Új privát üzeneted érkezett!

Kép Megint, közben jókat gagyarásztak egymásnak

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Isti másik hintában

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Isti, mögötte Lola(Évi)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Lola (Évi)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence hintázik (mielőtt jól elaludt)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese, háttérben Dórika

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dóri, Soma, Emese

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Rosszcsont Istike

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Soma, Emese (értelmes kép nem nagyon készült róluk)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nagyjából ennyi...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Látom jól szórakoztak a gyerekek a játszón!

Az oviban annyi történt, hogy hétfőn mivel szabadnapos voltam Virágot elhoztam ugye délbe, hogy ne kelljen aludnia, meg hát itthon vagyok, minek legyen ott. Hozzáteszem halkan, hogy ő este fél 11-kor fekszik le általában, akkor alszik el, mert kevés neki a délután, hogy lefáradjon, pedig nagyon sokat van kint a friss levegőn is, labdázunk, futkos, motorozik, csúzdázik, stb.
Szóval kedden mikor mentem érte, akkor a két délutános óvónénivel (másik csoportból) megbeszéltem, hogy mi lenne, ha a héten már nem aludna ott a Virág, mert este nehezen tudjuk elaltatni, én meg ugye fél 4-kor kelek reggel, nem valami egészséges ez igy. Jó, oké, persze, oda is adják akkor az ágyneműjét. Szerda reggel apa bevitte, utána beszéltünk és mondja, hogy szerinte az óvónéni (saját) félreértette a helyzetet, és azt hiszi, hogy Virág délben jön haza, mi legyen most? Abban maradtunk, hogy nem feszegetem a dolgot, a délutános óvónénivel megbeszéltem, megengedték. Aztán 3-kor mikor odaértem az oviba jól letoltak, hogy milyen vagyok, hagyom a gyereket kinlódni a napon, olyan álmos volt, miért nem engedem, hogy a jó hűs tornaterembe egy nagyot aludjon, olyan jókat, két - két és fél órákat szokott aludni... Szóval kiderült, hogy ők úgy gondolták, hogy délben elhozom és mondták is a Virágnak, ő meg persze várt, holott egy szóval sem igértem ilyet. Csakhogy a nagycsoportosok azok, akiknek engedélyezett a déli alvás kihagyása. Én ezt értem, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy Virág annyira aktiv, hogy nem igényli az alvást, ebben az utolsó három napban miért nem lehetett ezt megoldani. Na mindegy. Óvónéni kérte, hogy vigyem vissza az ágyneműjét, mert altatni fogják, erre megkértem a mamát, hogy ma és holnap hozza akkor inkább el őt délben.
Most nevetni fogtok, de tegnap az én lányom, aki 10 előtt szinte soha nem alszik el 8 óra 10 perckor már aludt, pedig még világos is volt, a kutyák ugattak, a kecske mekeget és most már szinte teljesen biztos, hogy malac is van a szomszédban, szóval még ő is röfögött. Mióta kihagyjuk a déli alvást (hétfőtől ugye), azóta meg úgy leszivja őt a nap, hogy tényleg fáradt 8-kor!! Lehet hogy ősszel, télen már nem lesz ez igy, ma a mama felajánlotta, hogy ha ő otthon van, akkor elhozza őt délben és nem kell aludnia, vagy max. fél órát, egy órát.

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, sajnos ritkán tudok röviden, lényegretörően fogalmazni :D

Megyek hajat száritani, nemrég fejeztem be a fűnyirást, kicsit jólesett a mozgás, de elfáradtam.

hugodugo

Sziasztok!

Most tettem le még csak a fenekem.Megfőztem,elaltattam apa mellé istikét délután,én meg elmentem anyagokat intézni stb.
Mig elvoltam apósóm meg egy segitség csinálta a zsalutéglák betonozását.És basszus 15cm eltérés van a két házhossz között.
Elbontani már nem fogjuk,sajna igyis duplaköltséggel kellett számoolnunk az alapnál,mert annyirra beomlott a szar töltött földünk miatt,hogy annyi anyagot megevett :cry: .Nagyon szomorúak vagyunk,mert azthittük Karácsonyra beköltözünk,de igy az anyagiak miatt tolódni fog.

Nagyon jó volt a tali,teljesen feltöltődtem.A képek is nagyon jók!!
A papírboltnál azért már fáradtak voltunk(szatyrok elhagyása)

Istike esete:drága szívem gondolt egyet és nekivágott a négysávosnak.Hiába kiabáltam neki annál jobban szaladt az utcafelé.Pánikolásomban beleszaladtam a keritésbe,igy nem tudtam utánafutni elég gyorsan.Hál Istennek egy bácsi elkapta.Ha nincs ott akkor az az ember a fiam...jaj belegondolni is borzalmas.

Hugi!
Örülök hogy igy jól alszig Virág.
Szomszéd,fúú de idegörlő.
A mi kutyánk épp tüzel,szomszéd egyetlen Bogyója egész állo nap ugat.Főleg rám féltékeny ,rá sem nézhetek Bolyhoskánkra.És állitólag eltart 26 napig náluk,ez a felfokozottság.De nem fog beteljesedni a szerelmük. :P

Melus!
mindjárt nézem a szalagot..
Mi jót főztél?

