Új privát üzeneted érkezett!

Bogi - köszi a tippet, már meg is néztem? Nektek ezek szerint bevált ez a riasztó? Asszem megrendelem, meg a láncot is....

Na megyek, enyémgyerek is felkelt ma 7 kor, kajcsi és utána kis játék de közben eltört a mécses és azóta megy a sírás valamiért.... de vajon miért? Chamomilla bejátszott, reménykedem :)

Mindenkinek szép napot és hétvégét :)

KépKép
hugic
 
 


már meg is néztem - hihi, kérdőjel nélkül :)

KépKép
hugic
 
 


hugic: megrendeltem, és nincs is most szúnyogunk :oops: amikro kinéztem tök sok szunyog volt de most vhogy nincs...mindegy sokáig elég, tehát nem gond ha van. Ahogy láttad most mentek szabira, tehát van egy heted átgondolni. Nekem a lánc is tetszik, meg jó sok minden...dehát nem lehet mindent egyszerre felvásárolni :oops:

Kép
budabo
 
 

 
 

Kangu, nagyon édes Hunor! Gondolom, a három kis gézengúz között nem sok időd van írni, de örülök, hogy legalább képet hoztál! :)

Verus, egy óra küzdelem után aludt el tegnap délután végül, és kemény fél órát aludt is :rol: De most megint ugyanaz a műsor megy, talán most sikerült letenni, de megint 40 perce küzdünk. Mikor leteszem, szépen összebújik a birkájával, aztán pár perc múlva tornázik, és bőg. De ha felveszem is nagyon nehezen nyugszik meg. Remélem, ezt a műsort nem csinálja sokáig, mert én visszaváltom gariba komolyan.
Uhhh nem irigyellek beleszólós anyu miatt.... :roll:

Zsuzsi, akkor jól láttam :) épp nemrég olvastam erről valahol, és állítólag egész hamar tényleg megértik :) mondjuk megmondom őszintén, nekem vannak fenntartásaim, de valószínűleg csak az én butaságom. És később elvileg visszafele is működik, ő is megtanulja majd, ugye?

Na ha Tomi hazakóvályog a céges buliból Egerszalókról, akkor indulunk Fehérvárra. De asszem, gyerekkel a kocsiban inkább én vezetek (kínlódjon ő hátul a szórakoztatással), amilyen állapotban a céges bulik után viszontlátom :roll: egyébként is a tököm tele már ezzel a rengeteg céges bulival, és asszem, kezdek begolyózni, mert annyi hülyeséget képzelek ilyenkor, hogy csak. Pedig alapvetően mindig is nagyon megbíztam benne. Na mindegy. De akkor is szar, amikor itthon vagyok egyedül, és nincs este a felmentősereg, hogy kicsit szusszanhassak. Aztán ha a gyerek lefeküdt, csak bambulok valami hülye sorozatot. Meg reggel egyedül felkelni grrrrr. De olyan jó, hogy ti vagytok nekem, így legalább van kivel "beszélnem", mármint olyannal is, aki több, mint 70 centi, és ismer szavakat azon kívül is, hogy hejjőejő.
Na ennyit a nagy pozitív energiáimról, ez a reggel nem épp olyan, ne haragudjatok. Holnapra feltöltődök megint, ígérem :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Jó reggelt, szép hétvégét!

Hajni, Magdi, olyan jó, ha jöttök, hiányzik a stílusotok ám. :D Kicsi Marcin mindig ámulok, bámulok, hogy milyen szépen kikerekedett. És nagyon ügyes négykézlábazó. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Stelly: Éjjel is egyedül voltatok? :shock: Jaj, azlrt nem irigyellek ám!
Főleg, hogy olvasom, hogy Főtornászbajnoknő milyen nehézkesen alszik napközben... :? Bizony, aki már majdnem mászik. :wink:
(Lehet, hogy nálunk is jön hamarosan ez az időszak? :roll: )
És milyen gyakran vannak ezek a céges bulik?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!
Tele a tököm a világgal! qrva meleg van napközben, este özönvízszerű eső esik és hömpölyög a víz az udvarban, majdnem bejön a házba, önkormányzat 2 éve csak demagóg dumál, ahelyett, h megcsinálnák az árkosítást a merőleges utcában, ahonnan gyűjtjük a vizet a házunk előtt, polgármester is kijön megnézni, de csak ígérget :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , gyerek éjjel játszik alvás helyett :? .
De, h pozitív is legyek: kivasaltam a hatalmas kupac ruhát a teraszon a hűvösben, konyha, fürdőszoba kitakarítva, 2 adag ruha kimosva, gyerek 2 órája alszik kint a hűvösben.
kreiszi
 
 


