Új privát üzeneted érkezett!

Cili: nem tudom!!! Én kínálgatom cicivel amikor úgy látom, azt vagy kell vagy nem!!!!
Vendég

Sziasztok! Milán köszöni szépen a féléves köszöntéseket!

Zsófi, Huni! Boldog 7 hót!

Bébic, Gabi, Kubu, Lyndee! Édesek vagytok! Köszi a hiányolást! :lol:

Én most kezdtem el a hozzátáplálást, kostoltatást pár napja. Egyelőre csak barackot kapott, ízlik neki, de még tanulni kell a kanalazást! :lol:

Bébic! Nagyon jó a pancsolótok! Ákos tündéri!

Andy! De édes Regi! Sajnálom az ekcémát!

Kubu! Ne mááááá! Azt hidtem a multkori után észhez tértek! Mi történt megint? Nagyon sajnálom!

Manna! Ezekre a kérdésekre nemcsak nekünk, hanem a párjainknak is kellene válaszoli!
Szóval jók ezek a kérdések, de ezek inkább gyerek nélkül mutatják a valóságot, mert a gyerek igenis többlet idővel, energiával, fáradtsággal jár! Szerintem külső segítség nélkül senki nem tudja ugyanazt biztosítani a párjának, mint amit gyerek előtt tudott. Ez így természetes, és szerintem az a jó, ha ezt ők is tudják, látják!
És igen, amibe lehet be kell vonni őket is!
Nem panaszkodás,amit írok, csak hogy értsd miről beszélek:
nekem amikor Milán alszik Levente fent van és maximálisan igényli a figyelmemet, amikor Levente alszik Milán van fenn és ez így van egész nap. Szóval van olyan napom, hogy az egyik gyereket teszem a másikat veszem. :lol: Volt olyan, hogy délelőtt 10-ig 3-szor tettem tisztába mindkettőt, 2-szer etettem és én még pizsiben voltam, mert bár 6-kor keltem, még nem volt annyi iőm, hogy felöltözzek. És van olyan, hogy éjszaka 3-4 órát alszom, mert valamelyik miatt mindig fenn vagyok. Szóval ha megfeszülök sem tudnám hozni a régi formámat, azt amikor dolgoztam, délutánonként még sulibajártam, mellette megfőztem és mégis sokkal pihentebb voltam, hogy apával foglalkozzam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hidtem=hittem

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni! Köszi! :oops: :) ...már szedem a homeós nyugibogyót...nagyon jó! Igazi leszaromtabletta. :)

Kép
zölddisznó

Boci! Bacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardibacardi!!! :wink:

Kép
zölddisznó

manna: nálunk kicsit fura a helyzet ugy is mondhatnám ugy van mint bociéknál :oops: ha érted mire gondolok... ez akkor kezdődött mikor terhes lettem, mert zavarta a baby na és azóta is zötyög. most már én is tehetek róla mert sok idő után meg a baby mellett megváltoztam de azelőtt kifejezetten forditva volt ugyh neki egy szava sem lehet/ne "e"téren!
azt irtam is h fogok szervezkedni magamnak mert igy nem mehet tovább majd meglátjuk h sikerül. mármint programra gondoltam:)

ügyes vagy h neked jól mennek ezek a dolgok látod nem mindenkinek..

ami a vele-foglalkozást illeti hát én ezt a kérdést forditva is feltenném, merth én nagyon el vok ám hanyagolva :? és most nem "arra" gondolok hanem minden téren, lelkileg főleg. pedig én ahhoz képest mikor megismerkedtünk (és nem beképzeltségből) de sokkal skkal jobb formában vok mint vha! tegnap is leugrottam boltba meg lottózóba egyedül a legujabb miniszoknyámban hát hadd ne mondjam a hatást az utcán:)és kamasz fiúk! :oops: :lol:

nekem sokan mondják/ták h apa nagyon el fogja cseszni mert én nem az a fajta vok aki egyedüllétre van ítélve!

pöttyök terén próbálok nyugodni de még nem hatnak a zöldi féle bogyók:) :?

andy

Kép
andy30

Andy: Ügyes, nyugalom-nyugalom.

