Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Ajaj! Erről egy kicsit lemaradtam..

A.m.!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!

Kép
Kép
konan
 
 


Jó reggelt!

Látom már itt csicsereg am. és konan!
Ilyen korán ti is??
Hogy aludtatok??

Olyan meleg van már most.. nem hiszem el, pedig kissé most borúlt az ég.
Tuti kisüt a napocska is.

Eszike!
Hol vagy?

STARLAK???
Csak nem a sok munka miatt vagy így eltűnve??? Milyen dolgozni ismét??
Milyen lesz a termés az idén??
GYere már!!!!!
Donát, hogy van??

Most nincs semmi különös, amit tudnék írni.. :roll: ma olyan "üres" a fejem.
Megyek, mert nemsokára jön a párom anyukája Adélra vigyázni, míg szépítik a dinoszaurusz talpaimat :lol:

Legyen szép napotok!!

szeder74
 
 


Sziasztok! Megint csak gyorsan!

A.m: nagyon boldog névnapot kívánok utólagosan is. Tegnap néztem a naptárban, hogy névnapod van, és gondoltam is Rád, de nem volt időm jönni.

Csajok köszi a hiányolást! El vagyok havazva. Szinte ugyanaz a szitu, mint Anyoonál, Noémi naponta csak 1-szer képes aludni, az is olyan rövid, hogy mire elkezdenék csinálni valamit már be is fejezhetem, mert ébred. Ritkaság számba megy, ha 2-szer elalszik. Amúgy már napok óta tiszta nyügi, állandóan "rajtam lóg", azt akarja, hogy tartogassam, közben meg egész álló nap nyafog. Most meg még náthás is lett hirtelen, úgyhogy azzal is szenvedünk.

Az éjszakáink is pocsékok! Most éjjel kivételesen csak 1-szer keltünk fel, de előző napokban szenvedtünk erőteljesen. Nagyon nehezen megy az elalvás, állandóan dobálja magát Noncsi, és gyakran felsír. (de ez nálunk már megszokott)
Töltöttem le a netről egy könyvet az alvászavarról, címe: Aludj jól gyermekem. Ha valakit érdekel, annak elküldöm mailben, csak szóljatok. Én már elkezdtem olvasni, de még csak pár oldalra jutott időm... lehet, hogy megoldja a gondjainkat...

A képek nagyon jók, továbbra is várom D. ügynök képeit, ha lesz időd Starlak feldobni párat. Annyira kíváncsi vagyok rá!

Mindenkinek szép napot! Nem ígérem, hogy gyakrabban jövök, de olvaslak benneteket ahogy akad egy pici időm, és reagálok is ahogy tudok.

Na ki lesz a következő pocakos??? Hajrá lányok!
Vendég
 

 
 

Eszike!

a nagy ágyas videón jókat nevettem. Zabálni való Noncsi. De az elindultam 2. is klassz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Sziasztok,

Már nem emlékszem, hogy szegedi, vagy Szeged környéki van közöttünk?
Ha igen, van 2 szabadjegyem a szombati Cigányszerelem-re a Szegedi Szabadtéri Játékokon
Persze ha nincs szegedi, de valakit érdekel, akkor is jó :)
Én nem tudok menni (de persze ma kaptam meg a jegyet :( )

Kép
Kép
csibe21
 
 


Sziasztok!

Betti: kicsit szenvedett a fogacskával, de messze nem annyit mint a másodikkal. Jól néz ki ez a szülinapi ajándék!

A.m.: utólag is Boldog Névnapot :oops:

Eszike: éjszaka ügyben nagyon együttérzek, mi is szívunk, már az lenne meglepő, ha nyugi lenne.

Kép
kistiggrincs
 
 


Ja, pisi projekt
Feladtam - de végül is nem is kellett folytatni, mert egyértelmű volt a 3 napos láz
Láz 2.5 nap után OVER - kiütés megjelent (de nem túl intenzíven) - és most már az sincs

Kép
Kép
csibe21
 
 


el akartam mondani, hogy rákattantam a facebook-ra :)
nem mintha sokat leveleznék ott, de tök jó kis tesztek vannak (nagyon viccesek - pl Melyik szereplő vagy a Micimackóból?) - meg online játékok
ha épp nincs munka, jöhet egy kis kertészkedés meg egy kis Mafia háború - most lehet, hogy kinevettek, de a munka és a gyerekek mellett ez néha annyira jól kiüríti a fejem

ha netán feljöttök, akkor ott van online chat is, és nem kell hozzá applikáció, amit nekem a benti gépemre nem lehet telepíteni :(
és akkor lehettek a Farm szomszédaim :)))
nagyobb gyerekkel is jó ám, főleg csajszival, van olyan hogy My Fairyland - ahol virágot lehet locsolgatni meg kisállattal találkozni

de egyszerűbb felfedezni - hátha valaki kedvet kap hozzá :)

Kép
Kép
csibe21
 
 


annyira lelekes voltam, hogy csináltam egy 2008 szeptemberi babák zárt csoportot
annyira zárt, hogy rá sem lehet keresni - senki nem látja, csak a meghívottak
akinek megvolt az e-mailje még az anno elküldött fájlban, azoknak küldtem meghívót
szeder, kistigrincs biztos nem volt benne, úgyhogy ha esetleg szeretnétek felfedezni, és megadjátok a mailcímetek, akkor nektek is küldök
vagy ha valaki, aki tudja és már beregisztrált, akkor ők is küldhetnek nektek
és majd ha még valaki hiányzik (előre is elnézést), akkor meg pótoljuk
nem ám a topic helyett van ez!!!! és nem is vagyok facebook ügynök :)))) és nem is kötelező
csak hátha nektek is szerez egy-két jó percet

Kép
Kép
csibe21
 
 


3 óta senki

Kép
Kép
csibe21
 
 


Csibe!
Csak gyorsan téged olvastalak.Én Szeged melletti vagyok (Hódmezővásárhely).Nagyon köszi,de mi nem tudunk elmenni.Anyáékra gondoltam,de most mamám mellett kell anyának lenni így az sem jó. :( Nem is tudok senkit aki elmenne.
Majd holnap jövök.
Jó éjt :)

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Agi, köszi a kötési formák tippet a hordozókendőhöz.. A hátra kötözést már kitanultam, a többit Dani szabotálja, kézzel-lábbal tiltakozik ellene :shock: Marad a babakocsi, meg esetleg a háton hordozás, most itthon szokjuk :wink:

Winona, a babauszi Szfváron van, egy családi háznál. Én nagyon elégedett vagyok vele, jó hogy az az uszi csak a babákról szól.

