Zsuzsi - szívemből szóltál
Egyébként egyre jobban bírom, csak vicceltem a visszaváltással természetesen
Julcsi - van homeoscucc felriadásra? ööööö szerintem én vhol lemaradtam, ha van ilyen csodaszer kérem cépen a nevét sos
Hogyne kárpótolna
a 7végén extra kacagós videók is készültek. Annyira édes!!! Apája tudja olyan jól szórakoztatni, h nagyon hangosan kacag
Marcibogyesz nagyon vagyány és igazi álomgyerek!
Millye - nem tudom h szoptatás miatt van-e a hajhullás, mert kb 3 hónapig nem hullott a hajam. Kb. 4 hete h hullik. De azért kipróbálom, max. nem válik be. És köszi a tippeket.
Zétivera - takarítás megvolt? Meg kell ám őrülni a 2 kis tüneménytől, ugye tudod?
Zsu - már én is épp akartam kérdezni a férjed melóját, de mire eljutottam idáig, meglett a válasz
Marci mai alvásai: 1*30 perc itthon délelőtt, aztán dél körül egy extraüberbrutál sírás után (gőzünk sincs mi volt, csak lestünk és szorítottam magamhoz) nagy hüppögve elszundizott cicin, de végig hüppögött (sztem nem is aludt csak kipihente a fáradalmakat
), majd valamikor 17:00 körül egy kb. 40 perces: éjjáéjjáóóóóó, azmá milyen sok, nem?
Most viszont fürdi, vacsi után elájult.
Anyuéknál ma nagy "káosz" volt, többen voltak, mint amire számítottam, nagymamám, keresztanyám és kereszttesóm is, meg a másik nagypapám. Az alap meg, apu+anyu, tesóm+sógorom, meg mi 3an. Szal mikor megérkeztünk, akkor volt az überbrutál sírás, és így nem adtam oda a gyereket senkinek, hanem elvonultam vele anyuék szobájába (persze nagyim jött utánam, meg keresztanyám is, aztán szépen kitessékeltem mindenkit!
) A hüppögés után viszont jófej volt Marci, mindenkinek produkálta magát
Így az összes kedves rokon elégedetten távozott.
No távozom én is, gyorsan elteszem magam holnapra. Kifáradtam én is (mondjuk sok mindent nem csináltam ma, de annyi épp elég is volt
Ébredésmentes szép jó éjszakát kívánok mindenkinek.