Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Találkozó ügyben lenne egy felvetésem, aztán ha nem, jó keresünk más időpontot, csak kezdjük el valahol.

Mivel Nóri most egy hétig nincs, gondoltam lehetne a jövő hét péntekje. Hétköznapot nem javasolnék, mondván másnap munka, a hétvége meg gondolom a családé, különösen a kisgyerekeseknél. Nem tudom ki meddig dolgozik, a pontos időpontot tegyük talán függővé a résztvevők számától. Ha rugalmasak tudunk lenni, akkor lehetne akár egy kora délutáni kávézásssal (már aki bírja még :D ) egybekötött uzsi úgy 3 körül, vagy ha többen jönnének munkából, akkor 5-6 körül. Akkor már falni is többet lehet :) Ha a XI. kerültet javasoltátok, akkor szóbajöhet a MOM park, ott korlátlanok lehetőségek, illetve van egy jó kis söröző-étterem ( kerhelyiséggel) a BAH csomóponton. Egyetemista korunkban csomót lógtunk ott, nagyon jó volt a konyhája. A levegő nem a legtisztább, de hát a belváros sem jobb, sajna :(

Ez csak ötletelés, nyugodtan javasoljatok más helyszínt vagy időpontot, csak legyen valami konkrétum, amihez mindenki tud viszonyítani.

Mit szóltok? Kérnék szépen visszajelzéseket akár itt, akár priviben. Összesítem az álláspontokat és megtaláljuk a mindenkinek megfelelőt :D
juci-77
 
 


Jövő hét péntek = július 17.

Így egyszerűbb... :lol:
juci-77
 
 


Hááát... nekem a XI. ker. nagyon kiesik... :?
A Kodály köröndnél dolgozom,és az Örs felé megyek haza Kerepesre (HÉV-vel). A XI. kerületbe nehezen is jutnék el, meg onnan haza sem lenne egyszerű... :?
Az időpont nem gond, megoldom. :)
Valami belvárosi kerthelyiséggel (is) rendelkező hangulatkarbantartó üzemegység nem lenne jó? Az azért nagyjából köztes út mindenkinek (tudom, a parkolás nem könnyű)... CSAK JAVASLAT! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 

 
 

Tali nekem is oké, de sajna csak hétvégén, mert nem nagyon tudok szabira menni. A most péntek meg nem jó egyáltalán, mert ketten vagyunk egy munkakörre és a kollégám szabin van 2 hétig. A holnapi doki látogatáshoz is el kell lógnom. Sajnálom.

Bellerreni: Én vettem homeopátiás cuccot a hányingerre, mostanában reggelente ezzel nyitok. Utazási hányingerre van, de nekem eddig bevált. Főnöknek meg mond, hogy elrontottad a gyomrod.

Barbi: A kúpot én is úgy oldom meg, mint Kakti. Valamennyi kifolyik, de szerintem marad bent elég.

Képzeljétek, ma a párom ment be a vérvételes papíromért. Szegénykém ott állt a terhesgondozóban a kiskönyvemmel. Aztán kérdezték tőle, hogy leletért jött-e, erre mi volt a válasza: Citológiát vetetni. :lol: Persze volt nagy röhögés, úgyhogy mondta hogy persze leletért. Azt mondja, hogy baci meg fehérje vagy mi van a vizeletemben. Ez nagyon gáz? Holnap mindenképpen megkérdezem a dokimat, megyek hozzá. Meg még volt egy pár határértéken lévő eredményem, de a 0 perces cukrom nagyon jó csak 4,1. Lehet a baci attól, hogy az utrónál nem jól mosok kezet? Állítólag valami szövetdarabokkal is tele van. Mindegy már holnapig kibírom, a doki meg majd kiokosít.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, megírnád hogy milyen homeos bogyót szedsz hányingerre?
Szegény párod. :D Könnyű szegény pasikat kinevetni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


csuppancs igaz nem engem kérdeztél,de nekem a gyógyszertárba nux vomica D6-ot adtak hányingerre és elég jó,öt golyocskát kell bevenni:D

Virág
Kép
Kép
virag24
 
 


vicky nekem is van baci a vizeletben,a doki azt mondta nem gaz.
mondjuk nekem ra van irva a papirra hogy keves azt mondta a doki hogy addig nincs gond meg nem novekszik a szamuk.