Adrit mindjárt felteszem a vaterára. Úgy visít, mint akit nyúznak, de hogy miért????? A kezemben is. Aludt vagy húsz percet. Most otthagytam kicsit az ágyában, mert le kell higgadjak.
Julcsi, hát úgy van, hogy nemrég volt egy hetes tréning, azt szerintem írtam is, hogy egyedül voltam, most ez a buli, a tréning előtt nem sokkal az egyik srácnak a lakásavatója volt, szóval most kb háromhetente van valami program. meg persze mellette minden héten a haverokkal is megy sörözni ugye. És mostmár kezd nekem sok lenni. ja és van valami szuper söröző, ahova most jár a haverokkal, múltkor olyat mondott, hogy legszívesebben minden este ott lenne. Aztán csodálkozott, hogy bőgök. Áááááááááááá tiszta hülye vagyok, imád minket, jobb apát keresve se találhatnék Adrinak, főz, mos, vasal, takarít, mosogat, keresi a kedvemet, imádom, és itt panaszkodom rá. Totál idióta vagyok, asszem, jót tenne, ha végre indulnánk barátnőzni.
Na megyek, felveszem azt a kis szegényt, hátha most megnyugszik a kezemben.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: gyere csak panaszold ki magad nyugodtan! Biztosan a fáradtság miatt érint ez most ilyen érzékenyen! "Hogyé adod Adrit?" Ha occsó, megveszem :D . A pasik meg csak ilyenek, nem tökéletesek. Lehet el kéne menned neked is sörözni a barátnőiddel, amíg apa vigyáz Adrira!
kreiszi
 
 


stelly: én megértelek, nekem is szarul esne. Nálunk apa egyáltalán nem akar egyedül menni,se haverokkal. Közös főzés okés de csak pasis bulit nem akar. Pedig én küldtem egy ideig,de nem. én sem vagyok egyedül mászkálós, még régen jobban mentem volna de mostmár nem.félkézzel bénázok :oops: kapcsolj ki ma barátnőnél, vagy passzold adrit néha le és pihenj. Nekem is mondta apa hogy néha fogja vinni szomszédolni vagy kertbe hogy kicsit egyedül legyek...de még nerm volt ilyen..csak a szavak :shock:
na sok vagyok..

kreiszi: :twisted:

julcs:écccaka?

millye:popsi?láz?

má megint mindenki csavizik:elif,zsu,nilababa,zsacny,nicko,...stb. Kaandi?

Kép
budabo
 
 


Na mostmár tényleg nem tudom, nevessek vagy sírjak. A szomszéd macskája már megint a mi kertünkbe szart, ezúttal a paradicsomom mellé. De most tényleg beteszem egy nejlonzacsiba, és átviszem neki, hogy ezt ottfelejtette nálunk a cica!!! :evil:
De legalább Adri megnyugodott, ő is segít nyomkodni a billentyűket :) mégse árverezem el :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Köszi lányok, olyan jó, hogy vagytok nekem!!! Olyan sokat jelent néha egy kedves szó, rögtön szebb az élet :)
Na visszatérek pozitív életszemléletemhez: kilövöm a gépet, és arra gondolok, hogy Tomi mostmár tényleg nemsokára itthon lesz, addig kicsikocsizunk, meg fűrészelünk Adrival :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Képeink: köszi! Én a számmal grimaszolok, apa a szemöldökével főleg, gyerkőc mindkettőt örökölte, lehet ez a magyarázat. :D

Stelly: Én is megyek licitálni, ha felteszed Adridat a vaterára. :D Ugyan nem tudom mit kezdenék 2 nyűgös manóval, ha egyel is alig bírok. :roll:

Tegnap mielőtt apóca hazaért aludt vagy 20 percet (hurrá), addig én befejeztem a kaját. De az éjszaka szuper volt. 8 óra alvás ébredés nélkül, királyság. Rámfért a pihenés a tegnapi nap után.
A fürdetés előtt még kijött belőle egy mostaztánmegmutatom hiszi, na akkor én is aztmondtam, hogy MOST azonnal vigye innen valaki... :evil: De párom mondta, hogy ne már... ha én nem tudom megoldani, akkor mi lesz... Erre mélylevegő, kifúj... anyuhang elővesz... és megoldódott :shock: :shock: :shock: . Azthiszem az időjárás engem is megviselt és ő ezt érezte rajtam. Fürcsigond is megoldódott, azt is végig kell magyarázni, naon durva, férjem halálra kuncogja magát közben... De ez kell a gyereknek, így végig kacarászott ő is. És még ébren tettem ágyikóba, ahol szépen elalukált. :)
Na kíváncsi leszek a mai napra... de ha megyünk anyuhoz, akkor lesz elég inger, nem lesz gond. Azt szereti ha ezren vannak körülötte. :roll: Így legalább nem lesz gond Törökországban. :D

Hugic: én fiam már kameraérzékeny, azthiszem annyit fényképeztem, hogy egyszerűen megszokta, hogy anyu kezéhez egy fényképezőgép van nőve :lol: . Nagyon cuki Marcika, tényleg szépen kikerekedett és ügyi a négykézlábazással!

Bogi: Füge nagyon édi, mi is beszállnánk abba a pancsiba! :wink: Szúnyogmentesítő megoldások engem is nagyon érdekelnek.

Julcsi: nekem is eszembe jutott, hogy un a gyerek. Azthiszem annyi igazság van benne, hogy unatkozik néha. De azt meg ép ésszel nem lehet bírni, hogy egész nap magyarázzak neki. :( Apáknak meg azért örülnek annyira, mert ők friss babázós energiákkal jönnek haza, nálunk ez egész napra oszlik el. :roll:

Cumisüveget tejjel megint nem akarja elfogadni :? , teával nincs gond. Lehet megint nagyobb lyukúra váltunk.

