Új privát üzeneted érkezett!

Dancsi! Gratulálok Jozsika szépen gyarapodik.

Tegnap voltunk szurin, mondta a "kedvenc" védönöm hogy mérni szeretné, mondtam 2 hete mérték! nem vagyok kiváncsi a sulyára, nem engedtem meg neki. A dokinéni csak nevetett bent amikor kérdezte mennyi a sulyunk és mondtam nem érdekelt, szerinte Orsi is olyan alkat lesz mint én, ne foglalkozzak vele hogy nem eszik sokat. Végre egy normális hozzáállás. Nevetett azon is hogy tán nem szeretem ha mérik, mondtam nem, mert akkor jön az ideg hogy miért csak ennyit hizott.

Erika! a rizst is össze kell turmixolni neki?
vagy elég összetörni villával (ha lehet ilyet még sose probáltam)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szaisztok,
Dancsi,
az én kisfiam is ilyen volt. Egy nagy előnye van: a doki nem cseszegetett, hogy nem gyarapszik a gyerkőc!Kép Szerencsére a fogyókúra ötletét sem vetette fel, mert van ám, akinek igen. majd meglátod!Kép

Karmen,
lehet úgy is csinálni, hogy ledarálod, és abból főzöl neki anyatejbe rizst. Bár mivel szvsz elég macerás, én csak később cvsináltam, mikor már mennyiséget evett (volna), ugyanis mai napig nem komálja a rizst.
Majd írok még levelet, de már megint rohanásban vagyok.
Egyébként nálunk sok bébiétel fogyott a kezdeti időszakban, mert a kisfiam nem szerette, amit külön neki főztem, nézett rám, hogy akkor lehet eltakarítani... Nagyon figyeltem azonban arra, hogy csak jó minőségű bébiételt vegyek neki, bár ő ínyenc volt, nem evett meg mindent. Tejes, tejszínes, joghurtos, cukros bébiételt nem vettünk. Elég korán kezdtük hozzászoktatni a daraboshoz, és gyakorlatilag 8,5-9 hónapos korában már olyan ételek evett, amit mi, természetesen az ajánlási táblázatot betartva. tehát pl. paprikás krumpli, csak lájtosabban. Egyébként sem használunk sót, csak keveset, nem fűszerezünk erősen, így elég korán kezdte enni amit mi, attól kezdve már megette, amit főztem.

Erika:
ruha: Renitex? Sokkal olcsóbb mint máshol, és nagyon nagy a kínálat.Kép
Ági

Kép
Ágci
 
 


<font color="0000ff">Üdvözlet Mindenkinek!
Boldogan csatlakozom hozzátok,most láttam meg,hogy van szegedi topic is!
Szóval van egy 4 hetes pici a hasamban,akiért febr.-ban kezdtünk el próbálkozni és a 3.hónapra érkezett meg !
Igyekszem itt mindennek és mindenkinek utána olvasni,hogy megismerjelek titeket!További napsütéses,szép napot mindenkinek!
Ildi</font>
ildi10
 
 

 
 

Ildi, udv kozottunk! Kép Gratula a babahoz!

Angi, orulok, hogy minden rendben van! tenyleg edesek voltak a gyerekek. Kép

Dancsi, teljesen normalis ez a sulygyarapodas, Kristof is megduplazta a szuletesi sulyat 3 hos korara. Sztem nem hasmeneses Jozsika, hanem ilyen a szekletuk, amig csak anyatejen elnek. Nalunk gyakran meg a nyaka is kakis volt...

Agi
agi77
 
 


Sziasztok!
Szia Ildi, én is gartulálok!

Lányok, most voltam a renitexben, lehet, hogy nagy a kínálat, de valahogy mintha a méretekkel baj lenne. 164 cm és 61 kg vagyok, de csak vászonnadrágot és inget találtam magamnak, mondjuk azok nagyon tetszenek és most le vannak árazva, naci: 2200, blúz 1200 Ft.
Viszont pólóért inkább a cserepesre menjetek.