Kép
monyo83
 
 


Virág, nagyon köszi! Elég egyszer, reggel?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Én akkor szedek be öt golyot amikor érzem az émelygést,naponta azt hiszem 6szor lehet!

Virág
Kép
Kép
virag24
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, mit álmodtam!!!
Dokinál voltam, uh-ot csinált, s láttam, hogy ikrek lesznek. Mondom a dokinak, hogy én úgy látom, hogy kettő van, erre ő, bizony jól látja. Egyszerre fel is ébredtem. Egy ideig még a hatása alatt voltam az álmomnak. Még csak 2 hét múlva megyek uh-ra, majd akkor kiderül, hogy megálmodtam, hogy ikreim lesznek, vagy csak egy "rossz " álom volt.

Én Leventét október 14-én szültem, s kedden mehettünk haza, csütörtökön meg már mentünk sétálni. A védőnő azt mondta, hogy először 10 perc, aztán napról napra tovább legyünk ki. Mi az első utunkon 1 órát sétáltunk. Persze nem jutottunk sokáig, mert mindenki meg akarta nézni (ismerősők).
Réka május 22-én született (kedden), szombaton hozhattuk haza. Apa És Levente eltolták a babakocsit, s abban vittük haza, s ekkor volt az első séta is.
Nem tudom februárban milyen idő lesz, de, ha nem fog esni a hó, a szél nem fúj, szerintem akkor is babakocsiban toljuk haza. De ez még kicsit odébb van, úgye.
Én is a bundazsákot tartom jobbnak, mint az overállt. Első évben zsáknak használtuk, s a következő évben, meg a lábat cipzároztuk össze, s így használta kezeslábasnak.
56-os méretű ruhákat én se ajánlom, hogy sokat vegyetek belőle, inkább a 62-es, 68-ast. Tudom, hogy akik első gyerekeiteket várjátok, nem biztos, hogy turkálóból, vagy használtan vennétek nekik. Pedig vannak elég szép állapotban lévők.
Én pl. Rékának a Teszveszen vettem egy csomó szoknyát, volt olyan, amiért 1 Ft-ot fizettem. S általában 100-200 ft-ért tudtam neki szoknyákat venni, (farmer).
Ananácska!
Milyen a kocsi? Kristóf szeret benne lenni?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Vicky: Ezekkel a bacikkal általában terhesség alatt nem nagyon szoktak foglalkozni, ha nem okoz panaszt, megvárják a végét, és utána adnak rá antibiotikumot. Nekem a hétvége is jó lehet talizni. Többiek?

Kakti: Lehet persze a belváros is, a Jókai téren jó kis teraszok vannak! :) Én a Nyugatinál dolgozom, ha mégis a XI. ker lenne, el tudok menni érted, utána elviszlek a Moszkvára, piros metróval úgy a leggyorsabb az Örsre.

A hányigerre legjobb csillapító nálam az evés :( Tegnap éjjel félálomban rámtört az éhség, nem volt válaztás, irány a hűtő.. Remélem hamar vége lesz ennek a korszaknak..
juci-77
 
 


Sziasztok!
Én csak most bukkantam rá erre a fórumra, és szívesen csatlakoznék én is a beszélgetésekhez, ha nem bánjátok. Ha minden jól megy (és miért ne menne jól) februárban érkezik az én bébim is. :lol:
zsizell
 
 


Juci, eddig nekem is segített az evés, de szombaton kerti partin voltunk ahol 10 emberről szállt rám a cigifüst, hol innen, hol onnan. Na azóta kész a gyomrom teljesen. Azt hittem meghalok, de mivel még nem publikus és eddig nem zavart a cigifüst, furcsán néztek volna rám ha elköltözök a székemmel együtt. . :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Welcome Zsizell! :D

Jucy!
Köszi a felajánlást. Azért csak megegyezünk egy közelebbi pontban (bár ha jól emlékszem, valamelyikünk Budaörsről jön. Neki sem mindegy a helyszín - gondolom.)

