Új privát üzeneted érkezett!

Adri,írtam Anettnak,de még nem válaszolt.Köszike egyébként itt is :)

Bikkmakk,biztis nagyon rossz lehet,hogy messze laktok egymástól.

Bori,pocakosságot tekintve jól vagyok.Amugy meg említésre sem méltó állapotban és ez egyre csak rosszabb lesz...ezért sem írok igazán magunkról,mert nem idevaló téma..

Linácska,reméljük lesz golyó.Itt is esett jócskán,mostmeg süt a nap.

Piroska,ideküldte a felhőket :wink:

Kép
Kép
tundi24

De jó Ági :lol: :lol: :lol:
Te hogy vagy? Tejci van rendese? Villőnek tetszik a csudaszép szobája? Meg ágyikója?
És most mekkora Bömbikétek?

Adri

Kép

Kép
irdab

Tündi kezdek izgulni Anettooért, nagyon eltünt. De izgi :lol:
Persze ha magamra gondolok nem így érzek, hogy izgi :shock: , biztos be leszek majd c@rva ha menni kell.

Jaj Tündi ez nem túl jó, de úgy vártad apácskádat haza, aztán meg a ház (gondolom nem problémamentes napok), de alakultok szépen nem? És én nagyon drukkolok, hogy szépen rendezzétek ezekete a dolgokat!
Csak meg tudjátok beszélni :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ágota,jajj de jóóó! :)Aztán ha lesz egy kis időd gyere ám és mesélj :)

Adri,én sem tudom mi lehet vele,azért remélem ír ide vagy dob egy sms-t ha lesz egy kis ideje :)
A házikó belülről már rendben van,még egy két bútordarab hiányzik,de majdcsak meglesznek azok is idővel :)
Amugy meg a remény hal meg utoljára :P :wink:

Kép
Kép
tundi24

Most jött az sms Anettól,hogy jól vannak,csak az anyósáéknál vannak a kutyákra vigyáznak,és ott csak letöltős net van,kedden érkeznek haza,és üzen ha közbe lenne vmi :)

Jimbone,jó,hogy már Áronnal lehet társasozni is :) Van neki kedvence?:)

Kép
Kép
tundi24

Ágota!
Ez nagyon szuper! És a párod ki tudott venni szabit erre az időre? Nagyon jó lehet hármasban! Én is nagyon várom már, hogy eljöjjön ez az idő.

Tündi :(

Rilla, szerintem Strepto szűrést Magyarországon mindenkinek csinálnak a terhesség vége felé - biztos neked is lesz. Annyira nem ijesztő a dolog. Ez a típusú baci a nők egy részében benne lakik anélkül, hogy bármi bajt vagy tünetet okozna - viszont a babának nem tesz jót, szülés közben tud vele megfertőződni, és az nem jó. Ezért előtte leszűrik (mivel olyan gyakori), és ha van, akkor kiirtják antibiotikummal. És akkor nem lesz a babának baja, és minden ok. HA egy baba előbb jön, és nem volt alkalom ezt megnézni az anyánál, akkor meg megelőzésképpen mindenképpen kap a baba antibiotikumot.

Húha, ez nagyon izgi, mi lehett Anettel?

Bori, nem is olyan rég vágott mellbe téged az, hogy 100 nap alá kerültél. Most meg... mindjárt itt a babó. :) :) :)

Kép
bikmakk

Húúúúúúúúúúúúúúú, akkor most megnyugodtam :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép
Gyötörjük egymást :wink:
Vendég

Kép

Alszom az ágyacskámban
Vendég

[quote="irdab"]D írta:irdabe jó Ági :lol: :lol: :lol:
Te hogy vagy? Tejci van rendese? Villőnek tetszik a csudaszép szobája? Meg ágyikója?
És most mekkora Bömbikétek?

Én jól vagyok. Hogy is lehetnék? :wink:
Tejjel problémák vannak, kiegészítjük tápszerrel.
Szobáról még nem nyilatkozott. Egyenlőre a mi hálónkban alszik, van egy bölcsőnk :wink:
Ma reggel 2280g volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bikmakk"] írta:bikmakkgota!
Ez nagyon szuper! És a párod ki tudott venni szabit erre az időre? Nagyon jó lehet hármasban! Én is nagyon várom már, hogy eljöjjön ez az idő.

Apa egész júliusban szabin lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És mindenki türelmesen várja ki az idejét. Ne akarjatok idő előtt szülni!
A koraszülött osztályon láttam olyan macskányi gyerekeket is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Villő elbűvölő :)

Kép
bikmakk

Ágota
Gyönyörű a kicsi Villő!

Hmbori
Csak vigyázz magatokra a nagy pakolás közepette :wink:

Piroska
Vasaljunk együtt :lol: :wink:

Rilla
Te még dolgozol? :roll:

Madaran
Aranyos a gólyás ágynemű :lol: :lol: :lol:

Linácska
Én már a mosáson túlvagyok :lol: :wink:
Pihenés!!! nem kell mindent egyszerre megcsinálni!

Dbea
Sok sikert a párodnak!