Cipő: a Kárász utcán a könyvesbolt mellett az udvarban. Nincs még túl nagy választék, de vannak nagyon jópofa cipők. Szandit vettem 6900 Ft-ért. Az ára mondjuk nem volt túl olcsó, de nagyon stabil. Killefeet a márkája, az eladó szerint nagyon jó márka:-))))) (Neki biztos:-))
B
babamama
 
 


Karmen! Én vízben főtt rizst készítettem és az elejében lehet érdemes turmixot használni. Később elég villával összetörni.

Ágci! Köszi a tippet! Hol van egyébként ez a Renitex?

Ildi! Gratula babókához! Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Hello!
Jól látom Ildi, te vagy az?! Gratula a babához, gondtalan várandósságot kívánok.

Lotti is kapott szandit a nagyszülőktől, dr. Batz a márkája 5.990,-Ft volt, kapott egy lagzisat is, ugyanis a jövő hónapban a hugom is, és a sogórnőm is férjhez megy, 2 hét eltéréssel. Előreláthatólag több esküvőre nem megyünk az idén (lsd. tavalyi nyár)

Dancsi! Gratula Józsika gyarapodásához.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Babamama, lehet, hogy egy helyen vettuk a cipot? Kép

Kicsit meg vagyok love, mert Kristof nem eszi a pepes dolgokat, csak a darabosat. Ez igy nem is lenne baj, de a husit nem tudja lenyelni, o is csak gyujtoget. (aztan kikotrom a szajabol)Viszont nagyon szereti a zoldseget, gyumolcsot, kenyeret es most a sajt a slager. Uyge lehet edamit adni?

Erika, a renitex a Vasarhelyin van (asszem).

Agi
agi77
 
 


Ági,
nálunk a hússal uez volt. Nem tudom, miért ennyire vega a gyermekünk, tőlünk ugyan nem látja!Kép Most sem tartozik a kedvencei közé, inkább a darált hússal készült ételek. Biztos unalmas annyiszor megrágni, hogy szépen le is tudja nyelni.
Nyugodtan adhatsz neki, csak a penészes jellegűeket ne egyelőre.

Erika,
Igen ott van.


Ildi,
gratula a kis babóhoz, vigyázz magadra! Dolgozol, hol? Meddig dolgozhatsz? Azért a gyógymasszőrködés elég jó fizikai munka, nem?

Kellemes délután mindekinek:
Ági

Kép
Ágci
 
 


Renitex az Aral kút mellett van a Vásárhelyi utcában. Tényleg nagy a kinálat, mi is szoktunk ott vásárolni, mert olcsóbb és jó minöség is van.

Ildi! Gratulálok a babához, jó gyorsan összejött. Látom te is szeretsz sielni?

jövö héten lehetne tali a Stefánián, addigra hátha Gigiék is meggyógyulnak. 14 óra fele kinek lenne jó és melyik nap?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Ildi! Gratula a babókádhoz! Üdv közöttünk. Írjál ahogy tudsz!!

Erika: Én is a Renitexet ajánlanám. jó az ára, de jól meg kell nézni. Nagy a választék, érdemes az eladótól kérdezni, hogy van olyan árú, ami neked kell. A Vásárhelyi Pál utcán van a Tisza Volánnal szemben.

Csajok van egy új babaruha bolt. Ahol a szölőfürt volt régen, abban az utcában, a játék bolttal szemben. Nem voltam benn, csak kívülről láttam.Sok cipő is volt.

Dancsi: Sajnos az a poén, hogy van olyan doki, aki fogyókúrára venné az ilyen jól gyarapodó csöppséget. Kép Meg még ennél nagyobb hülyeségekre is képesek! Pl. cukros vízbe vagy a szájpenész elleni lötyibe mártott cumit nyomni a szájába csak azért hogy ne lógjon állandóan a cicin! És az ilyen doki praktizál!!! És ez számomra elszomorító, de nagyon.

Megjártuk a fotózást. Flóra az első 10 percben az arca elé vette a Malackát, mikor elvettem akkor a kezét tette elé. De a végére már mosolygott is egy kicsit. Mikor meg befejeztük hangosan nevetett a fickón, hogy ugrált, hogy elérje a háttér papírt. Láttam Orsit és Lottit is, de Kristófot nem. A fényképész szimpi volt, de a gyerekekhez béna. Pedig egy rasztáról el tudnám képztelni, hogy van fantáziája a gyerekekhez.