Nem is írtam nektek hogy Istike nagyon jól eszik,a legnagyobb öröm,hogy szívesen jön enni,nem harc az egész procedura.
Hetek óta nem bokákolt,a husikockákat is szépen megette.
A nagy mumus a krupli a kedvence lett.Még a rizs kicsit nehezebb téma,ha nem szaftos,

Ági!
valóban durva az eljárás.Menjetek más orvoshoz is igazad van,lehet ők jobban megnyugtatnak Titeket.
Már nagyon várjuk Leventét.Isti feje is elérte a 100mm-t,és mégis csak 3300gramm lett és 53 cm.A buksija 37-es volt.Hát alig birtam kinyomni.Mondta is a dokim hogy jó nagy feje van.

Jó éjt mindenkinek!4

Betti

Ui:Apa jobban van már,hatott a hányáscsökkentő gyógyzser,enni is tudott kicsit.

Kép
berna23

Nagyon jó ötlet az infoszalag.
Rendelek én is egyet.
Köszi Melus a tippet.

Rita!
Atidnak is jó lenne. :)

Kép
berna23

Sziasztok!

Csak egy gyors! Megjöttünk! Szerencsésen! Majd még jövök. Lehet ma! Vissza is kell olvasnom! Meg összegyűjteni a gondolataimat!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem elköszönni. Mi holnap reggel indulunk és 10-én jövünk haza! Remélem keveset fog esni és annál többet sütni!

Na megyek mert még kell egy keveset vasalnom meg lábamat rendbe tenni.

Hazaértünk majd jövök!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Látom jól sikerült a tali (BEtti, jesszusom mit csinált az a gyerkőc!!!) !!
Mi nem jutottunk el, úgy szoktam intézni hogy reggel elviszem a Mátit a bölibe, aztán indulunk a Lilussal. Így elmentünk az ingatlanoshoz a gyerekek lakcímkártyájáért, meg egyebek. Aztán elfáradtam, hazaértünk, megfőztem (zborsóleves+tojásos,cukkinis lecsó) aztán kidőltem (aludtam) szval ezért nem jutottunk el. Majd a következőre.
Az elfelejtettem írni, hogy a kresz-park sem rossz talizni...

Ági,
Dr. Tóth Loretta 06-30-5120-214 itt kell bejelentkezni, de csak hétfőtől van, addig szabizik. Azért tudom mert nekem is mennem kell hozzá.. :( :(
Most bocs, hogy bekérdezek.. Ennyire rossz a Dorka beszéde? Ajánlották az oviban hogy menjetek el kezelésekre? Tudom hogy mondtad, hogy nehezen beszél de nem gondoltam hogy ennyire komoly lenne..
Jó nagy a Levi baba!! Tényleg a magzatvizet megkérezted?

Hugi,
akkorát nevettem az állatkerten!!! Elképzelem hogy ott mekeknek, röfögnek az este :) :) milyen kocsid lesz? Tényleg nagyon meredek a domb nálatok..

Anikó,
majd mennénk akkor ha nem lesz ilyen dögmeleg. Én marhára nem bírom, van rajtam súlyfelesleg - ugye- aztán szenvedek nagyon :(.

Angi,
nagyon édi a Julcsi a pocakodon! :)

Amúgy jól vagyunk, a Máté nyűgös - szerintem ő sem díjazza ezt a meleget - ill. a Lili is kezd macerás lenni néha :) :) :) Kis tündérkém. Képzeljétek tegnap már megfogta a kezével a kiselefántot és bizergálta. Nem tudom mikor kell ezt csinálnia, mármint megtalálni a kezét és tudatosan mozgatni, de én nagyon elérzékenyültem :) :)

1-2 kép
fürdőben Máté-wellness :)
Kép
Lili kánikula-dress
Kép
Itt tapizza az elefántot :)
Kép

Ja még 1 kérdés: köszi a hozzászólásokat járóka ügyben. Remélem sikerül szerezni egyet. Most viszont ha tudtok kellene nekünk egy forgó az ágy fölé. Az Apa véletlenül túlhúzta, kiesett 2 pöcök és azóta begyorsult (marha gyorsan játsza a dalt :) ) és kattog mint a fene :) ha tudtok eladót, szóljatok! köszi

jó éjt!
ZSani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Na éjjel csak addig jutottam, hogy visszaolvastam. Reagálni már nem maradt erőm!

Betti!

Sajnálom, hogy nem haladtok úgy a házépítéssel, ahogy elterveztétek. Remélem hamar vége lesz a pechsorozatnak e téren. Viszont a Böli kérdés megoldódott. Ez jó! És az is, hogy Istike szeret ott lenni. Az evéssel is haladtok nagyon szépen. Bevallom kicsit kétségbe estem, hogy Istike már kockázott húst eszik meg ilyesmi. Nálunk egyhelyben toporgás van, de mondjuk 2 évesen még Istike sem ette meg olyan formában az ételeket ahogy most nem???! Úgy szeretnék reménykedni!

Szilvia1981!

Sok-sok közös élményt még ebben a jó pár napban!

Ja míg el nem felejtem!

A Gyémánt fürdőbe BE LEHET MENNI BABAKOCSIVAL!