Tudom nehéz, nekünk is nagyon döcögött az első hónapokban, aztán azért döcögött, mert a terhesség utolsó hónapjait is beleszámolva, fél évig döcögött. Szóval nagyon nehéz kikerülni ebből a helyzetből, tudom. Az ember nem is tudja, hogy hol kezdje, ha végre alszik a baba, nincs más tennivaló és nem hullafáradt, még hangolódjon is rá. Baromi nehéz. Ha érdekel, szívesen ajánlom Lux Elvíra könyveit ebben a témában.

Enikő: Igazad van, ráadásul két-három babával nagyon nehéz lehet. Én csak azt próbáltam leírni, hogy ha apa boldog és kiegyensúlyozott, akkor a babával is többet fog segíteni, és így nekünk is könnyebb lesz.

Boci: Izé-... :shock: Mióta nem?

Kép
mannababoca

Ja és MINISZOKNYÁS KÉÉÉÉÉÉÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Manna: régóta!!! Igaz mióta megvan Marci volt pár "alkalom", de nem sok!!!! :oops: Nálunk 2-3 éve nem működik igazán a dolog!! Persze mikor utódkérdésről volt szó nem volt gond!!!! :oops: :oops: :oops: Lehet már túl régóta (11 év) nyúzzuk egymást, meg a korkülönbség is. Olvastam hogy egy nő igazán 30 körül van csúcson (én pont annyi vagyok)! Apa meg 37 és állítólag akörül lehet egy kisebb "szünetük". Nem tudom!!! :oops: :oops:

Enikő: nekem is hiányoztál csak tudtam mi van!!! Kérünk képeket!!! :lol:
Vendég

manna: először is: :lol: :lol: könyveknek utánanézek köszi. másodx: képet?hát hm majd vmikor lefotózom benne magam:)és akkor.
gondoltam is amugy a séti közben röhögtem magamban h ha Regust is ott tolnám magammal akkor mi lenne?:)emrt amugy a pasikat nem nagyon zavarja a babakocsi azt vettem észre 8) :shock: :roll: sőt volt már olyan többx is h odajöttek megnézni a babát! :)

andy

Kép
andy30

ja és amugy hawaii dizsi van apa elvitte a babyt sétálni én meg itthon lógathatom a lábam! 8)

Kép
andy30

[quote]h írta:a eddig nem volt H.A. használó a gyerek akkor most nem gyanús hogy olyan cuccok vannak neki felírva ?

Kubu! Szerinted kinek lenne gyanús? De egyébként is lehet mindenre magyarázatot találni, de senki nem fogja megkérdezni!

zsebi_baba

Lányok, az engem is érdekelne ,amit Cili kérdezett!! Tenyleg én se tudom,hogy ilyenkor mennyi tejcsi,tápi kell naponta. Mert az tuti,hogy fontos, és Vini is ugye a zöldség, gyümi melett már csak napi 3x szopizik, tápizik. Max 3-400 ml lehet. Valahol olvastam ha jól rémlik,hogy kb fél liter tejcsi kell nekik! :? :?
Esetleg tudja valaki??? :roll: :roll: Zöldi????

Az elsö pár hónap Vinzent születése után nálunk is semmilyen volt,de azért már helyre állt a rend!! :wink: Bár inkább nekem kell megeröltetni magam,hogy legyen kedvem... :oops: :oops:

Enikö!
Pedig mi szeretnénk kistesót,de már elöre félek,hogy akkor még ennyi idönk se lesz egymásra!!! :cry: :cry:
susy75

Kubu!
Bableves helyett hideg gyümileves rendel a dutyiba!
...bár ilyen mlegben még gyilkolni sincs kedem ;)

Kép
zölddisznó

Hanna ma érdekes cuccot nyomott: alma, őszi, krumpli, cukkini, meggy. Boááááááááááááááááááááááá! És rá egy kis laza fröccsös cici. :)

Kép
zölddisznó

Lyndee! Igen, olyat láttam a Decathlonban asszem.
Szerintetek is normális dolog 32 fokos konyhában süteményt sütni???