Ati baba nagyon ügyes, hogy már hízik :lol: :lol: :lol:

Bikmakk
Akkor alakultok ti is :lol:
Vendég

Tündi,
igen, sikerült anyósnak golyót vennie. Kérdezte, hogy egy elég lesz-e, remélem igen, mert nem vetettem kettőt.

Irdab,
én ilyen pontos vérvételeken nem voltam, mert igazából nekem terhesség előtt volt rossz a cukrom, aztán szépen beállt, és most lett újra rossz. Vagyis nem rossz, csak egyre kevesebbet ehetek. Anno mikor összehasonlítottam a mérőt, akkor a labor 6,9-et mért, a mérő meg 9,4-et, ekkor mondták, hogy 1,5-öt vonjak le belőle. De eddig nem kellett levonni, úgy is jó volt, tehát mindenképpen emelkedett, csak jó lenne tudni, hogy mennyi is az annyi. Mert ugye, ha a 6,7-ből levonom, akkor csak 5,2, és az tökéletes.

Ágota,
gyönyörű lányod van!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Elugrottam apával a Tescoba, vettem 2 kiszedőt (azt hiszem ez a neve), meg egy hálózsákot, le voltak árazva. A gatyám gumijában már csak egy lyuk van, amit ki tudok engedni :lol:
10 perce készült képek.
Kép Kép

Jah azért kaját is vettünk :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ágota nem szeretnék korábban szülni, és azon vagyok, hogy a jövő hetet még kihuzzam, de utánna már bármikor jöhet Zorám. Lehet, hogy végig kihúzom, de megmondom őszintén nem bánnám ha azért a 40. hét elött meglenne.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok,

Ágota
Gyönyörű a kis Villő és nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan hazajöhettetek !!

Sissi
Nagyon szépen gyarapszik Ati is, csak így tovább !! csatlakozom egy előttem szólóhoz, büszke lehetsz rá, nagyon jóképű fiúcska

rólunk röviden annyit, hogy sokat keményedik a hasam, szedek magnéziumot még kb egy hétig; elkezdtem kinyílni ( 2110), szóval nem biztos hogy kihúzom augusztus 1-jéig, no de ki tudja... Zsófi babám egy kis angyalka, egy energiabomba, reggeltől estig pörög, csak győzzem utolérni...kenet negatív lett szerencsére, jövő héttől NST re járok én is, és megint kezdem inni a málnalevél teát, jók a tapasztalataim múltkorról

szép estét, vigyázzatok magatokra
Andi

Kép
danidaniel

Képzeljétek, éjszaka 22:00-07:00-ig aludtam úgy, hogy csak egyszer, 03:15-kor mentem ki pisilni. Hát én olyan kipihent vagyok, hogy csak na :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt !

Én most is a munkahelyemen vagyok, de csak délig.....remélem nem lesz semmi, mert ma nagyon nincs kedvem dolgozni, inkább babanetezem ! :D

Ágota
De jó, hogy itthon vagytok ! :D Nagyon aranyos képeket tettél fel ! Rendes apád van, hogy egész hónapban otthon lesz veletek ! :D

Sissi
Szépen gyarapszik a kis Ati !

Piroska
Én is totál le vagyok lassúlva, minden 2x annyi ideig tart ! :?

Madaran
Nagyon szép az ágynemű...imádom a zöldet !

Dbea
Mi pár éve voltunk Debrecenben és Hortobágyon, nekem nagyon tetszett !

Irdab
Ha a munka befejezése után 1 héttel szűlnék, az teljesen legfelelne ! :wink: :lol: .......a munka mellett azért otthon is haladok ám, elvileg jövő hétvégére én is kész leszek mindennel otthon (kopp-kopp).
Jók a pocakképek ! :D

Bikmakk
Szépen haladtok Ti is mostmár !
Nálunk adnak hálóinget a szüléshez !

Tündi
Remélem azért nincs nagy baj otthon !!????

Kata
Még 4 hetet dolgozom ...

Danidaniel
Még egy pici ideig tartsatok ki !

Kandi !!??????

Kép
Kép
rilla_

Danidaniel: milyen pozitív tapasztalatod volt a málnalevél teával kapcsolatban? Szívesen meghalgatnám.

Linácska: de jó, hogy ilyen jó éjjeled volt. IRIGY-IRIGY.
Cukormérőhöz annyit, hogy én kb már 25 vérvételell vetettem össze, és pl a tesztcsíkot és a mérőt a hőmérséklet és a páratartalom is befolyásolja. Meg pl ha több vért teszel rá magasabb értéket hoz ki.

Itt már pusztulat meleg van és nagyon kellenne vasalnom, de már napok óta halogatom. :roll: :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Rilla ha lehet tudni milyen területen dolgozol, hogy szombatonként is be kell menned?

Earhart: neked most a szüleid kimennek majd, ha meglesz Mili?