Kép
Kép
elif
 
 


Hunor baba nagyon kis édes, Boldog Hófordulót neki mára!!! :)

Kép
Kép
elif
 
 


Budabo na igen... a munka sajnos... de egyenlőre úgy néz ki, hogy vasárnap nem dolgozik (csak itthon) :roll: sikerült járókát találnod? Jó ötlet, hogy anyukádéknál van lent Füge.. gondolom ott hűvösebb van mint az emeleten... :? szóval nem megy neki a krumpli... na sebaj majd megszereti (vagy nem) :D Nagyon édesek a fügéről készített képek! Na majd ha ilyen meleg lesz én is beledobom a kismedencéjébe... kopp kopp kopp nincs lázunk!

Zümis na majd legközelebb ti is jöttök talira (legalábbis remélem) :D

Zsu83 a férjem fél nyolcra jött haza és ma is dolgozik :evil:

Julcsi-79 köszi :roll: a férjem is tartott egy kis beszédet erről (este 8 órakor), hogy miért nem voltam óvatosabb :oops:

Lkverus fenékre estem már, de az ülőcsontomra még nem... hihetetlen, hogy hogy tud fájni... :? Ne is írd az alvást... tegnap este fél tizenegyig produkálta magát amikor mondtam neki, hogy ha nem alszik akkor beteszem a kiságyba és elmegyek fürdeni.. na mire visszamentem a szobába addigra békésen szunyókált :D anyukádhoz sok türelmet kívánok! Miért nem vigyáz a nagyobbakra? :shock:

Gerendai Zsuzsi :D :D :D köszi Zsuzsi! Jót nevettem :D

Hajnski köszi! Még fáj egy kicsit! A húgom meg mint már írtam felelőtlen... mert ha véletlenül csúszott volna be a baba akkor az más, de ő így akarta... :evil: remélem én is hogy ha már ilyen bolond volt legalább egészséges lesz a baba... :?

Hugic köszi! Ne is írd... a fiam bekoncentrál ha meglátja a kezemben a fényképezőgépet... tegnap lefilmeztem a kádban... addig amíg nem látta a gépet szépen ellubickolt... amikor a gépet meglátta abban a pillanatban kimerevedett és nézte a gépet :D Örülök, hogy megcsináltátok a szúnyoghálót így nem kell félni az újabb csípésektől. :? Szerintem nagyon jók lettek a Marcifotók! Nekem a négykézlábas tetszik a legjobban! :D

Stelly írtad, hogy nálatok meleg van nem lehet, hogy Adri ezért olyan nyűgös? :roll: Adrit én is megvenném a fiamnak... ellenének a fiammal :D Most is ahelyett, hogy aludna Lady Gaga-t hallgat... ki hallott már ilyet, hogy Bóbita helyett inkább ez :?: :shock: Az a kielégült arc amit közben vág... :D Szerintem te is csinálj barátnős Adri nélküli görbe estéket és addig Tomi pesztrál... neked is jót tenne egy kis kikapcsolódás... :D

Elif a babákat is megviseli ez a sok front meg ez a hirtelen jött meleg... biztos Efe is ezért volt nyűgi... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: én fiam is pop-ot hallgat :D, Lady Gaga itt is bejön. Anyja fia, most mit mondjak... (Amikor picigyerek voltam anyuéknak discojuk volt, sokszor az előtérben aludtam, mert nekem ott volt jó. :D )

Julcsi, Stelly: képek mentek, de ne várjatok túl sok jót... :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


elif: http://babacsoda.hu/component/page,shop ... /Szerintem attól is lehetnek nyüszik hogy ha megszokják hogy sokan vannak körülöttük, ricsaj,mindenki babázni akar, aztán hirtelen senki :shock:

millye: találtam...de szinte ha az üzemanyagot nézem, ennyiért már újat is tudok venni.Ami olcsóbb az a világ végén van, legalábbis nekünk. Fügcsi beájult kb. 40perce kaja közben. Délután ha meleg marad pancsizunk. ááááááá kellett nekem mondanom, már mocorog...

stelly: biztos a meleg is lehet baj.

Kép
budabo
 
 


Elif na akkor nem csak mi hallgatunk ilyen zenét :D biztos az miatt is van ez mert amikor a pocakomban volt akkor sok zenét hallgattam... :D

Budabo lehet, hogy jobban jársz ha újonnan veszel... de nem próbáltad a védőnőnél kiírni, hogy vennél járókát? Nálunk mindig van kint hirdetés, hogy mi van eladó vagy mit vennének... a védőnő is segít ebben csak szólni kell neki... :D A fiam most is alig akart elaludni... inkább a zenét hallgatta meg bütykölt a játékaival... édes ahogy forgatja a kezében a játékokat és magyaráz nekik... :D

Kaja: gulyásleves, fánk :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: ez tegnap ötlet. Nem gondoltam volna, de totál jól el van a járókában lenn. Aztán lehet hogy itt az emeleten nem fog neki tetszeni, de akkor nem kéne le fel cibálnom, anyunál meg elfér. Csinálj videót Andrisról!

Kép
budabo
 
 


Hunor babának boldog hófordulót!!!

Többivel majd holnap, ma megyünk esküvőre... :) Kérlek drukkoljatok, hogy minden ok legyen.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jó sokat írtatok, most gyorsan írok egyet hogy ne felejtsem el. :)

Verus nagyon jók azok a fotók, némelyiken úgy néz ki Vince mintha simán lenne vagy 7-8 hónapos :shock: :D annyira okos tekintete van!