Blúmi: 2 gyerek kérdéses több okból is.. Apa az egykézést tartja ideálisnak :? (én már kapcsolatunk elején tisztáztam vele, hogy én meg a 2 gyereket), és hát neki már van egy nagy lánya.. De szerintem nem lenne ez gond, idővel ugyis belemenne.

A baj, hogy a jelenlegi helyzet mellett nem igazán tudok még én sem egy 2. babóra gondolni (de... :lol: , gondolni igen, csak bevállalni nem merném).
A melóhelyemet eladták, most van felszámolás alatt..
Szóval ha szeretnék valami pénzt kapni a 2. gyerek mellett is, akkor előtte kell melóhelyet találnom, és valamennyit dolgoznom. Szóval mire mindez teljesülne, addigra "kiöregszünk" a babázásból. Legalábbis apa tuti, mert ő 10 évvel öregebb mint én :? :roll:

Meg nem mindegy, milyen apa mellett vállal az ember 2-3 gyereket.. Az enyém imádja Danit, de igazán nem segít be a teendőkbe. Játszik vele ha hazajön, de aztán kb. ennyi. Éjjel egyszer sem kel fel hozzá (mivel szopizik, nem is várom el), este ha felsír be nem megy hozzá, kivéve ha én nem tudok, mert pl. fürdök.. Minden az én "feladatom".. Szóval ha lenne is 2., nekem ezzel számolnom kell. Persze ez nem venné el a kedvemet! :D :D
Majd meglátjuk, mit hoz az élet, de én nagggyon szeretném kb. 3 év múlva...

Márti: alvós babakép nagyon édes!! Gratulálok a pocaklakóhoz, irigyellek érte, és le a kalappal előtted!!! Vigyázz magatokra!


Eszike: Fáradtság tzémában mintha magamról olvasnék.. Az éjszakák nálunk is elég bajosak. Főleg az éjszaka 2. fele..
Pedig Dani 5,5 hónapos koráig átaludta az éjszakákat.

Minyu: tyűűűha, Csongi is igen nagyfiú lett ám! Nagyon aranyos azokkal a kis pocokfogakkal! Védőnő nálam is 1x járt, Dani születése után, azóta mi megyünk méreckedni, és nem is hallok róla. Őszintén szólva nem is hiányzik. Csak épp neki ez lenne a dolga.

Starlak: Köszi a dicséretet! Abban a sapiban tényleg zabálni való, nem is tud neki senki ellenállni :lol: :lol: :lol:

Noni: nem hangzik jól a nyelőcső műtét.. :cry: Nagyon sajnálom, hogy ezen át kell esned! Szorítunk, hogy a lehető legjobban vészeld át!

Holka: gratulálok a házvételhez! Nem semmi a gyors ügyintézés. Jó költözködést!

Betti: falkonos kép nagyon tuti! Dani is állandóan elkunyerálja a falkonokat, és imád velük játszani. Itthon ami a kuka mellett van, az tekejátékként van használva :lol:

Lanta: gyönyörű ez a két leányzó!

A.m.: nagyon boldog névanpot kívánok!!

Hihetetlen, hogy már elindultak a babák!! Most születtek! Erre egyre több bébibogyó indul neki a világot felfedezni. Én még nem készültem fel erre!! Segítség, hogy lehet engedni a gyereket felnőni??? :shock: :wink:

Na megyek, mert már csak résen nézekk. Nem megy nekem a sokáig kukorékolás esténként..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Csibe: en ott vagyok a Facebook-on, dobhatnal nekem is egy linket a csoporthoz > humanka01@gmail.com
Orulok, hogy "csak" egy 3napos lazzal megusztatok ti is. (Meg hogy a pisi-projektet nem kellett eroltetni :) )

A.m.: kicsit megkesve, de nagy szeretettel kivanok boldog nevnapot en is !!! A tesztet en is sajnalnom, de fel a fejjel, nemsokara bekoszont MiniAm is :) (En ezert nem is csinalok tesztet, mert minek. Amit eddig csinaltam, az mind pozitiv lett, nem akarom rontani a statisztikat) Gyuszika mennyi ido alatt sikerult nektek?
A hazatok jo nagy, meg eleg sok teendo van vele, de nagyon klasszul meg lehet csinalni. En nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a "vege", majd ne feledkezz meg rolunk fotoilag.

Eszike: hogy tanitottad meg Noncsinak az orrfujast :?: :?: :?: Emlekszem, hogy egyszer irtal rola, de gozom sincs, hogy mikor, leirod nekem megegyszer? Miota Bendo bolcsibe jar, azert osszeszed dolgokat a tobbiektol, az orrfolyas gyakorlatilag allandosult, es tok egyszeruen meg lehetne oldani, ha ki tudna fujni. Igy meg allandoan porszivozni kell, amit mar nagyon nem csip :?
Noncsi nagyon cuki a jarkalos videokon :lol:

Szeder: megvolt a labszepeszet? :wink: Mi lett vegul a kormoddel, meg tudta csinalni a pedikuros? En is elmentem egy talpmasszazsra tegnap, de nem volt nagy elmeny...oda sem megyek tobbet. Marmint erre a helyre, a talpmasszazst nagyon szeretem kulonben. Milyen volt az ejszakatok? Engem is erdekel a hazatok. Dobsz kepeket?

HBetti: Julcsirol is kerunk szepen egy alldogalos kepet !!! Meg nem is lattunk olyat.

