Anita: Levid akkor szuperügyi!!!!
Anyatanyán én 1 új tagot láttam,írtam neki privit,hogy várjuk itt szeretettel,mert most itt aktívkodunk.
No tegnap este már nem jöttem,mert kidőltem de Petiztem igen.
Helyzethez képest továbbra is erős,jól bírja magát!!!azt láttam rajta mint előző napokban.
már elég jól eszik szilárd ételt is/eddig az étvágya se volt a régi,de már kezd visszatérni neki/.Kivették a katéterét,úgyhogy mostmár kacsába kell pisilnie,nincs bent a katétere!!!
És tegnap végre már sikerült ágytálat használnia is!!!!!!!Másfél hétig semmit sem produkált!
De tegnap igen!
Apró örömök azért...
Továbbra is oxigén nélkül lélegzik,és a bal lábát is mozgatja minimálisan.Jobban mint az előző napokban!!!Kis ügyesem!
Fürdettem tegnap is,ekkor kicsit összekaptunk,de ő kezdte...
Elfordult az ágyban hogy mossam a hátát,de közben fogni kellett nekem azt a tüdőbe bevezetett csőt is.Egyszer véletlen határozott mozdulattal megrántottam a csövet,és rengeteg véres trutyi jött belőle elég sokáig pont akkor mikor megrántottam.Azt hittem én csináltam valami nem jót...nagyon megijedtem!!!!
Többször is visszakérdeztem,hogy tuti az a vákum szívta pont a váladékot amire a cső vége van csatlakoztatva??Mert írtózatosan megijedtem...
És ő ezen felhúzta magát,hogy visszajött a halál torkából és így se hiszek neki,hogy mit mondd???Majdnem nagyon összevesztünk...
Aztán persze rájöttünk milyen hülyeséget csináltunk,hogy veszekszünk és hamar kibékültünk.
De még hazafele csak küldött ezzel kapcsolatban nekem sms-t hogy milyen szarul esett neki,hogy nem hiszem el amit mondd!!!!!/Mert tegnap vittem neki telcsit
/És végül nagy szerelmetes sms-ek közepette megbeszéltük hogy amint 2 lábra bír állni,azonnal szeretnénk a templomi esküvőt.
Nekünk még olyan nem volt,csak a polgári!!!!
Ennyit a tegnapi napról de most mennem is kell,mert anyu itt mondja mögöttem hogy segítsek neki...