Kreiszi a videódon behaltam :D :D "minnyá feláll" :D Eszméletlen ügyes Alex, ez alapján a videó alapján ügyibb mint Oli, a keze mozdulata sokkal finomabb mint Olinakm ő még nagyon kaszál.

Millye apukádnak drukkolok, reméljük használ a kemo ha már úgy megszenved vele :( Reméljük tesódnak pedig szerencséje lesz és jól alakul minden a babával!!! (Magánvélemény, de én nem mertem volna így babát vállalni, egyetértek a töbiekkel.)

Ó Amy, masszázs, kozmi...ó,ó...én iiis...

Nem is tudom hogy meséltem-e, apával keresztszülők leszünk :D Úgy örülök, nekem nincs keresztgyerekem, apának sem, meg is könnyeztem :oops: :D Jövő hét vasárnap lesz a nagy nap, addigra Zéti sorsa is alakul.

Anyósom: apa este kérdezte mi volt, annyit mondta neki hogy ha elmondanám mit gondolok az anyjáról megutálna egy életre :oops: :evil: húúúú de kiborított....először is, nem vette észre magát hogy zavar, nem volt kedvem a társaságához, másrészt állandóan sajnálja Zétit hogy milyen kis sovány meg ilyenek, ez nagyon idegesít, meg mindenbe beleköt hogy hogy néz ki a ház, ezt miért nem így csinálom, azt miért nem úgy, tudhatná hogy az egész ház szalad, felesleges kiemelni részeket belőle...elmentünk sétálni, mondtam hogy nem kell hangosan beszélni Zétivel (tudjátok úgy beszél vele mint az ápolók szoktak a kórházban az idősekkel) erre nekemesett hogy milyen bunkó vagyok, hogy mondhatok ilyet (nem rondán mondtam, hót normálisan...), aztán végül jött egy autó mi meg az út közepén mentünk, megálltam mert vártam hogy letolja a babakocsit (ő tolta) de nem történt semmi a kocsi meg csak közeledett, erre elkaptam a babakocsimoldalán a vázat és lehúztam félre, húúú mit kaptam :shock: :evil: mert hogy ő is lehúzta volna (semmi jele nem volt), meg hogy az autón van kormány meg fék, erre én otthagytam mint sz.rt a jegen hogy nehogy olyat mondjak amit megbánnék...és utánam kiabált hogy nehogy assziggyemmá hogy ő elüttetné az unokáját!!! :shock: :evil: :evil: húúú... a többi apróságra nem is emlékszek...

na még jövök, csak kifújom a gőzt...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen jól vagyok,maga a vizsgálat kibirható volt..igaz a tű látványától én személy szerint irtozok...igy nekem sokolo volt a tű vastagsága..de nem fájt semmi sem.
Csak útána éreztem magam furán.
Hála istenek nem találtak semmit,de még vissza kell mennem a háziorvoshoz,mert megkaptam a vizsgálatott CD-n(itthon meg is néztem magam belülről) :lol: és majd a körzeti orvos mindent elmond részletesen,mert a vesedoki átküldi neki az eredményeket e-mailbe(másabb itt a rendszer)nem mondanak bele a képembe semmit...majd a körzeti...
Millye elhiszem mit érzel,annyira sajnálom apukádat...mért történek ilyen dolgok?Légy erős!

Tanuló kutya:
Én már a miénket kb 1hónapja hallom nyekeregni...és már idegesit..igaz Petra is imádja...én igy elviselem...
Van neki zongora is...az is nagyon jó..mert azt meg fellehet közözni a kiságyba és lehet rugdosni,van rajta 3fokozat,és úgy zenél ahogy ő nyomkodja a kis lábaival,annak is nagyon tud örülni.

Petra:
Katasztrófális!
Enni alig akar a melegtől,a cicit is elútasitja,mert gondolom melegítem a testemmel..szinte úgy kell belekönyörögni a folyadékot.Fürdik egész nap,ő élvezi én nem annyira mert 8,7kg (kicsit súlyos a lelkem)
Játszani nem akar..nem is csodálom,egész nap csak nyafi van,és rajtam lóg....már én is és apa is nyügösek vagyunk egy kicsit.Most hála istenek 1órás könyörgés útán nagy nehezen elaludt.Már olyan volt a szeme mint aki egész nap hegesztett.

Minden hófordulós babának Happy Bördzsdéj!!! :D
(munkásaink hála istennek hétvégén nem doloznak) :wink:
Ma van barinő szülinap...megyek is meggyes piskotát sütni amig Petra alszik,ez volt a barinő kívánsága...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


pár kép az én hét ördögömről!!! Kép nem olyan mint egy kis török basa?

Kép nyálcsorgatós

Kép tanci kutya és Patra baba


és ez a link a zongóráról:
http://www.fisher-price.com/hu/products/advsearch.asp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


most nézem anya "pici pocija"is bekerült a képbe :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Adri és Muki oltári édesek!!!

Zsó még ilyen beteg szegény? Zéti már alakul, má "csak" gyenge és sírós és nem eszik, de már nem hány. Jobbulást! A mensid meg tényleg ijesztő ám :shock:

Hunor nagyon jóképű fiatalember :wink: Boldog hófordulót!