Lanyok, mit szolnatok majd egy jelkepes kozos szulinapozashoz? Vmelyik nap eszembe jutott, hogy jo lenne kozosen megunnepelnunk a topikbabakat. Es arra jutottam, hogy mi lenne, ha koccintanank egyet virtualisan az elso es az utolso baba szuletesekor mintegy keretbe foglalva az idoszakot? Megbeszelnenk, hogy MiniGyuszi szulinapjan este 9 v. 10 orakor mindenki inna kis pezsgot (en felkelnek hajnalban > na, akkor meg ugysem ittam :lol: ), es utana meg a Bendoen. Mit gondoltok :?: :!:

Tiggrincs: mit csinal Zalan a kismacskaval? A farkat huzigalja? :lol: Macskas keped nincs? Ti hogy alltok a kero berendezesevel, rendberakasaval? Belaktatok mar a hazat?

Agi: orulok nagyon, hogy David is beindult vegre :wink: Latod, nincs semmi baj vele sem, csak kicsit lustacska, de ez teljesen rendben van. Azzal meg, hogy mit mondanak az alakodra, ne is torodj. Szerintem nagyon csini vagy, es mond, hogy neked ez igy tetszik (meg a parodnak is :lol: )

Blumi: hogy alltok a sirni hagyassal, leszoktatassal? Es a migrened? Elmult?

Honey: jovo evben nincs febr. 29. :lol: Akkor nem fogsz szulni? :lol: Jok a kepek, amiket hoztal, nekem is nagyon tetszik az erkelyen alldogalos :wink:

Marti: a gyerkocoknek, sladnak mikor jelentitek be a babat? Kivancsi vagyok, mit szolnak majd. A gyerkocok biztos orulnek majd nagyon, hogy jon az uj jatszopajti :lol:

Bejci: bar mar ezt nem olvasod, de nagyon-nagyon jo nyaralast kivanok nektek, erezzetek jol magatokat, es pihenjetek sokat, sokat, Bius pedig alomjo baba lesz, mint mindig. Varunk vissza !!!

Monee: Akos tenyleg hatalmas baba! A bicozashoz gratula, csak igy tovabb, es te is hozhatod a furdorucis kepedet ujra :wink:

Anyoooka: sajnalom a rossz nappalokat, meg az allando felugyeletet. Bizti nemsokara jobb le,sz hacsak mar most nem jobb sokkal. Neha meg tudnak bolondulni ezek a kismackok (tudom, a nagyobbak is), de aztan mindig jobb lesz. Kitartast !!!

Minyu: szerintem orulj, hogy nem jar a vedono ... bar nem tudom, milyen a tietek. Itt olyan a rendszer, hogy egyszer jon ki, kozvetlenul a baba szuletese utan, utana nekem kell jarnom. Engem nem zavar kulonosebben, en jobban orulok, hogy en megyek.

Konan: Annacska nagyon aranyosan lepked :D

Winona: nalatok hogy telt a kovetkezo ejszaka? (az elso sirni-hagyas utani)

Ormolya: Boti nagyon edes kiskrapek, es o is nagyon ugyes.

Rolunk: semmi kulonos, Bendo fogzik, mar kibujt a ket felso szelso metszoje, de jonnek a kozepsok is, meg talan az also szelsok is ... szoval van boven ragnivalo. Tegnap adtam neki eloszor kenyerhejat, meglepo modon nagyon tetszett neki. Meg is evett rogton kettot belole :lol: Egeszen pontosan szetcsocsalta oket. Tegnap iszonyat gaz napunk volt, egyszer aludt majdnem 2 orat, de tobbet nem volt hajlando. Nem erdekelne a dolog, ha kozben nem lett volna iszonytatoan faradt. De a szemet alig tudta nyitva tartani ... tobbszor probaltam altatni, allandoan az agyban ulve sirt, nem lehetett vele mit kezdeni. Este vegul 7 ora elott le kellett fektetni, ma reggel f6 ota vagyunk ebren. Aaaaa, kicsit sem utalom :evil: (marmint a korankelest). Mar f9 van, faradt, de az egyetlen altatasi kiserletemet mereven elutasitva uldogelve sirt az agyban. Szerintetek?! Biztos nem olyan napunk lesz megint, mint tegnap. Mar elore ideges vagyok ... :evil:

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Röné! Ezek tényleg komoly dilemmák! Látom Te is úgy vagy, mint Betti, hogy kevés segítség ellenére is vállalnál még... Mikor akarsz dolgozni megint? Már keresel munkát?

Humanka! Én mindig mutatom Bálintnak, hogy hogyan fújom az orromat, utána odatartom neki a zspit, és ő is fújja. Persze alig jön valami, de imád fontoskodni. Szerintem sajnos az orrszívó marad a megoldás.
blúmi
 
 


sziasztok!

most csak gyorsan, mert megyek be a központba. Képzeljétek, ma én is nagylány lettem, aminek örülök is, men nem is. Kicsit fura volt újra átérezni :D

na szaladok, majd du. olvasok

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Sziasztok!

Szolgálati közlemény annak akit érint:
Mától akciós a Tecsós pelus. 2082.- Ft a nagy csomag.

Szép napot mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Humanka: tulajdonképpen nem tanítottam, hanem ő jött rá. Szokott olyat csinálni, hogy grimaszol, felhúzza az orrát, a szájával csücsörít, és erőteljesen az orrával fújtat (mint egy bika). És mivel ezt egy időben gyakran csinálta ezért gondoltam nevén nevezem a dolgot és mondtam neki ilyenkor mindig, hogy : FÚJJAD! Ezt megtanulta, és most mindig (persze vannak kivételek), ha mondom neki, hogy FÚJJAD, akkor ez a grimaszolós fújtatós történet jön, ami még tetszik is neki. Persze előtte odateszek egy zsepit az orrához, és aztán jöhet a móka. Majd a végén nagyon-nagyon megdícsérem. Ő ezt az egészet játéknak fogja fel. Sőt az is tetszik neki, hogy ilyenkor ahogy a kisgyerekeknél is szokták: befogom az orrlyukakat, és amikor fúj, akkor meg ütemesen elengedem. És ennek olyan édekes hangja van, ami rettentően teszik neki.
A gond csak az, hogy ha nagyon náthás, akkor nem szereti, ha zsebkendővel zaklatom, meg örökké nyaggatom, hogy fújja. Úgyhogy betegség esetén csak nagyon nehezen lehet kikönyörögni belőle a szutyit. Zsepi nélkül többször sikerül... :D
Vendég
 


eszike,
Hű de ügyes ez a kiscsaj!!! :D
Mi már 2 hete küzködünk a náthával. :( De jó lenne ha ő is tudna orrafújni!

a.m,
Boldog Névnapot!!! ( így utólag is! ) :D

márti,
sikerült bevásárolnod popsitörlőből? :wink:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


humanka,
olyan aranyos ötlet ez a közös pezsgőzés!! :D Én benne vagyok!
Bendőnek hogy megy a bölcsi? Mennyire könnyen tudtad otthagyni? Nem volt nagy üvöltés?