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
csak jó lenne tudni, hogy most mi a bánat van, mert azóta magasak az értékeim, amióta az új doboz tesztcsíkom van. A ma reggeli 30g ch után is 6,9 lett, eddig meg max. 6,3.
Megvárom a hétfői labort, összehasonlítom a dolgokat, aztán majd kiderül, addig nem aggódom, de ezzel a tesztcsíkkal 6 alatti értéket még nem sikerült mérnem. Aztán ha a labor is szar, akkor nem tudom mi lesz. Végül is még 5 hét hátra van, de ennyire már nem szeretnék inzulint.
Vagy lehet, hogy kivárják a 37. hetet és szülessen meg inkább Levi???? Végül is már szép nagy méretei vannak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Ágota
nagyon örülök h már hazamehetettek otthon mégis csak más és h apa is otthon lesz egész honapban az egyszerüen szupr :wink: Villő nagyon aranyos kiscsaj :wink: :wink:

Irdab
hatalmas a pocakod nem is csoda h nehezen birod a 4 emeletet
de negyon csini kismama vagy nem tudom ti h vagytok vele de én negyon büszke vagyok a pocakomra egyszerüen imádom

Rolunk: hát az éjszakákkal nekünk sincs semmi probléma a Mano alszik egész éjszaka azért általában fel kell kelnem pisilni de hát azt meg kibirom :wink:
de most már három napja iszonyatosak a nappalok anyira fáj a popsim jobb oldala h alig tudok menni ha leülök sirva állok fel
:cry: felhivtam a dokit és azt mondta h valoszinü olyan ideget nyom a gerincemnél ami ezt előidézi :cry: és ezen a Mg nem segit :cry: iszonyatos.

Margit
Vendég

Hát lehet Linácska a tesztcsíkoddal van valami.
De ott egyből szúrd is meg magad, amikor leveszik a vért. Nálatok hányas cukortól adnak inzulint? Mert szerintem a Te értékeid még nem olyan magasok. Mondjuk itt 6,9 felett már elküldenek 3 vagy 6 pontosra. De 7 fölötti értéknél már nem úszod meg az inzulint :shock: Ki sem mehetsz a diabetológiáról, hogy nem mutatják meg hogy kell beadni, és oda nem adják az inzulint.
Máshol (pl másik kórházakban) ez az érték sokkal magasabb.
De szerintem próbál kicsit megnyugodni, mert az ideg is viszi fel a cukrodat :cry:

"Vagy lehet, hogy kivárják a 37. hetet és szülessen meg inkább Levi???? Végül is már szép nagy méretei vannak..." ezt a mondatodat nem értem, bocsi :oops: kifejtenéd jobban????

Margit Te szegény! Praktikázz egy kicsit, hogy lemásszon onnan.
De átérzem a fájdalmadat mert nekem is volt egy hetem a 25. héten amikor gyermekem ideget nyomot.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
arra gondoltam, hogy ha nagyon szaródna el a cukor, és ennyire a végefele, akkor dönthet esetleg úgy az orvos, hogy a 37. hétig hátralévő két hetet kibírom valami nagyon minimál kajával, és a betöltött 37-en meg megindítják a szülést.
Amúgy ez is annyira változó, hogy kivel mikor mit csinálnak. Pl. ha valakinek soha nem volt gondja a cukrával, és elmegy terhelésre, és mondjuk 7,7 lesz az érték, nem is foglalkoznak vele tovább, mert 7,8 a határ. Lehet, hogy két hét múlva már tök rossz, de akkor sem nézik meg még egyszer. Nekem a 6,9-re már csúnyán néztek. Ugyanígy a reggelisnél is, van akinek azt mondják, hogy legyen 7-en belül, van akinek 6,7, és van, ahol már a 6,5-nek sem örülnek. Egy időskori cukorbeteggel meg akkor kezdenek igazán foglalkozni, ha az éhgyomrija van 10 felett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Értem már Linácska mit akartál írni, de nekem az a tapasztalatom, hogy inkább inzulint adnak, mint hogy hamarabb beindításk a szülést. És persze az sem megoldás ha szinte semmit sem eszel.

Én kivasaltam a babacuccok végét, de a derekam majd le szakad, elég mensi jelleggű, azt hiszem apa ingei már holnapra maradnak.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Köszönöm a hiányolást...
Mi jól vagyunk...nagy fiam nyaral a szüleimnél,így nagyon hiányzik...és sokat megyek-jövök....itthon az üres lakásban "unatkozok"így a lakás már csiri-viri...igaz dög meleg van,de csak kint...a lakásban a légkondi 25°C -ot csinál,így elviselhető...savamra megtaláltam a megoldást=víztisztítós vizet iszok csak,így a Maalox tbl. is nagy ritkán kell bevennem(előtte 6-8db volt a napi adagom)Elején rossz ízű volt a víz,de szerintem helyre hozott egy két dolgot bennem és már nem is érzem az ízét!Mg-ot is azóta kevesebbet szedek DE! a szülésznőm a 37.hétig ajánlotta a napi 2-3db-ot azért....mert Ő nyaral és szeretnénk együtt szülni....kiderült,hogy ismerjük egymást...jártam gyakorlatoknál hozzá a szülészetre!Na meg majdnem kolléganők lettünk...de eltelt 18év azóta!Én gerincem is szarakszik néha(többször volt lumbágom),de csak ha többet alszok....ilyenkor aloe MSN-el kenem egész nap és másnapra okés...áll.ezt nem lehet túladagolni!Ha szülés napjára nem jön ki a lumbágom,simán szülhetek!Én eddig 6és fél kg-ot híztam....de még a java hátra van!
Na eldugulok,mert sok leszek hirtelenjében....