Füge meg milyen lazán nyomja a medencében :D Asszem én is felfújom délután! Sőt ha tudok még videózok is :)

Verus igazad van,anyósomhoz is humorérzék kellene...de niiiiincs :roll:

Zsuzsi a jeleket én is néztem, Zétivel akartam csinálni de valahogy abbamaradt, amit sajnálok. Olyan ügyi vagy :)

Hugic ez a Marci ooolyan ügyes négykézláb!!!

Stelly ilyen bulizós széria apának is volt, szintén céges...én meg itthon keményedtem terhesen egy másfél éves után rohangálva. Nekem az a szavam járása, hogy visszaviszem a kórházba, megmondom hogy elromlott, hátha kicserélik, hozok helyette két lányt :lol:

Kreiszi a melegtől én is kivagyok, csak este meg korán reggel tudom kivinni a kölköket, tök gáz.

Petra de édi, micsoda pocak! Nagyon harapni való! :)

Nila éjszaka milyen?

Hát, azt kell mondjam Oli mintha megint kicsit megjavult volna, egyszer ébred éjjel már 3 napja, nappal 3x alszik kicsiket, tiszta dolcsevíta van itt :D Este vacsi mostmár táp, nem szarozok.
Abszolút kedvenc dal: egy boszorka van. Nem tudom miért, ez jön be.

Millye apukád hazament? Hogy van?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi: helyes, mármint a medence és a videó! Szerintem nekik is jól esik lehűlni egy picit. Várom hogy felkeljen és megyünk mi is le akertbe.

zsancy: a turbános nagyon ott van! Jó kis husika Petra :wink:

Kép
budabo
 
 


Budabo jó ötlet volt mindenesetre , hogy a járóka a földszinten legyen :D

Zetibebi köszi :roll: és ha meg szabad kérdezni kinek a babájának lesztek a keresztszülei? Mennyi idős a baba? Anyósodra nincs szó legalábbis ide nem írom le, hogy mekkora egy sötét Đ$Łłßđ*¤×°ˇ§% :evil: :!: Apukámat tegnap engedték haza ma késődélután meglátogatom... állítólag jobban van és tegnap azt mondta amikor hazavitték, hogy éhes... és ez csoda mert ilyet már rég nem mondott.... :roll:

Zsancy örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! Nagyon drukkoltam neked, hogy minden rendben legyen! :roll: Köszi! micsoda remek képet csináltál Petráról! Az a turbános nagyon bejön nekem! :D

Mi is medencéztünk ma és a fiam nagyon élvezte :D Íme egy fröcskölős nyálcsorgatós kép róla...:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Ma csavizni voltunk, vettem magamnak egy fehér rövid gatyót, meg egy felsőt, a rövidgatyóhoz még le kéne barnítani a lábam! :D
Bencusom továbbra is sokat alszik, kikészíti ez a meleg, meg engem is :evil: Enni se eszik annyit, a teát azt nyomatja rendesen! :roll:

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! :D

Bogi, nagyon jó a Füge összeállítás, továbbra is az egyik szívemcsücske Füge! :lol:

Ikverus, tehéntejhigítást tápszer helyett nálunk az anyós nyomatja, férjemmel már csak legyintünk rá! :)

Hajni, örülök, hogy írtál! Sajnálom, hogy egy hónap múlva vissza kell menned dolgozni! :cry:

Hugic, Marci is nagyon vagány kiscsávó, és én is Fisher Price játék rajongó vagyok, a pihenőszékünk is olyan, mint Marcié! :D

Alex de édi a kukucskálós képen! :lol:

Kreiszi, önkormányzat! :twisted:

Eszter, remélem már megjavult Adrika!?

Elif, sajnálom hogy Efe is ilyen nehezen bírja a meleget! :(

Millye, örülök, hogy már nem fáj annyira a csontod!
Te férjed is jó sokat dolgozik! :?
Kérnék egy kis segítséget tőled: képzeld ma voltam gyógyszertárba homeós cuccokat venni, és a Ricinus helyett tök mást adott a nő, én meg persze nem néztem meg, hogy mit adott, mert egy listára fel voltak írva, amit kértem, gondoltam tud olvasni! :evil:
Ricinus helyett ezt adta: Rhus toxicodendron :shock: Ez mire való, mert gondoltam elteszem, hátha jó lesz valamire! :roll:

Julcsi, érezzétek jól Magatokat! :lol:

Zétivera, hát nem egy könnyű eset az anyósod, de kinek az! :D

Zsancy, nagyon örülök, hogy nem találtak semmi kórosat!
Petra baba is nagyon édes, sajnálom hogy így kikészíti a meleg! :(
zsu83
 
 


Millye, ez nagyon jó jel, hogy Apukád kívánja az ételt!
Andristól itt olvadozok, annyira helyes pasi! :lol:
zsu83
 
 


zsu: köszönjük! Tudod nekünk és a babáknak a kórházban kellett volna randiznunk :wink: De ami késik nem múlik...

millye:
ezek a szemek :shock: :oops: 8) olyan hódító lesz hogy csak na, hogy lehet ilyen picin így nézni????? szugerál a kék szemekkel! Apukádnak sok++++++++++++++
zetibebi: neked is sok++++++++++++++++
Persze a sok ++++++visszakérem ha megyek anyóshoz :lol:

én tudatlan szerettem volna kérdezni, hogy mi a jelelés??

