Új privát üzeneted érkezett!

Beo!
Nyugi,nincs lemaradva Balázs!Ő meg biztos mást csinál amit Iza nem!Amúgy ő is csak akkor tartja fejét amikor kedve van hozzá :wink: :lol:

Mezsó!
Szerintem elég erős Peti!!!!És legalább jobban fog neked örülni ma!Aztán gyorsan eltelik a hétvége és hamarosan otthon lesz!!!Tényleg,arról van már hír h kb meddig kell a kórházban lennie???Lehet már kérdeztem :oops:

annus11

Lekri: Tofit beválalom!!!!! :D
Levit jelenleg nem tudnám utolérni, ha neki áll futni...... :roll:

KépKép

Viki
viki23

:lol: :lol: :lol: Viki

Éviről nincs újabb hírünk::::Hazamentek már????

annus11

Annus: hát én is akkora erőt érzek látok Petibe az elmúlt másfél hétben hogy alig merem elhinni!!! :shock: :shock: :) Csak abban bízom,hogy ha érzelmekről van szó,akkor is erős!!!! :roll: Már úgy összegészében meddig kell kórházban lennie?Hát 2-3 hót jósolnak míg feküdnie kell,utána hazajöhetne,tehát október elején de annak semmi értelme,mert ugye lábra kellene állni,újból járni és azt otthon nem bírja tanulni...Úgyhogy ha kimondottan kikerül a kórházból,akkor átkerül rehabilitációs intézménybe,ahol gyógytornászok és mindenféle szakemberek segítik a sikeres újbóli járását.Tehát durván fogalmazva ebben az évben a Karácsonyt talán velünk tölti.DE ÉL!!!!!!!És ez a lényeg nem? :wink: Évitől újabb sms-t nem kaptam...

//Most szóljatok hozzá...Szerintetek legyek meglepve ha ettől a sok idegtől amit megérek már vissza is jött a hasmenésem???Tegnap este óta érzem hogy nem oké bent valami...Pedig már szinte bármit ehettem majdnem 1 hónapja,erre megint gyötörni kezdett...Ez tényleg idegi alapú lehet,mert most van idegem rendesen...És az a baj,jó ideig ez nem is lesz jobb//

Kép

Kép
mezsó

hali:)
na akkor ha a fiúk befejezték a hasmarsot akkor Levi megy Annushoz,Iza mellé és Tofit viheti Viki.de csak 3napra.addig én pihizek,apázok.utána össze szedem a kölyköket :)
Vendég

:D
Tyúúhhúúúú!!!!
Enyém a kis sumák szemű!!!!!!! :D

KépKép

Viki
viki23

Mezsó!
Ez tényleg jó sokáig tart akkor...szegény tudja h ilyen hosszú ideig benn kell lennie?Azt meg teljesen megértem h ettől gyomorideged van....kinek ne lenne! :roll:

Lekri!
Oké,csak aztán 3 nap után nehogy ne akarjanak hazamenni!Vikivel elkényeztetnénk őket :wink:

annus11

annus: jaja ő is kalkulál vele,dehát azzal bíztatom,hogy az idő múlásával ahogy jobban lesz/mert hát ebben bízunk hogy jobban lesz... :roll: /egyre többet és hosszabb ideig fogom próbálni Blankát is bevinni hozzá.Szegénynek nagyon hiányzik.Petinek a Blanka...Blankának is gondolom az apja csak ő még nem tudja mondani... :cry: Gyomorideg a blogomban leírtak miatt nagyon van... :? Ha nem olvastad,menj és olvasd!!!!Tegnap este írtam bele...

Most várom nővéreméket,bármelyik pillanatban érkezhetnek és indulunk Pestre!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Mindjárt elolvasom!!!
Akkor jó Petizést :wink:

annus11

Mezso:Jó sokáig bent kell lennie.De igazad van az a lényeg hogy megúszta a védőangyalok vigyáztak rá.Kitartást!!!

000kata

Sziasztok!

Annus, Évi írt a mamanetre pár sort még 2-án miért vannak még kórházban én is pont most olvastam. Nagyon jó a videóklipp! :D

Mezsó, sajnálom, hogy ilyen sokáig kell majd bennmaradnia a kórhában, de az a lényeg, hogy meggyógyuljon! Én is jó Petizést kívánok, bár szerintem már tuti haza is értél.