Ugyanis szomorúan olvastam, hogy Zsankáékkal mi történt. Mi múlt hét csütörtökön voltunk ott és babakocsival, de semmi gondunk nem volt. A fedett részen, ahol a jegyet kell venni (főpénztár) segítőkészek voltak, megmutatták merre mehetünk a kocsival akadálymentesen. Igaz egy mozgáskorlátozott öltözőn kell keresztül menni, de akárhányszor bementünk oda, nem volt ott senki. A strand részre is akadálymentesen kijutottunk. Szóval bátran babakocsival.

Ági01!

Drukkolok nagyon! Tudom nem olvasod már, de hátha valakin keresztül eljut hozzád! Nem sokára két gyermekesek lesztek!

Anikó!

Hajrá T-com! Mi az UPC-nél maradunk. Mégsem leszünk Digisek! Igazság az, hogy díjban, most a UPC tud ajánlani kedvezőt. Digit még nem merjük bevállalni, mert sok rosszat hallunk róla és az Internet is olyan furin van megoldva. Ezt a párom tudja jobban.

J. Ági!

Tessék valami jó kis rucit venni! Albi téren szorítok, hogy hamar ki tudjátok adni! Csak most már óvatosabbak legyetek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csak gyorsba:

Boldog névnapot Bence-Somának, meg persze Emese csajnak előre!

Most rohanok nemsoká be kell mennem melóba, Apukám jön a lurkókhoz.... :o :roll:
Soma névnapjára rakott palacsintát kért, már ki is sütöttem, hogy ne a nagy melegben kelljen..

lola77

Nyaralásunk!

Pénteken este a nagyját már bepakoltuk a kocsiba! Garázsban áll az autó, így remélhetőleg nem kell lába! Szombat hajnalban Gergő még evett egyet. Visszatettem az ágyikójába. Lefeküdtem én is, ránéztem a páromra. Nagyon nyitva volt a szeme! Kérdezem: "ne feküdjek vissza". "Ne! Kelni, indulni kéne lassan!"
Ok! Akkor ki az ágyból. Még egy pár simítás! Gyerekek autóba. Indulás! Oda simán lejutottunk. Egyszer megálltunk. Előtte kétszer lassítottunk pihenőhelyeken! Szoptatási lehetőségek kerestünk, de a parkolók dugig voltak, engem meg az zavart. Végül a 3-nál lett jócskán üres parkoló. Másik "szakasz" addig megmozgatta magát.

Dani az autóban utazást nem viselte már olyan jól, mint tavaly. Ugye nem tudott mozogni. És neki a legnagyobb baja. De oda- és haza is értünk. Visszafele majdnem belénk jött egy kis SMART-os pasi. Az ütő megállt bennem, még jó hogy a párom észnél volt.

Na útról ennyit!

Szombaton pihi! Vasárnap átjöttek kerapuék. Daninak Bencéjük (10 éves) nagyon tetszett. Ő is olyan örökmozgó!
Hétfőn Debrecenbe állatkert, vidámpark! Dög meleg, nyűgös gyerekek, így nem igazán figyelt Dani sem az állatokra. Hát sétának jó volt!
Kedden családlátogatás! Meglátogattuk a dédimamám, a gyerekek ÜKNAGYMAMÁJÁT! Annyira büszke vagyok, hogy van nekik! De nagyon megviselt lelkileg! Látni, hogy (jó tudom már 100 éves) mennyire öregszik már. Szellemileg jól van. Sokat sírt míg ott voltunk. Így csak 3 fényképet tudtam készíteni. Geri és Ő, meg a mamám is rajta van. De tök jók ezek a képek így mert a család legfiatalabb (mert Geri az) és legidősebb tagja van a képen. Aztán Hszoboszlón látogattunk rokonokat. Ott már többet voltunk. Szép kert. Dani szaladgált, ajtózott...
Geri meg elbűvölte a házigazda nénit.
Szerdán pihi! Csütörtökön pedig 10 fele indulás haza. Délután 3 fele lettünk itthon.

Dani jól érezte magát. Kertesház minden igényét kielégítette. Nehezen lehetett bevonszolni a napról. Olyankor a házba vonultunk. Na ezt rosszul viselte. Ilyenkor, meg persze kint is olykor hisztik jöttek. Papa vitte volna sétálni, motorozni, de Apja nélkül 20 méternél távolabb nem lehetett vinni. Újdonság amit evett. Tavaly még hányt tőle a Túrórudi. Amúgy nem igazán érdekelték a kaják. Pedig voltak kedvencei (itthon szereti és érdeklődik iránta) rántott husi, karfiol, fasírt! Meggyes pite tésztát evett.
Geri meg roham tempóban fejlődik. Mikor elmentünk még csak épphogy négykézlábra ereszkedett. Dédiéknél már biztosan négykézlábazott, rugózott, kúszott egyre többet és!!!! FELÜLT! Danim azt hiszem mászás után ült fel. Dédiék nagyon örültek, mert ezt náluk csinálta először.

Nagyjából ennyi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja szülinaposoknak utólag ugyan, de boldog szülinapot!

És míg ki nem marad Boldog Soma és Emese napot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu, én is itthon egyből kádbadugtam Őket, pancsiztak egy jót. Nem semmi vagy, hogy még tescó... NOé már nem bírta a gyűrődést...