Kép
budabo
 
 


millye: járókát vadászok! :lol: :lol: hátha fenn is el lenne benne, lenn tök jól érzi magát, nem gondoltam volna.
Én nem tudom hogy a nyaklánc segít-e vagy a meleg miatt van - de ilyen meleg volt már - Fügcsi tegnap is délután nagyot aludt és most is nyomja már lassan két órája, oksa hogy délelött 40 perc volt na de én ekkora alváshoz rég nem vagyok hozzászokva :roll:

Kép
budabo
 
 


Örülök, hogy apukád jobban van! Tyűűűű micsoda szemek Andrisnak :shock: :D Nagyon szép!
A keresztfiunk Benedek, dec 25-én született, a Jézuska hozta :D Szép nagy baba, pár héttel idősebb mint Oli úgyhogy remélem nagy spanok lesznek. A szülők a mi esküvői tanúink, apa gyerekkori őscimborája a srác. Pár évvel idősebbek csak mint mi. Tök jó hogy "rokonok" leszünk. :D Egyébként tök sokat járnánk össze, csak ott összesen 3 gyerek van már (3 fiú :shock: :D )és az egyik ovis, így gyakran van baci és emiatt mindig elmarad a tali. Reméljük nyáron azért összefutunk majd gyakrabban.

Fürcsi elmarad, csepereg az eső :evil: c ajj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.07.04 15:22-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu83 akkor irány ki a napra és barnulj, hogy jól álljon a fehér gatyó! :D köszi a bókot! :D a RHUS TOXICODENDRON Bőrpanaszokra jó pl. bárányhimlő, herpesz, csalánkiütés, övsömör, reumára, ízületi fájdalmakra, derékfájásra, térdízületi fájdalmakra, nedves időben kialakuló rekedtségre, influenzára, rándulásra, ficamra szóval ennyi mindenre jó... :D

Budabo köszi Bogi! A kéék szemekre még egy kép a lányom ma játszott a fényképezőgépemmel és csinált egy tök jó képet... igaz nincs benne az egész baba de olyan művészi lett a kép :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo sszerintem a nyaklánc is befolyásolja.... bár a fiam nyaklánc nélkül nyomja most is húzza a lóbőrt... igaz lehet, hogy a pacsálás miatt is... :D nos én is gondolkodtam rajta, hogy ilyen kis pasi, hogy tud így nézni... totál elolvadok tőle amikor így néz :lol: remélem találsz járókát olcsón közel... :D

Zetibebi köszi! :D eső???? milyen eső? Itt hét ágra süt a nap :shock: olyan meleg van, hogy bevonultam a finom hűvös szobába mert kibírhatatlan meleg van... akkor ma megint esni fog az eső? :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi hamarosan összehozunk egy talit! :wink:
De jó, hogy visszatért Füge alvókája! :)

Millye, köszönöm szépen a segítséget! :)
Andris elbűvölő ezekkel a szemekkel! :lol:
zsu83
 
 


millye: húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ezt a képet Fügének meg sem mutatom! gyönyörű szemek!!!! Pancsolás ma is tetszett neki. Hason beleivott és meglepődött. Én rakok alá fürdőlepedőt hogy puhább legyen - füvön - meg ne csúszkáljon. :lol:

zsu: benne vagyok. :wink: Kíváncsi leszek ezzel az alvással..

Kép
budabo
 
 


Ma ennyire futja:

Vadas:

2 fej vöröshagymát olajon megpirítunk, megszórjuk éppen csak kevés pirospaprikával, rátesszük a csíkokra vágott húst (bármilyet). Só, bors, babérlevél (2-3 db, vagy még jobb az őrölt babér). Felöntjük vízzel, lehet jó bőven, hogy a végén legyen sok szaft. Lassú tűzön főzni, míg a husi megpuhul. Tejfölt liszttel, kicsi mustárral összekeveri, a léből kicsit hozzáönteni, simára elkeverni és ezzel behabarni a husit.

Ez kicsit “lebutított” verzió, de szerintem fincsi.


Ma televanatököm-napom van :evil: És még legalább 2 óra altatásig......

Kép

Kép
hel29
 
 


Andris szemei egyszerűen gyönyörűek :D

Kép

Kép
hel29
 
 


Micsoda pangás volt itt délután :shock: gondolom mindenki strandolt meg csavargott... :D

Zsu83 nem lehetne hármas tali? Olyan jó lenne veletek is találkozni! :roll:

Budabo Köszi Bogi a dicséretet! Engem nem kihagyni a taliból :roll: Gondolom Füge is annyira élvezi a vizet mint a fiam... ki sem lehet belőle venni :shock: :D

Hel29 köszi! :D és a receptet is! Hozzá egy kis zsemlegombóc :shock: nyami :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: én nem voltam csavarogni.. :cry: .Fügém annyira nem élvezi, elvan, de nem sikongat, nem örömködik, még alábát is kihúzza a vízből :lol: de jól esik neki picit lehűlni.Andrisod a kádban is imád fürödni :wink: Tegnap hasra raktam és beleivott a vízbe...kicst meglepődött,köhögött..Jó lenne már a talit összehozni. Tegnap este anyummal is összevesztem, mert szóvá tettem hogy vagy ő vagy a sógórnőm igazán vigyázhatna pár órát fügére hogy eljussunk a lacival kettesben vacsizni...hát én minden voltam, és mindent a fejemhez vágott :oops: Vigyáznak a fügére de addig amig boltba elmegyünk, vagy vmi ügyt intézni. Olyan hogy a lacival kettesben pár órácskát kikapcsolódjunk olyan nem volt, az hogy én itthon legalább kicsit egyedül legyek az is még csak az elején volt. Lehet hogy ők várják hogy kérkem?? de ha kérem nem ér rá anyu, mert sok a kerti munka meg minden más..sorry kora reggel má megint panaszkodom. ŰFüge kapott üveges sütőtök-krumplit és ez jobban bejött mint magában a krumpli. :lol:

Kép
budabo
 
 


millye: apudnál mi volt? hogy érzi magát?