Kép
zölddisznó

Lányok! Enikőt is főzzétek a bablevesembe!!! :)

Kép
zölddisznó

Nahát még csak szombat délnél járok...de most megyünk ki pancsolni...már elviselhető a teraszon a hő.

Kép
zölddisznó

Andy! :D Látod neked mennyivel könnyebb, mint itt sokaknak, szép alakod van, így aztán nem kell szégyenkezve lámpát oltanod... :D Ha ilyen rendes volt apa, hogy elvitte sétálni Regust, akkor este, fektetés után jár neki egy olajos hátmasssssszázs szigorúan bugyiban (mármint neked bugyiban :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Kép
mannababoca

manna: :lol: 8)

Kép
andy30

Jövök pár fotóval!
Èn nem tudok betelni kicsi fiammal! :lol: :lol:
Kép Kép Kép
susy75

Reggel kicsit folytatódott a dráma, de asszem, enyém apa a legnagyobb kincs a földön... meg se érdemlem :oops:

Mai Canossa-járás letudva, mindjárt felpattanok a bicajra, és kieresztem a gőzt.

Mi van itt, csajok, vasárnap nem szokott ilyen dömping lenni :lol:

Kényes dolog ez mikor-mennyit foglalkozni egymással. Én is mindig azon töröm az agyam, hogy vajon eleget törődöm-e apával, meg magammal is, hogy elég csininek, érdekesnek talál-e még (Andy, ilyen szempontból tényleg nagyon szerencsés vagy), nem un-e még, és ez nagyon rossz érzés tud lenni. Sokszor eltervezem napközben, hogy akkor este majd jön a megérdemelt kényeztetés, de mire letesszük Kobit és megcsinálom, amire napközben nem jutott idő és muszáj, vagy neadjisten dolgoznom is kell, akkor mire oda kerülné(n)k, már dögfáradt vagyok/vagyunk. És mióta megvan a gyerkőc, kikapcsolni sem tudom úgy az agyamat, mint előtte, ennélfogva a lazítás sem megy annyira. Azért mondjuk ez remélem, hogy idővel változik
Szóval szerintem nem egyszerű...

Susy, Cili: én csak azt tudom, hogy tápiból nagyon sokáig 500 ml kell (250-250 reggel-este), gondolom, hogy tejcsiből is :roll: Napközben meg úgy, ahogy Boci mondja, megkínálni, ha köll, köll, ha nem, nem.

Mági: ilyen pancsoló Tescoban és Auchanban is van, szintén nem olyan drágán, érdemes megnézni.

Kép

Kép
gabilany79

Mági,
Auchanban is láttunk ilyen medencét.

Gyed,
Honnan tudom hogy milyen fizetési sávokhoz milyen Gyed tartozik ?

Apával kapcsolat:
Terhesség 5. hetétől kezdve szigorúan tiltva volt bármi ami egyszerre jó mindkettőnknek. Egyszer megszegtük utána kórház két napig, erős vérzéssel… szóval szülésig semmi ami nekem is jó lett volna, már a gondolattal is baj volt. :shock:
Utána nekem volt nehéz, a 6 hét után is csak zötykölődve. Aztán sokat beszéltünk, beszélgettünk, megoldottuk. Most vasalunk nonstop :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Suzy,
Szépek vagytok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Képzeljétek, ezt lőttem teszveszen! Annyira örülök neki! Igaz, hogy nem olyan hiper-szuper, min a Zöldié vagy a Zsebié, de óccsó volt, és amennyit mi fogjuk használni, arra pont jó :D

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=674398066

Szóval öröm-bódottág...

