Jó reggelt!
Tegnap nem tudtam jönni, mert tegnap egész nap apáztam, este meg a net krepált be, mikor jött a nagy felhőszakadás.
De amúgy most is pokol van itt.
Cscsi: figyi akartam is kérni, hogy rakjáj fel képet, de megelőztél
Amúgy szerintem igen, kezd lemenni a pocak, habár ha egy pár héttel ezelőttivel fel tudnád tenni egyszerre ezzel a képpel jobban össze tudnám hasonlítani.
Tegnap átmentünk anyumékhoz ebédre és sóskát kértem tőle nagyon fini volt. Amióta írtad én is nagyon megkívántsm.
Volt nagy családi banzáj a diplomaosztón, vagy csak az osztáson való részvétel viselt meg?
Ügyes vagy, hogy elkészültél, én is készen állok már, kórházi pakk is rendben, vasalt babaruhák a szekrényben.
Ádibaba Te is jöhetnél egy kicsit gyakrabban
Danidaniel: én is én is így akarok megszűlni, ahogy Te gyorsan.
Én is holnaptól akarom elkezdeni inni a málnalevél teát.
És hanyadik hétre született Zsófi. Köszönöm, hogy leírtad, és Te is gyere gyakrabban ok?!
Tegnap előkerestem a málnalevél teámat, és tök ideges lettem, 2009.06.30-án lejárt. Fel sincs bontva, pár hete vettem, de leemeltem a polcról ezek szerint a legrégebbit. Szerintetek 1-2 napig ihatom még? Amíg el nem baktatok újra a gyógynövényboltba?
Piroska, de jó, hogy csak 1x mész wc éjjel, én kb 5-6x minimum. Hajnus hormonjai túltengenek benne, apa majd megszokja, ha meg megszülsz úgy is elmúlik talán....
Beusmimi, de jó, hogy ilyen jól sikerült a balatoni nap
Kandi, nyugodtan milyen foltok vannak az arcodon? Nekem az egész homlokom egy nagy májfolt. Nem annyira erős, de én látom, remélem elmúlik vagy nem?
De irigy vagyok a kerti medencére
És nem kell eldugulni, nyugodtan írjál minnél többet. Noli meddig lesz a balcsin a nagyszülőkkel?
Tündi, rátok is irigy a kerti medencére. Mit vetettek a Takkoba? És milyen telefont? Neked? Örülök, hogy jól sikerült a családi nap, és apácskád ilyen jól viselkedet. Úgy látom minden megoldódik, szuper
Goldplast: szuper, hogy jól sikerült a komáromi kiruccanás, és hogy ki tudtál kapcsolni egy hétvége alatt. ÍYgy igazán újult erővel tudsz belevágni az otthoni teendőkbe.
hmbori: szerintem inkább a bolti teát idd, meg hát biztos erősebb is a friss levélből a tea, és ki tudja így mennyit kell beletenni?!
Egy vagy két bögrével indítasz/nap?
Úgy látom szépen haladtok a lakással.
Pakolás, hát nekem nem ment ilyen gyorsan, mert hiába gondoltam át, hogy miből mennyit vigyek a kórháza pl, amikor bepakoltam a táskába képes voltam még 10 percet gondolkodni, hogy biztosan elég lesz? Vagy esetleg még ezt vagy azt ne tegyem el?Jah és még mindig nem tudom azt sem eldönteni, hogy aprótalpúmat mibe hozzam haza
Nikó kiváncsi vagyok a képekre nagyon a babaszobáról.
És ne légy elkeseredve a vas miatt. Tudom, hogy nagyon rossz a gondolat, hogy két naponta megszurnak, de már annyi mindenen keresztül mentetek ezért a babáért. Ezt a pár hetet meg ki kell bírni. És tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de pl ott van Margit akit naponta 2x is megszurnak. Azért a 2 naponta szúrás 1x jobb ha aszt vesszük nem?
Kitarás!
Linácska, nagyon kiváncsi vagyok a cukor eredményedre. Még ma vissza mész érte vagy csak holnap? És arra is kivi vagyok mennyit mértél e közben. Meg hogy mit ettél.
Szegény Lili, róla is számolj be, és gyogysimi a kis fejére.
És fáj is neki a füle?