Sziasztok!
Strand: kisebb dührohamot kaptunk, férjem azt hittem, meg is üt valakit. Komolyan.... Gabi: elárulnád, hogy a benti (kinti) részből hogy jutottatok ki a strandra babakocsival? Mert egyszem rohadt forgóajtó van (karórás), két emberkéjüket is megkérdeztem, hogy hol kell babakocsival átmenni? Ők a forgóajtót mondták, hogy úgy lett kitalálva, hogy átférjen a babakocsi.Hát... ennek ellenére az én egyszemélyes, viszonylag kisméretű Graco kocsim nem fért át!!!! Beszorult Bencéstől. Persze tiszta ideg lettem, még jó, hogy aludt Bence és nem üvöltött. Férjem az nagyon ideg lett, rögtön puszta izomerővel akarta szétrángatni a forgóajtót!
Aztán nehezen, de sikerült egy pasi segítségével kiszedni. Persze mindenki minket nézett. Mellette ugyan van egy kerítés, de az persze zárva van, hogy ne tudjon mászkálni illetéktelen ki/be. Múltkor nem volt gond, mert nem vittük át egyik helyről a másikra a babakocsit, de most aludt Bence, gondoltuk, addig bent megkajálunk.
Kaja is elég pocsék bent, úgyhogy inkább vagy a kinti büfébe lángos, palacsinta, bent többet biztos nem eszünk!
Úgy voltam vele, ha már ott vagyunk, nézzük meg a játszóházat, mert múltkor nem néztük. Rossz volt a lift! Minden ajtó előtt egy hatalmas cserepes fa volt. Gyalog vittem fel a harmadik emeletre a babakocsit, közben apa fogta Dórit... KIRÁLY!!! A játszóházas csajszi mondta, hogy kb. hetente háromszor rossz a lift! És iszonyat meleg van a játszóházban. Csaj már mondta a vezetőségnek, hogy tegyenek be légkondit, mert elvileg ez arra lett kitalálva, hogy déltől háromig a gyerekek ne legyen kint a napon, de mondja ő is, hogy kint jobb idő van, mint bent. Játszóházban kb. öt percet voltunk a fullasztó meleg miatt! Kértem a csajt, mutassa meg a vasat, amibe Tamara beütötte a fejét. Hát... nem semmi Tamara, hogy ezt az eldugott vasat megtalálta!
De azóta se történt vele semmi, elé tettek egy játékot, hogy eltakarják!
Ennek ellenére vizet, medencéket továbbra is élveztük, de hazafelé azért beolvastam a csajnak, hogy családbarát strand és egyáltalán nem gondoltak a babakocsisokra. Nekem nem ajánlgattak elkerülő utakat, bár az is elég durva, hogy öltözőkön, meg ki tudja min keresztül kell babakocsival közlekedni. Miért nincs egy ajtó a forgóajtó mellett, amin átfér a babakocsi? Ahhoz is lehetne óra, nem csalni szeretnék, csak átjutni!!!!
Bocs, hogy kimerítettem ezt a témát, de marha pipa voltam tegnap!
Láttuk kint Cirmit, Rékát és Rolit, de mi épp kajáltunk akkor bent. Utána meg már nem láttunk Titeket!
Láttuk JoósnéÁgit és családját, vele pár szót beszéltünk is, meg a medencébe is láttam a gyerkőcöket. Haláli volt, mert Antika csak a jó meleg babavízben úszógumiban volt hajlandó aludni! Olyan édes volt!
És hazafelé mintha Livit és Timit láttam volna? Lehetséges? De mivel velük még nem találkoztam és hátulról láttam őket, csak tippeltem...
Lola: milyen volt a mozi? Jó sok ajcsit kapott Soma! Családi köszöntés mikor lesz? Babakocsival óvatosan ma a strandon!
Melus: én is úgy tudom, hogy természetes vízbe lehet menni fél éves kortól. Nekem Bence simán fog fürdeni egy hónap múlva már!
Infoszalag: akkor Livinek kellene egy tündéres(királylányos), meg egy repülős, Cserierinek egy tündéres(királylányos), Lolának egy teknősbékás. Ennyi? Akkor az enyém kettőhöz még négy darab jön. Az pont jó. De ha kell még valakinek, ma délutánig írja meg. Köszi.
Tegnap szokás szerint megpirultunk, Apa és én. Meg Emese pofifa, de neki nem fájt. A kicsik nem. Pedig mindenkit kentem 40-50 faktoros krémmel. A hátam fáj eléggé, rá nem is tudtam éjjel feküdni. Annyira gyűlölök megégni, komolyan!!
Na megyek, család minden tagja még alszik, addig lefutok boltba.
Sziasztok
Szilvia