Kép

Kép
gabilany79

nos a történet a következő:
rövid akarok lenne mert már nem érdemel annyi szót. szóval megérkeztünk véletlenül pont egyszerre hugiékkal
aztán elkezdődött, pontokban
1., hugi férj hozott tzatziki salihoz alapanyagot h gyorsan elkészíti, erre anyám, nem illik ilyet vinni vendégségbe (gondolom alapanyagokat, és a vendéglátó eszközeit használni)
2., mi lent apával etetjük Marcit (hát a házat már csak ne koszoljuk össze), gyerek pari-buri ebédet kapott, eszi szépen jön anyám és miután megtudta h mit eszik, közölte h a buri nagyon hízlaló, mondtam h talán egy 6 hónapos gyereknél ne ez legyen a fontos
3., hugiférj kiül teraszra, szék alatta összetörik, "szerencsére" csak a földre zuhant és nem a 2,5 méteres lépcsőn bukfencezett le. anyám kijön megnézni mi volt ez: első megjegyzés: hát igen a túlsúly.. erre hugiférj agy eldurran, beszólt, leginkább használt szavak: IQ, intelligenciahiány stb. oszt kocsival el
4., hugi borzasztóan összeveszik anyuval, majd hugiférjet megkértük hogy nagyon óvatosan vezessen vissza pestre nehogy baj legyen, végül hugi könyörgésére visszajött, anyám fél óráig kért bocsánatot a ház előtt a hugiférjtől
5., sütögetés elkezdődött, mi Marcival játszottunk a habtapin, néha jöttek megjegyzések:
- az a gyerek is felnő akivel nem foglalkoznak
- minek ennyi játék (5 db csörgő)
- oh istenem ....
6., köszöntés, a két vejkó nem ad puszit csak mi a hugival, közben anyám nézi a hasam hogy mekkora és sóhajtozik (komolyan nagyon jó színész)
7., ebéd elkészül, asztalhoz ülünk, mindenki eszik csak én nem, se kaja, se sali, se süti, se pogi
8., felhív anyám az étkezőbe mutat füzetet amibe írja hogy naponta 600 kalóriát eszik ezért az elmúlt 3 hónapban 10 kg-ot fogyott
9., elmondja hogy ha ilyen kövér vagyok a cégem nem fog visszavenni dolgozni :?: :?: :?:
10., megyek vissza vejkók marci és apukám társaság és megjegyeztem h na megint megkaptam anyutól, erre apám elkezdi mondani h ők csak jót akarnak, erre én elmondom hogy a hormonok a hasfalszórásos ektivitik eredménye itt van, nehezen fog eltűnni... oszt valahogy megjegyeztem hogy x éve amikor elvetéltem és a kórházban feküdtem ők nem jöttek meglátogatni mert hát ööö pesten a klinikák körül nem könnyű megállni, erre apum: hogy ő nem is tudott arról h velem ez történt, erre hugi pont jött és mondta hogy de igen ez így volt !!!
oszt szó szót követett párom elmondta most először a véleményét hogy mit gondol anyu viselkedéséről, apa kikérte, kiabált, megjegyezte h kiábrándult, csalódott nem kellene így viselkedni a páromnak :shock: stb, jött anyám, egymásnak veselkednek (verbálisan) amiből az jött ki h anyám vérigsértve úgy érezte h én párom megfenyegette. Ami az alapot adhatta: én apa közölte h ha mégegyszer amiatt felhívnak h szapuljanak, veszekedjenek velem akkor vele fog meggyűlni a bajuk.
Nah hát itt állunk, nem lehet értelmesen beszélni. Gáz ez az egész.
Eljöttünk, többet nem megyünk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu!
te szegény,csoda, hogy eddig is bírtad!!! :roll: :roll: Tényleg nagyon gáz! Anyukádnak honnan van ez a kövérség fóbiája??? :?: :?: :evil:
Elég érdekesen adják elö, hogy ök jót akarnak!! :shock: :shock:
susy75