A feb 29 miatt át is igazoltam a márciusi csapatba mártiékhoz. Nincs kedvem megint az utolsók közt szülni, miközben már mindenki babázik. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


A.m.: kicsit megkesve, de nagy szeretettel kivanok boldog nevnapot en is !!! A tesztet en is sajnalnom, de fel a fejjel, nemsokara bekoszont MiniAm is :) (En ezert nem is csinalok tesztet, mert minek. Amit eddig csinaltam, az mind pozitiv lett, nem akarom rontani a statisztikat) Gyuszika mennyi ido alatt sikerult nektek?

Humanka!
Ezt nem értem. Milyen tesztjeid lettek pozitívak? valamiről lemaradtunk? vagy az ovu tesztek + ? De akkor hol van a tesó?Mesélj!

Nekem személy szerint tetszik a virtuális ünneplés. Egyszer csináltam már ilyet, és jó „buli” volt. Ráadásul mi közben vagy 5-en skypoltuk. Csak a poharak koccintását lehetett hallani, tök poén volt.

a.m.!
Ne haragudj, hogy csak most, de annál boldogabb névnapot kívánok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Engem már teljesen kiakaszt ez az idő! Nem lehet itthonról esővédő nélkül elindulni, és még úgy is megázik az ember.. Remélem nem ilyen lesz az egész nyár.

Felfújtam ma Daninak a mini medencéjét. Egyenlőre víz nélkül a szobájában. Nagyon tetszik neki, ki be mászkál a peremén, nagyon ügyesen csinálja :lol:

Honey, mikor készülsz orvoshoz? Megbékéltél már a helyzettel? Milyen nemű babának örülnél? Vagy ezen még nem is gondolkodtál?

Eszike! Nagyon ügyes Noncsi! Nem semmi, hogy már most fújja az orrát. Jól kitaláltad, hogyan tedd hasznossá a baba játszadozását :D

Ági, nekem még mindig semmi, néha nagyon kevés pecsételés.. De nem is hiányzik, minél később jön, annál jobb.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Hú, nálunk nagyon meleg van!
Csak tartson ki, hétfőn Csabi névnapi ajándéka az lesz ( az egyik, szerintem élmény szempontjából a legnagyobb), hogy elmegyünk Mogyoródra az Aquaparkba! Sosem járt még ott, de igazi vizicsirke mind3 srác, a csúszdákat meg imádják. Jön velünk a sógorom mg anyósom is, na ez utóbbitól tartok kicsit, mostanában nagyon durva...mondjuk most nem velem, hanem a másik fiát, meg annak a barátnőjét cseszeti, de akkoris rossz hallgatni, meg látszik, hogy rosszul is esik nekik, bár a sógorom kőkeményen beszól az anyjának. erre én nem vagyok képes, meg nem is a saját anyám...szóval majd meglátjuk, mi lesz!

Szeder!

Írok majd privi-t , ha lesz egy kis időm! Most sietek,tegnap nem sikerült, de majd ma jól háziorvost váltok!

Egyébként elért az első hányinger! Szerencsére csak 1 percig tartott, meg az is lehet, hogy még átállóban van a szervezetem a szénhidrát diétára, ezért az éhség okozta. Mindegy, az emlékeimet jól visszidézte a tavalyi sorozatos háyásoktra!

Honey!

Igen-igen! Hagytatok még nekünk! :wink: De lehet, még elküldöm a férjemet is egy adagért!

Márti
borossné becz márta
 
 


Húú de nagyon tele van a hócsukám Flórával! :evil: :evil:
1 órája altatom. Qurva fáradt. Elalszik, hortyog szinte olyan mélyen alszik... legalábbis úgy tűnik... erre képes felébredni olyan neszre, hogy pl megroppan halkan a csulkóm, ahogy lenyomom a kilincset. :evil: :evil: :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kb 8-10x osontam ki halkan a szobájábol. De most elég volt!!!!
Ráadásul millió dolgom lenne, mert lánybúcsú lesz este, aminek én vagyok az egyik főszervezője.
Most nagyon bepipultam és rázártam az ajtót. :evil: lesz@rom... majd álomba sírja magát.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Tegnap írt Bejci, hogy megérkeztek.. a 15 órás útból 11 órát aludt át Bius!
Minden rendben velük!
( Nos azért szerintem ez egy rekord alvás, mert Adél 4 et aludt volna és 11 ordított volna.. utál autózni )

Márti!
Várom a privit! :wink: :wink:

Márti!
Honey!
Azért gyertek ide is írni és nem hűtlennek lenni hozzánk, mert sajnos nem tudlak majd követni benneteket és a pocakotokat másik topikban, mert nincs időm olvasni mást. Jó, ha itt lépést tartok :roll: :wink:
Vigyázzatok magatokra!

Márti!
Miért váltasz orvost??
Húúú de jó szülinap elé néztek! De jó lesz! Hétfőre napsütéses hőség lesz 31 fokkal! Húú még az idő is kedvez nektek!!!
Azért vigyetek magatokkal hatalmas napernyőket, mert elég kevés az olyan fa, ahol lehet hűsölni.
Kérem, hogy csináljatok sok-sok képet, mert kíváncsi vagyok Kamilla első igazi fürdésére is!!!