Gabi, ezek szerint jól látott a szemével a férjed... a kánikula tényleg nem jó állatkerthez... Jól hangzott a családi program, gondolom pihiztél többet így Te is. Gergőnek gratula a felüléshez, tényleg ált. mászás után csinálják, de nem mindegyik persze.
Dani: túrórudit nem szeretni?? Na de majd most...
Strand-b.kocsi infót köszi, már aggódtam!

Betti, hamar kiheverte akkor párod. Jól tartod az immunrendszerét.
Istike evése: látod, látod csak kinövi. Kellett ez, hogy kevesebbet idegeskedj, meg hogy végére jártatok a dokinál is! Csak így tovább. Rizst meg amúgy is sok gyerek nem szereti. Rakottasan (tejszínesen) próbáltad már, úgy van szaftja is?

Moncsi: jó utat!

Melus: Nekem is tetszik ez a karszalag, Noénak vennék, társulnék is. Te is veszel?
Szilvianyu, Lívia:
Ti a mintát az a kis kép alapján választjátok? Nekem nem jön be közelről....
Hozzuk össze akkor a rendelést! Somának már nem veszek, Ő meg tudja mondani a nevét, címét...

Zsanka!
Nagyon jók a képek! Lilus nődögél, marhán tetszik a rucija. Máté a gyémántfürdőben van fotózva?
Alvás miatt: irigy-irigy! Tegnap nálunk is gyors lecsó volt... (nem cukkinis, fiúk utálják!)
Lili: Nekem Soma pont 3 hónaposan nyúlt a tárgyakért tudatosan, Noé sokkal később! Ügyes mindenesetre sz.tem! Írdd ám fel babanaplóba!

lola77

Ja ami kimaradt a talin: Soma aláment az egyik pörgős hinta alá, mikor Emese-Hanna rajta voltak. Aztán fel akart állni és bumm a feje. Azt mondta, azt hitte hogy áll a hinta! No comment, de nagyon sírt... pukli nem lett, csak millió homok a hajában.

Betti: igen a papírboltnál már nagyon szeleburdi csapat voltunk sz.tem is! A lényeg, hogy nem lett baj Istinek. Párod mit szólt az esethez???

lola77

Sziasztok!

Lola: na, jól bírta Apud a lurkóiddal a délelőttöt? Így látatlanban is azt mondom, hogy jóóólll... látod, kár volt izgulni! :)
Köszi a köszöntést, Somának is a legjobbakat, végül is sikerült iwiwen a faliújságra üzennem neki! Örülök, hogy nem lett komolyabb baja a fejének. Hát... nem sok értelmes képet tudtam tegnap róla csinálni! Kis bohóc... :)

Gabi: nekünk három hónapja van Digi és teljesen elégedettek vagyunk vele. Internet sokkal, de sokkal gyorsabb, nincs semmi gond vele. Párom volt, hogy előtte egy filmet 2 napig töltött le, most meg lejön egy film negyed óra alatt! :shock: Árban is sokkal jobbak vagyunk, pont a felét fizetjük, mint eddig. A vezetékes telefonnak nagyon örülök, a családban több idősebb van, akinek csak az van. Mióta van vezetékesünk tényleg többet beszélünk az ilyen rokonainkkal. Három hónap alatt 350 ft telefonszámlát fizettem!! :roll: :lol: Azt is csak azért, mert hívtam Pesti számot, meg tudakozót, és az nincs benne.
Most ráadásul van olyan akció, ha aláírsz 1 év hűségnyilatkozatot, akkor 6 hónapig a havi nekünk 6400 ft helyett havi 3000 ft-ot kell csak fizetni. Ebben benne van a tévé, magasabb internet, telefon. Szóval... én meg vagyok elégedve. Tévével is.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson, kell ilyen, feltétlen! Megható lehetett, hogy üknagyi látta az ükunokákat! :)

Babakocsi infó: hát.. .azért tényleg elég nehézkes bejutni babakocsival. Biztos készségesen segítenek, ha megkéred, bár én találkoztam egy marha bunkó nőcivel a portán, tényleg nagyon kekeckedős volt. De ettől függetlenül nekünk tetszik a strand!

Infoszalag:
írtam nekik, írtak is, hogy ajánlott postával is el tudják küldeni, előreutalással (adott számlára). Úgy 430 a posta. Én rendelnék kettőt. Livi még kettőt. Te is, az már jó szerintem. Én találtam rá módot valahogy, hogy kinagyítsd a képet. Már nem ugrik be, hogy. Bence egy lovagosat kap, Dóri meg királylányosat.

Zsanka: hajaj... most kezdődik Neked is a móka! :) Sebaj... túl leszünk rajta. Én is mindig azzal vigasztalom magam, hogy már csak kb. 2-3 év lesz nehéz (ahogy én azt gondolom). :) Nálunk is front van szerintem!
Ügyes Lili, szerintem korban kb. jól van ez a fogás dolog.
Forgót szívesen odaadtam volna, de múlt héten terminátor kisfiam kettétörte!
:shock:

Na megyek, kicsik alszanak, ezer dolgom van még, nemsoká jönnek anyósomék Emese napozni. Sül a lasagne ebédre, kész a muffin, sajtos pogi vendégeknek. De mosogatnom kell, meg jó lenne még kicsit vasalni is (ahaaa).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: gratula Istike evéséhez!!! Gabi: ne aggódj, biztos Dani is halad majd. Lehet, hogy nektek is el kéne menni ahhoz a dokihoz, ahol Bettiék voltak, mert biztos jobban megnyugodnátok és lazábbak lennétek evés téren.
Örülök Betti, hogy párod jobban van. Tényleg, mit szólt Isti akciójához?? Azóta kicsit megnyugodtál??? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi a többieknek is a köszöntést gyerkőceim nevében!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu: tényleg jól elvoltak Apuval, mikor hazaértem Noé aludt (ahogy gondoltam), igaz Soma összefilcezte Aput+Noé lábát. Ennyi baj legyen. Apu azt mondta, ráértem volna még... :lol:
Somáról képet mi se igazán tudunk normálisat mostanában, állandóan idétlenkedik... :shock:

Zsanka: mi még használjuk a forgót, de ez kölcsibe van, sajna...

Ok a szalag, de sz.tem várjunk még, hátha más is rendelne, nem??? Én amúgy a zöld tekiset kérném...

lola77

Sziasztok!

Névnaposoknak nagyon sok boldogságot!

Tegnap is meg ma is rántott csirkemell volt sült krumplival meg kovi ubival. :)
Holnapra krumpli levest rendeltek, második még passz...

Örülök, hogy tetszik nektek a karszalag. Gondolkodtam én is rajta, de én még nem veszek.

Holnap megyünk apumat köszönteni, szülinapja lesz. Máté ott is marad a jövő hétre papázni. :) Aztán elhozzuk Máté etetőszékét, mert Petrus most már szépen tud ülni, bár néha elkezd előre-hátra mozogni és van, hogy akkora a lendülete, hogy hanyatt vágódik :DD persze az ágyon, így nem üti meg magát, de meglepődik.

Dobok fel pár képet, ami a napokban készült.

Akkor is megszerzem!!:
Kép
Kép
Kép
Kép

Imádok labdázni:
Kép

Kép

Reggel jó összebújni bátyussal:
Kép

Négykézláb:
Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus!
A floppys kép jellemző: nem a játék kell a gyereknek! :D
A tesós kép nagyon meghitt! Olyan ééédes, ahogy cumizza az ujját Petrus. Mátéd pedig igazi nagyfiú.

Csilla:
Tőled akartam még kérdezni: nem csinálsz vonalzót a csajokról? Nem tudom pontosan mekkorák! :oops:

Körkérdés:
NEM TUD VALAKI BÚTORSZÖVET ÜZLETET ÉS KÁRPITOST TATABÁNYÁN? SÜRGŐS LENNE! ELÉRHETŐSÉGNEK IS ÖRÜLNÉK... KÖSSSSZ.

lola77

Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A SOMÁKNAK!

Gabi,
jó sűrű programjaitok voltak!! Tényleg megható lehetett ahogy a nagyi az ükunokával volt! Ezek olyan szép pillanatok!

A fürdő-babakocsi téma: lehet hogy nekünk azért nem mondták mert beszóltam nekik?!? :) :) mindegy tönkretettük helyette a liftet! :) :)
de szerintem az viszont gáz hogy a fedett részből a strandrészbe forgóajtón tudsz átmenni, 2x-re sikerült átpofozni a babakocsit :) :) vagy lehet hogy nem ott kellett volna átmenni? :) :)

Betti,
látod milyen ügyes az Istike!! Nemsokára harapni fogja a csirkecombot!! A házikót meg sajnálom :( :(

Melus,
nagyon jó kép a 2 gyerkőcről!! NYami az ebédetek!

Évi,
nálunk sem ette meg apa a cukkinit a lecsóban. Aztán tavaly elkezdtem beletenni, kb 10. alkalommal megkérdezte mi ez? Mondom cukkini.. Nem tetszett neki, de hát ez van. Azóta is megeszi.. Cukkinit mi nagyon szeretjük tócsinak megcsinálva, kapros tejföllel... imádom! Próbáld ki, egyáltalán nincs cukkiniíze.
Igen a Máté a fürdőben volt fényképezve, látszik hogy jó idő volt! :) :)

Ja UPC-DIGI
mielőtt átmennétek ha elégedettek vagytok az UPC-vel, akkor kérdezzetek rá hogy mit tudnak ajánlani, mert át szeretnétek menni más szolgáltatóhoz. UPC alkulépes, lehet velük egyezkedni, lehet hogy jobban jöttök ki. Szilvi, mit szólt Apukád, hogy nem vagy UPCs? csak viccelek... :)

Csajok köszi a forgó - infokat majd csak lesz! :)

na lassan hozza Após a Mátit :)
sziasztok jó hétvégét!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Emese, Somák boldog névnapot Nektek!!!!

Szerencsésen elkészültem mindennel, már jöhetnek a vendégek.
Lakásba sikerült találnunk albérlőket, egy fiatal pár, szompik, így elsőre, hétvégén már költöznek is..

Jó lehetett a tali, remélem a közeljövőben is lesz egy, mert szívesen mennénk..

Jó hétvégét!!

Ági

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Ez aztán a gyorsaság. Ügyi vagy nagyon (kaja)! Gratula az albérlőkhöz is!

Zsanka!

A fedetből a strandra minket úgy "tereltek" át, hogy ki kellett mennünk a főpénztárnál és az oldalsó pénztárnál egy lengő kapunk mehettünk át a bkocsival. Kis séta, de ez is akadálymentes! Ejnye-bejnye! (lift)

Lola!

