívedről.
bende

Milánnak nagyon vagány pasis a sérója!!!! tündérien néz ki az etetőszékes fényképeken.
Annyira nagyfiús!
bende

Sziasztok!

Milánnak nagyon boldog 1. születésnapot!!!! :D
Nagyon helyes volt a tortája, meg látom sok ajándékot kapott. Azért a tortának örülhetett volna jobban is! :wink:

Anyany: Zsófinak milyen tortája volt?

Bende: Niki is mindjárt egyéves! Miket fog kapni ajándékba?

Winchi: Milyen volt a Balcsin?

Szösz

KépKép
szosz

Látom sok manónak van triciklije - azt hiszem ez a neve. Viszont nagyon sok manót látok az utcán kis motorral (műanyag, viszonylag picike). Ezek egymást kiváltják, vagy-vagy?

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

MILÁNNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Micsoda édes okos nagyfiú már. Nagyon szép, vagány kispasi! :)
És sok szép ajándékot is kapott. A torta is nagyon aranyos, látom Tigriske fülecskéjét sikerült leharapni??? :)

Anyany: jó ez a kép Zsófiról. Nagyon aranyos rajta. Zsófiról is kérünk ám szülinaposokat!!!!!

Winchi: köszi, remélem hamar helyrejövünk.

Ma már picit javult a helyzet, délután már nem volt olyan magas láza, hűtőfürdőztem, mert már a sok Germicidet sem akarom pumpálni bele. kb. 5-ször befosizott szegénykém, enni nem akar, csak max. tápit, meg teát. A gyógyszert is alig tudom beadni neki, de majdcsak javul. Olyan mint egy kis rekedt varjú, olyan a hangja....jajj, ilyenkor úúúúúúúúgy tudom sajnálni!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Nagyon cuki Milán a szülinapos képeken! Jó pasi!

Zsófi is szép azokkal a hatalmas boci szemekkel!

Ancsi: örülök, hogy nincs nagy baj a csomókkal. Dorkának sok sok gyógypuszi! Szegény, ebben a dögmelegben lázasnak lenni ...grrrr

Lara: Hannus-képek is szuperek, nálam is a pöttyös a csúcs!

Szösz: ezet a tricikliket, amiken van keret, meg öv, már ilyenkor lehet használni, asszem 8 hótól ajánlják. A kismotor utána jön, mikor már tudja hajtani magát. Nekem Levi imádja, még most is előveszi sokszor a kismotorját a bicikli helyett. Olyan másfél éves kora óta motorozik, most már lassan kinövi a legnagyobb méretet. Nekünk 3 méretben van, és elég jó állapotban megmaradtak(legalábbis az első 2) így Dorcsi megörökli majd.

Tegnap voltunk a cirkuszban, tök jó volt, Levinek nagyon tetszett.
Vendég

köszönjük a dicsiket :lol: :lol:

Ancsi: Dorkának jobbulást kívánok!!!sok puszit küldök neki!!!!ha a láza nem megy le a kúptól, akkor a lázcsillapító kúpokat váltodatsd, mert azok egymást erősítik, adj neki napközben szirupot, mert a kúptól a Miló is fosizott, megingerli szegényt, éjszakára meg kúpot. az sem mindegy, h a hűtőfürdőt h csinálod. én úgy tom, h úgy kell, h egészen nyakig el kell benne merülni és min. 15 -20 percig benne lenni. a legjobb, ha közösen fürdesz vele, v apával fürdik és lekötitek a figyelmét, h ne ijedjen meg a sok víztől. előtte kúp és rá 10 percre a fürdő. az tuti hatásos. a vizesruházás sztem nagyon drasztikus, de azt is lehet, nyakik betekerni a vizesruhába, majd egy száraz törülközővel még betekerni 10 percig
sajnálom szegényt :cry: mégegyszer jobbulást neki!!!!

Szösz: a kieséggátlós triciklit már 10 hós kortól lehet haszálni és ezeknek van külön lábtartója is, mint a Hannusénak is, amit később v felhajtasz, v leszerelsz, mikor már tudja a pedált tekerni.
ebben a korban még a bébitaxi jó nekik, bár még arról sem ér le a Miló lába :lol: de feszít benne, mintha lovon ülne, nagyon élvezi mkettőt :lol: :lol:

a bébitaxit és a thomasos lasztit Gégééktől kaptuk!!!mégegyszer köszönjük!!!!!

Lara: Hannus nagyon édi!!!!!igazi kis csajszika már!!!ezt a járgányt mi is néztük, de végül a brendonos maradt, mert most kuponakcióban vettük, és a törzsvásárlói pontjainkat is beválthattuk, így jöttünk ki a legjobban :wink: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

mancsa, naspi: köszi, hogy aggódtok értünk.