Olyan migrénem van.. húú nagyon szenvedek..
Na és tegnap voltunk anyukámnál és Mátéért.
Közben útba ejtettem a 29 hetes terhes barátnőmet. Hogy milyen csuda szép kismama.. (ritka szép az arca is.. tiszta, semmi ragya, és olyan formás az egész csaj.. csak pilláztam, és mondtam is neki,hogy jól áll neki a terhesség-- hát valljuk be, nem mindenki szép terhes.. én kifejezetten randa terhes voltam.. :oops: :oops: 8) )
Mondtam neki,hogy jöhetnek a ruhákért ( kislánya lesz ) ..-közben úúúgy fájt a szívem, hogy Adél kis ruháit másnak adjam..- de nem tartogathatom meg, bár egy-két darabot elteszek , hogy majd az unokáim is hordani tudják majd.
Jó hülye vagyok mi???
Ti nem váltok meg nehezen a kis ruháktól??
Hú én olyan abnormálisan ragaszkodom minden egyes darabjához.. azt hiszem,hogy ki kell ebből gyógyulnom.. :roll:

Itt a nagymamám tegnap elhoztam és majd vasárnap délután viszem haza.
Most ki dédunokázhatja magát.


Szép napot ebben a hőségben!

szeder74
 
 


Szeder,
dehogynem! Nekem is vannak kedvenc ruhadarabjaim!
Az a baj, hogy ha márciusban születik a babó, akkor szinte mind1, hogy fiu e vagy lány, mert nem fogja tudni hordani Flóra ruháit. Mivel pont ellentétes évszakban fog születni. :?


röné,
iegn már megbékéltem! Sőt, nagon örülök neki!!
Bár az ilyen idegtépő napokon, mint a mai átfut az agyamon, hogy kell a francnek még 1 gyerek.... :oops:
Amúgy mindketten kiskukacost szeretnénk! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


http://www.fubiz.net/2009/07/01/evian-live-young/

A másodikat lehet nézni gyerkőccel! Naaagyon cuki!! A Pixar Studio csinálta! :D

http://www.fubiz.net/2009/06/09/partly-cloudy/

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Képzeljétek:
életemben először áztam el esőben szándékosan.. egy új érzést éltem nemrég át.. kiálltam a teraszra elázni.. (nem szívtam be, és nem is ittam.. :lol: ) egyszerűen erre vágytam most.. olyan jó érzés volt..
Hülye vagyok??? :wink: :wink: :lol: De jó most hülyének lenni. 8)

szeder74
 
 


Sziasztok!

Szeder!

Nekem ma háromszor is sikerült megázni, igaz nem önszántamból. :lol: Bosszankodás helyett inkább megpróbáltam élvezni. :wink:
A ruhákat, cuccokat ne is mondd. Még nem szántam rá magam, de nekem is el kell adnom mindent. Úgy fogok sírni minden darab után, mint a záporeső. :cry: Nagyon nehéz... úgyhogy maximálisan megértelek. Azzal tudom valamennyire nyugtatni magam, hogy a bejövő pénzt lekötöm és nem herdálódik el, tehát így tulajdonképpen Ákosé marad. Vagy ha valami csoda folytán lenne, akkor a kistesó már egy kis tőkével indulna neki a világnak.

Most olvasom milyen ügyes volt Bius. Nem semmi! :shock:

Márti!

Itt is atom meleg volt. A felvázolt záporokkal egyetemben.
Tök durva volt, hogy a 4 órás város járás után 1 pisi volt csak a pelusban, pedig folyamatosan itattam a gyereket. :?

Honey!

A felhős állati jó. :lol: :lol: :lol:

Humanka!

Ezt a teszt dolgot én sem értem... :roll:
A virtuális ünneplésben is benne vagyok. :wink:

Ne haragudjatok nem emlékszem ki volt, de valaki írta, hogy Sikondára jön nyaralni. :oops: Ha belefér egy tali, akkor Eszikével és Noncsival el tudnánk ugrani oda, az nekünk elég közel van. :wink:

Ennyi, mennem kell, mert rákövül a hajfesték a fejemre. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Szeder!

Jövünk és írunk! Nem tudom, van-e még ilyen jó kis topic a babaneten, de nekem a szívem csücske! Dehogy válnék meg tőle!
A ruhácskákért én is odavagyok. A fiúk kisruhái most sora költöznek egyik barátnőmtől a másikg, de csak kölcsön adtam oda őket. És komolyan olyan jó lenne a tündéri kislány rucikat is látni még valakin...

Honey!

Én lányom meg éjjel nem bírt aludni. melege volt. Aztán kinyitottam jobban az ablakot és másfél óra múlva leragadt a szemünk...

Márti
borossné becz márta
 
 


Monee!

Boldog hófordulót szápnevű Ákosnak! Nahát, hogy öregszenek ezek a törpök!

Márti
borossné becz márta
 
 


Monee: Konan írta, hogy júli végén jönnek Sikondára.
Konan: igen, jól mondja Monee, egy randiban benne vagyunk mindannyian, majd írd meg a pontos dátumot, hogy igazodni tudjunk!
Vendég
 


Agi, Monee: a tesztek azok voltak, amiket akkor csinaltam, mikor Bendo koszontott be hozzank. Ezzel inkabb csak azt akartam mondani, hogy nem vagyok az a tesztelgetos tipus, csak akkor csinalok, ha vmi okom van ra. Es nem is volt eddig, csak pozitiv tesztem. Ezt a statisztikat nem akarom rontani :wink:

Szeder: koszi a hireket Bejciekrol, orulok, hogy Bius ilyen ugyes kislany volt, dehat nem volt ez kerdes. Ruha ugyben nem tudok nyilatkozni, mert en tartogatom oket, nalunk ugyanis kellenek meg kesobb :wink: De el tudom kepzelni, hogy nehez :cry: En a mai napig is imadok megfazni ... sokszor megyek ki setalni meg most is :lol:

Ronee: Dani ugyes a medencezessel. Ha lesz majd benne viz, akkor is tuti elvezni fogja. Szereti a furdest kulonben? Kepeket hozzal :wink:

Marti: mar akartam kerdezni, hogy a szopit nem befolyasolja a terhesseged? Amennyire en tudom, ilyenkor javasoljak a magas prolaktin szint miatt a szoptatas abbahagyasat.

Honey: nekunk is extra-sz.r napjaink vannak. Bendo allandoan felul az agyban, ha altatni akarom es sir, hiaba baromi almos. Egyszeruen keptelen vagyok elaltani. Kikeszulok tole, mert egyebkent meg nagyon szuksege van az alvasra.

Eszike: koszi az orrfujast, nalunk akkor egyenlore meg ez nem aktualis, mert Bendo nem nagyon csinalja ezt.

