Halihó,
játszótéma
.
Örömmel hallom, hogy nem csak az én nagyfiam rohangál mint az őrült
.
Beavatkozás: én annak híve vagyok, hogy lehetőleg nem szólok rá más gyerekre, természetesen, ha van vele szülő, aki megteszi. Ugyanezt ált. el is várom, mármint ha én ott vagyok a gyerekem mellett, és rászólok, akkor az idegen szülő ne kezdje osztani az észt. Persze mivel a kettő mellett lehetetlen ott lenni minden pillanatban, előfordul, hogy más szülőnek kell közbelépnie, ezt egészen addig el is szoktam fogadni, amig nem beszél úgy a gyerekkel, mint egy köztörvényessel, egy kis majomkodás miatt. Nálunk is hasonló "bűnök" vanak, mint Krisztáéknál, úgy látszik, ez kortünet
.
Homokozó: én is mindig ráírom a nevet, sajna így is eltűnik
. Sokszor a játék hevében elsüllyed a homokban. Játszótéri 3 évem alatt már sok-sok szettet vettem. Rajtunk az segít, hogy nem veszem elő az összeset, csak néhányat, és mindig megszámolom, mielőtt kiöntöm.
Elli, ha valaki elpakolja a motyódat, akkor nyugodtan kérd vissza! Ez nem anyagi kérdés, hanem elvi, az a csésze Keviné, ha 5 fillér, akkor is. A kölcsönkérés is egy olyan dolog amibe hamar bele fogtok jönni. Nálunk is az a helyzet, hogy megérkezünk a játszóra, már vinnék is a gyerekek a cuccot. Ha az enyémek épp nem játszanak vele, vihetik, ált. azt szoktam megkérni, hogy ugyanoda tegyék vissza, ne kelljen végigcirkálni a játszót hazamenés előtt. (persze kell
) Gyerekemtől elvenni semmit nem engedek. max. cseretárgyalásokat kezdeményezek az érintett felek között
. Ha kölcsönadtunk valamit, és a másik anyuka nem veszi észre magát, ti. hogy egy idő után illik visszaadni valamit, akkor régen visszakértem, most már a gyerekek lerendezik, Annának szoktam segíteni, hogy megyek erősítésnek
.
Szerintem nagyon sok mindent meg lehet tanulni a játszótéri szitukon keresztül, még akkor is, ha sokszor az ember füstölgő fejjel megy haza
.
Arra pedig már régen vágyom, hogy valaki elárulja a titkot, hogy lehet a játszón újságot olvasni?
Én sokszor szédülök, ahogy a két gyerekemet követem, de komolyan!
Timici,
ezek a NEMpillás képek?! Milyen ahol látszik?
Taliképek szuperek!
Nagyon irigykedem!
Képzeljétek, Malacot nem vették fel az oviba, helyhiány miatt
. Pedig úgy készül, gőzöm sincs, mit mondok neki
. Pedig ősszel négy éves lesz, és tényleg szüksége van már a korabeli társaságra, és a játszókon délelőtt többnyire Maca korosztálya van.
Na pusszancs, megyek szavazni
Zulu