Képzeljétek Levinek sikerült kétszer pár pillanatra négykézlábra állnia magától! :lol: :lol: És fel is tud ülni egyedül ha van mellette valami amiben kapaszkodhat. Félig pedig úgy tud felülni, hogy nem kapaszkodik semmibe csak hasizomból!! :lol: Teljesen meglepődtem mikor egy pillanatra megállt négykézláb!
Bekukkantottam anyatanyára és elvileg már nincs vírus, meg vírusellenőrzés sincs már. Meg jelentkezett két új tag.

anitapo20

Anita:nagyon ügyes Levi baba :lol:

000kata

Anita: Levid akkor szuperügyi!!!! :D :D :D :D

Anyatanyán én 1 új tagot láttam,írtam neki privit,hogy várjuk itt szeretettel,mert most itt aktívkodunk. :wink:

No tegnap este már nem jöttem,mert kidőltem de Petiztem igen. :wink: Helyzethez képest továbbra is erős,jól bírja magát!!!azt láttam rajta mint előző napokban. :) már elég jól eszik szilárd ételt is/eddig az étvágya se volt a régi,de már kezd visszatérni neki/.Kivették a katéterét,úgyhogy mostmár kacsába kell pisilnie,nincs bent a katétere!!! :) És tegnap végre már sikerült ágytálat használnia is!!!!!!!Másfél hétig semmit sem produkált! :shock: De tegnap igen! :wink: Apró örömök azért... :oops: :wink: Továbbra is oxigén nélkül lélegzik,és a bal lábát is mozgatja minimálisan.Jobban mint az előző napokban!!!Kis ügyesem! :wink: Fürdettem tegnap is,ekkor kicsit összekaptunk,de ő kezdte... :evil: Elfordult az ágyban hogy mossam a hátát,de közben fogni kellett nekem azt a tüdőbe bevezetett csőt is.Egyszer véletlen határozott mozdulattal megrántottam a csövet,és rengeteg véres trutyi jött belőle elég sokáig pont akkor mikor megrántottam.Azt hittem én csináltam valami nem jót...nagyon megijedtem!!!! :cry: :cry: Többször is visszakérdeztem,hogy tuti az a vákum szívta pont a váladékot amire a cső vége van csatlakoztatva??Mert írtózatosan megijedtem... :cry: És ő ezen felhúzta magát,hogy visszajött a halál torkából és így se hiszek neki,hogy mit mondd???Majdnem nagyon összevesztünk... :cry: Aztán persze rájöttünk milyen hülyeséget csináltunk,hogy veszekszünk és hamar kibékültünk. :) De még hazafele csak küldött ezzel kapcsolatban nekem sms-t hogy milyen szarul esett neki,hogy nem hiszem el amit mondd!!!!!/Mert tegnap vittem neki telcsit :wink: /És végül nagy szerelmetes sms-ek közepette megbeszéltük hogy amint 2 lábra bír állni,azonnal szeretnénk a templomi esküvőt. :wink: :wink: :wink: Nekünk még olyan nem volt,csak a polgári!!!!

Ennyit a tegnapi napról de most mennem is kell,mert anyu itt mondja mögöttem hogy segítsek neki... :? :(

Kép

Kép
mezsó

Mezso:örülök hogy jobban van Peti.Esküvő..de jó :lol: :lol:

000kata

Kata: mi van abban ennyire vicces hogy esküvő? :) Semmi extrát nem akarunk már!Úgy terveztük hogy majd Blanka keresztelőjét az egyházival együtt tartjuk,de a történtek után én nem akarok semmi felhajtást,nem akarok gyűjtögetni szép fehér menyasszonyi ruhára,nem akarok vendégsereget csak magát a szertartást szeretném templomban,és Isten előtt. :) Ha Peti ezt az egészet túlélte annak komoly oka van,és azt hogy szeretnénk a templomi esküvőt amilyen hamar csak lehet,mindketten belülről érezzük!!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Na és akkor ma is látogattam :wink: :wink:
Peti főnöke,illetve a volt főnöke a Laci vitt fel,és a családjával együtt.Volt valami programjuk,de jól is jött ez így ki,mert 3óra hosszát Petivel lehettem. :D :D :D Klassz volt! :D :D :D Egész jó hangulatban találtam,most a legjobban a fülledt meleg zavarta,ki van tőle készülve,meg a csőtől is ami a tüdejében van bevezetve...Mert ugye nem tud miatta moccanni,és a hátán kell feküdnie non stop.Közben meg annyit már javult az állapota,hogy ha nem lenne csöve,akkor jobbra balra tudna az ágyában forogni,mert ereje is van hozzá!!!De a cső nem engedi a szabad mozgást és ezt nagyon nehezen viseli,és fáj is neki a cső ahogy bent van már nagyon.De holnap reggel ki fogják neki venni!!!! :D Utána kontroll RTG-ek lesznek,hogy minden okés-e,és reméljük a holnapi nap kapunk egy rábólintást arra,hogy lehet hazaszállítani!!!!!Nagyon kérjük ezért a drukkokat!Már jó volna nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!A cső egyébként ma már el volt zárva,a vákum nem szívta kifelé ma a trutyit,ennyi kellemetlenséggel legalább már kevesebb! :wink: és gyönyörűen lélegzik egyedül,oxigén nélkül! :) Tudja mozgatni már a bal vállát is,ez eddig ugye nem ment!!!És a bal alkarját is tudja fel le emelni,eddig ez sem ment,és mozgatja a bal ujjait.Eddig ez sem ment. :wink: Na milyen kis kitartó és ügyes apa a mi Apukánk!!!! 8) :wink: És mennyire szeret a lelkem!!!Ma is tudtomra adta! 8) :wink: Ismét nagyon hasznos volt hogy beugró helyen van az ágya,és nem lehet rálátni egyből. 8) :oops: :oops: :oops: 18as karika... :oops: :oops: :oops: 8) Amennyi része kórházi keretek között megvalósítható... :oops: :wink: Nem is beteg!!!!!El lettem halmozva szeretettel az tuti. :wink: :)
Hát ennyi a mai napról,a holnapi nap remélem jó híreket tartogat!!!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó nagyon örülök ezeknek a jó híreknek.

ha megkérlek le tudod írni nekem amiről beszéltünk? köszönöm

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Kép

KépKép

Viki
viki23

Kép

KépKép

Viki
viki23

Sziasztok!
Ez a kicsi fiam kicsi szekrényei :D
Úgye milyen vagány :D
Most már nagyon be vagyunk zsongva. Minden mocorgása frankón látszik a hasamon annyira nem fér el...
Mennek a tippek mikor szülök: 8-án; 9-én; 11-én; és 13;án eddig ezek a menők :D
Ja meg volt 2-a is de azonn már túl vagyunk :D

Lekri: Anyuék megvették az utazó ágyat, úgyhogy mázlid van nem fog zaklatni a férjecském érte :D
Tofi még sokáig nyúzhatja :D

KépKép

Viki
viki23

Viki!
Nagyon jó a bútor!!!!!Alex ide szívesen érkezik majd!!!!Kiságy is ilyen?Babakocsi megvan már?

Mezsó!
Várom a mai napi híreket!!!Jó lenne ha szállíthatnék már!!!!+++++++++++++++++++++++

annus11

Peti túl van a kontroll RTG-eken,és beszélt a kezelőorvosa vele.Minden rendben,szállítható állapotban van,ha tudjuk akkor holnap haza hozhatjuk máris!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Most hívott a hírrel Peti!!!Juppppééé! Smile

Kép

Kép
mezsó

Viki: klasszak a kicsi Alex kicsi szekrénykéi! :wink: :) Tök izgi!!Nemsoká szülsz!Irigykedem picit... :oops: 8)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Kép

annus11

Mezsó!
Nem tudok belépni a blogodba...megírod a jelszót?Én beállítottam anno h automatikusan lépjen be...erre most nem akar és nem emlékszem h mi volt az.... :roll:

annus11

Annus: a kiságy a hálóban van.. Az egy hagyományos kiságy, még Lekri Tofiájé volt :D

Szerdán megveszem a kenceficéit és kész... Me lesz minden.... Wááá.. MOst már kezdek egy kicsit izgulni, de nagyon várom már hogy itt legyen velem :D már mint a kezemben :wink:

Mezsó: Nagyon örülök , hogy Peti ilyen jól van már! És le a kalappal előtted, hogy ilyen erős voltál/vagy!!!!!!!!!!!! Minden tiszteletem a tiéd!!! Én tuti összeomlottam volna.. :cry:

Ja és köszönjük a bútor bókokat :D:D
Ha kell az asztalos száma szóljatok :lol:

KépKép

Viki
viki23

hali:)

Viki
tényleg nagyon jók a butorok :)
akkor ha nem szülsz meg akkor csütörtökön számithatok rád?
tök jó,hogy anyukádék ennyire kiveszik a szerepüket :)
Mezsó
mármint Kecskemétre a kórházba mehet Peti?vagy haza a házatokba?
Vendég

Lekri: Persze, hogy megyek értetek! De biztosat majd szerdán mondok!!! Ja és akkor lerakom a mi verdánkat a telepen és a tiétekkel megyek tovább ha nektek úgy jó...
mert akkor nem kell a gyerekülésekkel szenvedni!