Sissi!Nagyon édes Atti baba,hasonlít "nagy fiadra"!
Ágota! Bömbike nagyon édes,sok sikert az otthonléthez is....kitartás!!!

Szép napot!
Igyatok sokat-egyetek sok dinnyét....dinnye magot szét kell rágni!!!!

Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Adri :lol: :lol: Jók a képek, főleg, hogy mosolyogsz!! Vasalni nekem is kellene, de majd inkább este, hátha lehűl vmennyire... :roll:

Linácska :lol: na, most paráztattok a cukorral. Nekem a terhelt anno 7.4 volt, és senki foglalkozott vele, mondván: 7.8 -ig teljesen jó. Pedig direkt rákérdeztem a dokitól. Azóta tényleg nem nézték semmilyen formában. (talán vizeletből??) Állítólag a baba méreteit meg az én esetleges hirtelen hízásomat kell figyelni.... :roll:
Hétfőn megyünk megint...

Sziszka :lol: mi volt a dokinál???????

Kandi :lol: :lol: Végre!!! Ennyire azért ne tűnj el, már nagyon hiányoltunk! Örülök, hogy jobb a sav-gondod. én rájöttem, hogy ha este lefekvés előtt már nem eszem nagyon, ill. iszom egy pohár tejet, akkor semmi bajom nincs...(kopp-kopp)

Rilla :lol: még 4 hét??????? én így visszagondolva nem volt baj, hogy eddig dolgoztam, mert nem foglalkoztam állandóan az állapotommal meg magammal. De azért őszintén: az utolsó pár hét már iszonyat nehezemre esett.....HOGy bírod???

Margit:lol: Igen, amit Adri is ajánlott: próbáld valahogy kimozgatni a drágát, nehogy végleg odakucorogjon...

na, ma kezdődik a Tour de France!! Imádom!! :lol: :lol: Férjecském este későig dolgozik, legalább lesz program a vasaláshoz... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran,
azért ne parázz a cukor miatt, de szerintem tényleg elgondolkodtató egy kicsit, amit írtam, nem? Hogy miért csak egyszer nézik 24-26 hetesen. Ugye ha én nem tudtam volna róla korábban, akkor nekem is megnézik, 6,9 lett, tökéletes, terhesség végéig békén hagynak, én meg eszem a csokikákat...
Az inszemes fórumon van egy lány, neki 24 hetesen tökéletes lett, 30 hetesen inzulint kapott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Csak jöttem köszönni!
Legyetek jók,vigyázatok magatokra,és nem megszülni senkinek,míg vissza nem jövök!! :wink:
Holnap reggel utazunk,és jövő hét vasárnap jövünk haza!
Sziasztok!

mimi12

Irdab,
délutánra ettem egy gyümölcsös piskótát: 5,6 Na ezt már végképp nem értem. A lecsó miért kavart be akkor tegnap???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mimi: Jó pihenést!

Ágota: Örülök, hogy minden ok, és már otthon vagytok. Az meg külön jó hír, hogy apuka is otthon tudott maradni. Vigyázzatok egymásra, és mindig amikor tudsz és van kedved tegyél képeket!

Nekünk nagyon szupi volt a strandon csütörtök, péntek. Én kicsit leégtem, de nem baj majd bebarnul. Ádika nagyon élvezte. Belegondoltam tavaly még csak totyogott, most meg egyfolytába beszélt. Jövőre meg megint lesz ilyenkor egy kis totyogósom :lol: .

Volt aki megnézett én meg visszanéztem. A nem csak 60 kg-an lehet strandolni asziszed nekem nincs melegem fejjel. :twisted:

A dinnye magot miért kell szétrágni???

Kép

Kép
ádibaba

Mimi jó pihenést nektek. És ha rámjönne a szülés majd dumálok a gyereknek, hogy nem engedélyezted még :lol:

Anna, ha nem gond akkor átküldöm apácskámat hozzád, mert Ő is Tour de France függő. Jahj 3 hét :shock:
Esetleg vasalni valót is küldhetek vele :lol:

Linácska, hát ez a süti evés érdekes dolog. A diabetológián többen is mondták, hogy amikor sütikét ettek, meg egyébb nyalánságokat (vagyis bűnöztek) akkor a cukruk mikor megmérték teljesen jó értékeket mutatot. Én erről nem tudok tapasztalatot mondani, mert én nem ettem sütit amióta diétázom, se egyéb nyalánságot. Az édesség bevitelem a diabetikus algida light amit Te ajánlottál, azt is ha eszem uzsira.
És múltkor is olyan büszke voltam magamra, mikor csütörtökön vissza kellett mennem nstre, és nem volt nálam tízórai bementem a pékségbe és egy szaros korpás kiflit ettem pedig kiabáltak utánnap a kakaócs csigák meg az egyébb fini péksütik, hogy engem-engem vegyél meg.

