Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez nem ér! Ma megint 30 perc ringatás 5 perc alvás az arány!!!
Hol lehet visszaváltani a gyereket?????? :lol: :shock: :shock: :shock: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
oláoláoláoláolá ezt nyomja ezerrel :?

KépKép
hugic
 
 


No szép reggelt és vasárnapot!

Marcibogyesz valóban egy tündér volt az esküvőn. A templomin csendben és nagy szemekkel bámult, hallgatta (a valóban gyönyörű) kórust, ideális gyerek volt. A bulin pedig igazi Partiarc (ahogy a szembenlévő srác megjegyezte :lol: ), komolyan, úgy felpörgött, még nem is láttam ilyennek. (Maximum itthon kettőnkkel, de társaságban még soha). Épp az elmúlt napokban beszélgettünk a Párommal, hogy lehet, hogy a gyerek inkább introvertált lesz, mindig kell neki idő, hogy feloldódjon, társaságban inkább tartózkodó volt eddig, nem is olyan mosolygós. (A szerdai talin is ez volt.) Most már nem vagyok erről meggyőződve... :D Rugkapált, vigyorgott, nagoyn tetszett neki a zene, járt keze-lába, visongatott, haláli volt. El is felejtette, hogy éhes, négy óra után etettem meg. Kicsit túlpörgött, nehezen altattam el, aztán 11 után eljöttünk, persze felébredt amikor hazaértünk, megetettem. Akkor úgy döntött, hogy inkább még nem alszik kicsit, visongatto, tovább bulizott, járkáltam vele, ringattam, nyugtatgattam... Fél három körül aludtunk el és 7-kor már riadó volt. :roll: Szóval kipihent nem vagyok, de aki este legény, reggel is legyen legény ugyebár... :wink:

Hozok mindjárt képet és reakciózom is.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


stelly,hugic,helga: apának megmutattam a négykézlábas képeket és ilyen lett a feje :shock: hogy milyen erősek a babák! Füge ilyet még nem csinál. De tetszik neki Elif babája is és Millye babája és mindenki babája :wink: mutattam neki a tablót is, meg turbános Petrát, meg Babanyul Szoniját...

ha már játékról van szó, ezt találtam majd kicsi későbbre:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16701
nekem nagyon tetszik.

zsu: hát ez van. Néha mi eljutunk Füge nélkül is vásárolni, de azért jó lenne egy felnőttes este. Én szerintem nem nagy kérés 5 hónap után, főleg úgy hogy Füge este 20.30 körül eszik, büfire már beájul és ha fel is ébred anyatecnikával el kell simizni és alszik. Ennyi. Anyu alattunk lakik tehát még csak nem is lenne akkora gáz neki, leviszi a bébiőrt és kész. Mindegy, majd lesz vhogy. De szerintem el gondolkodott, mert este még kétszer feljött, ma reggel is és mondta vigyel le Fügét a teraszra a járókába. De mivel azt nem mondta hogy ők figyelnek is rá ezért nem vittem le. Nem volt kedvem ott ülni most mellette. Ez is baja hogy itt lógók, dehát ha a gyerek el van a szőnyegen a játékával - éppen - akkor miért is ne neteznék. Gyerek előtt is neteztem sokat. Majd ha melózni fogok - mivel csori cég nincs net - nem fogok ennyit. Benne lennék végre egy hármas -négyes-ötös ...taliban. Jó lenne összehozni.

julcsi:ügyi volt Marci, kár hogy olyan későn aludt el. Pihizzetek napközben ha tudtok.

Kép
budabo
 
 

 
 

Nekem is úgy kéne egyis kimozdulás, főleg a sok idegesség miatt, alig tudok elaludni, ha meg sikerül akkor a hematológiával álmodok. Ami apát illeti ő ztegnap megoldotta magának, este sörözött egy-két haverral, nem is jött haza. Asszem nem veszi komolyan hogy tényleg idegrocs vagyok a kedd miatt és hogy jó lenne egy kis támasz...hát, ezt benéztem. Arról nem is beszélve hogy én is szívesen üldögéltem volna velük egy mamisörrel, de ez meg sem fordult a fejében. Áh, megint panasz. Most Hugic-technikát alkalmazok, nagy nehezen odaadtam anyóspajtásnak Zétit délutánra és takarítok mint egy hülye. Reggel hétkor már ki volt sikálva a padlószőnyeg 8)

Azért ellensúlyozván a negatív hsz-t itt egy pozitív fotósorozat:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