KépKép

Viki
viki23

nem bírok Balázzsal. Tudom nem lenne szabad hagyni h felüljön. de nem tudok mit csinálni Vele. Ha fél ülő helyzetben vagyunk. leülök valahova és Ő az ölemben van, erőlködik nyüszög, érzem h feszíti a hasát, fel akar ülni. Amint oda adom a két ujjam, megmarkolja és érzem már húzza fel magát. naponta 1*2* engedem Neki, mert tudom nem szabad.

viszont, amit az orthopéd doki mondott, h naponta 2*3* hanyatt fekvésből szépen lassan húzzam Őt fel, h erősödjön a nyaka, azt eleinte nem értette, elhagyta a fejét, most már amint megfogom a kezét tudja mi jön és küzd.

Ma a pelenkázón is megcsináltuk a csipő torna után. elkapta a kezem, felhúzta magát, közben kéjes fejet vágott (szinte hallom a gondolatait: háháh felülteeeeemmm!!!) a hasam a pelenkázó széléhez ért, Balázs betámasztotta oda a lábait, és kirúgta magát, ezzel egy pillanat alatt lábra állt. én meg kapcsoltam, és elkaptam a fenekét...

Mezsó amiről beszéltünk, kérlek írd le nekem, annyira... ájh úgy örülnék neki, hisz olyan ügyes, erőlködik, látom, h már "menne" csak a teste fogságában él, pedig még kis ebihal és nem szabad Neki ilyeneket csinálni...

bezzeg a fejét az ágyban nem emeli... de rájöttem miért :D mert Ő nem a karját használja h kinyomja magát, hanem a lábait lendíti, h azzal a lendülettel dobja át a fejét egyik oldalról a másikra. :D azt lehet látni, láb lendít, fej fordít :D de már cselezek, mert lefogom a lábát, és úgy szépen pakolgatja a fejét...

azt hiszem itt az ideje egy Dévényeshez...

Kép

bogyó_beo

http://www.youtube.com/watch?v=xm9O4mvHy30

tudom rosszul tartottam a telcsit, de úgy siettem.. :)

Kép

bogyó_beo

Képzeljétek micsoda vásárt csináltam!
Legalábbis remélem h tényleg akciós ár volt,és nem került alapból ennyivel többe mint máshol!

Szóval vettem egy kengurut!Újszülött kortól jó 9 kilóig.Ha nehezebb lesz én úgyse cipelem,max majd veszünk akkor vmi háti hordozót amiben az apja viszi(én meg ugye majd kistesót vihetem ebben)Ez egy chicco go baby kenguru,5990 volt.Igaz h júniusban volt náluk akcióban,de mivel elfelejtették leszedni az árat a weblapról így mondta a csaj h oda adja még akcióban!Aztán vettem egy tornáztatót!Szőnyeg nélkülit mert az van alá!Szintén akciós volt :oops: egy chicco happy jungel gym.11ezer helyett 6990ér :lol: :lol: annyira boldog vagyok!!!Úgy látszik h ölembe hullanak az akciók! :wink:

annus11

Beo!!!Először neked...Ment a privim nem kaptad meg?? :shock: Mindjárt bemásolom ide mit írtam neked,ha már Balázs "gondjáról"írtál ide ki az üzifalra is...

