Hahoooo! Jo reggelt mindenkinek
:)
Napozos temara: en teljesen napfuggo vagyok, szerencsere sosem egek le, meg vedelem nelkul sem....persze eleg fel ora a napon, es estere olyan rosszul vagyok...de ez valahogy sosem tantorit el. most azert ovatos vagyok, csak arnyekban szinte, bar azt utalom, mert fazom, akkor is, ha 30 fok van arnyekban. en a pocit siman kiteszem a tuzo napra, de csak fel orara. vegulis az a lenyeg, hogy ne egjen le a bor, es ne melegedjen fel a magzatviz...de utobbihoz nem szukseges orakat tuzo napon nyilt pocakkal lenni, hanem mar az is eleg, ha a mama teste felmelegszik...haat, az enyem nem gyakran
Gio! Veled teljesen egyetertek a tankini-ugyben...sosem birtam magamon elkepzelni, csak legfeljebb ejszakara az ilyen jellegu egyutteseket. usziban sima uszodresszem van, de azon kivul csak falatnyi bikinik. most meg...! Megvettem egy tankinit! Masba egyszeruen nem fer bele a mellem es ez nagyon kenyelmes, meg legalabb a pocak miatt is nyugodt vagyok...sikerult szepet talalnom, ami inkabb szexi mint nagymamas
:) nagyon tetszik, ma mar abban megyek uszni
:)
Tegnap megismeteltuk a szerdai Uh-t, de az ismerosunk hazi gepevel, ami pocsek minosegu, de azert jobb, mint a semmi. most nagyon nyugodt volt csimota, nem aludt, kalimpalt a kezevel, a szajaba tette azt, simogatta a feneket, picit forgolodott, de nem ugy, mint multkor. a szonografus mondta, jobb igy, meert ilyenkor bokdosessel tudja forgatni. Haat, nem igazan...egyertelmuen nem akarja megmutatni magat
:) azert volt egy nagyon jo szog, mikor alulrollehetett latni a popsijat, a szettart combjait (a labai midnig kerszetben maradtak), es koztuk egy egyertelmu valamit
:):)ebbol nezetbol egydimenzios volt, vagyis a hosszusaga nem latszott, ami meg akarmi is lehet, de azert betoltott 17. heten ha van ott valami, akkor az kuki. persze nem jelentette ki hatarozottan, de azert egyre valoszinubb Matteo
:):) (anyam orul, mert ezt jobban ki tudja mondani, mint a lany Azzurra-t, a dednagyi meg orjong, mert o lanyt akar). A heten megyek nodokihoz, ott megint megnezzuk, aztan utana bekenhagyjuk 2 hetre
:) Amugy nagyon aranyos, a fejet mindig felenk forditja, eleg jol latszik, simogatja mindig magat
:) Elkepeszto, hogy mennyire latszanak mar az ujj butykei is. Csimotanak ez a 107. napja, es legkesobb ezen a napon elkezdenek salakanyagot termelni...persze nem uritenek, csak pisit, de azert mar a beleikben raktarozzak a szemetet...durva!!!
Gabi! Foto? Olyan kivancsi vagyok...tegyetek fel pocakos kepeket! latni akarom, hogy nektek is igy no!!! Amugy a kilom szerncsere meg mindig 3,1-3,3 plussz. Ti hogy alltok? Persze nem szegeny hanyosok, akik az elejen meg fogytak is
SZeintetek Pesten hova erdemes 4D-re menni? A legfontosabb, hogy tenyleg alaposak legyenek...idopontot akarok kerni a napokban, mert aztan a szallasokat is intezni kell, de ehhez akarunk mindent igazitani.
Gio! En gyakorlatilag a legelejetol nem dolgozom...amint megtudtam, hogy terhes vagyok (rogton a havim napjan), masnap szoltam a fonoknek, hogy nem tudom az eddigi munkat csinalni...laborban egyeduli emberkent dolgoztam, vizminoseget ellenoriztem, vagyis savak, ken, olom... orakon keresztul. Par hetig meg maradtam, adtak irodai munkat, de mindig probaltak ravenni 1-1- analizisre, mondvan, hogy modern gepek, bla-bla...de azert a labor megiscsak labor, gozokkel, kiszivargo nayagokkal...ugyhogy ugy dontottuk, otthagyom, mert nem vettek komolyan. Igy azert rosszabb, mert semmi penzt nem kapok, de nem akartunk kockaztatni (egyebkent is tilos munka). Nagyon jo otthon, bar midnig elmegy az ido, de azert sokkal masabb igy, total nyugalomban, relaxaltan. A tunetek is tudom, hogy nagyreszt egyntol fuggenek, de szerintem hatalmas reszt kozrejatszik az abszolut tunetmentessegemben ez az ithonlevos allapot. sosem voltam meg ilyen jo formaban, egyszeruen elvezem
:):)