Képzeljétek pénteken voltam nögyogyinál. csak rákszürés volt. De láttam egy kismamit és hallottam egy baba szívhangját,mert épp NST-t csináltak! 8) Olyan furi érzés volt, hogy nemrég még én is ezért jártam oda. És kicsit irigykedtem is rájuk... :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.07.05 20:53-kor.
susy75

kubu hát nem jutok szóhoz... :shock: :roll: :? :( :(
vmi nagy nagy feszültség van anyudnban de mi és mért? :?: vmi gátolja h szeretettel forduljon felétek pedig nem hiszem, tuti h nem erre vágyik ő sem! egy anya sem!

tegnapi bnő látogatás után ma felhivott egy másik bnőm is h lánybúcsút szervez egy 3.bnőmnek ugyh tök jó lehet megyek lánybucsuba aug.ban nomeg kaptam az alkalmon és mondtam neki h talizzunk má ha hazajön legközelebb Pöstrő mer ott lakik ugyh gyűlnek a progik! :D

Kép
andy30

sziasztok.

kubu sajnálom a család mizériát.
Tutira én is meg fogom kapni majd a magamét emiatt az egész dolog miatt.

manna
amit leírtál pontokat azok jók csak pont ez az fordítva is kellene.

Nálunk tudom hogy két dolog miatt megy mindig a balhé.
1:szó szerint én undorodom most a sextől ezért nincsen.
Ha szeret megérti. de amúgy a viselkedésével távolított el ennyire magától hogy idáig fajultak a dolgok.
2:pénz. de viszont nem tesz semmivel sem többet hogy jobb legyen. 6-2-ig dolgozik oszt kész.

nahh ami meg a válásos dolgot illeti háát még nem tudom hogy hogy is lesz. ha ez így folytatódik tovább(mindjárt írom a szitut hogy mi tette fel az íre a pontot)akkor először különélés pár hétig és meglátjuk a továbbiakat.

nah szóval a szitu nálunk is pontokba szedve:)))

TÖRÖLVE. HA KÉRI VALAKI PRIVIBE LEÍROM

ma voltunk strandon és a párom is jött mert a gyerekeitől nem tagadom meg mondtam is neki hogy akármikor láthatja majd én nem vagyok szemét.

Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára harivera 2009.07.06 19:47-kor.

harivera
Budapest XXI. kerület

suzy én ugy gondolom h megváltozatom korábbi álláspontom miszerint várunk 3--4 évet a másik babóra mer ugy érzem még most a közeljövőben jobban benne lennék és eccerre ugyan sok egy pár évig de aztán el gondolom csitul majd

Kép
andy30

Susy!
"Enikö!
Pedig mi szeretnénk kistesót,de már elöre félek,hogy akkor még ennyi idönk se lesz egymásra!!! "
Segítség nélkül nem sok, de még így is megéri!
Nagyon édi Vinzent! Németül olvastok mesét neki?

Árulja el valaki lécci, hogy kell idézni!

HA-s tápival kapcsolatban! Aki váltani akar mindenképp próbálja ki előbb, hogy a baba megeszi-e, mert picit kesernyés, ezért a sima tápihoz szokott babák nem szokták elfogadni.

Zöldi! Ha nekem sütöd a sütit, akkor igen!
Bablevesbe kicsit zsíros leszek! :lol: Elrontod a gyomrod!

Gabi! Szuper kis hordozó!