Astor kárpit 34/710-209 (Zoli volt munkatársa)
Szeibert János (20)970-91-82

Ezeket találtam. Volt még egy dózsakertben is a Réti úton azt hiszem Sagát Gyulának hívták, de lehet már nincs meg a műhelye.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

A nyaralásról egy pár kép! Kb ennyit is készítettünk! Nem vagyunk egy nagy fotózós család!

Kép Ükmama a háttérben és dédi ölében Geri!
Kép Dédipapával Geri! Kép Geri!
Kép Dédiékkel a dédunokák! Kép Kép Na és itt egy Danis!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi:
jók a képek, olyan nagyfiú a dédipapa mellett Gergő! Nem tudsz valamit Juditékról? Nincs baj náluk, ugye? Nagyon rég írt...

Melus:
a Te képeid is arik, én már néztem iwiwen (friss képek). Tényleg nagyon jó a tesós kép!

JoósnéÁgi:
"szompik" az új albérlők, ezt írtad! :) Szimpiket akartál írni vagy zombikat?? Nem mindegy! :)
Jövő hétre is tervezünk talit, majd akkor egyeztetünk.
Majd aztán írd ám meg, végül is milyen kajákat csináltál...

Zsanka:
jó ötlet a kresz park, de ott a babák is tudnak mit csinálni? Vagy pl. Emese, akinek nincs közlekedési cucca? Nagyon régen voltam, kb. 20 éve...

Moncsi: már nem olvasod, de utólag biztos. Jó pihenést és nyaralást. Most mondta mamám, jövő hét keddig mondja ezt a nagyon meleget. Hát majd meglátjuk! Utána fotókat kérünk!!

Holnap strandolunk! Hurráá!! Jön Dávid is.
Most mentek el anyósomék és dédi. Anyósoméktól Emese Hannah Montana társast kapott, ami tök jópofa és jól néz ki. Megígértem neki, ha este bealszanak a kicsik, játszom vele. Déditől pónit (nem nagyon játszik már ilyennel, de aranyos, mert bébi póni, Dórikának tök tetszik). Tőlünk meg azt a barbie-t, amit múltkor müllerben vettünk. Nagyon szép baba.
Vasárnap köszöntik anyuék, tesómék.
Vasárnap megyünk tesóm párjának anyukájáékhoz Kertvárosba, családi házba laknak. Ilyen bemutatkozós-ismerkedős ebéd lesz.

Többiekkel mi van? Cserieri, jobban van Viki? Dolgozol? Szilvi igazoltan van távol... V.Erika: ritkán írsz mostanság! Tudom, sokat vagytok biztos kint, de néha kukkants ide is, hiányzol ám itt is! :)

Na megyek, elmosogatok, amíg nyugi van.
Este talán még vasalok, vagy holnap.

Sziasztok
Szilvia
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emesedora 2009.07.03 18:20-kor.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Az infoszalag rendelésnél 7 darabid 455 az össz postaköltség. Én megrendeltem a mienket (repülős lett és királylányos). De ha most hétvégén a többieké is összegyűlik, akkor azt megírom még a csajnak és akkor egybe kezelik.

Úgyhogy lányok, aki szeretne infoszalagot most rendelni, az vasárnap délutánig rágja át legyenszives. A konkrét darabot, mintát írjátok meg.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem 7 darabid, hanem 7 darabig! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Előszőr is boldog névnapot Somának és Emesének.

Edb anyu
Én szeretnék egy tündérest és egy repülőset. A fizetést hogy oldjuk meg, előre vagy utólag, ahogy jó neked, nekem mindegy. Köszi addig is.

Hugi
Köszi az infót torna ügyben. Nem semmik ezek a gyerkőcök , hogy bírják ennyire alvás nélkül. Mondjuk mikor kicsi volatm én utáltam aludni. Most meg.... Timi is ellenne déli alvás nélkül, csak estére már sok türelem kell hozzá:)

Na mentem, lehet nézünk valami filmet.
Üdv mindenkinke Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Feltették a tányérost, hurrá! Olyan gyönyörű tiszta a kép. :D

Boldog névnapot a Somáknak és Emesének!

Bendi ma fodrászkodni volt Lacival. Édes kis kopi lett! Ez volt az első fodrász általi hajnyírása.

Kárpitost ezt tudom még. Ő régen az úttörőház aljában dolgozott.
http://www.karpitman.hu/szolgaltatasok

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Élünk és mindjárt elalszok.... :D ezért most csak röviden.....
Holnap 12-zöm,Viki anyuéknál egész hétvégén,majd vasárnap délelött csatlakozunk mi is hozzájuk.
Anyumék meghívtak minket valami tök szupi kis étterembe,szülinapokat megünnepelni utólagosan/márc,április 2 főnek,majd az enyémet/
Viki is meggyógyúlt szerencsére,lekopogom.......bár ma megcsípte a talpát valami vagy a rosszul lépéstől kicsit meg van neki dagadva a bal talpa :roll:
Ma sütöttem meg a tortámhoz a piskótalapot,készítettem el a marcipán dekort,holnap este meg csak gyors összedobom a krémmel... :wink: képet majd mellékelek.

Talis képek nagyon édesek és a többi gyeremekes fotó tünemény!!!!