(az egyik kétszer lett)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


[quote]H írta:ol lehet visszaváltani a gyereket??????ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá


Sehol... És a zaciba sem veszik be.... Én is tököm ki... 40 fokban brrrr... :evil:

ladmon
 
 


Partiarc és az esküvő képsorozat :lol: :

Kép Itt még visszafogott...
Kép Grimaszolás elkezdődött
Kép Sööööör! :D
Kép Indul a buli
[img]
Kép Mi is beindulunk...
Kép Extázis

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


zetibebi: na legalább nálunk apa most tök normális. Jó képek!!

julcsi: ezek is tutik!

ladmon: 30 fok lakásban :shock: Végülis a szauna fogyaszt :wink:

Kép
budabo
 
 


óóóóóóóóóóóóó, a drága kis Partiarc a tudatosan oldalra kötött( :wink: )sapijában, imááááááádom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És hogy Julcsi te is milyen csinos voltál! Azta!

kitartás, Magdi, valahogy vészeld át ezt a néhány nehezebb órát(napot, hetet, hónapot, évet :wink: )és ha majd a nyakadba fúrja a sírós buksiját, vagy kitárt karokkal szalad eléd az oviban, amikor a versmondó versenyen kiáll a színpadra, amikor bemutatja az első csinos kislányt, és amikor könnyes szemmel nyújtja majd feléd az unokádat, arra gondolsz majd: de jó, hogy annak idején, mikor alig aludt napközben, nyűgösködött és semmi nem volt jó, akkor nem sikerült visszacserélni, mert Marci így tökéletes, ahogy van! ...és a tiéd! :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Budabo komolyan írtam, hogy szívesen vigyázok Fügére :D Jó szalonnasütést! :D 10 000,- Ft-ért vettük a játékot. El van vele... :D zenél meg csipog meg csilingel... nem forog mert játszik vele. Most is azt kalapálja :D

Hugic Hajhullásra ha azért hullik a hajad mert szoptatsz ACIDUM PHOSPHORICUM 9CH napi 1-2x5 bogyó. Vagy Sepia 5CH 2-3x5 bogyó! A férjednek a Vincetoxicum C30-at kellene kipróbálnia ez immunerősítő is egyben és végtagfájdalmakra is jó. Napi 5 bogyó. Szerintem a Hippes csipkebogyóban is van cukor... :? De jó neked, hogy nem kell főznöd... :roll:

Zsu83 na már csak időpontot kell egyeztetnünk, hogy mikor hol... stb :D nagyon tetszik neki a játék :D az az igazság, hogy nekünk se játszószőnyegünk se rotyiszékünk nem volt így gondoltam venni kell neki valami jópofát... :D

Julcsi-79 nagyon jók az esküvői képek!

Zetibebi Zéti, hogy szereti Olit :shock: :D nagyon jók a képek! :D

Gerendai Zsuzsi ez szép beszéd volt! és milyen igaz :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: a sütés még két hét :cry: addig várnom kell egy kis társasági életre. Legalábbis ilyen nagyra. Sokat jártunk ezzel a társasággal sütni,főzni. Szimpi a játék. A vigyázás gondolata is nagyon kedves tőled, de inkább akkor vigyázzunk együtt és beszélgessünk egy jót. :wink: Itt fúj a szél és fülledt meleg, pancsi szerintem elmarad.

Kép
budabo
 
 


Budabo most már csak azt kell pontosítani, hogy mikor megyünk hányan megyünk hova megyünk :D itt is fülledt az idő kicsit felhős az ég... lehet ma is esik az eső... szerintem mi sem pancsizunk ma... el is felejtettem írni, hogy pár hete ugye palacsintasütés közben elárasztott a víz minket... most meg dugulásunk volt :shock: délután háromig azt csináltuk... nem kommentálom... ja és ma is palacsinta van... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic, remélem azóta aludt Marci!? :wink:

Julcsi, örülök, hogy ilyen ügyin viselkedett Marci az esküvőn, igazi nagyfiú! :lol: Nagyon jók a képek! :)

Bogi, Millye, taliba benne vagyok, csak Apával is egyeztetni kell majd, hogy el tudjon vinni! :roll:

Zétivera, nagyon meghatóak a képek, ahogy szereti Olit Zéti! :cry: :oops:

Ladmon, nálatok is ennyire rossz a helyzet alvásügybe!? :shock:
zsu83
 
 


millye: szegények...nálunk én nem főztem, anyu főzött. Semmihez semmi kedvem. Fügét fényképeztem egy csomót, ahhoz volt kedvem :lol: A tali nekem akár margitsziget is jó, aztán persze aki ráér még jöhet, de a millenáris is az neked közelebb van asszem. A kertünkben is lehet páran itt is elférünk :lol: szóval nyitott vagyok :lol:

Kép
budabo
 
 


Huhh, Millye, palacsinta....hmmm, már nekem is kellene csinálni valamikor. Farokcsontod hogy van?
No és a kis kék szemű gyönyörűség??? Az a medencés kép nagyon-nagyon eltalált. :wink:

Zsuzsi: Oh, Magdinak olyan szépet írtál... :oops: :cry: (és nagy ölelős szmájli) Mi is imádunk Téged!!!!

Magdi, nem próbáltad Mist homeós szerét a felriadásokra. Én kipróbálom, mert MArci is elég soakt riadgat fel, éjjel és nappal is. Hátha az segítene.
Egyébként azért egy ilyen térdelésből lábemeléses kép gondolom sokmindenért kárpótol... :wink:

Ladmon, nehogy visszacseréld, hisz most vettél neki fülbevalót. :wink: Inkább hozz róla képet!

Épp akartam kérdezni Bogi, hogy APa hogy viselkedik mostanság,de örömmel olvasom, hogy jól. :D
És ha megkérnéd Anyukádat, hogy egyszer, elalvás után menjen fel hozzátok, és vigyázzon Fügére? Nem is szokott felébredni nagyon, sok tennivalója nem lenne. És akkor el lehetne szökni. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja és Zéti és kis Zétihez hasonlít Oli tündériek! Két kis krapek, akik szeretik egymást, hmm, jó lenne nekem is! :wink:
(Amúgy Apával mindketten álmodtuk már, hogy két fiunk van, kíváncsi vagyok, milyen nemű lesz Tesóbaba.)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsu83 na akkor jó lesz ha elkéred apa beosztását :D

Budabo na igen a fotózáshoz nekem is mindig van kedvem... :D Nekem jó a Millenáris is és Szentendre is (ha a férjem elvisz mármint Szentendrére) meg jó a Margitsziget is...kicsit macerás a parkolási lehetőség, de megoldható.. a férjem múltkor a Batthyányi térnél talált parkolót :shock:

Julcsi-79 a palacsinta a lányom érdeme mert remke palacsintát tud sütni és sokkal jobban készíti el a tésztáját mint én... :roll: a farokcsontom még fáj... főleg, ha puhábbra ülök... remélem hamar rendbe jön... és nem elég az esés azért tegnap este még nekimentem a konyhaasztalnak... :evil: a combom most szép lila... totál olyan mintha a férjem ütne verne :D Kink volt amúgy az esküvője mert erről lemaradtam... írtad hogy mész esküvőre, de hogy kijére az kimaradt nekem.... családtag vagy barát? :roll:

Ladmon hol van a fülbevalós kép? Nem pirosodott vagy gyulladt be Esztike füle? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi-79 remke=remek :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


julcsi: hát ez az, hogy kértem, de fáradt, sok dolga van...stb. Szóval most nem igen fűlik a foga hozzá. Mindegy, nem esik jól, de lehet hogy majd magától rájön. De látod ha apa normális akkor a szülőkkel van valami gubanc, vmi mindig van. Csak azt kérdeztem anyutól hogy ha ennyi dolga van, és fáradt akkor hogy akar Fügével itthon maradni ha én megyek dolgozni?????

millye: akkor egyeztetünk. palacsinta hmmmmmmmmm jó is az. én el tovább vasalni, iszonyat meleg van.

Kép
budabo
 
 


Julcsi nagyon jó képeket hoztál.
millye!Neked nem jön be a palacsinta (biznisz) sütés...
Ma mi kókusz golyót gyártottunk.
Apa hiszti ...néha kell...most nálunk is van...többet gépel mit hogy a gyerekekkel foglalkozna rólam ne is beszéljünk...ezért dühöngök...pityeregtem ma ez miatt,meg olyan dolgokat vág a fejemhez :shock: :shock: PASI!!!!

Tegnapi pancsi videó
http://www.mommo.hu/media/Zolibaba_pancsizik

Zvera Zsó tegnap is rosszul volt...hányt megint....a dokinénink meg szabin ááááááááááááááááááááááááááááá!!!

GZsuzsi!Nagyon szépet írtál.meg könnyeztem.