Egyebkent Bendo nehany napja guggol. Mindig minden helyzetben, kb. ezerszer all fel egy nap guggolasbol allasba - egyenlore meg kapaszkodva termeszetesen. Nagyon kis izmos combija lesz :lol:

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Gyorsan olvasni jöttem, de látom,hogy nincs sok hsz.. biztosan mindenki elfárad estére és inkább csak olvas, és nem ír.. :roll:
Ahogy én is..

Humanka!
Igen jó lett a lábam, és a csaj olyan ügyes volt,hogy megtudta csinálni a körmöm, így megúsztam a sebészetet.. hát nem minden pedikűrös ilyen frankó! :wink: :wink: Én is imádom,ha masszíroznak.. jaj nagyon.
A thai masszázst imádom a legjobban. Balin, amikor voltunk ott egy csaj úgy masszírozott,hogy 10 évet fiatalodtunk Gyuszival.. De komolyan. Nem hittem a szememnek! Minden egyes kis gyűrődés a pofin eltűnt. És látható volt a különbség. Valószínű, hogy stresszoldó volt, de soha senki nem masszírozott meg úgy, mint az a kis csaj.
Te milyen masszázst szeretsz még a talpon kívül?,
Bendőnek meg rázom a kezét, hogy ilyen ügyesen guggol!!!! Nagyon ügyes kis krapek!!


Monee!
Milyen lett a hajad?? Gyere mesélj!!
Kis ügyes!!!

Kaptam képet Biusról,hogy fürdőzik a tengerben.. Olyan nagyon szép!
-Majd megpróbálom ide feltenni!!



Adél most Dédizik.. imádják egymást.. olyan jó nézni ezt a három generációs különbséget, olyan megható.... szerencsésnek érzem magam, hogy a Nagymamám még Adélozhat!!! Ezt nem is tudom meghálálni az Életnek!!
Most megyek, mert reggeliztetni kell a családot.

Szép napot!
Jó idő lesz ma is!

szeder74
 
 


Csak gzorsan!

Humanka!

Már 2. terhességemtől kezdve mindig szinte végig szoptattam a terhességeimet! Nem volt semmi gond! Jól utánanéztem,mikor kell abbahgzni a szoptatást. Nos, csak akkor, ha az ember görcsölni kezd! nekem ilzen nem volt, soha nem ment el babám emiatt. Picit az első 1-2 hétben fájdogált picit a hasam néha szopi közben-után, de hamar hozzáedződött a szervezetem a kétféle állapothoz! Ha görcsölt volna, persze befejeztem volna a szopit. Főleg a másfél éves fiúknál. De Kamilla még csak 9 hónapos! Ígz ok nélkül végképp nem akarom abbahagzni a szoptatást. Azért nem kockázatok, a bizti kedvéért a Gravida mellé naponta lecsúsyik 2 db Magne B6 is. Viszont tök jól vagyok! Egyenlőre a hányás is kerül, sőt se szagokra, se másra nem vagyok érzékeny! Viszont állandóan pisilni járok és farkasétvágyam lenne, ha nem kéne diétázni...


Szeder!

Ne haragudj, tényleg írok majd, de nem akarom 2 szóval elintézni. Most meg hulla vagyok, füvet nyírtam délután, miközben a lánykám nem és nem akart aludni,! Hú, de rém nyűgös volt 19h-kor, mikor megfürdettem!
Asszem én is dőlök le! Az álomkór már kitört rajtam...

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is előkerülünk egy rövid itthon-tartózkodás erejéig, mert mi áttelepültünk Balatonra, a családi nyaralóba. Rengeteg dolog történt, amióta nem jöttem, igyekszem összeszedni a lényeget és mindenek előtt, Honey, Márti! GRATULÁLOK, nagyon boldog, egészséges pocakosodást, és kisbabát kívánok Nektek! :)
Sokat filózgatok mostanában én is a kistesó kérdésen, de nem hiszem, hogy lenne erőm még egyszer végigcsinálni a lombik összes cirkuszát... :cry: Mindenesetre, ha az Élet úgy hozza, nagyon boldogok leszünk.

Nos, ami Manót illeti: négy foggal dicsekedhet - és ha hiszitek, ha nem, dicsekszik is :lol: . Minden reggel úgy ébred, hogy megvillantja a "fogsorát" és nap közben is gyakrn látjuk tőle ezt a mutatványt. Mit mondjak, meg kell zabálni!

Gyönyörűen hozta a papírformát: kúszott, aztán négykézlábazott, felült, és felállt szinte egy-egy hét eltéréssel. Az ülés úgy megy neki az első perctől, mintha karót nyelt volna, az állás is szépecske, csak az állásból leüléssel vannak gondok, most tanítgatjuk, hogy lehet úgy is, hogy nem, mint a colstok eldől, aztán zúzódások, kék foltok, stb... Nagyon édes, egyre-egyre édesebb, még mindig nehezen hiszem el hogy a sok kudarc után én TÉNYLEG terhes voltam, és Manó TÉNYLEG az én kicsi kincsem! :D

Olvasgattalak Benneteket, a házvásárlásokhoz és felújításokhoz sok türelmet kívánok! Szeder, Tőled én is nagyon várnék már képet, ügyesen kibújsz mindig a kérések alól! :wink: Gyerünk! Lássunk végre Rólad is, a házról is!

Betti! sok erőt, ha újra belefogsz!

Teszek két édes fotót, puszi, megint eltűnünk egy picit, de elő fogunk kerülni, ígérem!

Kép Kép
realdream
 
 


Sziasztok!

Szeder!

Újra sötét hajú démon lettem. :lol:
A család sipákol, hogy miért nem szőke vagyok, de én szeretem ezt az egészen mély barna hajszínt. Tök dögös és a Férjem is szereti. Szerencsés vagyok, mert ezt a barna festéket jól viseli a hajam és a hajmosások múltával is szépen kopik a szőkés barnás felé, így a következő festésig is normálisan nézek ki.