De tényleg jó lenne összehozni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Csuppancs: Azt hiszem cocculine a neve, nem biztos hogy jól írom. Utazási rosszullétre van eredetileg. Nyelv alatt kell elszopogatni. Ezt lehet igény szerint szedni.

Monyo: A párom azt mondta, hogy nekem is az van rajta, hogy kevés baci van. Holnap rákérdezek.

Nmarya: Én is rácsodálkoztam az uh-ra, mikor a második petezsák is felbukkant, de az elsőben már akkor 4 mm-es volt a baba és rögtön feltűnt, hogy ez üres. Csak 1 pillanatig voltam ikres anyuka. Mindegy, már nem bánom, csak ez az 1 jól legyen.

Zsizell: Üdv köztünk, persze hogy jöhetsz.

Nekem az a baj a hányinger-evés kapcsolattal, hogy ilyenkor olyan gombóc van a torkomban, hogy úgy érzem, semmi nem menne át rajta, még a folyadék sem. :( Most is hányingerem van, a reggeli áttevődött délutánra.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

A találkozó jó 5let. Nekem is jó az időpont, de a hétvégét is meg tudom oldani. A helyszín (MOM) viszont nekem is messze lenne...

Kakti, én az Őrsig eltudlak hozni, én is arra megyek haza. Sőt, ha esetleg 7végén lesz a buli onnan vinni is tudlak...

Üdv köztünk Zsizzel :D

Kép
csipike09
 
 


Köszi Csajok! :)
Aranyosak vagytok!


Amúgy tegnap este olyan hányingerem lett a fogmosás közben, hogy csak na... Akkorákat öklendeztem, azt hittem, kijön a fini vacsi (töltött tök volt). Aztán végül bennmaradt. :D
De mától áttérek a mentholmentes fogkrémre.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


A hányinger+öklendezés nálam is napi2x megjelenik (reggel-este)
Sajnos a barnázásom tegnap este átment friss pirossá+ mensi jellegű hátfájás+has keményedés= napi 2x utrogestan+ 3x magne B6+ sok pihenés. Remélem nem lesz már több gond :cry: Nagyon ideges vagyok már és csak 15-én kell mennem dokihoz ennek ellenére. Ekkor lesz az első UH szűrésem+vérvételem.

Kép
csipike09
 
 


csipike: Én a vérzésre azért bemennék a dokihoz. Engem a barnázáskor is megnézett. Nyugodtabb lennél és lehet, hogy az utrós adagodon is emelne. Inkább ne idegeskedj, az még rosszabb. Szerintem menj be hozzá még 15-e előtt, amint tudsz. Legalább megnézed hamarabb a babát.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! Köszi a befogadást. :D
Kakti: nekem is hányingerem támadt a fogrémtől, és vettem a Paradontax fogkrémet, ami gyógynövényes ízű, és ráadásul segít megelőzni a fogínyvérzést, ami a mi állapotunkban nem elhanyagolható szempont.

Ti mikor voltatok először orvosnál a két csík után? nekem sajni csak jövő hét hétfőre adtak időpontot egy héttel ezelőtt, és már lassan szétizgulom az agyam - amíg az orvos azt nem mondja, hogy minden rendben van.
zsizell
 
 


Talán nekem is sikerül beillesztenem egy ilyen vonalzót...
<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-4-29-2010_02_20-.jpg" BORDER=0></A>
zsizell
 
 


hát ez nem jött be :? talán így

Kép
zsizell
 
 


Vicky, ma reggel jó korán felhívtam a doki, és elmeséltem neki mindent (reméltem, hogy behív megvizsgálni, megnézni a babát). Erre mondta nekem a fenti adagokat, hozzátéve, hogy veszélyeztetett vagyok. Nem hívott be és nem utasított fekvésre, mondván ha elakar menni a baba, fekve is elmegy... :(
Lehet, hogy azért nem hívott, mert csüt voltam nála UH-n és ott még minden ok volt, bár barnázni már akkor is barnáztam, de ő nem látott rá okot az UH-n.

