Sziasztok!
Végre megint ide jutottam!
Köszönöm a jókívánságokat az Anyukám nevében is. Már javult, de még a szeme mindig fáj, mert arra is ráment a herpesz. Azért már valamivel jobban néz ki, de azt mondták, hogy a teljes gyógyulás nagyon hosszú (hónapokig is eltarthat).
Tomika jól van, bár ma eléggé nyűgö volt. Szerintem ez a hirtelen meleg+fülledt idő megviselte szegényt.
Valamelyik éjszaka még elaludt fél 9-kor, és legközelebb csal 3/4 4-kor ébredt (általában 2-3 körül szokott ébredni). Én percre pontosan 3-kor fölébredtem, és rohantam megnézni, hogy mi van vele. persze békésen szundított. De én nem tudtam visszaaludni, amíg föl nem ébredt. Na, azóta megint ő ébred hamarabb.
Nekünk is van már 2 igazi cipőnk: egy bakancs+egy edzőcipő (20-21-es méret). A húgom küldte őket Londonból. Nagyon szépek és jók. Remélem, Tomikának is tetszeni fognak.
Amúgy továbbra is nagyon aranyos, rengeteget nevet, keze lába ját állandóan, és mindig "beszélgetni" akar. Olyan érdekes, hogy napról napra okosabb.
Holanap, ha jó idő lesz, kimegyünk a dorozsmai vásárba Tomikával. Mi nagy vásárba járók vagyunk, de én már régen voltam. Nagyon szeretek nézelődni.
Karmen!
Nem a nyomtatónk volt rossz, hanem a számítógépünkben volt a hiba: a nyomtatóport összeveszett a hálózati kártyával. Ezeket kellett kicserélni. És kértek érte 19 ezer forintot!!!De ez nem egy új gép (kb.5 éves), szóval ennyiért akart volna a fene nyomtatni. Igazából azon voltam fölháborodva, hogy amikor kiderült a hiba, akkor sem kérdezték meg, hogy ennyit akarunk-e rákölteni. Na, mindegy!
Gabi3!
Gratula Bátor gyarapodáshoz!
Dancsi!
Teljesen normális ez a gyarapodás. Tomika is volt, hogy 1 kilót hízott négy hét alatt. Legközelebb meg "csak" 700 grammot. Az a jó, ha gyarapszik!
Angi!
Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Erika!
Én is akartam venni magamnak néhány cuccot, de a kissé megnövekedett alakomra nem találtam semmit. Aztán vettem Tomikának ruhákat. A húgom hoz majd Londonból nekem, mert ott nagyobb méretben is jó és divatos cuccok vannak. Mert igaz, hogy vissza fogok fogyni, de azért eddig is valahogy ki kéne néznem. igaz, a Renitexben nem voltam. Még oda lehet, hogy elnézek egyszer.
Ildi!
Üdvözket! Gratula a babához!
Melinda!
Lotti nagyon szép kislány!
Ági!
Jól sikerültek Kristóf képei. De élőben még aranyosabb! Hogy megnevette Tomikát!
A fotós biztos nem látott még közelről babát!
Nekünk jó a hétfő fél 3!
Jó hétvégét mindenkinek!
PTünde+Tomika
Felteszek egy friss képet:Tomika nézi a napocskát