Jah Anna ami értékeket mi mondunk Linácskával az nem a terheléses cukor (75gch) hanem a diétás reggeli utánni érték (20 vagy 25 g ch)
De teljesen egyet értek veletek abban, hogytök hülyeség, hogy nem ellenőrzik folyamatosan. És a nagy babára is van ellenkező pl, mivel most akikke együtt jártam diabetológiára és most szűltek 39-40. hétre többen is voltak akiknek a babájuk nem érte el a 2500 g-sem.És a csajokat is inkább vékonyaknak mondanám.

Kand Drága, már komolyan aggódtam miattad. Kérlek ne tünj el ennyire. Kicsit be vagy fordulva fiacskád hiánya miatt úgy látom! És igen is tessék jönni a szófosással mert engem érdekel :P
Jah és ha nagyon unatkozol hozzám nyugodtan átjöhetsz takarítani, ha már otthon nincs mit :lol:
Szuper jó, hogy ez a víz ennyire bevált neked, nem is gondolná az ember. Én is ittam már ilyen vízet de nem emlékazem, hogy más íze lett volna. Jó a pocakkép, csak lemaradt valami a képről....egy fejecske :lol:

Ádibaba, te is fürödtél? De jó lehetett, de ilyenkór babásan lehet napozni? Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem.
Jól tetted, hogy jól visszanéztél, de lehet hogy csak irigykedet a szép pocakodra nem? :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri: Igazából azt senki nem mondja hogy nem lehet. Vagyis inkább doki és egyén függő. Halottam olyan dokiról is aki a szoláriumot sem ellenezte.

Én belementem a vízbe is egy kicsit, nagyon jó volt. Bár Ádámmal mikor terhes voltam akkor nem bele.

Nem érzem hogy valami fertőzést elkaptam volna. És remélem a későbbiekben sem lesz gond.

Kép

Kép
ádibaba

Adri, nagyon rafkós vagy ám, egy pillanat alatt szétosztogattad a házimunkát :)

Reggel voltam a gyógyszertárban (hét elején is voltam),és most nagyon rámcsodálkozott a patikus néni, hogy mennyire lement a hasam! (Ijedtemben el is kezdtem vasalni!) A tegnapi nap nagyon betett, többször is meg akartam szülni... egyrészt az időjárás sem volt semmi, másrészt a diplomaosztó ünnepség volt, ami nagyon megviselt.
Különben kiszámoltam, hogy simán lehetek júliusi! Aug. 9-re vagyok kiírva a mensi szerint, de én tudom, hogy egy héttel hamarabb készült a gyermek. Ráadásul nagyobbnak is mérték, szóval-szóval csak nem kell augusztusig várnom rá :lol:
Tudom, hogy úgy is akkor jön, amikor ő akar, de számolgatni azért lehet, nem? :wink:

Örülök, hogy mindenki jól van, kitartás ebben a nagy melegben.
Vendég

Sziasztok,

Irdab,
Málnalevél teát betöltött 36. héttől ittam minden nap, egyrészről az anyagcserémet serkentette, méregtelenítette a szervezetemet, másodsorban magánál a szülésnél ill. a tágulási szakasznál volt pozitív hatása. éjjel 1 körül éreztem először mensi szerű fájást ( még poénkodtam is férjemnek, hogy milyen rég nem éreztem már ilyet), azután kb. negyedóra múlva megint éreztem, ekkor elkezdtük mérni az időt, fél órán belül 8-10 perces majd átcsapot 5-5 perces fájásokba. éjjel 3 körül indultunk a kórházba, ekkor már nagyon kezdett erősödni a fájás, egy lélek nem volt az úton, kb 10 perc alatt bennt voltunk, minkor megvizsgáltak 2 ujjnyira ki voltam tágulva ( !!), innentől is nagyon gyorsan ment minden, 3 perces fájások átváltottak 1-2 percesekre - innentől kezdve tényleg nagyon fájt, de nem tartott soká, hamar a szülőszobán találtam magam, és Zsófi 6:25 kor már ki is bújt. nyilván nem tudom milyen lett volna tea nélkül, de első gyereknél 5 óra nem számít soknak az első fájástól a szülésig, sőt...

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Én mostanában tök jókat alszom, wc-re is talán csak 1x kell kimennem egész éjszaka.
Viszont már nagyon türelmetlen és ideges vagyok, néha annyira hogy kiabálok szegény apával is :cry:
Erre van gyógyszer?
Vendég

Sziasztok Lányok!

A tegnapi nap nagyon klassz volt, reggel nem hittem volna, hogy ennyire jó idő lesz délután :D, el is voltam kenődve, hogy nem tud a gyerek pancsizni, de olyan klassz idő lett, hogy én is bemerészkedtem igaz csak combig met mivel kivagyok nyílva ezért nem mertem. Balatonlellei strandon voltunk ami tengeri homokkal van töltve. Jázmin és a keresztfiam élvezte egész nap a vízparton homokoztak. Olyan édesek voltak. Egyszóval szuper volt, és még színem is lett aminek nagyon örülök mert olyan hulla fehér voltam. :lol:

Mimi: kívánom, hogy jól teljen a nyaralás.

