Sziasztok!
Jucicuki,
Nagyon aranyos a videó
csakhát én az ikreket nem nagyon tudom megkülönböztetni, de aranyosan beszélgetett valamelyikőjük
a többi videó is nagyon édi
Általában egyforma ruhába öltöztetitek őket?
Nika,
Jó nagy baba Ati, viszont nem is látszik pufinak
nagyon ügyesen ül már! Milyen nagy szemei vannak, a lányokat majd biztos le fogja venni a lábáról
Gombahölgy,
Nagyon aranyos Benedek és hihetetlen bátor, hogy azt a kígyót meg merte simogatni
Nagyon sokat nőt, amióta nem láttuk az utolsó képek óta!
Én is szavaztam és gyönyörű helyen fogtok lakni!
Witch,
Hogy érezte Jamina magát a Balcsin?
tetszett neki a víz?
Igaz én láttam, de szerintem tényleg tegyél fel róla képeket, mert biztos sokat nőt már.
Sajnos most nem tudunk ma menni úszni, majd írd meg, ha Ti mentetek, hogy milyen az új uszoda.
Azóta nem fáj már a hasad?
Nagyon jó, hogy kibújt a fogatok! Nekünk még mindig sehol semmi, pedig már lassan három hónapja szenvedünk vele
Gratula az átforduláshoz, látod mondtam, hogy szépen lassan Jamina is elkezdi
Rebe,
Ti hogy vagytok? Minden rendben veletek?
Vuki,
Anna gyönyörű kislány! Szerintem se aggódj a tejcsi miatt, és az, hogy még nincs napi ritmusotok, az sem baj, majd később kialakul. Nekem kicsinek olyan jól átaludta az éjszakákat, most meg hihetetlen mennyire nyugtalanul alszik a kiságyába, amúgy velünk teljesen nyugodt
Elan,
Hogy vagytok a szülőknél? Gabi miket csinál? Ügyes, hogy most már pohárból iszik, majd lassan már enni is fog egyedül
Bibar,
Olivér már igazi kis pasi! Nagyon gyorsan nő és nagyon helyes kisfiú. Azért ha tudsz majd gyere többször, és képeket is felrakhatsz Olivérről! Falatkával is minden rendben?
Gabicsibe,
Nagyon aranyos Boti és az állatkertes képek is szupik! Majd ha mi is ott tartunk már én is szeretném elvinni! Kisbabának is kell fizetni jegyet az állatkertbe?
Mó,
jók a képek a nyaralásról, de azért feltehettél volna többet is
Alex nagyon jól néz ki a pizzával!
Süni,
nálunk is volt pocakfájás
de az infacol nagyon bejött, még most is, ha valami újat adok Uche-nak abból adok egy adagot, hogy nehogy fájjon tőle a hasa.
Nekem is mondták sokan, hogy ne adjak cumit a babának, én sem szerettem volna, de ha ettől nyugszik meg, akkor miért ne adjak, voltak akik azt mondták, hogy a fogát teszem tönkre vele....
Dita,
Tényleg sokan leírták már a véleményüket, gondold át és dönts, ahogy szeretnél.
Az biztos és tényleg nem akarok senkit ismételni, hogy én nagyobb biztonságban éreztem magam amikor tudtam kihez fordulni, amikor kérdésem volt a szülőszobán. Mármint ott volt a dokim és ha kérdeztem valamit, akkor ő normálisan és nem egy mondatban válaszolt. Igaz ehhez hozzá kell tennem, hogy én amúgy mindent szeretnék tudni, hogy mi miért van, és miért csinálják ezt meg ezt velem. Ha te is ilyen vagy, akkor én csak ajánlani tudom, hogy fogadj orvost, mert az éppen ügyeletes orvos biztos, hogy nem fogja neked ezeket a dolgokat elmondani csak egy szóban aztán tolnak a műtőbe...reméljük rendesen fogsz szülni. A te döntésed, de nekem ez is egy szempont volt a terhességem kezdetén, hogy mindent meg tudjak beszélni a dokival, aki normálisan elmagyaráz mindent. És tényleg igaz én szülés előtt kb két hétig voltam kórházba kisebb megszakításokkal, és akinek nem volt orvosa rá se néztek, nem úgy bántak az emberrel. Sőt akinek nem volt orvosa a terhespatológián kb 10 órát hagyták vajúdni, csak az utolsó percben tették le, és akkor is azt mondták nekik, hogy majd jöjjön, ha 1-2 perces fájásai vannak....
Mó, akkor ezek szerint Te is adtál pénzt, csak nem egyszerre 60eft-ot, de az 5eft is pénz!
nekem ez a véleményem, pedig hidd el mi sem voltunk eleresztve pénzzel, de nekem többet jelentett a biztonság és azt, hogy tudom, hogy mit csinálnak velem pontosan. Hozzám bejött a dokim még vasárnap is és egész nap ott volt, végül császár lett a rossz CTG miatt, de örültem, hogy ő operál nem más...
Vikkata,
Nem nagyon emlékszem Rád, lehet, hogy azért, mert akkor én nem is voltam nagyon erre!
Lőrinc nagyon édes és nagyon jó, hogy így összegyűjtötted a fotóit egy év minden hónapjából
Lányok,
Maradt majdnem két egész Urtica-m, ami a tejcsihez kell illetve néhány szem More milk kapszulából, akinek szüksége van rá annak ingyen szívesen elküldöm, csak priviben írjátok meg a címet.
Rólunk:
Uche már a nagy ágyunkon, ami kb 200-220-as végig fordulgat, néha meg sem áll, azt hiszem, hogy már én fogok elszédülni nem ő. Nagyon tetszik neki. Sokszor feltolja úgy a popsiját, hogy csak nézünk, hogy mit csinál. Ha a fél kezét megfogom már felül, igaz még tartani egyedül nem képes magát, és azt vettem észre, hogy a felülésből, amikor segítünk rögtön állni próbál
Nagyon eleven kölök lesz szerintem, a mostani állapotok ezt mutatják...pedig kaptunk egy járókát, de nem marad benne, pedig ott dorbézolhatna.
Ti hogyan szoktattátok rá a gyerekeiteket a járókára? Vagy vagy megszereti vagy nem?
Szerintem nekem nagy szerencsém van, mert Uche napközben rengeteget alszik, szinte alszik és kb másfél órát fent van utána megint alszik. Így mindent meg tudok csinálni, igaz egy nagytakarítás igazán ráférne a lakásra
Rakok fel pár képet:
itt a mamával:)
El akarom anyutól venni a fényképezőt
ha meglátja a kamerát mindig olyan komoly,
milyen jól néznek ki rövid hajjal is
a víztől úgy néz ki, mintha rövid lenne a haja
apával fürdünk!