Kép

Kép
mezsó

Beonak válaszom

Szerintem Balázsodnak van egy olyan problémája hogy opisztotónusos tartás.Ez szaknyelven így hangzik.Magyarán arról van szó,hogy az izmaiban van egy plusz idegmozgás amitől ő mindig megakarja feszíteni magát,fel akar állni.Szóval tudatosan nem ő akar felállni,hanem ez az idegtevékenység dolgozik benne.Így tudnám neked leírni a lényegét.Nagyon sok babának van ilyen baja...de nem is nevezném bajnak.Tornával könnyen leküzdhető.Az a baj hogy sok anyuka nem törődik ezzel a tartással ami Balázsnál is előjött,és örülnek annak hogy az ő gyerekük idő előtt fel akar állni.Pedig ez nem jó,mert ez a plusz izomtevékenység ha tornával nem nyomják el,akkor hátráltathatja a későbbi mozgástevékenység kialakulását.Vagy bezavarhatja.Ha megnyugtat Blankának is volt ilyen opisztotónusos tartása elég rendesen...Vittem Dévényeshez 2-3 hónapig és semmi gond nem volt.Gyönyörűen elmúltak a feszítgetései,és szépen haladt a mozgásfejlődése. Smile Nincs semmi baj Balázzsal sem,de vidd Dévényeshez amilyen gyorsan csak tudod!!!!Járjatok tornázni.A Dévényes a buksiemelést is fogja tudni segíteni.Valószínű Balázsnál is van olyan mint Blankánál...Blankának is kicsit gyengébb volt a nyaki-háti izomzata és nem igazán kapkodta ő sem a fejét.A Dévény torna ezekre a gondokra rengeteget segít!!!!
Hát ennyit akartam,remélem segítettem és megfogadod amit írtam. Very Happy Ja nővérem háziorvos lecsekkoltam nála hogy neki mi a véleménye Balázsodról... Embarassed És ő is Dévényt tornát javasolt és ugyanerre az opisztotónusos tartásra gyanakszik így látatlanban!!!!

Egyet ne feledj!!!SEMMI GÁZ NINCS BALÁZZSAL,CSAK DÉVÉNYES FELÉ KELL VENNI AZ UTATOKAT MIHAMARABB! Wink Attól ő még ugyanolyan fejlett gyermek mint a többi,csak egy kis erősítésre van szükség. Wink

Kép

Kép
mezsó

Annus. szerintem e-mail címed a gond.Azt hiszem ha nem gmail-es akkor havi szinten újból kell meghívót küldjek.Megpróbáljam? Jelszó az mindenkinek saját szerintem egyébként!!Köszi hogy örülsz velem/velünk! :wink:

Viki: ne kerülj hasonló helyzetbe,de hidd el muszáj erősnek maradnia ilyenkor az embernek!!!! :roll: Én vagyok talpon,Peti ügyleteit is nekem kell intéznem... :roll: Plusz Blanka most megy majd bölcsibe,én is szept 1-től dolgozom,nem omolhatok össze,arra sincsen időm!!!!! :roll:

lekri: haza=kecskeméti kórházba... :roll: De legalább oda már bármikor bejutok!!!!!Hatalmas könnyebbség sokkal sokkal egyszerűbb mint naponta a Pestre való feljutásomért aggódni!Hogy összejön-e vagy sem...

Kép

Kép
mezsó

Remek vásárokat csináltál,most olvasom annus!!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

de, de megkaptam köszönöm, válaszoltam is rá 1-2 sort, mert pont előtte írtam ide is.

Balázs ma 2*20 percet aludt és most is folyamat üvölt... kivagyok... nem értem én ezt az egészet...

Kép

bogyó_beo

Annus, nagyon jó vásárt csináltál szerintem is!!! :D

Beo, annyira kis helyes Balázs a videon. :D

Viki, nagyon jól néz ki Alex bútora!! :D

Mezsó, újra csupa jó hírek! Nagyon örülök! :D Szorítok, hogy össze jöjjön a hazaszállítás! :D

Egy kérdés. Levin már tegnap is láttam két pici pöttyöt. Nem szúnyog csípés szerintem nem úgy néz ki. De mára megint lett rajta még négy a karján. Csináltam róla egy képet remélem látszik is valami belőle. Élénk piros színe van. Szerintetek mi lehet?
Kép

anitapo20

Anita. pöttyök passz... :oops: Szégyen nem szégyen Blankával pöttyök terén én is hadilábon állok... :oops: Rajta jócskán van,van olyan aminek a felszíne érdes,van olyan is aminek nem.Van olyan ami magában van 1db de olyan is van ami több egy helyen folt formájában...Épp tegnap ecseteltem fürdéskor hogy el kellene vinnem vagy gyerekorvoshoz vagy a védőnőnkhöz megmutatni hogy nézzék már végig...Melegkiütése a babáknak ilyen időben simán lehet,de úgy tudom azok piros foltok,és nem pöttyök, külön külön és pláne nem érdes felületűek...Szóval belezavarodtam ebbe én is most. :oops: :roll:

Beo: simán lehet hogy nő neki az a fogkezdeménye,amit már pár hete láttok!!!!Lehet azért is ennyire sírós,meg lehet melege is van!!!TÜRELEM!!Törölgesd,hűsítsd!!!Az ínyét meg kend.A Chamomilla Vulgaris homeos bogyót próbáltad már?Kimondottan nyugtalan,sírós babáknak javasolják!!!!Nem árthatsz neki vele,és egy próbát is megér szerintem!Amit írtam az állandó állni akarására Balázsnak amiatt meg nem kell megijedned,vidd Dévényeshez!!!Mihamarabb.De ha nem bízol bennem,kérd ki a te védőnőd véleményét is,szerintem ő is ezt fogja mondani.Legalább is ezt kellene...ez egy olyan dolog Balázs részéről amivel foglalkozni kell.

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Megkaptad a levelet?

Kép
mné zsuzsi

Igen zsuzsi!!!Köszi szépen! :wink: :) Jól fog jönni az a pár száz ft lebeszélhetőség is ami a kártyán van!Ha jól emlékszem 900-at mondtál??Most ma merültünk le oda-vissza.Petié is,enyém is...Legalább ez is itt van nekünk.KÖSZI!!!!éS most láttam a borítékon azt is,hogy ott laktok ahová fősulira jártam!!!Oda jártam az eü-be!!!! :wink: :wink: Jó kis környék az,gondolom szerettek ott lakni? :)

Kép

Kép
mezsó

Balázs új tudománya (a sírás mellett)

http://www.youtube.com/watch?v=t79_VOqIzhU

Kép

bogyó_beo

Kép :D MELEG VAN :D

KépKép

Viki
viki23

Na , nagyot nőttünk??? :D

KépKép

Viki
viki23

hát ha nagyot nem is de nőtetek:)

Bogyó
mi a baj végül is Balázzsal?nem értem?
ülni,ne hagyd és ne enged.hidd el nem szabad.az,hogy napi 2-3x felhúzod az nem baj.de többet ne.fejemelés:többet kell hason lennie é akkor fogja emelni :)
Vendég

Lekri: Köszi...... :?
Hallod ez a 2009. júliusi babaváros toppik, komolyan mondom úgy felidegesít, hogy ezektől fogok már megszülni... Tudod mi a véleményem.... Olyan hülyeségeket tudnak irogatni, semmi értelmeset... Ja és minden kismama kötekszik mindenkivel... Pedig azt hittem jó oldal lesz... De kurva sz@r

KépKép

Viki
viki23

Viki
NAGYON CSINOS KISMAMA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

olvastam az reggel:)
majd este beleolvasdok
Vendég

Köszi :D :D :oops:
Sztem ne tedd mert te is felidegesíted magad :lol:

KépKép

Viki
viki23

majd jól beszolok :) :)
Vendég

Na ma senki nem vitt fel már apához...már nem is fognak hisz este 6 óra...sebaj...Hozhatjuk haza.De mocskosul tud hiányozni ám... :roll: :cry: :roll: :cry:

Viki: szép nagy pocid van!!Nagyot nőttetek-e??? :lol: Nekem nincs viszonyítási alapom! :lol: :oops: Az anyatanyás avatarod rémlik nekem,de ott pólóban voltál,és semmi pocid nem volt még szinte.De nagy pocid van! :D Azt sajnálom,hogy nem tudtál jó fej kismamikkal megismerkedni,akikkel együtt várhattad volna Alexet./Remélem mi elég jó fejek vagyunk neked! 8) :lol: :oops: /Aztán mikor már babázol is tessék majd írogatni ide. :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó:
Hidd el Ti jó fejek vagytok , mert meg mondom öszintén, hogy nehéz természetem van , ha nem lennétek jó fejek nem is irogatnék.. a védőnő is kérdezte , hogy nem e lenne kedvem barátkozni, konkrét velem egyidős kismamikkal én meg mondtam, hogy : NEM!!
Én próbáltam ismerkedni velem egyidős mamikákkal, de nem megy... Hamar kiborulok, meg más a felfogásom mint nekik... Vagy nemtom.. Nehéz esett vagyok.... :D

KépKép

Viki
viki23

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?