Sziasztok!
Találkozó ügyben lenne egy felvetésem, aztán ha nem, jó keresünk más időpontot, csak kezdjük el valahol.
Mivel Nóri most egy hétig nincs, gondoltam lehetne a jövő hét péntekje. Hétköznapot nem javasolnék, mondván másnap munka, a hétvége meg gondolom a családé, különösen a kisgyerekeseknél. Nem tudom ki meddig dolgozik, a pontos időpontot tegyük talán függővé a résztvevők számától. Ha rugalmasak tudunk lenni, akkor lehetne akár egy kora délutáni kávézásssal (már aki bírja még
) egybekötött uzsi úgy 3 körül, vagy ha többen jönnének munkából, akkor 5-6 körül. Akkor már falni is többet lehet
Ha a XI. kerültet javasoltátok, akkor szóbajöhet a MOM park, ott korlátlanok lehetőségek, illetve van egy jó kis söröző-étterem ( kerhelyiséggel) a BAH csomóponton. Egyetemista korunkban csomót lógtunk ott, nagyon jó volt a konyhája. A levegő nem a legtisztább, de hát a belváros sem jobb, sajna
Ez csak ötletelés, nyugodtan javasoljatok más helyszínt vagy időpontot, csak legyen valami konkrétum, amihez mindenki tud viszonyítani.
Mit szóltok? Kérnék szépen visszajelzéseket akár itt, akár priviben. Összesítem az álláspontokat és megtaláljuk a mindenkinek megfelelőt