Sziasztok. Fellőttem a közösbe a játékokat, valaki már észrevette.
Léna itt horpaszt a hátamon. kb 2 órával ezelőtt elkezdtelek olvasni titeket, de nem aludt a bölcsőben, 1 hete ezt csinálja, és akkor a hátamra kötöttem, és a monitor előtt billegtem vele. Na elaludt, azóta közben megfőztem a tökfőzit, megettem 2 tányérral, végigolvastalak titeket, akartam egy csomót reakciózni, és naná, hogy a nagyrészét elfelejtettem. Szeretnék végre hátradőlni is kicsit. Egyébként a délelőtt is ilyen volt, akkor is csak rajtam aludt, biztos a fogacska. Hordja éjjel-nappal a boriláncot, de ugye nem lehet tudni, mi lenne, ha nem lenne rajta.
Amy, de jó a jutiüdülés! Nagyon klassz lesz, kicsit kibillent a mókuserékből, Vendi meg megízlelheti az osztrák levegőt
Gjéti, hogy te milyen gyönyörű barna vagy, Olid meg kész pasi!
Ladmon, nahát, ezt te tanultad valahol
Így kirázni egy összefoglalót, nem sámli! Esztered nagyon helyes, ő se kicsi kinézetre.
Julcsi, lemaradtam, miért is kellett új védőlány?
Elif, rólad is lemaradtam, mikor indultok?
Kaandi, nagyon sajnálom a nagylegényt, de annyian élnek így, hidd el, meg fogja szokni a szurizást. Bocidnak egy bontatlan doboz nyugimanót küldök!
Dina, szia! Husicsenge nagyon édes, ne aggódj, Léna sem forog még!
Stelly, Bálint baba nem aprózza el, belehúzott rendesen. Dehát illik is egy pasikának! Kúszástudomány őrület.
Füge foga milyen komoly!
nagyon jó lett a fotó!
na vége közben az álomfázisnak, belezuhant a mélyalvásba, megpróbálom óvatosan lekötni, és letenni, de ha felébred, az se nagy baj. Jövök még...
Ja, léna is nagyon gyakran szopizik, vizet nem adtam még.