Zsizell, én a tesz után 1 héttel, de nekem akkor még nem látott szívhangott... mint utóbb kiderült jóval fiatalabb a terhességem a vártnál (utolsó mensi :ápr.13)

Kép
csipike09
 
 


Zsizell, üdv a klubban...
Természetesen nekem is jó bármelyik hely és időpont, Amúgy Nóri, aki budaőrsi. A nyugati pl.:WestEnd is talán jó lehetne, ott is vannak jó kis kajáldák, kávézók. És mind tömegközlekedéssel, mind autóval megoldható a parkolás. persze ez is csak 5let.
Csipike, tényleg jobb lenne, ha mielőbb elmennél dokihoz, az élénkpiros vérzés már nem vicc, és valszeg tényleg emelni kellene az Utro adagot.
Nekem most 3*2 Utrot, 3*2 MagneB6-ot, + reggel 1 folsavat és Elevitet szedek... jóformán jóllakok a gyógyszerektől. De mindent a babáért ugye...
Kakti... jól emlékszem, hogy Te a Jánosban foszszülni? Ki szül még ott? A végén még ott is bulizhatunk együtt a szülőszobán... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80
 
 


Sziasztok!!!

Zsizell!!! Mi majdnem egy idősek vagyunk, én múlt hét csütörtökig vártam, hogy legyen szívhangunk. Hát már lüktetett is a kis szíve. Nem vagy elkésve semmivel, van akit majd csak 12hetesen lát először ultrahang!
csipike!!! Nagyon megnyugtató a dokid! Tudom, hogy nem tud mit csinálni, de akkor is la. megnézhetné, hogy Te egy kicsit megnyugodhass, ha az Uh-n minden rendben.
Én nem magne-B6-ot szedek, hanem a magnex B6-ot. Ebből csak egyet kell bevenni, ami azért jó, mert nekem jó megerőltető lenyelni azt a nagy dög gyógyszert. Az elevitet meg a folsavat én este veszem be, nehogy hányingerem legyen tőle.

Kép
Kép
ronci
 
 


Köszönöm lányok az együttérzést és a tanácsokat.
Nem vagyok egy erőszakos, rámenős típus, így várok 15-éig...persze, ha megint előjön, akkor nem telefonálok, hanem bemegyek hozzá.
hbarbi, én is a Jánosban szülők (remélem).Az Utroból 3x2 ? Nekem azt monda a doki a max adagot szedem belőle...Mindenki mást mond, volt olyan doki, aki szerint nem oszt nem szoroz, hogy szedik e vagy sem. Minden esetr én elég sz-rul vagyok tőle ( rókakóma kerülget a bevétele után).
Én semmilyyen terhes vitamint nemszedek...a fiamnál az elején szedtem ,az akkori maternát, 3950g-mal született. Akkor döntöttem ezt el (irigyeltem a pici, 3kg-os babásokat), így a lányomnál nem szedtem, 3850g lett :lol: sajnos ő már császárral
Remélem most nem lesz ilyen nagy és remélem megint szülők.
De ellensúlyként rengeteg zöldséget/gyüümölcsöt eszem. Tudtátok, hogy a gránátalmának és a fügének magzatvédő/őrző hatása van?

Kép
csipike09
 
 


Csipike,
az utro betegtájékoztatóján is az van, 600mg a max, amit lehet szedni naponta, 3 részre elosztva ami 6 tabletta. Nekem most ennyit kell, aztán majd a 12. héttől fokozatosan csökkentjük a mennyiséget, mert ezt nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni, mert az végzetes lehet a babára.
Én szedem a babavitamint, mert több fórumon olvastam, hogy tévhit, hogy ettől lesz nagy a baba ezt gondolom te is észrevetted a közel 4kg-os bébivel... :D Nekem mindegy, hogy mekkora lesz, csak egészséges legyen... :)
Aztán majd a Jánosban együtt tologatjuk a bevásárlókocsikban a babáinkat Kaktival és veled együtt... :D
De jó lenne, ha már ott tartanánk.