Karmen: Az a fóka egy vakond volt. Kép

Angi: De jó, hogy minden rendben van Veled és a babókával! Mekkora már?

Gabi3
inecsg
 
 


Ja és oda, vissza busszal mentünk. Flóra ki tudja mondani, hgoy bácsi és busz.

Gabi3
inecsg
 
 


Gabi, mi az a szolofurt? Hol van?
Nagyon ugyi Flora. Kép A mi kepunk meg nem volt kesz delelott.

Karmen, nekunk jo akarmelyik nap.

Agi
agi77
 
 


Lányok! Ti próbáltatok mostanában új képet feltöteni a profilotokba? Mert nekem nem sikerült.

Gabi3
inecsg
 
 


RIzst nem kell turmixolni, vagy darálni!!! Lehet venni rizslisztet, és ugyanúgy megfőzni, mit a rizst, ui ez ledarált rizs.

Ildi! Üdv itt, írj még magatokrólKép. És gratula!

Virág is egyre kevésbé eszi meg a pépest. De a husi jöhet.

Gabi! 25.hétben járunkKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Ági:Az egy pince volt, ahol iszogatni lehetett. Később az Eldorádó volt ott, de lebontották a házat és most egy nagy lyuk van a helyén. Tavaly még pakoló volt.

Gabi3
inecsg
 
 


És grat a kis locsogó FlónakKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Gabi, ja ertem, koszi. KépEn toltottem fel kepet, de mindjart megnezem meg 1x. (Amikor betoltod, meg nem latszik a profilban a valtozas, de kesobb mar az uj kep jelenik meg)

Angi, hat konnyu, akinek mar ilyen sok foga van! Kép Probald meg 2-vel. Kép

Agi
agi77
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást!írtátok,hogy írjak magamról:Szóval én kb.fél éve élek itt Szegeden a párommal,előtte szentesi voltam,ott születtem.
15éve skoromtól természetgyógyászatot tanultam,gyógymasszőr és reflexológus vagyok,vagyis voltam,mert a mai naptól nem dolgozom,vigyáznom kell magunkra!Szentesen van rendelőnk apukámmal közösen,ott fogadtuk a vendégeket,de kórházban is dolgoztam tavalyig.Hát ennyit tudok most írni,örülök,hogy itteniekkel is tudok levelezni!Holnap megyünk először a szegedi dokimhoz,mert eddig aszentesinél voltam,de mostmár itt vagyunk végleg...Napsütéses szép napot továbbra is mindenkinek!
Üdv.
Ildi
ildi10
 
 


<font color="0000ff">Szia Melinda!
Én írtam ám neked emailt,hogy jön a babánk!!!Nem kaptad meg ezek szerint!!!Most küldtem még egyet,hátha.Furcsa volt,hogy úgy elvesztél!Remélem,jól vagytok,várom a leveled!!!
Puszi
Ildi</font>
ildi10
 
 


Gabi! Én még mindig nem jöttem rá hol lehet az az új bababolt? milyen utcában van?

Én nagyon kiváncsi vagyok a fotókra már, nekem megvallom azok a gyerekképek tetszettek mindig amelyiken mosolyognak. Akkor Fló is esélyes. Milyen ügyes hogy már beszél. A srác szerintem még sose fotozott 4 hónapos babát mert nem tudta hogy mit tehetne ha nem tud ülni. Pedig elötte direkt mondtuk telefonon. Végül a férjem javasolta a babahordozot, azt teritette le a szörrel. Kép

Ildi! Kinél fogsz szülni? (pontosabban kinél szeretnél?)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Ildi! Nem vesztem el, de nem mindig van időm csetelni. Az email címed meg elbarmoltam vmerre, de csak ma kaptam tőled levelet.Végülis ki az orvosod? Írj

Gabi3! Az a bolt a "citiban". Szép ruhák, cipők vannak, de 10e alatt nincs lábbeli.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Gabi! most lett egy sejtésem (a régi cimborákkal sokat kocsmáztunk, mondom nem igaz hogy nem ismertem) ugye ez a Somogyi utcában van akkor?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Megpróbálok Lottiról feltenni képet. Áprilisban készült.Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Felraktam a kepeket, a cim: Nagy Kristof
(Nem sikerult bemasolni a cimet)

Melinda, nagyon szep Lotti, kar, hogy ilyen szomoru!Kép

Karmen, Lotti mutermi kepet megnezheted Melindaek honapjan! Kép
agi77
 
 


Karmen!Koloszár Sándor a dokim,mert nagyon jó ismerősünk!Ismered?
ildi10
 
 


Karmen, Ági! Lotti tavalyi képei vannak fent a honlapunkon.