Tegnap még mindig láz volt, bár néha lement. Nálam is mindig ez van tüszösmandulánál, hogy napokig 38,2 38,3 a lázam...de olyan balf@sz orvosaink vannak itt. Kész vagyok tőlük.
Hát akkor én rosszul csináltam a hűtőfürdőt, mert csak beleültettem a vízbe, és folyamatosan adagoltam hozzá a hidegebb vizet, úgy olyan langyosig. Lehet megpróbálom váltogatni a szirupot a kúppal. Van itthon panadol is, nurofen is. Arra nem is gondoltam, hogy a kúptól is fosizhat. Gondoltam azért mert nem eszik semmi szilárdat, még jó, hogy a tea meg a tápszer lemegy neki. Hát tényleg nem lehet jó ilyen melegben lázasnak lenni. Ha ma nem változik valamit a helyzet, akkor holnap reggel megint beviszem a dokihoz. Úgy félek, nehogy kiszáradjon. Bár iszik sokat, de a normolyt port sem tudom beadni neki, mert ha megérzi a teában, már nem issza meg a kis rafinált békám.
Bocsi lányok, hogy itt rátok zúdítom, de nem igazán volt még beteg a banyus, csak max egy kis orrfolyás, és most meg annyira aggódok....

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi: Jajj, szegénykék! Remélem most már lemegy az a fránya láz!!! Sok-sok gyógypuszi Dorkának!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Ancsi jobbulást Dorkának, remélem gyorsan elmúlik a láz!!!!

Mancsa milyen volt a cirkusz?

A Balcsi nagyon jó volt, Matyinak is tetszett, délelőtt még kicsit hideg volt neki a víz, hamar kijöttünk de délután már nagyon élvezte, pancsolás közben is dumál :lol:
Majd hozok képet is

KépKép
winchi

Kép
A nagy Balatonozás :lol:

Megyek kisült a kapros túrós ha jól sikerült megmutatom :lol:

KépKép
winchi

Én és a kis-nagy családom benne van egy Balcsis taliban!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép
Imádja a székét
Kép Kép
Bibi,apám őzikéje
Kép motorozás a papával
Kép szöszi

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ancsi: hogy van Dorka?

Winch: szépek vagytok a képeken! Öcséd olyasmi idős, mint én öcsém volt Levi születésekor, olyan különleges kapcsolat van köztük, Levi mostanában úgy emlegeti "a bátyám".
A cirkusz nagyon jó volt, 120 éves a Fővárosi Nagycirkusz, jubileumi előadás van most, tök jó volt. Azóta cirkuszosat játszik a fiam, úgyhogy bejött neki.

Sarmi: tök jó etetőszéketek van! Gondolom nagy kedvenc az őzike a gyerekeknek. Messze laknak a szüleid? Írisznek nagyon huncut szeme van a képen.

Tali: én is benne vagyok, de apával egyeztetnem kell előtte, hogy kapjon szabit. Én nem vezetek olyan messzire.
Vendég

El is felejtettem írni, hogy voltunk védőnőnél, Dorcsika 9,25 kg és 71 cm. Azt mondta nyugodtan csináljak neki vacsira tejbegrízt tápszerrel. Kipróbáltam, imádja. Pedig szarul néz ki.
Vendég

Sziasztok!

Dorka nem jól van, bár már a láza lement, de a genny kezd kifakadni a torkán, és tegnap éjjel 3-ig fennt voltam, mert öklendezik szegénykém, meg köhög gondolom szakad fel neki. Annyira aggódok lányok. Itt van a nyár, jóidő, mi meg itt betegeskedünk, se Balaton, se udvaron játszás...Ráadásul jövő vasárnap szülinap. Remélem addigra meggyógyul.
Mostmár azért eszik egy-két falatot, tegnap 1 kinder tejszeletet, meg egy fél banánt megevett. Ma megint lecsúszott egy kinder, meg pár kanál krémtúró.
Most alszik, de 2 percenként rohangálok be, hogy vesz-e levegőt.
Kérdezte a doktornő, hogy van-e még tejci, de mondtam, hogy sajna nincs. Bár lenne, akkor biztosan hamarabb meggyógyulna. Én hülye meg még ami a fagyóban volt két pohár azt is kiöntöttem, bár mondjuk már volt vagy 6 hónapos..

Winchi: nagyon szépek vagytok a képeken. Tök jó ez a Balcsis képeslap háttér. Hogy csinálod ezeket?

Sarmi: édesek a gyerkőcök nagyon. Aranyos az őzike. Elég szelíd, ha így hagyja magát cumiztatni. Íriszke nagyon-nagyon kis huncut funcut. Látszik hogy jó husiban van. Jó ez a Giraffe Club-os etetőszék. Mi is ilyet akartunk, de lett helyette babakocsi! :)

Mancsa: Dorkának szép súlya van, már lekörözte Jázmint ő most 9,17 kg. Bár az utóbbi két hétben sztem csak fogyott.

Lányok a Balcsis talival várjatok meg minket míg meggyógyulunk! Léccci léccci!!!!

Pusz mindenkinek, megyek megnézem Dorkát vesz-e levegőt.

KépKép
ancsi_pancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?