Kubu! Sajnálom!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ja és suzy naggggyon édes ez a vinike!!nem csoda h nem tudsz betelni vele!

szeles: mirko jelentjük be az Eljegyzést?:)

vera a3. kép!!!édiii!!
a sztory viszont nem az :evil: miért ilyenek a férfiak??? :x
nekem apumék váltak el ilyesmi miatt:( remélem velem nem ismétlődik meg... :?

andy

Kép
andy30

mirko=mikor

Kép
andy30

Vera! Nagyon sajnálom ami történt! Azért még beszéljétek át! Nagyon nehéz lesz neked egyeül!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
èn úgy csinálom, hogy kimásolom a szövegrészt(jobb egérgomb)és utánna rákattinotk az "idézet"re bemásolom a szöveget és mégegyszer az "idézet" :D
Azért kistesó projekt nem feladva!
Szoktunk néha,de van magyar mesekönyvem is még elö se vettem... :oops: :oops:

Andy!
Èn 3-4 év korkülönbséget szerettem volna,csakhát odafönt ugy gondolták kicsit várnunk kell erre a Drágaságra, és hát az idö sajna felettünk is elszállt. SZóval max 1-2 év és jöhet a kistesó!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.07.05 20:54-kor.
susy75

Vere! Tudom! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ANdy!
Köszi! :lol: :wink:
Amúgy a hozzászólásod feletti Szerkeszt-tel tudod javítani a már elküldött szöveget!

Vera!
Nagyon édi Iza!
Sajnálom a történteket, nagy szemétség föleg a barátnöd részéröl. :twisted: :twisted: Persze a férjed se érdemel egyhamar bocsánatot, ha tényleg megtette amit sejtesz... :? :evil:
susy75

[quote]A írta:ndy!
Èn 3-4 év korkülönbséget szerettem volna,csakhát odafönt ugy gondolták kicsit várnunk kell erre a Drágaságra, és hát az idö sajna felettünk is elszállt. SZóval max 1-2 év és jöhet a kistesó!!!
[quote]< írta:/div>

Susy! Köszi! Ki is próbálom!

Az 1-2 év jó szerintem! Az elején biztos nehezebb, mintha 4-5 év lenne, e később nagyon jól együtt tudnak játszani. Én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben. 5, ill. több év esetén szinte egykeként nőnek fel a gyerekek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na ez még nem tökéletes, de alakul! És tele van hibával, bocsi Manna!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

SZiasztok!

Írtam kb. fél oldalt, erre véletlenül az utolsó kép feltöltése előtt megnyomtam az előnézet gombot és minden elszállt!!! BRRRRRRRRR!!!!!!! :twisted:

Szóval csapó 2, rövidített változat.

Éljenek az ünnepeltek, Zsófika, Milán!!!

Vera! Ez szörnyű! Azért adj rá esélyt, hogy beszélni tudjatok a dologról!

Andy! Mindjárt teszek friss képet, elég jó lesz-e a fiam lánykádhoz! :wink:

Tejcsi: nekem biztos, hogy nem eszik Huni 500 ml-t egy nap, de most is fejtem 40-et, ő meg már nem kért. Szépen fejlődik így is.

Veszekedés: mi is csináljuk rendszeresen, fő téma nálunk is a házasélet. Mire én ágyba kerülök, szó serint hulla vagyok. Sokszor ő ezt nem tolerálja, ebből jó nagy veszekedés kerekedik. Aztán pár nap múlva kibékülünk és vasalunk! :lol:

Mai napunk szuper volt. Reggel kakaós kiflit sütötem, utána bababörzéztünk. Huni megkapta az esernyőkocsit. Használt Römer 14.000 pénzért, egyetlen hibája, hogy hiányzik a kosara, de majd pótoljuk. Teszek majd képet. Vettem még új, magyar pamut body-kat 780 Ft-ért, állítólag van webáruházuk, bár még én sem néztem meg. A honlapjuk: www.kynga.hu.
Utána felmentünk Bükkszentkeresztre kirándulni. Nagyokat sétáltunk, heverésztünk a pléden, kosárlabdáztam Zalánnal, és hát a munka pozitívuma, hogy nem rossz fizetésemnek köszönhetően hosszú idő óta megengedtük magunknak, hogy vendéglőben ebédeltünk.
Hú, nem tudom mi volt még, bocsi!!!
Képek:
Kép a járgány Kép a 3 férfi Kép a fiúkkal Kép gyönyörűm Kép füvezek

Holnaptól 1 hét szabadság, Zalán kezdi az angol tábort, minden nap reggel 8-tól 13 óráig. Délben fodrászkodom, délután turkáló, majd játszótér. Ja, és -1,5 kilónál tartok!