Kép
zümis
 
 


Millye, Apa beosztása júliusra elvileg megvan, ha nem kavarnak be! :evil:
Nagyon ügyi lányod van, hogy ilyen finom palacsintát tud sütni! :D
Tessék óvatosabban közlekedni a lakásba! :wink:

Zümis, nagyon jó a pancsis videó! :lol:
Szegény Zsó, jobbulást Neki!
zsu83
 
 


zümis: nagoyn jó a videó! Apa miatt ne pityeregj, majd lesz rendesebb.

zsu: szervezkedjünk!!

Kép
budabo
 
 


Budabo ilyen melegben vasalsz? :shock: Nálunk lehűlt a levegő és megint dörög az ég... ma sem ússzuk meg eső nélkül.. :?

Zümis kókuszgolyó is fincsi! :D Mármint neked hogy nem jön be a palacsinta? Nem szereted enni vagy nem szereted sütni? és a gyerekek? :D Biztos a férjednek melege van azért kötözködik veled... :? Muki nagyon élvezi a pacsálást! :D Jobbulást Zsónak! +++++++++++++

Zsu83 a férjednek mi a foglalkozása? Lehet, hogy már írtad... de én nem emlékszem... :? hány nappal előtte tudod biztosan a beosztását? Vagy semmi sem biztos? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye !Nem,itt mindenki imádja.(nálunk is a lányom süti,közben mp3 hallgat)
úgy értettem,hogy neked nem jó ómen mert ha palacsintát süttök akkor vagy árvíz ,vagy dugulás van nálatok.
Itt már esik is.......
Köszi Muki dicséretet ennyire szeret pacsálni az esti fürcsinél is.
:lol:

Bogi igen most a melegre fogjuk :wink:

Kép
zümis
 
 


Bogi,Millye szervezkedjünk! :D Jövőhét nem jó, de utánavaló hét hétfő, kedden itthon lesz tutira Apa!

Millye, férjem hazánk olajipari vállalatánál készletgazdálkodik!
zsu83
 
 


Zümis van benne valami... mármint a palacsintasütésbe... :shock: legközelebb tornádó jön vagy földrengés... és összedől a házunk.. :D Na miért is jó ha van nagy "gyerek" a családban? Mert van aki megcsinálja a palacsintát :D

Zsu83 rendben van akkor megcélozzuk a következő hetet! Ott mi is dolgoztunk ahol a férjed... számítógépeket csináltunk az előző céggel... a mostani pedig karbantartani jár oda... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zümis: lesz ez jobb is hidd el. Estére én férjem is kicsit átment önzőbe, de el is múlt :lol:

millye: kénytelen vagyok. De képzeld 30 fokról az eső után már csak 29 fok van. Kemény mi????

zsu,millye: júl.14 kedd?

Kép
budabo
 
 


budabo nem semmi... 29 fok? :shock: :? jól birod... nekem egyenlőre úgy néz ki, hogy jó a 14.-e! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, Bogi, 14.-e nekünk is ok! :D

Bogi, nálunk 27 fok van! :?
zsu83
 
 


éééééééééééssssssssssssss akkor miért is nem fogyok ebben a szaunába???

Kép
budabo
 
 


Zsu83 szuper! már csak a helyet kell meghatározni illetve eldönteni :D

Budabo hova akarsz fogyni :?: ne csináld már! Olyan csini vagy! Egyébként, hogy megy a fogyókúrád? Csinálod még?

A fiam fél hat óta fent van.... :? már jó lenne ha elaludna...
Megyek is és megbeszélem vele, hogy irány az ágy... én meg elmegyek fürdeni aztán szunya... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: naaaaaaaa szemüveget neked. 10 kg pluszban. Igen csinálom még, de most a keresztelőnél azért süti kilengés volt. Szerintem nem megy le semmi. :oops: :twisted: Én ismegyek ágyba..holnap is lesz nap.

Kép
budabo
 
 


na fügim felébredt, bukott az ágyban - két hónapja nem csinált ilyet - alig bírtam visszaaltatni :cry:

Kép
budabo
 
 


Zsuzsi - szívemből szóltál :)
Egyébként egyre jobban bírom, csak vicceltem a visszaváltással természetesen :)

Julcsi - van homeoscucc felriadásra? ööööö szerintem én vhol lemaradtam, ha van ilyen csodaszer kérem cépen a nevét sos :) Hogyne kárpótolna :) a 7végén extra kacagós videók is készültek. Annyira édes!!! Apája tudja olyan jól szórakoztatni, h nagyon hangosan kacag :)
Marcibogyesz nagyon vagyány és igazi álomgyerek!

