Sziasztok Csajok!
Nem bírtalak visszaolvasni benneteket, kicsit besűrűsödött a hétvégénk.
Dokinál voltunk csütörtökön du. : nincs semmi komoly azt mondták a mammográfián, csak a tejcimirigyek vannak kicsit becsomósodva, borogatnom kell, egyelőre nem kapok rá gyógyszert, csak ha rosszabbodik. Viszont nődokim szerint összeszedtem valami fertőzést, azért fáj a pocikám, most ezt kezelgetjük nem tom meddig, mert valószínű mindig ez jön vissza.
Köszönöm mindenkinek aki aggódott értem!
Jah, és igen, ahogy Sarmi írta, találkoztunk a madaras tesco-ban, hát nem volt nehéz kiszúrni őket, Jázi és Mózes egymás mellett álltak, és ahogy rájuk néztem, annyira hasonlítottak a kis szemük. Nagyon szépek, gyönyörűek, és Írisz baba pedig annyira örült, ahogy beszéltem neki, végig járt a keze lába, de lehet csak Dorkának örült annyira!
:D:D
És Sarmi is tök jól néz ki, egyáltalán nem látszik, hogy 3 gyerkőcöd van, és párod is tök aranyos!
Sarmi: köszi a dicsiket, aranyos vagy, te is nagyon. És oan de oan jó volt veletek élőben is találkozni!
Lara: Hannus nagyon csini ezekben a rucikban. Igazi kis hölgyike. Nekem is a piros pöttyös tetszik a legjobban.
Nagyon kis bájos.
És a bicója is szuper. Tudja már tekerni????
A párod nem jön mostanában oktatásra??
Szombaton voltunk a munkahelyi gyereknapon, de a baba-mama ringatóból nem lett semmi. Így jártunk. De azért jó volt találkozni a kollégákkal, csak az a gáz 650 embert fognak kirúgni a cégtől. Szomorú
Amúgy tök jól érzetük magunkat, Dorka nézegette a babákat, Móni kolléganőmet pedig megverte lufival!
Sajna mára meg lebetegedtünk, már az ügyeleten is voltunk. Gennyes mandulagyuszkó van. Már gyanús volt a héten alig evett a csajszika, de azt hittem a foga miatt, kenegettem mint a hülye Dentinox-al. Aztán tessék... grrrrr De szerintem a múltkor kb. másfél hete nem kezelte ki a dokinéni rendesen, így meg sem gyógyulhatott rendesen.
Elég szar éjszkáink is voltak mostanában felkelt 5-6-szor én meg a fogára gyanakodtam....
Ja, ez a Siófoki találka nem is rossz ötlet, mit szóltok csajok??
Na, megyek mert sok lesz belőlem!
Igyekszem jönni a héten..