Kép
budabo
 
 


Sziasztok

Bogi :) Szia, Te koránkelőmamika )
Éljenek a koránkelő babócák :?
Marcim ma 4 óta mókázik és elvárja h én is ezt tegyem :lol: jófejgyerek, annyira imádom ilyenkor is. Erőt veszek magamon, felkapom és fekve nyomok vele 10-10 darabot, közben lelkesen magyarázom, h "repül a repül a Marcibaba", ő meghangosan kacarászik :lol:

Na komolyra fordítva a szót, asszem én tényleg meg vagyok áldva anyummal is. Bármikor kérem, h vigyázzanak Marcira, még az okot sem kérdezve h miért, ha éppen nem dolgozik (a munkahelyén), akkor boldogan repül ide!

Vettem tegnap szentkirályi bébiitalt. Ma lesz a napja h kipróbáljuk, mert innia kell vmit ebben a nagy melegben. Ha cicire teszem akkor állandóan kiszív mindent, ami benne van és így sokx óránént cicizünk, az meg egy kicsit sok most nekem ebben a nagy melegben.

Zsu - te merre laksz Pesten? (ööö nem a pontos címedet kérem :lol: ) csak mint belőtt irányzék, ha nem vagyok túl indiszkrét. Én is tegnap vásároltam, de csak egy pár topánkát sikerült. Annyira frusztrál vok, mikor Marci velünk van, f.s.k h elkezd sírni stb, pedig nem. Nyugiban nézi a lelógo színes rucikat, meg a polcra kipakolt dolgokat. Annyir h.lye vok :) Nekem a kert hálistennek segít a barnulásban :)

Julcsi - ugye, jól sikerült a lakodalom? Szerintem Marcibogyesz tündér volt :)

Stelly - ne is mondd a céges bulikat. Karácson környékén a párom is annyi partner partyn volt az ország minden táján. Nekem is a hatodik után kábé mindenféle gondolataim voltak már. Pedig szerintem minden alapot nélkülöztek, mert tudom, h mennyire szeret engem a párom, és mindig is 1000%ig megbíztunk egymásban. Úgy hogy gyorsan el is kergettem ezeket a gondolatokat (bunkó kisördög :wink: ), Te is tedd ezt! Tutti h Tomi is csak 2 nőt szeret a legjobban a világon, ugye sejted kik azok? :wink: (ja bocs 3at :) a jó anyósokról mindig elfeledkezem :))

"De asszem, gyerekkel a kocsiban inkább én vezetek (kínlódjon ő hátul a szórakoztatással)" - teljesen egyetértek :lol:

Remélem, ma szebb napotok lesz, vagys moslygósabb, nyugisabb. Ööööö macskakaka pffujjj, már régebben is akartam írni, h ugyanebben a cipőben járok. Állandójan össze kell szednem gumikesztyűvel a cuccot, és ami feltesz az ire a pontot, h mindezt vagy a zöldségesbe teszik, vagy a virágágyásba. Mikor Marci a pocakomba volt, meg is csináltattam a toxoplasma vizsgálatot, de szerencsére minden rendben volt (domestossal súroltam a kezem, annyira féltem, pedig gumikesztyűbe dolgoztam mindig).

Kreiszi - Drága! Jobban vagy már? De legalább a házimunkával haladtál! Nekem ez nagy pozitív töltetet szokott adni. Olyan, de olyan idióta tisztaság mániás vok :?

Millye - medis kép, állat jó!!!!
Zsancy - Petra turbánosa nemkülönben

Na megyek, uncsizik egyedül hason :)

KépKép
hugic
 
 


hugic: csak én vagyok korán kelő..gyerekem durmolt volna még,de az a hülye tápszerezés :cry: Na éjjel még a légzésfigyelő is beriasztott :twisted: Apa is éjjel jött, rá is felébredtem. Jó neked anyuddal. Az enyém is szeret minket, még amikor terhes voltam mondták hogy milyen jó lesz nekem mert ennyien itt vagyunk együtt...stb Persze babáznak is, de én ugyanúgy ott ülök én is.csak épp van aki helyettem szórakoztatjaFügét. Lehet hogy ilyenkor kéne felpattanom és feljönni az emeletre, amit szoktam is, de csak egy kávé, vagy netezés erejéig. Anyum tegnap még azt is a fejemhez vágta, hoyg tudtam hogy a baba mivel jár..stb,mondom ja de pár órácska azért járna a lacival. mindegy, nincs rossz dolgom, befogom a szám, majd 18 év múlva lesz szabad estém. Milyen italt vettél? Fügének bejön a gyümi ital. Kicsit hosszú lettem. :oops:

Kép
budabo
 
 


sárgarépa, sárgabarck, alma koktélt

szerintem korábban is lesz szabad estétek :) fel a fejjel

ááááá a gyerecském négykézlábra állva a jobb talpára ereszkedik! nem hiszem el!!!!!