Aki nyaralni megy annak jó utat,kánikulát!!!!!!!!!!

Angika
nagyon szuper a kép rólatok!!!!!!!!!!
képet szeretnénk Csani-lakról :D

Anikó
küldtem privit...

Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok:ERika

cseriviola

BOLDOG NÉVNAPOKAT SOMÁKNAK ÉS EMESÉNEK!!!!!!!!!!!!!

cseriviola

Ági01
drukk megy ezerrel,hogy minden simán menjen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Karszalag
én is szeretnék rendelni egy királylányosat.

KÖRKÉRDÉS:
SZERETNE VALAKI RENDELNI A BOOKLINE OLDALRÓL??????????
BECSATLAKOZNÉK.......JÚL.12-IG VANNAK AKCIÓBAN TÖK JÓ MESEKÖNYVEK!!!!!!!!!!!!!!!
30-50 % engedmény.......

Melus
nagyon édes a tesós reggeli összebújós kép!Gyönyörű Petra!!!!!!!

még akartam valamit írni....de elfelejtettem :roll: :oops:

Megyek elteszem magam holnapra....
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok Csajok!

Először is Boldog Névnapot Somáinknak és előre Emesének is!!!!

Nagyon jók a képek! Mindenkié!

Zsanka: Nekünk van egy tök édi forgónk, csak meg kell néznem szól-e? Majd megvizslatom Neked.

Igen kicsit lemaradtam itt, ugye suli, vizsgák, gyerekek, ház, kert + hetek óta befőzök, lekvárolok, meggyet már látni sem akarok egy évig :lol: De a gyerekek úgy szeretik. Ha már van inkább ezt egyék, mint a bóóótit...
Tamarának gyógyul a homloka, kenem valami krémmel, meg bioptron lámpázom sokat. Aranyos, mondja, hogy muszáj, hogy szép legyen a sebe :lol:

Hugódugó: Akkorát röhögtem a szomszéd kecskéin!!!

Szép hétvégét!!!

V.erika
v.erika

Sziasztok csajok!

Egy kérdés: szerintetek picibaba mehetne a balcsiba?? Nem mintha nagyon mennénk, csak kíváncsi vagyok.
Apának mutattam a szoloszemfarm-os linket, nekem nagyon tetszik, apa drágálja. :?

Lépek ebédelni, szép napot mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus, szerintem a Balcsiba nyugodtan. Nézd:

http://www.kismamablog.hu/baba-apolas/s ... as-babaval

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!
Köszi Soma nevében a rengeteg köszöntést....
Kapott: 2 mesekönyvet (Szörnyek az Űrlények ellen, Madagaszkár) pólót, hupikékes sampont, Mozit (Jégkorszak 3.)+Mekit+Gyémántfürdőőt holnapra. Élményeket kért inkább, szerencsére, ez nem foglalja a helyet legalább! :D

A kárpitos számát köszönöm Gabi, Anikó!

Anikó!
Kopasz-Bendiről nincs képed? Képzeldd rájöttem kivel beszéltem, nem innen a b.netről, de akkoris hasonlít Rád!

Szilvianyu!
Na jó volt a strand?
Kresz park: homokozó, mérleghinta van, más nincs, pedig tényleg szép, tiszta hely a Kresz park, van árnyék is. Rolizni sem rolizik Emese?

Ági!
Dorka élvezte a mai mozit? Nem volt hangos Neki? Nagyon csini kismama vagy, iszonyat csúcsos a hasad, kíváncsi leszek Levi méreteire! Levi rúgdosott sokat Jégkorszak közben???? Hogy tetszett a mammut-szülős rész????? :wink:

Cseriviola: étteremhez jó mulatást. Hova mentek, melyikbe ünnepelni. Bookline-t én kihagyom ismét!

Hugi: majd számolj be a Balcsiról, hol sikerült aludnotok?

Melus: mi annó Somát bevittük 7,5 hósan a Balcsiba, nagyon élvezte. Vigyáztunk, hogy ne menjen a szájába a víz, ahogy paskolta. Velencei tóba is ekkorkán volt már...

V.erika:
meggyelekvár, nyami!

lola77

Ja, Gabi:
képeken Dédipapa egész jól tartja magát, még le is feküdt oda Gergő mellé! :shock:
Üknagymamás kép ritka mai világban!

lola77

Sziasztok!