Jó éjt! Laura

Kép
Kép
szeles4

Enikö!
Leesett miért kérded a könyvet. Anyós hozta az egyiket,a másik meg csak képes könyv. Amúgy én nem olvasok neki németül,max a párom! :P
susy75

Gabi!
Amúgy köccke a tejcsis infót. Nekem is fél liter volt elmentve az agyamba! :lol: Viszont Vini nem tudna egyszerre szerintem ennyit (250 ml)meginni.

Szeles!
Szép a kis családod!! :wink:

Enikö!
Alakul!!!! :D :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.07.05 21:32-kor.
susy75

Ja, tündérek a pancsizó szaktársak, a kidőlt Regi, a kockásfejű Marci, az igazán babaarcú Vini, a mindeig gyönyörű Iza és bocsi, ha valakit kihagytam. Lényeg, hogy minden baba tündér, szerintem jó, ha teszünk fel fotókat, mert mindig segít, hogy az ember mosolyra fakadjon!!! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Na lelövöm magam,mert velem lesz tele az oldal... :oops:
ez azért van mert kicsi fiam fél 9-tö alszik és apával most nem vasalunk!!! :lol: :oops:
susy75

szeles: milyen szép család vagytok!szivesen betársulunk :wink: ez a Huni tiszta apja azon a 3 férfis képen!:) és Zalánon meg annyira látszik h milyen jófiú és h szeret téged! elérzékenyültem :oops:

keresek migyá vmi dögös képet én is:) Kép

andy

Kép
andy30

Vera! Izában mindig gyönyörködöm, aztán elfelejtem leírni! Szóval tündéri a pici lány!

Laura! Éesek a fiuk és szuper a kocsi!

Susy! A fél liter egész napra vonatkozik! Többnyire 3 éves korig reggel és este isznak 2,5 dl-t. Persze aki szeeti, utána is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mi sem vasalunk, mert én dógozok, apa meg horgászik....

Kistesó projekt: pont a múltkor írtam erről. A nyaraláson őszintén szólva kicsit megrettentem :oops: és tele volt tanulsággal a kétgyerekes létről, és komolyan mondom, hogy le a kalappal az anyukák előtt, ahol van egy kicsi meg egy pici gyerek (2 év korkülönbséggel). Asszem, nálunk egyre biztosabb, hogy a tesóprojekt akkor fog indulni, ha Kristóf legalább kiscsoportos lesz. :oops: :roll: :)

Kubu: én komolyan mélységesen tisztellek, hogy eddig is kibírtad. Értem én, hogy az anyukád, de ehhez akkor sincs joga, hogy így viselkedjen veled/veletek.

Vera: ez nagyon gáz! Annyira sajnálom. Ez tényleg baromi nagy szemétség volt a párod és a barátnőd részéről is, még akkor is ha "szinte semmi" nem történt.

Susy: ez a 250-250 asszem, akkorra vonatkozik, maikor a többi kaja már ki van váltva. Bár Kobi uzsira simán benyom 250-260 tápit (még ha előtte gyümi is van), és vacsira szopi után is legtöbbször ugyanennyit. Nem értem, hová fér bele :roll:

Enikő: köszi! :)

Kép

Kép
gabilany79

Enikö!
ugy értettem, amit Gabi írt, hogy 250ml reggel és este. Neki még az is sok! Mármint egyszerre!
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?