íme: Kép

megyek, kinyitom az éttermet :lol:

KépKép
hugic
 
 


hugic: ez nagyon komoly kép :shock: közben megnéztem a FP vonatot is,nagyon jó! Fenn a fejem :lol: ez van. a rossz passz másik oka, itt a nyár, csíkos hasú kismalac vagyok, jó lenne vízben hűsőlni, de ilyen testtel...elég nehéz ezt emészteni :oops:

Kép
budabo
 
 


julcsi:esküvő?éccala?

Kép
budabo
 
 


Budabo Neked a hétköznapok vagy a hétvégék jobbak? Sajnálom az összebalhézást anyukáddal :oops: igazából rátok férne egy kis kikapcsolódás... én szívesen vigyáznék Fügére ha rám mered bízni csak nem tudom mennyire jó, hogy ilyen messze vagyunk... :? de én pesztrálást szívesen vállalok! Biztos el lenne a két baba :D Örülök, hogy a sütőtök-krumpli ízlett Fügének! Apukám eléggé gyenge, de nagyon örült, hogy elmentünk hozzájuk... jó az étvágya és ennek örülök... :roll: tegnap elmentünk késődélután a Müllerbe és vettünk egy játékot a fiamnak. Nagyon élvezi, de a pénztáros szerint mi nem fogjuk annyira... mert zenél is... mondtam, hogy ki lehet kapcsolni :D

Kép

Hugic a bébiital jó ötlet mert én is észrevettem, hogy ebben a melegben több folyadékot iszik a fiam és a cicim így hamar lemerül :D én Hipp babateát vettem és nagyon bejön neki :D Engem már nem frusztrál, hogy a fiamat is visszük vásárolni csak akkor voltam így amikor kicsi volt mert attól tartottam, hogy mi lesz ha elkezd az áruház közepén sírni s mindenki engem fog nézni, hogy milyen anya, hogy hagyja sírni a gyerekét... de rájöttem, hogy jól elnézelődik és nem sír és azóta szívesen viszem be az áruházba :D Húúúúúúú ez a kép nagyon jó lett Marciról :shock: nem semmi erő van a gyerekben! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: de jó hogy apud picit jobban van! Nekem végül Lacitól függ, nagyon remélem hogy legalább ez összejön előbb-utóbb. Nagyon aranyos vagy a pesztra miatt...majd lesz vmi. Tegnap Lacus éjszaka összebeszélt a többiekkel és megyünk szallonát sütni, persze visszük Fügcsit is, de járóka, babakocsi,sok ember csak el lesz. :lol: Tök jó képeket csináltam most fügéről..próbálnám a fogacskáit lekapni, de persze az nem jön össze. Jó ez a játék, asszem ezt mi is néztük. Mennyibe került? Ezzel elvan Andris nem akar forogni?

Kép
budabo
 
 


Millye - két dologban kérném a segítségedet.
Az egyik a párom térde, nagyon fáj neki. Ifjúkorában nagyon gyorsan nőtt meg, és vszleg az izmok összevissza megnyúltak neki, minden mozdulat nagyon fáj neki, pl ha felkel a kanapéról, vagy leguggol. Erre van vmi homeos?
A másik a hajam nagyon hullik, de szinte csomókban kb. 1 hónapja :( erre lenne vmi?

Apukádnak +++++++++++++++++++ ezerrel!!!!

Ahogy nézem, jól el van Andris az új szerzeménnyel :)
bébiitaltól félek, mert van benne cukor és nem akartam cukrosat adni neki, de a vizet nem issza meg... finnyás egy kölyök :) a hippes cuccban van cukor?

Na megyek, lassan készülődni kell, megyünk Pétereket köszönteni (párom + apukám). Anya vár minket ebéddel. Tök jó, mert így tegnap sem kellett főznöm, mert maradt péntekről, de ma sem, mert ma ugye anyáéknál eszünk :)

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok!

Bogi, Millye, én benne vagyok a hármas taliba, nagyon kíváncsi vagyok Rátok, mert így a neten keresztül olyan, mintha ezer éve ismernélek Titeket! :D

Helga, tegnap így kikészítettek a lányok? :(

Bogi, sajnálom, hogy összevesztél anyukáddal! Én is úgy szeretnék valahova elmenni egy kicsit a férjemmel kettesbe, de nálunk is ez a szitu! :?
Jó sütögetést Nektek! :)

Hugic, mi Csepelen lakunk! Ti merre laktok? biztos már írtad, csak én elfelejtettem! :oops: Én se tudok nyugiba vásárolni, ha Bence velünk van, mindig őt lesem, hogy mit csinál, tegnap is körül se néztem rendesen az üzletekbe! Végére már kicsit nyügi is lett a fiam, de ott volt anyu, addig kivitte és adott neki teát míg fizettem!
Veled is nagyon szívesen megismerkednék ám, meg Marcit is megdögönyözném! :wink:
Ja, és nekünk sajna nincs kertünk, így nehézkes a barnulás! :?
Azta, hogy milyen ügyes Marci, nagyon jó a kép! :D

Millye, reméljük, ha jó étvágya van Apukádnak, akkor erőre kap egy kicsit! Küldöm neki a sok-sok ++++++++++++++++++++-t!
Nagyon jó Andris új játéka, látom nagyon elmélyülten tesztelte! :D
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?