Sziasztok
Bogi
Szia, Te koránkelőmamika )
Éljenek a koránkelő babócák
Marcim ma 4 óta mókázik és elvárja h én is ezt tegyem
jófejgyerek, annyira imádom ilyenkor is. Erőt veszek magamon, felkapom és fekve nyomok vele 10-10 darabot, közben lelkesen magyarázom, h "repül a repül a Marcibaba", ő meghangosan kacarászik
Na komolyra fordítva a szót, asszem én tényleg meg vagyok áldva anyummal is. Bármikor kérem, h vigyázzanak Marcira, még az okot sem kérdezve h miért, ha éppen nem dolgozik (a munkahelyén), akkor boldogan repül ide!
Vettem tegnap szentkirályi bébiitalt. Ma lesz a napja h kipróbáljuk, mert innia kell vmit ebben a nagy melegben. Ha cicire teszem akkor állandóan kiszív mindent, ami benne van és így sokx óránént cicizünk, az meg egy kicsit sok most nekem ebben a nagy melegben.
Zsu - te merre laksz Pesten? (ööö nem a pontos címedet kérem
) csak mint belőtt irányzék, ha nem vagyok túl indiszkrét. Én is tegnap vásároltam, de csak egy pár topánkát sikerült. Annyira frusztrál vok, mikor Marci velünk van, f.s.k h elkezd sírni stb, pedig nem. Nyugiban nézi a lelógo színes rucikat, meg a polcra kipakolt dolgokat. Annyir h.lye vok
Nekem a kert hálistennek segít a barnulásban
Julcsi - ugye, jól sikerült a lakodalom? Szerintem Marcibogyesz tündér volt
Stelly - ne is mondd a céges bulikat. Karácson környékén a párom is annyi partner partyn volt az ország minden táján. Nekem is a hatodik után kábé mindenféle gondolataim voltak már. Pedig szerintem minden alapot nélkülöztek, mert tudom, h mennyire szeret engem a párom, és mindig is 1000%ig megbíztunk egymásban. Úgy hogy gyorsan el is kergettem ezeket a gondolatokat (bunkó kisördög
), Te is tedd ezt! Tutti h Tomi is csak 2 nőt szeret a legjobban a világon, ugye sejted kik azok?
(ja bocs 3at
a jó anyósokról mindig elfeledkezem
)
"De asszem, gyerekkel a kocsiban inkább én vezetek (kínlódjon ő hátul a szórakoztatással)" - teljesen egyetértek
Remélem, ma szebb napotok lesz, vagys moslygósabb, nyugisabb. Ööööö macskakaka pffujjj, már régebben is akartam írni, h ugyanebben a cipőben járok. Állandójan össze kell szednem gumikesztyűvel a cuccot, és ami feltesz az ire a pontot, h mindezt vagy a zöldségesbe teszik, vagy a virágágyásba. Mikor Marci a pocakomba volt, meg is csináltattam a toxoplasma vizsgálatot, de szerencsére minden rendben volt (domestossal súroltam a kezem, annyira féltem, pedig gumikesztyűbe dolgoztam mindig).
Kreiszi - Drága! Jobban vagy már? De legalább a házimunkával haladtál! Nekem ez nagy pozitív töltetet szokott adni. Olyan, de olyan idióta tisztaság mániás vok
Millye - medis kép, állat jó!!!!
Zsancy - Petra turbánosa nemkülönben
Na megyek, uncsizik egyedül hason