Ildi! Koloszár az én dokimmal van egy rendelőben.
Remélem nem haragszol.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Ági!Megkukkoltam Kristófot, az első kép nagyon csibészes.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Angi: Úgy vettem észre hogy egyre többet mond. Naponta 1-2 újabb szó.

Melinda: Flóra már sorolja utánam a számokat, 1-10-ig!Kép A három még nem sikerült. A 8 sem tökéletes.

Karmen: Melinda írta jól, a Somogyi utcában van, csak nem jutott eszembe a neve. Peidg az uncsi tesómék abban a házban laktak, amit lebontottak.
Az még hagyján, hogy egy négy hónapossal nem tuodtt mit kezdeni, de úgy gondolta, hogy Bátort támasszam neki a vakondnak. Jól el is dőlt volna szegényke. Kép

Ági: Lehet, hogy én vagyok türelmetlen és nem várom ki hogy feltöltse, de nem csinál semmit, ha fel akarom tölteni a profilt. Megyek megnézem Kristóf képeit! Lottit is megnézem.

Gabi3
inecsg
 
 


Melinda: Írd meg lécci hol találom Lottit, elfeljtettem a címet.

Gabi3
inecsg
 
 


Ági: Nagyon kis aranyos Kristóf!

GAbi3
inecsg
 
 


Gabi3! groups.msn.com/Lottika (nem kell elé www)
Most néztem elég összevissza vannak a képek, valószínűleg tesóm rakta fel az idei pályázatost.

Lottinak az öt után 10 jönKép)

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Melinda! én se tudtam a cimedet, nincs a profilodban, Gigi is kérdezte tölem, most akkor megint meglestem Lottit. Én csak azt találom most ami ki van rakva a pályázatra, hol a többi?
Nagyon huncut a mosolya!!

Ági! nagyon jók a képek, én nem tudok dönteni, melyiket neveztétek? nehéz lehetett választani!

Gabi! Orsit is neki akarta támasztani, meg is próbáltuk, persze én is gondoltam eldöl, úgy lett. Kép

Ildi! csak hallomásból ismerem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Koszi, aranyosak vagytok! (Mar csak Flora kepe hianyzik. Ot mikor lathatjuk?)

Karmen, az elso kepet neveztuk, arra ra is van irva a neve.
Tolunk meg megkerdezte a fotos, hogy 5 honapos a gyerek? (mert o annyit ertett korabban). Kerdeztem, hogy szerinte egy 5 honapos gyerek tud allni? (meg maszni?) Elottunk egy 4 honapos gyerek volt, es csodalkozott, hogy Kristof 5 hosan mennyi mindent tud. KépJa es persze o is borult egyet a szekbol. Kép

Agi
agi77
 
 


Ági! csak azért mert nekünk arra a képre akartak nevet irni amit nagy méretben kértünk és az nem ugyanaz volt mint amit neveztünk. Szóval nem egyértelmü Kép
Komolyan elég vicces ez a srác akkor!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, aha, ertem mar. Kép

Jovo heten tali? Mondjuk hetfon fel 3-kor a Stefanian? Ha nem jo szoljatok!

Agi
agi77
 
 


Ági! Végre megnéztem a képeket! Imádom ezt a kispacákotKép. NAgyon szép, bár a szeme tényleg picit sötét a képeken, életben szebb szeme van...

Nekünk asszem OK a hétfő.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok

Katicabogár, Kincsőnek boldog szülinapot kívánunk. Kép Milyen tortája lesz?

Ági, Kristóf nagyon helyes fiú Kép.