Barbi

KépKép
hbarbi80
 
 


csipike: Sajnálom, hogy nem tudsz elmenni egy uh-ra. Ezt már én is megkaptam egy ügyeletes orvostól, hogy ne menjek be, ha akar úgyis elmegy. Hát marha rendesek. Pedig megnyugtatóbb lenne. A lombikosok 3x3 utrót szednek, még emelhető az adag. Náluk az az alap. Az utrót szájon át szeded, vagy hüvelyen keresztül. Nekem hüvelyen keresztül kell szedni és így szerintem nem attól van hányingerem. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hbarbi, én szeretném, ha már ott tartanánk. Úgy jártam mint János bácsi abban a bizonyos viccben: ezt is gondoltam, ezt is gondoltam, na ezt már nem gondoltam volna :D
Gondoltam, hogy nehezebb lesz már ebben a korban a terhesség, gondoltam, nehezebben fogom viselni már a közepétől mivel a 2. -at már nehezen viseltem a végén, de azt nem gondoltam, hogy ennyire problémás leszek...
Persze, nekem is mindegy mekkora lesz a csemete csak egészséges legyen, és legyen!!!!

Vicky, én szájon át szedem :D

ja, folsavat én is szedek.

Talira nekem is jó lenne a nyugati/WestEnd

Végre, itt egy kis szellő...lehet, hogy esni is fog..nem bánnám

Kép
csipike09
 
 


Csipike vigyázz magadra. Nekem az első babánál volt vérzés, kórházba fektettek 4 hétig és a kismama nyugtató pipolphen halványkék ködében lebegtem. Más semmit nem adtak. HAsonlóan Ananácskához, levált a méhlepény egy része, az vérzett. De visszanőtt és a baba megmaradt. Tehát sok-sok pihenés. Többen ajánlják itt a Palástfű teát. Állítólag fenyegető vetélésre jó.
A babavitaminok babanövelő hatását én is vutatom. Első fiú végig Materna mellett 3300g. Második Elevittel 4170g, a harmadik kislány hébe-korba Elevittel 4150g. Szóval alighanem tök mindegy. Nem hiszem, hogy a negyedik sokkal kisebb lesz. Msot szedem az Elevitet, második félidőtől majd ritkítom.
Fogmosástól nekem is bődület hányingerem van. A gyógynövényes fogkrémnek már a gondolatától is émelygek. Bár nálam nem a fogkrémmel van gond, hanem a hátsó fogak mosásától és főleg az öblítéstől.
Magne B6-ból ki mennyit szed? Nekem csak 2x1-t javasoltak. De mintha húzódozna/keményedne a hasam. Hátha nem ártana kicsit több?
A vörösáfonya kapszulát (vizelet/húgyhólyag fertőtlenítő) lehet szedni terhességben?
pammut
 
 


Hát nem tudom, a szájon át szedhető utro van-e olyan hatékony, mint a hüvelykúp változat. Végtére is az közvetlenül a lényeges helyre kerül. De a dokik biztos tudják!

Barbi!
valóban jó lenne már, ha ott tartanánk! :) Néha úgy érzem, hogy repül az idő, néha meg csak vánszorog...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Pammut, igyekszem én, csak nem mindig sikerül...
A dokim nekem is 2x1-et ajánl, mondván az emelt adagot ált. a 20 hét után írják, de az ismerős szülésznő azt mondtam hogy ha úgy érzem nagyon feszüla hasam simán bevehetek 2-t. Őt sikerült elérnem a hétvégén is (mindenkinek ilyenkor persze ki van kapcs a tel) és az ő javaslatára bevettem 2-t és lefekvés előtt is 2-t és elmúlt a görcsom (kopp-kopp). Ma is már túl vagyok 2-n és este is beveszem...