Millye - nem tudom h szoptatás miatt van-e a hajhullás, mert kb 3 hónapig nem hullott a hajam. Kb. 4 hete h hullik. De azért kipróbálom, max. nem válik be. És köszi a tippeket.

Zétivera - takarítás megvolt? Meg kell ám őrülni a 2 kis tüneménytől, ugye tudod?

Zsu - már én is épp akartam kérdezni a férjed melóját, de mire eljutottam idáig, meglett a válasz :wink: Marci mai alvásai: 1*30 perc itthon délelőtt, aztán dél körül egy extraüberbrutál sírás után (gőzünk sincs mi volt, csak lestünk és szorítottam magamhoz) nagy hüppögve elszundizott cicin, de végig hüppögött (sztem nem is aludt csak kipihente a fáradalmakat :wink: ), majd valamikor 17:00 körül egy kb. 40 perces: éjjáéjjáóóóóó, azmá milyen sok, nem? :wink: Most viszont fürdi, vacsi után elájult.

Anyuéknál ma nagy "káosz" volt, többen voltak, mint amire számítottam, nagymamám, keresztanyám és kereszttesóm is, meg a másik nagypapám. Az alap meg, apu+anyu, tesóm+sógorom, meg mi 3an. Szal mikor megérkeztünk, akkor volt az überbrutál sírás, és így nem adtam oda a gyereket senkinek, hanem elvonultam vele anyuék szobájába (persze nagyim jött utánam, meg keresztanyám is, aztán szépen kitessékeltem mindenkit! :oops: ) A hüppögés után viszont jófej volt Marci, mindenkinek produkálta magát :) Így az összes kedves rokon elégedetten távozott.

No távozom én is, gyorsan elteszem magam holnapra. Kifáradtam én is (mondjuk sok mindent nem csináltam ma, de annyi épp elég is volt :)

Ébredésmentes szép jó éjszakát kívánok mindenkinek.

KépKép
hugic
 
 


na még egy képet tegnapról (csak mert még sosem készült közös mosolygós és ez is überel ám minden nemalvást):

Kép

Jó Éjt :)

KépKép
hugic
 
 


Millye, Bogi, na és hol legyen a tali? Olyan hely kéne, ahol tudunk szopiztatni is! :roll:

Bogi, tényleg nagyon csinos vagy, nem kell neked fogyózni!

Hugic, nekünk is vannak ilyen nemalvós napjaink, hát nem könnyű! :? Írtam, hogy Csepelen lakom, csak biztos átfutottál rajta, és Ti merre is laktok? :roll:
De huncut Marci a képen :lol: , Te is milyen csini vagy! :)
zsu83
 
 


Zvera: anyós :twisted: , mit dumál, ahelyett, h segítene? Vagy ha nem segít, legalább hallgasson. Képek nagyon jók! Édes ez a két kissrác! Apa meg ejnye-bejnye! Tegnap megvolt a szabad programod?
Millye: Andris ezekkel a szemekkel…..szívdöglesztő :D ! Apukád szed vmi homeóst? Hogy viseli a kemo mellékhatásait? Palacsinta vs ház 2:0
Bogi: sajnálom, h anyukád ennyire nem megértő :cry:
Magdi: köszi kérdésed, sokkal jobban, szép az élet, ha alszunk éjjel :D . Jaj, de ügyi Marci! De szépek vagytok! Én úgy tudom, h van hozzáadott cukor nélküli bébi itala a Hippnek.
Julcsi: jók a képek! Mára jobb éjszakát nektek!
Zsuzsi: nagyon megható amit írtál!
Zümis: pancsoló Muki nagyon aranyos! Szegény Zsó, jó nehezen lábal ki ebből a nyavajából. Nálad pirihelyzet jobb?
Tegnap du. kerti bulin voltunk, Alex este 10-kor feküdt le, magától aludt el és 3-kor meg 7- kor kelt enni. A sok idegent meg nagyon jól viselte, senkinél nem sírt. Ma meg csavizni voltunk.
kreiszi
 
 


Kreiszi, merre csaviztatok?