Nálunk is van két dédi. :lol:
Az apai nagyanyám olyan igazi dédi, imádja Ákost és nekem is olyan jó felidézni, hogy anno amikor mi voltunk gyerekek mit csináltunk a mamánál. Például amikor ott vagyunk nála, mindig megkérem, hogy énekelje el a kis Bencét (Egyszer volt egy kemence, belebújt a kis Bence... aki nem tudja annak szívesen leírom), hogy Tőle tanulja meg Ákos, én csak versikélem neki pl. hintázás közben, mert elénekelni nem tudom. :oops: :lol:

Csajok!

Ha valakinek van valami jó mondókája, ne tartsa vissza magát és ossza meg velem/velünk. Nálam elég gyér a repertoár és ez gáz. Mutogatósak is jöhetnek. Speckó abból csak egyre emlékszem...
Unokatesónk Annát meg kell zabálni, ahogy "némán énekel". Hangot nem ad ki, de végigmutogatja az Egyszer volt egy házikó, ablakában nagyapó, lám egy nyuszi ott robog.... című dalocskát. :lol:

Nah, ideje eldőlni. Álmos vagyok.
Szép éjszakát mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Marti: de jo, hogy ennyire elkerulnek most a terhestunetek, remelem igy is marad. Koszi a szopis "megnyugtatast", mivel mi is koran tervezzuk a kistesot, ezert nem akartam Bendot szivatni azzal, hogy meg a cickorol is levalasztom. Ugyis hatterbe fog majd kicsit kerulni, ha kisteso megerkezik, szoval orulok neki, hogy a ketto mukodik egyutt. :wink:

Szeder: en a thai masszazst annyira nem komalom. Nekem volt 4 terdmutetem, es hiaba mondom nekik, hogy a mutott terdem nem lehet 100 5-ig behajlitani, ok mindig be akarjak bizonyitani, hogy de igen. Persze nem lehet ... de amig ide eljutnak, az nekem eleg fajdalmas szokott lenni. Otthon volt egy istencsaszar masszorom, akihez minden heten penteken 5-re jartam. Nagyon jo volt, az idopont is, mert igy lezartam a fejemben a hetet, a munkat, es felfrissulve tiszta fejjel mentem neki a hetvegenek. Meg legalabb penteken nem meloztam sokaig ...

Monee: kep a sotet demonsagrol ? :wink: Nalunk sajna nincs dedi (mi oregek vagyunk), az utolso azon a heten ment el, amikor Bendo szuletett. :cry:

Realdream: jo, hogy ti is elokerultetek. Nagyon ugyes a kiscsakod, a kepeken meg meg gyonyoru is. Gyere gyakrabban, ha tudsz !

Nalunk semmi kulonos, csak ma radobbentem, hogy a Bendovel kapcsolatos altatasi nehezsegek teljes mertekben a szeparacios szorongasnak tudhatok be. Ezek utan nem tudom, hogy fogom holnap-holnaputan otthagyni a bolcsiben ... :?

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csibe: örülök, hogy JÁzmin jobban van, és megúsztátok a pisi projektet. Küldtem privit mail címmel.

Humanka: virtuális közös szülinapozás tetszik :D Mindjárt teszek kismacskás képet, egyébként igen, próbálja húzni annál a végtagjánál fogva, amit épp elér, legyen az láb/fül/farok. Házzal most kezdünk majd megint haladni, hogy végre megjött a 3. részlet, de egyébként már abszolút belaktuk :) Bendonak hogy tetszik a bölcsi?

Márti: jó Aquaparkozást holnapra!

Honey: húú ilyen nálunk is van néha, elég nyűgös tudok lenni én is, mikor a gyerkőc addig alszik nyugodtan amig ülök az ágya mellett... Elég ha felkelek, máris szem kinyit száj legörbül....

Szeder: mivel mi még tervezünk babát nem válunk meg a kisruháktól, csak kölcsönbe mennek néha :)

Realdream: gratula a 4 foghoz!

És akkor néhány fotó

Noni: a macskás mehet majd a 9 hósba

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
kistiggrincs
 
 


Sziasztok!

Szabin voltunk a nagyiknál :)
Elmentünk Túrkevére is strandolni, nagyon klassz volt!
Kép

Kép

Kép pillák

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Tiggrincs,
Jaj de cuki ez a Zalán! :D Kis mosolygyár! Jó, hogy ilyen nyugodt, jó idegzetű cicátok van, látszik, hogy jól tűri a kisgazdit.
Mi az a nagy kékség, amint Zalán hentereg? még ilyen nem láttam. Vagy csak ez a funkciója, hogy lehet rajta feküdni?

Humanka,
Drukkolok, hogy semmi gond ne legyen a bölcsiben! Ügyes és legfőképp nagyon alkalmazkodó kis pasi Benő, reménykedem, hogy nem lesz hiszti!
Alvás: sajnálom, hogy nem akar aludni! Okosat nem tudok írni ezügyben, de ami eszembe jutott, hogy ajánlják megfürdetni a picit, hogy a víz mégjobban kiüsse, és akkor jobban elalszik.

Monee,
A Te korodban még jól áll a sötét haj. Én már ragaszkodom a fiatalos szőkéhez. :lol:
Mondókák: hátha még valaki nem ismeri: http://www.gyermekszoba.com/
Én innen szoktam puskázni. mondókák, mesék, dalok, fejlesztő játékok stb.

Realdream,
Nagyon édes kis Manód van, de nagyobb képeket kérünk legközelebb, így nem tudom tökéletesen megcsodálni! :D
Igen, mi biztos, hogy belevágunk újra, ha magától nem jön a baba. Van még 3 TB-s lehetőségem, meg engem nem is viselt meg annyira a két évnyi kezelés, hogy emiatt feladjam. Inkább a várakozás volt nagyon hosszú. :(

Márti,
Örülök, hogy ilyen jól érzed magad és maradjon is így! Nem nehéz vigyázni a pocidra? Értem én ezalatt, hogy Juli engem folyamatosan hasba rúg pelenkázáskor, állandóan rajtam kúszik, mászik, persze belekönyököl rendesen a gyomromba...meg ilyen apróságok. :?
Milyen volt az csúszdapark? Csináltak már rendes árnyékos helyeket? Régebben sokan panaszkodtak, hogy a betonplaccon nincs egy csepp árnyék sem.