A gyógynövényektől kicsit félek, azt olvastam a terhesség alatt csínyján kell velük bánni, mert nincs egyértelműen bizonyítva a hatásuk. Azt olvastam a frissen csavart citrommal készített limonádé fertötlenítő hatású,, a grépfruit mag elrágcsálva pedig gyomor fertőtlenitőnek jó.

Kép
csipike09
 
 


Csipike, csak javuljál szépen :D .
Nos, a gyógynövényektől én is hasonló okok miatt ódzkodom. Ha magam vagyok szívesebben eszegetem, mint a gyógyszereket, de hátha valami nem várt hatás, kombinálódó reakció...
A friss citromlé még csak OK, de a grapefruit? Brrr. Még a húsát se nagyon, a magja meg, gondolom a többi citrusféléhez hasonlóan keserű lehet. De azért köszi a tippet. Meg a MagneB6 adagolást is.
pammut
 
 


monic: Gratulálok a fogacskákhoz. A barátnőm fiának csak 1 éves kora után jöttek ki. Danika jól belehúzott. :D A vérvétel legközelebb már biztos könnyebben fog menni, mert akkor már a máv kórházba megyek. Ott meg sok mindent elintéz a mávos asszisztens.

nemone: Ez már a második képe a babának, de ez az első, amin szerintem már látszanak a dolgai. Legalábbis én úgy veszem ki, hogy azok a kisebb bogyók a kezei. Holnap már remélhetőleg még babásabb formája lesz. Réka nagyon ügyes.

desviki: Nagyon édesek a gyerekek.

linacska: Remélem nem lesz nagyobb gond Lili fülével.

kakti: Nekem azt mondta annak idején a doki, hogy nincs igazán két féle utró, csak itthon más a csomagolása. Nekem is hányingerem lenne, ha ezt le kéne nyelnem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, nincs 2 féle utro? Na most elszaladtam megnézni, hogy nekem milyen van ... csak nem vagyok olyan gügye, hogy szájon át szedem amit alulról kell. :roll: Megnyugodtam. Nekem kapszulám van. Alá is van húzva az ismertetőn SZÁJON ÁT TÖRTÉNŐ ALKALMAZÁS :D
Gondolom más kismama is tök feledéken/szórakozott...vagy csak én?

Kép
csipike09
 
 


csipike: Nem igazán tudom, nekem a dokim mondta, hogy külföldön nincs is külön szájon át és hüvelyi. De aakkor ezek szerint nálunk a kapszula szerű a szájon át bevehető és a golyó alakú a hüvelyi. Legközelebb legfeljebb kérdezz rá, hogy nem kaphatsz-e hüvelyit, bár nem tudom, hogy tényleg jobb-e.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, a "kapszulám" golyó alakú :D
Akkor most mi van???? :wink:
Kép

Kép
csipike09
 
 


pammut
A vörös áfonya kapszula szerintem simán szedhető..mint ahogy a vörös áfonyalé is iható.de ha beírod a googleba, hogy vörösáfonya terhesség, akkor tudsz róla olvasni. :lol:
utro ügyben nem tudok semmit sem nyilatkozni. Azt tudom, hogy sógornőm kapta, szájon át: alig élt, úgy szédült stb., aztán kért hüvelyit és minden oké lett.

Kép
Kép
ronci
 
 


csipike
megnéztem a googleban, a szájon át szedendő kapszula doboza pont így néz ki. Meg a hüvelyinek a leírásában nincs leírva, hogy szájon át hogyan kell alkalmazni... mindegyiknek elolvastam a leírását.. remélem ez segít kicsit..

Kép
Kép
ronci
 
 


Sziasztok!

csipike tavaly én is csontra ugyanilyen utrot kaptam és én is szájon át szedtem,de mondta a doki hogy más orvosok a hüvelyen át ajálják:D ugyhogy szerintem egy és ugyanaz mindenhol,csak egyik ide dugja másik oda:D:D

Virág
Kép
Kép
virag24
 
 


ja még azt elfelejtettem,hogy álitolag hüvelybe jobb mert ugye mint kakti irta pont ott hat ahol kell

Virág
Kép
Kép
virag24
 
 


Ronci, köszi az infót. Közben én is kutakodtam. Valóban a hüvelyi és az orális teljesen egyformán néz ki külsőleg/belsőleg.