Én is tervezek málnalevélteát inni, remélem , hogy használni fog mert nem szeretnék gátmetszést megint :cry:
Igaz nekem sem volt hosszú vajúdásom, remélem most ennyi sem lesz :lol:

Ági: ha lesz időd mesélj, hogy milyen volt a szülés, és mitől indult be a szülés mit mondtak az orvosok.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!
Ma is jöttem ám.....

Anna ,Adri jól esik,hogy hiányoltatok......köszönöm!!!

Annácska!Nekem a tejtől is volt savam rendesen....sőt a sima zsömlétől is...

Adri oksi,jövök szófosni...

Ádibaba!Tv-ben volt pénteken azt hiszem,hogy az összes gyümölcs mag nagyon hasznos ásványi anyagokat tartalmaz....pl. még a cseresznye keserű belső magja is fontos enzimeket tartalmaz...és a dinnye magja is ilyen...áll. vérképző-vízhajtó és akinél görcsöket okoz,az tuti nem rágja szét....
Az almának a magjáról tudtam,hogy fogyókúrás...bontja a zsírokat... stb.

Én napozok és fürdők is az itthoni medencében....Natival fürödtem a Balcsiban-Velencei tóban.....szerintem ha valaki nem irritált,nem kap fertőzést....legalábbis Én ezt gondolom!Vettem az arcomon lévő foltokra krémet Chicco.....szerintem jó,bár elég lassan fejti ki hatását...

Na eldugulok....

Szép napot!
kandi72
Budapest III. kerület

Ez volt a szófosi? :lol:

Jelentem: kimostam a szekrényt, kimostam és ki is vasaltam, bepakoltam. Leszereltem a babakocsi és a hordozó huzatát, azokat is kimostam. Összeraktam a táskát. Hátra van még a kiságy (de azt majd apa összeszereli), meg pár apróság (pelus, pelekázóalátét, ilyesmi).
Részemről készen állok :wink:

Mai fotó
Kép

Anna, a szopipárnás oldalon láttam egy szövetmintát, nekünk olyan a falvédő :) Kép

Beus, jó lehetett a strandon! Mi is azon gondolkodunk, hogy délután kiugrunk a csillaghegyi strandra egy rövid időre.

Adri, nagyon jó a kép rólad! Te is sugárzó kismama vagy :D
Vendég

Csilla!Nem semmi....jól előre vagy már...pocakod írtó formás!!!
Ha jöttök ide,nem lesztek messze....Én a strandtól nem messze lakok!!!
-ari a falvédő!
Én amúgy csak a tisztálkodós táskát tettem össze...és minden nap teszek még bele valamit!
-én tettem bele kis flakont....azzal, langyi vízzel jó leöblíteni minden alkalommal magamat alulról....legalábbis,Natinál jó volt!!!
Na megyek dinnyét venni....jók legyetek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Huuu de meleg van :) Medence feltöltve,de ha Lucus felkel megyünk a Takko-ba,meg telót nézni :)
Tegnap meg családi napon voltunk,amit a szolnoki HOSZ(honvéd szakszervezet) szervezet.Tószegen volt egy horgásztónál,nagyon jó volt.Apáék indultak ahorgászversenyen,3ikok lettek,de halat alig fogtak :D Főzőverseny is volt,meg gyerekeknek ingyenes légvár egész nap.
Szóval jól elvoltunk és egy kicsit fel is töltődtem,ami már igazán rámfért :)És még apa is jól vislekedett :wink: Pedig tegnap volt a szülinapja is :P

Kandi,tényleg,jó hogy írsz! :) Örülök,hogy minden okés veletek :)

Cscsi,de sok mindennel készen vagy már :) Jó neked :) Én valahogy még semmivel,de nem is kapkodok :roll: :oops: :D Jó strandolást :)

Beus,mi tavaj voltunk lellén egy hetet,mert kenesére már nem volt helyünk,és nagyon szupi a homokos strand.Luca még akkor nem igen tudott menni,de mászott be a balcsiba,ette a homokot és alig lehetett kiszedni.Sztem kisgyerekeseknek nagyon tuti az a strand :)

Piroska,a gyógyszer az lesz majd ha megszülsz sztem :)

Danidaniel,ritkán jelentkezel :? Zsófi jó gyorsan megszületett akkor :) Ügyesek voltatok :)

Madaran,nálunk is tour de france imádat van,persze csak apa részéről :) Én meg mindig kérdem tőle,hogy mit lehet ezen szeretni,hisz csak tekernek egyfolytában :wink: :D