Szeder,
Én is ragaszkodom Juli kinőtt ruháihoz. Sőt, néha előveszem a kis 50-es, 56-os rugikat, és ámulkodom, hogy milyen pici volt. Azért reménykedem, hogy a hőn áhított öcsike mellett lesz egy hugi is, mert nem lesz szívem túladni Juli gyönyörű kisruháin. :oops:

Röné,
Szárazedzést tartasz Daninak! :lol: Lehet, nem is kell bele víz, Juli is azt élvezi, hogy ki-be mászik a pancsolóból.
Apaügyileg egy cipőben járunk, de ahogy Blúmi is írta, én simán belevállalnám a kistesót. Lehet, egyesével tépkedném ki a hajszálaimat, de egy idő után csak könnyebb lesz :lol:

NONI-ról tud valaki? Úgy emlékszem 1-jén volt dokinál, hogy kell-e műteni?

Hozok én is néhány képet (mindjárt, csak le kell kicsinyítenem). Nagyszülőknél voltunk falun, én is kicsit eluntam az agyam, de Juli nagyon élvezte. :lol:

Kép
hbetti
 
 


Húúú, de hosszú pillái vannak Csonginak! :shock: Gyönyörű!
Eddig azt hittem Julié a leghosszabb... :wink:

Kép
hbetti
 
 


Szép jó estét! :P

Jó összezördültünk Gyuszikámmal.. áá mindig van valami.. de remélem,hogy előre viszi majd a kapcsolatunkat, és nem csorbítja.. nagyon békülőre vette az esti fürdetésnél..8)

Minyu!
Csongi Szempillái Csodálatosak!!!
Olyan klassz képeket hoztál ismét. Jónak tűnik ez a strand! Amúgy amatőr fotós vagy?? Mert mindig úgy elkapod a pillanatot!!!
Betti!
Persze, hogy Julié a leghosszabb.. - neked- de ez a természetes! Amúgy tényleg szerintem is Juli és Csongi vezet szempillaügyben!!!

Megyek, mert olyan fáradt vagyok.. úúúgy hív az ágyikó!

Jó éjt!

szeder74
 
 


Kép Mission Impossible 3. avagy szökés a macskaajtón
Kép
Kép

Kép
hbetti
 
 


Kepzeljetek, nagylany lettem (pacsi Agi), nagyon orulok neki, mert igy elesben indulhat a kisteso program, nemcsak ugy "vaktaban lovoldozunk" :oops: :lol:

Betti: Julcsi nagyon cuki, foleg, ahogy szokik :lol:

Minyu: nagyon jok a kepek, tenyleg iszonyat hosszu szempillai vannak Csonginak, egy lanynak is becsuletere valik ... lehet, hogy emiatt neztek az elso uh-n csajnak :lol:

Tiggrincs: Zalan is nagyon edes, imadom, ahogy mosolyog, olyan csintalan, ahogy nez. :wink: Szereti Bendo hatarozottan a bolcsit, amikor megyunk, mindig elkezd kapalozni rogton, ma meg magyarazott is ezerrel. :D De ma amikor otthagytam, sirni kezdett ... es nyujtotta felem a karjat, ilyenkor nagyon nehez eljonni. Raadasul most dobbentem ra, hogy az alvasi pronlemaink a szeparacios szorongas miatt vannak. Ezt most meg megtetezem azzal, hoyg bolcsibe lokom 2 napra :evil: Nagyon nehez, de muszaj sajna megtennem, annyit tudok tenni, hogy most kicsit hamarabb hozom el, nem hagyom bent teljes napra. Amikor erte megyek kulonben, tobbnyire ul egy halom jatek kozepen, magyaraz, vigyorog, szoval latszik, hogy tenyleg jol erzi magat ott. Szegeny macskatok :wink: :D Jobb, ha szokja a kezdetektol :)

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Milyen cuki képeket hoztatok Minyu, Betti, Tigrincs.

Humanka!
Hurrá, kistesó projekt. Mindent bele!
Hogy állsz az állás kereséssel? Van már valami a láthatáron?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


humanka :)
ez most tényleg jó hír, akkor ezután még több ok van izgulni, szorítani :)

Márti :)
még nem is köszöntem meg a PÜ választ, irok majd, de most 5 napig anyuméknál voltunk, és bár ott is van net, de csak rápillantottam.

szeder :)
imádok fotózni, sajna a "gépi adottságaim" elég korlátozottak, de azért próbálkozgatok (indultam amatőr fotósversenyen is, persze csak városi szinten)

betti :)
jóvanna, nem törünk mi a ti babérotokra :lol: Én megszavazom nektek a leghosszabb pillát :)

tiggrincs :)
de éééédes, ahogy cicázik :)

Csonginak is megvan az első tudatos szava (amit mi is megértettünk és azonosítottunk) ez pedig a cica (tita) Pedig se nekünk se anyuéknál nincs macska, csak a szomszédban, talán pont ezért annyira érdekes. (itthon ha jó idő van, az esti fürcsi után kimegyünk a fenti teraszra, átkukkolunk a szomszédba, hogy kinn vannak-e a macskák (szeder :oops: :oops: :oops: mi is kukkolunk :twisted: ), illetve télen, ilyenkor meg később megnézzük a csillagokat (Nándi már klasszul beazonosítja a Vegát, és az Arcturust)

monee :)
A régi lapomon van pár vers, mese, ezek általában hosszabbak, (és olyanok, amiket ritkábban mondunk) még Nándinak csináltam belőle kiskönyvet. http://minyu.uw.hu
http://mondoka.lap.hu -n egész biztosan találsz ismerőst.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

csak egy gyors bekukk! Bocsi, hogy önző modon nem reagálok senkinek, de rohanás van és nem is leszek gépközelben.

Ma megyek dokihoz! :D Szorítsatok, hogy már legyen szívhangja a picúrnak! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


honey: nagyon szorítok!!jajj de jó lesz!!

hétvégén voltunk balcsin, panna imádta, úgy örülök neki, tiszta anyja imádja a vizet!!sikongatott!jövő héten is megyek vele három napra, barátnőhöz:))))))már alig várjuk.

ma is jó kis nyári nap van!

Kép
winona
 
 


jah és hát a falat fürdőbugyiban, hát zabálnivaló!! :D

Kép
winona
 
 


Minyu: emberednek boldog nevnapot kivanunk igy csaladilag :wink: :)

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?