Csibe: en ott vagyok a Facebook-on, dobhatnal nekem is egy linket a csoporthoz >
humanka01@gmail.com
Orulok, hogy "csak" egy 3napos lazzal megusztatok ti is. (Meg hogy a pisi-projektet nem kellett eroltetni
)
A.m.: kicsit megkesve, de nagy szeretettel kivanok boldog nevnapot en is !!! A tesztet en is sajnalnom, de fel a fejjel, nemsokara bekoszont MiniAm is
(En ezert nem is csinalok tesztet, mert minek. Amit eddig csinaltam, az mind pozitiv lett, nem akarom rontani a statisztikat) Gyuszika mennyi ido alatt sikerult nektek?
A hazatok jo nagy, meg eleg sok teendo van vele, de nagyon klasszul meg lehet csinalni. En nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a "vege", majd ne feledkezz meg rolunk fotoilag.
Eszike: hogy tanitottad meg Noncsinak az orrfujast
Emlekszem, hogy egyszer irtal rola, de gozom sincs, hogy mikor, leirod nekem megegyszer? Miota Bendo bolcsibe jar, azert osszeszed dolgokat a tobbiektol, az orrfolyas gyakorlatilag allandosult, es tok egyszeruen meg lehetne oldani, ha ki tudna fujni. Igy meg allandoan porszivozni kell, amit mar nagyon nem csip
Noncsi nagyon cuki a jarkalos videokon
Szeder: megvolt a labszepeszet?
Mi lett vegul a kormoddel, meg tudta csinalni a pedikuros? En is elmentem egy talpmasszazsra tegnap, de nem volt nagy elmeny...oda sem megyek tobbet. Marmint erre a helyre, a talpmasszazst nagyon szeretem kulonben. Milyen volt az ejszakatok? Engem is erdekel a hazatok. Dobsz kepeket?
HBetti: Julcsirol is kerunk szepen egy alldogalos kepet !!! Meg nem is lattunk olyat.
Lanyok, mit szolnatok majd egy jelkepes
kozos szulinapozashoz? Vmelyik nap eszembe jutott, hogy jo lenne kozosen megunnepelnunk a topikbabakat. Es arra jutottam, hogy mi lenne, ha koccintanank egyet virtualisan az elso es az utolso baba szuletesekor mintegy keretbe foglalva az idoszakot? Megbeszelnenk, hogy MiniGyuszi szulinapjan este 9 v. 10 orakor mindenki inna kis pezsgot (en felkelnek hajnalban > na, akkor meg ugysem ittam
), es utana meg a Bendoen. Mit gondoltok
Tiggrincs: mit csinal Zalan a kismacskaval? A farkat huzigalja?
Macskas keped nincs? Ti hogy alltok a kero berendezesevel, rendberakasaval? Belaktatok mar a hazat?
Agi: orulok nagyon, hogy David is beindult vegre
Latod, nincs semmi baj vele sem, csak kicsit lustacska, de ez teljesen rendben van. Azzal meg, hogy mit mondanak az alakodra, ne is torodj. Szerintem nagyon csini vagy, es mond, hogy neked ez igy tetszik (meg a parodnak is
)
Blumi: hogy alltok a sirni hagyassal, leszoktatassal? Es a migrened? Elmult?
Honey: jovo evben nincs febr. 29.
Akkor nem fogsz szulni?
Jok a kepek, amiket hoztal, nekem is nagyon tetszik az erkelyen alldogalos
Marti: a gyerkocoknek, sladnak mikor jelentitek be a babat? Kivancsi vagyok, mit szolnak majd. A gyerkocok biztos orulnek majd nagyon, hogy jon az uj jatszopajti
Bejci: bar mar ezt nem olvasod, de nagyon-nagyon jo nyaralast kivanok nektek, erezzetek jol magatokat, es pihenjetek sokat, sokat, Bius pedig alomjo baba lesz, mint mindig. Varunk vissza !!!
Monee: Akos tenyleg hatalmas baba! A bicozashoz gratula, csak igy tovabb, es te is hozhatod a furdorucis kepedet ujra
Anyoooka: sajnalom a rossz nappalokat, meg az allando felugyeletet. Bizti nemsokara jobb le,sz hacsak mar most nem jobb sokkal. Neha meg tudnak bolondulni ezek a kismackok (tudom, a nagyobbak is), de aztan mindig jobb lesz. Kitartast !!!
Minyu: szerintem orulj, hogy nem jar a vedono ... bar nem tudom, milyen a tietek. Itt olyan a rendszer, hogy egyszer jon ki, kozvetlenul a baba szuletese utan, utana nekem kell jarnom. Engem nem zavar kulonosebben, en jobban orulok, hogy en megyek.
Konan: Annacska nagyon aranyosan lepked
Winona: nalatok hogy telt a kovetkezo ejszaka? (az elso sirni-hagyas utani)
Ormolya: Boti nagyon edes kiskrapek, es o is nagyon ugyes.
Rolunk: semmi kulonos, Bendo fogzik, mar kibujt a ket felso szelso metszoje, de jonnek a kozepsok is, meg talan az also szelsok is ... szoval van boven ragnivalo. Tegnap adtam neki eloszor kenyerhejat, meglepo modon nagyon tetszett neki. Meg is evett rogton kettot belole
Egeszen pontosan szetcsocsalta oket. Tegnap iszonyat gaz napunk volt, egyszer aludt majdnem 2 orat, de tobbet nem volt hajlando. Nem erdekelne a dolog, ha kozben nem lett volna iszonytatoan faradt. De a szemet alig tudta nyitva tartani ... tobbszor probaltam altatni, allandoan az agyban ulve sirt, nem lehetett vele mit kezdeni. Este vegul 7 ora elott le kellett fektetni, ma reggel f6 ota vagyunk ebren. Aaaaa, kicsit sem utalom
(marmint a korankelest). Mar f9 van, faradt, de az egyetlen altatasi kiserletemet mereven elutasitva uldogelve sirt az agyban. Szerintetek?! Biztos nem olyan napunk lesz megint, mint tegnap. Mar elore ideges vagyok ...