Adri,Csilla,Kandi,nagyon nagyon szépek a pocijaitok!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,
megjöttünk Komáromból - nagyon klassz volt! Végül megint a Hétvezér apartmanban szálltunk, és szerencsére megmaradt a minősége, igényessége. Én bizony fürödtem is; igaz csak 4x5-8 percet, de hihetetlenül élveztem a 25-28 fokos-, kellemesen hűs strandot. Gyógyvízbe nem mászkáltam és túl melegbe sem (szauna stb.), kint pedig végig árnyékban ücsörögtem, mint az idős mamók, de esküszöm, jobban helyén volt a vérnyomásom és a hangulatom, mint az utóbbi hónapban bármikor! :D
Teljesen jól éreztem magam, és a vízben végre könnyűnek! :wink:
Péntek este Komárnóban vacsiztunk, sétáltunk a régi városrészben, és totálisan kikapcsoltunk mindent magunk körül.
Most már itthon vagyunk, jókat mosolyogva összeszereltük a kiságyat, főztem egy remek nyári lecsót és sütöttem egy remekbe szabott ribizlis pitét. Kipihentem magam, és nagyon jót tett, hogy kicsit eltávolodtam attól, ami mostanság a nap 24 órájában foglalkoztat...
A pocakos képek gyönyörűek és persze a párnák között szopizó Villő és anyukája is!
Felszerelés: hát bizony nekem is hiányzik néhány holmi még :oops: , pl. kádtartó állvány, köntös, üvegmosó kefe (pofátlan lehúzásnak éreztem a bababoltban kapható 1500,- Ft-ost, viszont kis üvegbe illőt azóta sem találtam...), vékony takaró, stb. Jövő héten azért összeszedem magam, hiszen csütörtökön belépünk a mágikus 9. hónapba. Szinte el sem hiszem! Ti hogy éreztek mostanában? Várjátok, hogy vége legyen? Én egyre kíváncsibb vagyok Tücsökre, ugyanakkor kicsit fura érzés, hogy innentől bármikor történhet valami. Különös lesz, hogy véget ér ez is...

Kép
goldplast

Sziasztok!

De jó volt olvasni a nyaralási élménybeszámolókat! Köszi mindenkinek! 8)

Végre befelhősödött nálunk, egész nap csak pihegtem, de most jó kereszthuzatot csináltam a lakásban, így végre jó minden!

Jó hír, hogy eltelt egy hét új topic-baba érkezése nélkül! (Remélem, ebben a pár órában már nem történik semmi váratlan!)

A hálószobánk kész (a kiságy is!!! :lol: ), a szekrények összerakva, bepakolva. Már "csak" a nappalit kell újrafesteni, aztán jöhetnek az új komódok (ezek is csak összeszerelésre várnak). Közben kellene Kis-Csucsi ruhácskáit mosni-vasalni, meg a pakkot összekészíteni (szerintem ez max. 30 perc, mert már minden megvan, csak be kell tenni a bőröndbe). De van ezekre még min. 3 hetem!!! 8)
Ja, és holnap elkezdem inni a málnalevél teát! Kérdés: csomó málnánk van a kertünkben, lehet házilag is készíteni? Tudja valki a receptjét? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Örülök, hogy jól van mindenki.
Babaszoba alakulgat elég szépen ha kész lesz rakok fel képeket.

Voltunk orvosnál: méhszáj zárt, méhnyak 2000 . Minden rendben ezen a téren. Grétike 2200 g. A vérszegénység nem javult így a baba érdekében kell kapnom vénásan vasat. Nagyon félek tőle, remélem nem lesz semmi gond és beadja a háziorvos. 5 ampullát írt ki az orvos. Holnap megyek az első adagot beadatni, 2 naponta kell mennem.
nikó

Sziasztok!

A mi mai napunk is nagyon jó volt, csak kicsit rosszul végződött.
A sógoromnak is tegnap volt a szülinapja, sőt, tegnapelőtt, és ma tartottuk Gyomaendrődön, a holt Kőrös partján. Lili 2x1 órát pancsizott az unokatesókkal, apával, nagymamával, én nem merészkedtem bele.
Csak sajnos ügyelet, meg antibiotikum lett a vége, mert ugye Lili fülében tubus van, nem mehet bele víz, és bár van füldugója (uszodai, lehet benne fürödni), volt rajta egy úszómellény, meg még úszógumi is, tehát esélye nem volt, hogy lemerüljön a víz alá (nem mintha gond lenne amúgy), de apa dobálta, és az egyik jobban sikerült, lemerült Lili a víz alá egy pillanatra. Utána vettem észre, hogy a bal fülében nincs benne a dugó. De hogy hogy eshetett ki, mikor néha kivenni alig bírjuk??????????? És meg sem találtuk, pedig lebegnie kellene a vízen. Ráadásul egy hónapja csináltattuk, TB-re pedig egy évben csak egy párt adnak. Na mindegy. Lili ma anyunál alszik, mert én megyek cukros vérvételre, szegény viheti reggel 7:30-ra Lilit a fülészetre, megnézik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!
Tegnap nem tudtam jönni, mert tegnap egész nap apáztam, este meg a net krepált be, mikor jött a nagy felhőszakadás.
De amúgy most is pokol van itt.