Na megyek alukálni, jó éjszakát Mindenkinek!
zsu83
 
 


Zsu: csavizás most zárt térben történt :D . Camponában voltunk, vettem UP-ban tankinit, meg körbesétáltunk.
Én is megyek aludni, jó éjt!
kreiszi
 
 


Jó reggelt! Senki sehol?
kreiszi
 
 


Ilyen sem nagyon volt még, h én zárok és nyitok :D .
kreiszi
 
 


Mi sem tűntünk ám el, de Olit is nagyon megviseli az idő,
állandóan nyűgizik... :? Néha már én is úgy vagyok, h nembírom tovább, jó lenne ha még a pocakban lenne a kis rosszaság. 8)

Babók nagyon édik, mindjárt én is teszek fel egy strandolós képet. :) Oli nagyon élvezte a pancsizást!

Kép


Kép
gjéti
 
 


Kép mi is tudunk ám hasalni :)


Kép strandoltunk :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


hugic!ez a kép ott van!!Nagyon csinik vagytok!

Gjéti szintén!mindenkit megvisel vagy a meleg vagy az eső.Mi az esőtől széltől vagyunk oda ,a meleget alapból utálja !Tegnap szinte puccéron volt....

mi megjártuk az ügyeletet:? Zsó 4:30 óta felváltva hány és fosizik.
Nem nyugtattak meg.Maaaajd vége lesz...meg különítsem el a 4 gyereket !jó-jó de hogyan ,hová?!Kaptunk megint újabb gyógyszereket...várom,hogy nyisson a gyógyszertár(szén tabletta ,b6 vitamin)....A gyerekorvosunk meg szabin van!
Julcsi!(Beszélnél a tesóddal tényleg nyugodjak bele???? Milley!Vmi csoda bogyó??segítséééééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zümis
 
 


hugic: most néztem meg a szentkirályi italunkban van cukor,
a Hipes alma-teában nincs.Jó aközös tejbetök kép! :lol:

kreiszi: tudod ő 30 évvel ezelőtt és a sógórnőm 14 évvel ezelőtt szintén egyedül csinálta végig, a férjek késő estig dolgoztak, nekik nem is volt igény a csavargásra. de nekem attól még van. Erre beleélem ma magam hogy apával Fügével délután elmegyünk a madaras tescoba, ma reggel fel kel drágám és közli hogy ő elfelejtette de vmi piszok delegáció miatt nemhogy 18 kor jön hanem csak 19 után valamikor. :twisted: :twisted: Na qrva jól indult a napom! Milyen a tankini és milyen árban mozog?

zsu: édes vagy te is, de ezt nem igen lehet nekem megmagyarázni és ha belenézek a tükörbe látom amit látok. Szóval nem kell vigasztalni, én csak írtam hogy ettől is kicsit időnként be fordulok. Megfigyeltem már hogy amikor rossz kedvem van az itthon üléstől akkor mindenre jobban ki vagyok élezve. :oops:

gjéti:helyesek vagytok! Csinos vagy! :lol:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Kreiszi, mi is a Camponába voltunk tegnap, de kár hogy nem futottunk össze! :(

Gjéti, mekkorát nőtt Olivér is, nagyon helyes kispasi! :D És Te is nagyon csini vagy! :lol:

Zümis, nagyon sajnálom Zsót, remélem hatni fog a gyógyszer!
zsu83
 
 


zümis: sajnálom hogy Zsó nincs jobban :cry:

Kép
budabo
 
 


Bogi, na majd felvidítunk a talin! :lol:
zsu83
 
 


Kreiszi!
piri ügy :oops: :oops: :oops: gázos!!Mindjárt kérek időpontot ....
Nem szórakozok...menni kell.Ha elmúlt volna akkor is kérnék időpontot . :roll:
Hol és milyen tankinit vettél??Képet kaphatok akár priviben....
apa elakar vinni aquaparkba van 1 fürdő rucim.....de .....igazából fel sem próbáltam jó-e :oops: de arra gondoltam ,hogy :oops: "bikiniben"kényelmesebb szoptatni.Vagy van létezik szopis felső???????

Kép
zümis
 
 


Zümis: szegény Zsó, ez most már elég régóta tart, nem?
Zsu: jaj de kár :( .
Gjéti: szépek vagytok! Végre láthatunk téged is!
Bogi: ez elég maradi gondolkodás sztem, ha vki saját magával példálózik. Nem vagyunk egyformák, mindenki tudja, h ő maga mennyit bír. Sajnálom, h azt a pár órát sajnálják tőletek. (bocsánat, ha nagyon nyers voltam, hiszen semmi közöm hozzá, csak sajnállak, h nem értenek meg) Fel a fejjel, nem befordulni!
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?