Dancsi, ez ám a gyarapodás, csak győzzed cserélni a ruhatárát. Kép
Virág hízásának is mindig örülök, pedig magam ellen dolgozom egy kicsit Kép, mert egyre nehezebb babakocsistól le-fel cipelni séta előtt után.

Nekünk jó lenne hétfőn a tali.

Ildi, kellemes pocakosodást. Kép

Gigi
gigi1
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!Megvolt az 1.vizsgálatom a női klinikán!Minden oké!
Gigi!Köszi a bíztatást!
Melinda!Egyáltalán nem haragszom!Küldtem emailt!
Mindenki szép hétvégét !Ildi</font>
ildi10
 
 


Ildi10! Köszönöm a képeket, jól nézel ki rajtuk.

Nekünk nem jó a hétfői tali időpontja, délutáni szunya van, sebaj, majd máskorKép

Kincsőnek boldog szülinapot! Hogy ünnepeltetek?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Sziasztok!
Végre megint ide jutottam!
Köszönöm a jókívánságokat az Anyukám nevében is. Már javult, de még a szeme mindig fáj, mert arra is ráment a herpesz. Azért már valamivel jobban néz ki, de azt mondták, hogy a teljes gyógyulás nagyon hosszú (hónapokig is eltarthat).
Tomika jól van, bár ma eléggé nyűgö volt. Szerintem ez a hirtelen meleg+fülledt idő megviselte szegényt.
Valamelyik éjszaka még elaludt fél 9-kor, és legközelebb csal 3/4 4-kor ébredt (általában 2-3 körül szokott ébredni). Én percre pontosan 3-kor fölébredtem, és rohantam megnézni, hogy mi van vele. persze békésen szundított. De én nem tudtam visszaaludni, amíg föl nem ébredt. Na, azóta megint ő ébred hamarabb.
Nekünk is van már 2 igazi cipőnk: egy bakancs+egy edzőcipő (20-21-es méret). A húgom küldte őket Londonból. Nagyon szépek és jók. Remélem, Tomikának is tetszeni fognak.
Amúgy továbbra is nagyon aranyos, rengeteget nevet, keze lába ját állandóan, és mindig "beszélgetni" akar. Olyan érdekes, hogy napról napra okosabb.
Holanap, ha jó idő lesz, kimegyünk a dorozsmai vásárba Tomikával. Mi nagy vásárba járók vagyunk, de én már régen voltam. Nagyon szeretek nézelődni.


Karmen!
Nem a nyomtatónk volt rossz, hanem a számítógépünkben volt a hiba: a nyomtatóport összeveszett a hálózati kártyával. Ezeket kellett kicserélni. És kértek érte 19 ezer forintot!!!De ez nem egy új gép (kb.5 éves), szóval ennyiért akart volna a fene nyomtatni. Igazából azon voltam fölháborodva, hogy amikor kiderült a hiba, akkor sem kérdezték meg, hogy ennyit akarunk-e rákölteni. Na, mindegy!

Gabi3!
Gratula Bátor gyarapodáshoz!

Dancsi!
Teljesen normális ez a gyarapodás. Tomika is volt, hogy 1 kilót hízott négy hét alatt. Legközelebb meg "csak" 700 grammot. Az a jó, ha gyarapszik!

Angi!
Örülök, hogy minden rendben Veletek!

Erika!
Én is akartam venni magamnak néhány cuccot, de a kissé megnövekedett alakomra nem találtam semmit. Aztán vettem Tomikának ruhákat. A húgom hoz majd Londonból nekem, mert ott nagyobb méretben is jó és divatos cuccok vannak. Mert igaz, hogy vissza fogok fogyni, de azért eddig is valahogy ki kéne néznem. igaz, a Renitexben nem voltam. Még oda lehet, hogy elnézek egyszer.

Ildi!
Üdvözket! Gratula a babához!

Melinda!
Lotti nagyon szép kislány!

Ági!
Jól sikerültek Kristóf képei. De élőben még aranyosabb! Hogy megnevette Tomikát!
A fotós biztos nem látott még közelről babát!
Nekünk jó a hétfő fél 3!