Strand: kisebb dührohamot kaptunk, férjem azt hittem, meg is üt valakit. Komolyan.... Gabi: elárulnád, hogy a benti (kinti) részből hogy jutottatok ki a strandra babakocsival? Mert egyszem rohadt forgóajtó van (karórás), két emberkéjüket is megkérdeztem, hogy hol kell babakocsival átmenni? Ők a forgóajtót mondták, hogy úgy lett kitalálva, hogy átférjen a babakocsi.Hát... ennek ellenére az én egyszemélyes, viszonylag kisméretű Graco kocsim nem fért át!!!! Beszorult Bencéstől. Persze tiszta ideg lettem, még jó, hogy aludt Bence és nem üvöltött. Férjem az nagyon ideg lett, rögtön puszta izomerővel akarta szétrángatni a forgóajtót! :lol: Aztán nehezen, de sikerült egy pasi segítségével kiszedni. Persze mindenki minket nézett. Mellette ugyan van egy kerítés, de az persze zárva van, hogy ne tudjon mászkálni illetéktelen ki/be. Múltkor nem volt gond, mert nem vittük át egyik helyről a másikra a babakocsit, de most aludt Bence, gondoltuk, addig bent megkajálunk.
Kaja is elég pocsék bent, úgyhogy inkább vagy a kinti büfébe lángos, palacsinta, bent többet biztos nem eszünk!
Úgy voltam vele, ha már ott vagyunk, nézzük meg a játszóházat, mert múltkor nem néztük. Rossz volt a lift! Minden ajtó előtt egy hatalmas cserepes fa volt. Gyalog vittem fel a harmadik emeletre a babakocsit, közben apa fogta Dórit... KIRÁLY!!! A játszóházas csajszi mondta, hogy kb. hetente háromszor rossz a lift! És iszonyat meleg van a játszóházban. Csaj már mondta a vezetőségnek, hogy tegyenek be légkondit, mert elvileg ez arra lett kitalálva, hogy déltől háromig a gyerekek ne legyen kint a napon, de mondja ő is, hogy kint jobb idő van, mint bent. Játszóházban kb. öt percet voltunk a fullasztó meleg miatt! Kértem a csajt, mutassa meg a vasat, amibe Tamara beütötte a fejét. Hát... nem semmi Tamara, hogy ezt az eldugott vasat megtalálta! :) De azóta se történt vele semmi, elé tettek egy játékot, hogy eltakarják!

Ennek ellenére vizet, medencéket továbbra is élveztük, de hazafelé azért beolvastam a csajnak, hogy családbarát strand és egyáltalán nem gondoltak a babakocsisokra. Nekem nem ajánlgattak elkerülő utakat, bár az is elég durva, hogy öltözőkön, meg ki tudja min keresztül kell babakocsival közlekedni. Miért nincs egy ajtó a forgóajtó mellett, amin átfér a babakocsi? Ahhoz is lehetne óra, nem csalni szeretnék, csak átjutni!!!!

Bocs, hogy kimerítettem ezt a témát, de marha pipa voltam tegnap!

Láttuk kint Cirmit, Rékát és Rolit, de mi épp kajáltunk akkor bent. Utána meg már nem láttunk Titeket! :shock:
Láttuk JoósnéÁgit és családját, vele pár szót beszéltünk is, meg a medencébe is láttam a gyerkőcöket. Haláli volt, mert Antika csak a jó meleg babavízben úszógumiban volt hajlandó aludni! Olyan édes volt!
És hazafelé mintha Livit és Timit láttam volna? Lehetséges? De mivel velük még nem találkoztam és hátulról láttam őket, csak tippeltem...

Lola: milyen volt a mozi? Jó sok ajcsit kapott Soma! Családi köszöntés mikor lesz? Babakocsival óvatosan ma a strandon! :)

Melus: én is úgy tudom, hogy természetes vízbe lehet menni fél éves kortól. Nekem Bence simán fog fürdeni egy hónap múlva már!

Infoszalag: akkor Livinek kellene egy tündéres(királylányos), meg egy repülős, Cserierinek egy tündéres(királylányos), Lolának egy teknősbékás. Ennyi? Akkor az enyém kettőhöz még négy darab jön. Az pont jó. De ha kell még valakinek, ma délutánig írja meg. Köszi.

Tegnap szokás szerint megpirultunk, Apa és én. Meg Emese pofifa, de neki nem fájt. A kicsik nem. Pedig mindenkit kentem 40-50 faktoros krémmel. A hátam fáj eléggé, rá nem is tudtam éjjel feküdni. Annyira gyűlölök megégni, komolyan!!
Na megyek, család minden tagja még alszik, addig lefutok boltba.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és megbeszéltük férjemmel, hogy amíg jó idők vannak, bentre többet nem veszünk jegyet. Bent annyira fullasztó pára van, hogy felesleges a gyerekekkel bemenni oda, kint bőven elég. Így babakocsival sem szenvedünk. Tegnap is kb. 20 percet fürödtünk bent, semmi értelme. Kinti csúszdák is jobban bejöttek Apának, Dávidnak.
Majd télen megyünk bentre, mikor kint jó hideg van, akkor legalább nem kell forgóajtózni a strandra! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

EDBanyu
Igen minket láttál, sőt még egyszer köszöntem is rátok, de a körforgós átjárónál, ott meg marha nag káosz van mindig. Szerintem tök elcseszték ezt az átjárást. Cirmikééket mi is láttuk. Lehet ide kellett volna a babatalit szervezni?:)) A benti részben én is majdnem megfulladtam, oda is lehetne valami szellőztetés. De amúgy jó volt, Timi tök ügyin úszik karúszóval, ma fájlalta is mindenét :))
Köszi a szalagot előre is.

Erika
Elvileg nekem függőben van egy booklinos rendelésem, mert 1-ére hírdették a könyv megjelenését, de még nem jelent meg. Ha esetleg megjelenik 15-éig akkor rendelhetünk együtt is.

Na most csak ennyi mert takarítás közben vagyok:) Többiek kerteznek.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Livi: ezer bocsi!!! :) Az a körforgó nagyon durva! Örülök, hogy élve kijöttünk a 4 gyerekkel (Dávid is ott volt)!
Majd legközelebb...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?