Kép
csipike09
 
 


Virág, köszi..Most, hogy a-tól z-ig elolvastam a leírást, találtam meg, hogy ha x mellékhatás lép fel (túladagolásból adódóan), akkor kell áttérni a hüvelykapszula alkalmazására.

Kép
csipike09
 
 


babácska!!! a kicsi pincherek jól bírják a kinti életet. nagyon király házikójuk van az épületükön belül is. kb 10cm purhab réteg védi őket az ól 2fala között. volt polifoam szőnyegük meg függönyük, de 5perc után mindig leszedték, pedig többször megpróbáltuk... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci
 
 


Köszi Ronci Majd olvasgatok is. Van egy kellemetlen húgycső tünetem, ami időről időre kijön. Most fél évig csendben volt, gondoltam, hogy várandósság idején fel fog bukkanni. Nem is váratott sokáig. Gyógynövényen kívül mást most erre nem ennék. Télen az urológusnak sem volt nagyon tippje mi lehet, a tükrözésig meg nem jutottunk. Remélem semmi komoly és ellesz a babával együtt februárig. Bár már felmerült a gyanú, hogy pszichés alapon. Az elmúlt években volt több ilyen. Mihelyt megnézték és nem volt semmi, a tünet hamarosan megszűnt. Aztán jött másik...
pammut
 
 


Nekem anno minden hónapban felfázásos tüneteim voltak és mindig a menstruációval függött össze. Aztán kiderült, hogy a fogamzásgátlóm csinál alhasi-hüvelyi vérbőséget és az volt olyan iszonyat! én is már minden szart szedtem, közben meg tök steril vizeleteket produkáltam. de a vörösáfonyalé mindig bejött. nagyon jó fertőtlenítő! egy próbát megér, nemde??? :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci
 
 


Ronci Milyen áfonyalevet ittál és milyen adagban? Én csak kapszulát ettem, mert anyagilag az tűnt kedvezőbbnek, meg az belefért a hátizsákomba és mindig velem volt, akkor tudtam bevenni, amikor eszembe jutott. Elég szétszórt vagyok. Itthon a lé sem okozna gondot.
pammut
 
 


pammut!!! az áfonyalevet bioboltban vettem és 3dl 1600ft körül van. leírás szerint napi fél decit kell belőle inni: én mindig meghúztam az üveget és kész.. :lol: :lol: ameddig kitartott az nekem mindig pont elég volt. de brutál savanyú! nem ég a pocid? mert ha igen, akkor inkább kapszulázzál!!!szét marná! :lol:

Kép
Kép
ronci
 
 


Sziasztok!

Nagyon kész vagyok lányok ettől a hányingertől... Már mindent kipróbáltam. Tejföl, citromlé, kóla... minden csak 1x hat, másodjára már semmit nem ér :( szedem a B6 vitamint reggelente, de lehet attól még rosszabbul vagyok. Még esetleg valami ötlet valakinek? Attól a homeopátiás bogyótól biztos nem lehet semmi baj? Valahogy félek az ilyenektől... Előre is köszike. Sziasztok. Reni

bellerreni
Eger
 
 


Pammut: írtad, hogy nem szereted a grapefruitot. Pedig a magjából készült kivonat a legerősebb természetes antibakteriális hatású szer. Patikában és gyógynövényboltban is kapható. Ha valami domináns ízű gyümölcslébe teszel pár cseppet, csak egy icipici kesernyés utóíze van, szinte alig érezhető. (azt a hibát ne kövesd el amit én: túl akartam lenni a kúrán hamar, nem hígítottam megfelelően, sőt növeltem az adagot, pár hét alatt szépen elkezdte kimarni a torkomat :( ) A vörösáfolya lé is szuper és biztosan nincs mellékhatása. És napi 3-4 liter folyadék, ha a füleden jön ki, akkor is, hogy tisztuljon ki belül minden.
juci-77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?