Jó hétvégét mindenkinek!
PTünde+Tomika

Felteszek egy friss képet:Tomika nézi a napocskát
Kép
ptünde
 
 


És még egy nevetőset:Kép
ptünde
 
 


Sziasztok!
Tunde, nagyon aranyos Tomika, a kepeken is, es amikor talalkoztunk akkor is az volt. Remelem nagy haverok lesznek Kristoffal. Kép

Kristof most vert le egy bogret, az apja takarit...
Tegnap megkapta az elso igazi fogkefejet es rogton tudta hasznalni. Meg sir is, ha elvesszuk tole. (remelem ez igy is marad)
Kép

Angi, azt hiszem Kristof emberere akadt Virag szemelyeben. Kép Vegre valaki, aki nem hagyja magat! Kép

Melinda, meddig alszik Lotti?

Tovabbi szep hetveget mindenkinek!
Agi
agi77
 
 


Sziasztok!

Ági! Változó a kisasszony alvása. Szerdán pl.2- től 1/2 6-ig aludt, máskor 4 körül ébred, de hamarabb alszik el, szóval kiszámíthatatlan.
Az jó, ha Kristóf szereti a fogkefét.

Ptünde! Nagyon szép Tomika, a napocskás képen olyan kis zabálnivalóKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Nekünk is jó a fél 3.

Tündi,Ági! Nagyon aranyosak a srácok!! Kár hogy ezt a fogkefés képet nem lehet a versenyre nevezni!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Ildianyu, boldog szülinapot Jankának! Nem tudom, voltatok-e tegnap a játszótéren, mi nem, bocs. Az történt, hogy a férjem meglepően korán hazajött, így más programot csináltunk hármasban. Kép

Ági, köszi az infot és a képet a joghurtkészítőről.

Szia Ildi, üdv itt a topikban!

Gigi, Melinda, köszi a köszöntést. Pénteken csak megpuszilgattuk a lányt, meg én idézgettem fel magamban az egy évvel azelőtti eseményeket, vasárnap jönnek az itteni nagyszülei, akkor ünneplünk. Torta ügyben úgy döntöttem, hogy rendelünk egyet a Z. Nagyból, és csinálok egy lisztmentes joghurtortát, mert a férjem nagynénje lisztérzékeny. Az a helyzet, hogy Kincső, amióta jön a foga, szinte semmit nem eszik, csak szopik, ezért nem sütök olyat, amit ő is ehet. Jövő hétvégén megyünk haza anyukámékhoz, majd talán ott megsütöm az Angi-félét. Végülis egy-két hete már séta közben szoktam Kincső kezébe adni egy darab kenyérhéjat, azt rágcsálja, szopogatja. Így a búzaliszt ezzel bevezetésre került.

Tünde, velem is előfordult párszor, hogy éjszaka felébredtem, és Kincső következő ébredéséig nem tudtam elaludni. Mostanában nemszoktam csak úgy fölébredni, elég annyi, ahányszor Kincső ébreszt.

Lányok, megállapítottam, hogy csudaszép mindegyik gyerkőc!

Kati

Kati
katicabogár
 
 


Boldog szülinapot Kincsönek!!

Orsival csoda történt, nem visit hason! Lehet egyszer még mászni is látjuk? Kép

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szijasztok!

Mi is voltunk mázsáláson, 3 hét alatt 1400g-ot hizott Bercel:-)) Kis husisKép

Fanita! Dejó, hogy irtál! Nagyon örülök, hogy a te Berceled is már ilyen jó súlyban van és hogy jól vagytok!

Enikö! Nem is meséltem, hogy amikor beértem a szülőszobára a te régi dokinőd volt aki megvizsgált. Hát nem volt nagyon szimpi, egyből eszembe is jutottál!

Norcee! Tök aranyos a kislányod, kis hurkásKép

Melinda!Lotti nagyon kis bájos!

Lara
lara
 
 


Sziasztok szegedi mamik!
Lenne egy kérdésem. A barátnőm az éjjel szült a klinikán. Holnap van látogatás? Vagy oda csak úgy simán besétálhatok?
rencsi
 
 


Kincsonek es Jankanak mi is nagyon boldog szulinapot kivanunk! Kép

Karmen, nagyon edes Orsika! Kép

Rencsi, elvileg van latogatasi ido, de senki nem tartja be, barmikor be lehet menni.

Agi
agi77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?