Sziasztok!
Először is Boldog Névnapot utólag is Emesének,és Somának!!!!
Lola!
Végre láttuk egymást személyesen is
,tök jó a hajad!Tetszik a fazonja(amit sötétben láttam),és sztem tök jól áll!!
Hát igen csúszos,és hatalmas a hasam,már alig bírom cipelni,főleg ez a meleg....van klímánk ,de Dorka mellett nem merem használni,csak akkor ha nem a nappaliban,van ,de persze feszt ki be rohangál....
Nem félt a moziban szerencsére,sokat nevetett,igaz az elején uncsinak találta,majdnem elaludt
.Férjemnek azóta sokszor mondom hogy "barack"
.
Bár az az igazság hogy ez a gyerek nem akar kijönni,csütörötkön voltak furi fájásaim,de azóta sem semmi szinte
,holnap megyek a dokihoz,és megitn rákérdezek hogy akkor mikor lesz a császár,mert nem nagyon akarok,csak úőgy benntlenni....
Melus!
Sztem nyugodtan mehettek a Balcsiba,nekünk Pesten a főorvos mondta,annó pár éve hogy a legjobb a gyereknek a nyílt víz,pl balcsi,ill a legjobb a tengerpart.Dorka ugye vesebajos ezért mondta ezt nekünk,tehát egy egészséges gyerkőcöt simán vihgeted a balcsiba!!
Cirmike!
Nem Dorka nem köhög,ő hörög meg horkol nagyon,.és kiskora óta csak a száján veszi a levegőt.Infralámpánk nekünk is van,de nem nagyon tudtam még használni nála...Még nem vittük ahoz a dokinőhöz akit írtál,megadnád a számát?Szeretnénk minnél több dokihoz vinni,Győrbe nem nagyon megyünk vissza....
Zsani!
Nem csoda hogy fáradt vagy,nekem az a furi hogy (bár tök jó),.hogy ilyen jól bírod a dolgokat,tehát hogy ilyen sok helyre mentek,hisz nem is olyan rég szültél!!kínait sztem holnap este én is kipróbálom
,és férjemmel is megpróbáljuk kifüstölni ezt a kis "szarost"
Megtudod adni te is nekem a tatai dokinő számát,vagy esteleg ua,amit Cirmike írt?
EDBAnyu!
Hát Dorka tényleg komoly vesebetegnek mondható,de azért annyira nem ,mint ez a győri dokinő beállitotta(sztem)
Neked még nem írtam le,mi volt igazán velünk..
16 hetsen látták hogy vesemedencetágulata van mindkét oldalon.Onnantól kezdve Pestre kellett járnunk havont a Sotéra,volt magzatvímintavétel is,mert hogy lehet hogy Dawnkóros,1 hónapot kellett várni az eredményre,hát azt nem kívánom senkinek azt az időt,mintavétel után nagyon görcsöltem és véreztem is...
Volt szív uhis,ott minden rendben volt,a tágulata csak nőt-nőt...28 hetesen mondta az egyik pesti doki hogy döntsem most el,hogy megszülök egy tüdőéretlen gyereket 2 vesével,vagy tovább bennt marad és lesz egy tüdőérett gyerekem 1vesével.Furi volt hogy nekem kellett döntenem,akkor a férjem sem tudott jönni fel úgyhogy nagyon jó volt...végülis bennt maradt még.Pesten akarták hog ymegszülessen term útón,szerencsére nem menntem bele,és itt Tb-n született császárral,mert utólag kiderült hogy a lehető legnagyobb fokozatú a tágulata és em élte volna túl a term.úton való szülést,mert szétdurrant volna a veséje,és ...3 nap után elvitték Tb-ról Pestre,én sajna nem mehettem utánna,mert meg kellett várnom a varratszedést.nah az a 2 nap szőrnyű volt,mindenkinek hozták a picijét szopizni,és meg ott voltam egyedül és csak fejtem...Pesten nayuaoitthonban voltam,na az ottani nővérek áhh inkább nem írok róluk semmit..szondán keresztül táplálták a gyerekekete,mert enkik nincs idejük mindegyiket külön cumisüvegből etetni,Dorkának egyzser így meg is sértették az orrát,a mai napig ott van a heg
.70ml vizeletet szívtak le a veséjéből(rentgeteg),majd katéterrel együtt jöhettünk haza 2 hét után.Azt mindnenap cserélni,félni nehog ykicsússzon,kötözésre feljárni....Másfél hósan műtötték meg szerencsére egy nagyon jó dokit fogtunk ki,szépen megcsinálta ...fél éves koráig gyóygszert kapott...jah és a 2. műtétnél elkaptuk a rotavírust...
10 hósan vesemedencegyuszi,ismét kórház...nah szóval rá ezért kell nagyon vigyázni,nehogy felfázzon,és a veséjére rámenjem,mert a mai napig nem egészséges egyik veséje sem,és ez így marad élete végéig....
Ezért pánikoltam be annyiramikor kiderült hogy Levinek is baj van a veséivel
,de ő ügyes volt és meggyógyította magát bennt még.
Bocs,ha hosszúra sikerültem,csak jó volt leírni....
Ági