Cscsi: figyi akartam is kérni, hogy rakjáj fel képet, de megelőztél :wink: Amúgy szerintem igen, kezd lemenni a pocak, habár ha egy pár héttel ezelőttivel fel tudnád tenni egyszerre ezzel a képpel jobban össze tudnám hasonlítani.
Tegnap átmentünk anyumékhoz ebédre és sóskát kértem tőle nagyon fini volt. Amióta írtad én is nagyon megkívántsm.
Volt nagy családi banzáj a diplomaosztón, vagy csak az osztáson való részvétel viselt meg?
Ügyes vagy, hogy elkészültél, én is készen állok már, kórházi pakk is rendben, vasalt babaruhák a szekrényben.

Ádibaba Te is jöhetnél egy kicsit gyakrabban :lol:

Danidaniel: én is én is így akarok megszűlni, ahogy Te gyorsan.
Én is holnaptól akarom elkezdeni inni a málnalevél teát.
És hanyadik hétre született Zsófi. Köszönöm, hogy leírtad, és Te is gyere gyakrabban ok?!
Tegnap előkerestem a málnalevél teámat, és tök ideges lettem, 2009.06.30-án lejárt. Fel sincs bontva, pár hete vettem, de leemeltem a polcról ezek szerint a legrégebbit. Szerintetek 1-2 napig ihatom még? Amíg el nem baktatok újra a gyógynövényboltba?

Piroska, de jó, hogy csak 1x mész wc éjjel, én kb 5-6x minimum. Hajnus hormonjai túltengenek benne, apa majd megszokja, ha meg megszülsz úgy is elmúlik talán....

Beusmimi, de jó, hogy ilyen jól sikerült a balatoni nap :lol:

Kandi, nyugodtan milyen foltok vannak az arcodon? Nekem az egész homlokom egy nagy májfolt. Nem annyira erős, de én látom, remélem elmúlik vagy nem?
De irigy vagyok a kerti medencére :roll: És nem kell eldugulni, nyugodtan írjál minnél többet. Noli meddig lesz a balcsin a nagyszülőkkel?

Tündi, rátok is irigy a kerti medencére. Mit vetettek a Takkoba? És milyen telefont? Neked? Örülök, hogy jól sikerült a családi nap, és apácskád ilyen jól viselkedet. Úgy látom minden megoldódik, szuper :lol:

Goldplast: szuper, hogy jól sikerült a komáromi kiruccanás, és hogy ki tudtál kapcsolni egy hétvége alatt. ÍYgy igazán újult erővel tudsz belevágni az otthoni teendőkbe.

hmbori: szerintem inkább a bolti teát idd, meg hát biztos erősebb is a friss levélből a tea, és ki tudja így mennyit kell beletenni?!
Egy vagy két bögrével indítasz/nap?
Úgy látom szépen haladtok a lakással.
Pakolás, hát nekem nem ment ilyen gyorsan, mert hiába gondoltam át, hogy miből mennyit vigyek a kórháza pl, amikor bepakoltam a táskába képes voltam még 10 percet gondolkodni, hogy biztosan elég lesz? Vagy esetleg még ezt vagy azt ne tegyem el?Jah és még mindig nem tudom azt sem eldönteni, hogy aprótalpúmat mibe hozzam haza :roll:

Nikó kiváncsi vagyok a képekre nagyon a babaszobáról.
És ne légy elkeseredve a vas miatt. Tudom, hogy nagyon rossz a gondolat, hogy két naponta megszurnak, de már annyi mindenen keresztül mentetek ezért a babáért. Ezt a pár hetet meg ki kell bírni. És tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de pl ott van Margit akit naponta 2x is megszurnak. Azért a 2 naponta szúrás 1x jobb ha aszt vesszük nem?
Kitarás!

Linácska, nagyon kiváncsi vagyok a cukor eredményedre. Még ma vissza mész érte vagy csak holnap? És arra is kivi vagyok mennyit mértél e közben. Meg hogy mit ettél.
Szegény Lili, róla is számolj be, és gyogysimi a kis fejére.
És fáj is neki a füle?

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab:

Igen tudom, hogy nem olyan nagy tragédia a szuri csak jó lett volna megúszni. De nem nyafizok. Doki délután rendel így apa jön velem. Gréti ruháit előkészítettem mosásra, tele lett a szennyes kosár. :D Ma kimosom a mi ruháinkat és szerdán jön az övé. Csütörtök vagy péntek kész leszünk és felrakom a képeket.

Linácska:

Fülecskét sajnálom, gyors javulást Lilinek. Cukor remélem jó lesz, nagyon drukkolok.

Goldplast:

Komárom, szuper jó lehetett tudnék én is fürcsizni egy jót ebbe a nagy melegbe. De majd jövőre, mert amúgy is képes vagyok összeszedni minden bacit, így pocakosan nem kockáztatok.

Piroska:

Irigy az éjjeli 1 wc-ért. Én 2 óránként járok, mire elhelyezkedek elalszok mehetek megint. :) Sebaj már nincs olyan sok hátra.

Alig aludtam az éjjel, nem tudom mi volt velem. Most meg nagyon fáradt vagyok, szerintem reggelizek és alszok egyet. :D
nikó

Nikó, de jó neked, hogy így vissza tudsz aludni, én sajnos nem :cry:
Na ez a beszéd, nagyon pozitív hozzáállás :lol: F@ca csajszi vagy :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?