Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sarmi ügyesek vagytok, tök jó, hogy nem kell a tápi.

Naspi tök cuki Miló az új frizujával.

Lányok válogattam fotókat nektek a nyaralásról, de még szanálnom kell, mert vagy 20-at lekicsinyítettem és azzal lenne tele az oldal. Este rakok fel párat.

Szösz Orfűn voltunk, gyönyörű hely. Akárhová mész tök szép a táj.
Ügyes lánykád van, hogy egyedül alszik!

Mennem kell...
Vendég

Mancsa akkor sok mindent meg akarsz osztani velünk ha ennyi képet fel szeretnél rakni :lol: Én kiváncsian várom :lol: Orfű biztos szép :wink:

Mi is olyasmi irányba szeretnénk menni csak még nem tudjuk mikor pontosan...

http://vadregenyvendeghaz.hu/

Egy kérdésem lenne: Matyi igényli már a normális vacsorát kenyérkét szokott kapni, de mit adjak hozzá? Margarint lehet? Felvágottat mit? Kis haspók lett mostanában, mondjuk pörög is rendesen kell az energia :lol:

Gégéé nincs kedved mesélni kicsit mi újság veletek?

KépKép
winchi

winchi!
margarint nem szabad. felvágottat valami jobbacska sonkát ajánlott a védőnőm, de azt Zsófi nem szereti megrt nagyon sós.
nálunk a parizer meg a virsli a nyerő.
tejföl, tejfölös túró, vajaskenyér, regelire meg lekváros kenyér.
szanaszét keni, de ha nem adom oda, sosem tanulja meg.

képzeljétek, Zsófi annyira akarta a hugom kezében levő játékot, hogy odament érte. 6!!! lépés!!!
és mostmár kis akaromka.
arra kell menni, amerre a kezemet húzza. és már sokszor elég, ha az egyik kezét fogom.
örülök, hogy ilyen ügyes, de rossz is, hogy hamarosan úgy otthagy, mint a szélvész. már nem pici, aki mindig csak bújik.
Vendég

köszönjük a dicsiket, jobb így neki, mert nem izzad már korántsem annyira a kis feje, mint korábban :lol: :lol:

Sarmi: grat a hízáshoz :wink: :wink:

Winchi: én vacsira már majdnem mindig hideget adok, kiv. mikor nem vunk otthon, ált. kenyérkockák megkenve héj nélkül ,mellé mehet sajt, gyömülcs. pl. húskrém, tojáskrém, halkrém, v csak sima sajtkrém, v csak margarin.
én a főzikhez csinálok kb. 20 gramm os kiszerelésekben főtt turmixolt cs. húskockákat, lehet combja-melle. ehhez megy egy kis margarin, v sajtkrém, snidling, tojáskrémbe főtt tojás sárgája margarinnal, bazsalikommal....stb. neten böngésszél vannak zöldségkrémek is sokféle :wink:

én szoktam mellé pl. őszit darabolni, v párolt fahéjas almát, h ne legyen neki olyan száraz a kenyérkocka

én már adok neki virslit is, de kóstoltuk a túrógombócot is :wink:

ha már nem a túlélésért küzd a gyerök, elkezdi a kaját kidobálni a székből :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

jajj még egy!
a hajam égnek állt.
a nagymamámnak úgy szomszédai vannak. egy aranyos család. huszonegynéhányéves anyuka, apuka, kétéves és egy 8hónapos gyerek.
kérdeztem, hogy szoptat e még. hát a válasz:
két hónapig szoptatott, utána tehéntejet(házi tejet) kapott a gyerek forralt vízzel hígítva. aztán 4hónaposan nem ette meg az almát, meg az almalevet, úgyhogy kapott tejet 6hóig, aztán húsvétkor kaláccsal, sonkával meg tojással kezdték el a hozzátáplálást. azóta mindent eszik nagyon jó az étvágya.
a cumisüvegében meg málnaszörp volt...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

margarint mér nem szabad? eddig nem volt bajunk tőle :shock:

Kép
naspolyácska

nna hááttt :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Gratula a hízáshoz :D örülök hogy nem kellett a tápi :D
Ma voltatok dokinál Jázival?

Ancsi:Szorítottam ma neked,remélem minden ok!!!!!!!!!

Naspolyácska:Nagyon helyes Milu :D :D :D :D Kockasajtot lehet adni a Manóknak?

Winchi:Megnéztem Matykót az iwiwen :D :D :D :D hát nem semmi :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép helyre mentek nyaralni :D

Anyany:Jaj de ügyes Zsófi :D :D :D biztos már nemsokára elindul :wink: hát igen az unokatesóm már 6 hónaposan töltött káposztát evett :shock: igaz ő már 20 éves.

Tegnap olyan jó volt Apa nem dolgozott igy elmentünk fürdeni Hannus nagyon élvezte :D :D :D na meg mi is :lol:

Szösz:Köszi a drukkot ránk is fér ma már bőgtem egy sort :cry: :cry: :cry: :cry: úgy sajnálom szegényemet.Rékának biztos nagyon tetszeni fog a strand hova mentek?

Mancsa:Jöhet az összes kép :D
Vendég

Mi itt voltunk fürdeni :D

http://www.varkertfurdo.hu/
Vendég

És ide megyünk nyaralni

http://www.villa-sakura.hu/
Vendég

köszi :wink:

én adok neki azt is, natúr macisajtot :wink: szereti :wink:

Kép
naspolyácska

Már én is adtam a Hannusnak ő is nagyon szereti főleg ha a kiflit egyedül eheti hozzá vagyis csak nyammog rajt :D még egyenlőre.
Megszoktátok már pesten?
Vendég

szokjuk...folyamatosan...a lakás isszonyú meleg, amitől nagyon kivagyok :cry: :cry: az ablalkok mind a belső udvarra nyílnak, így beszorul a levegő, és nem jut a lakásba friss levegő, nincs huzat, egyszóval :P :P nem szeretem a lakást :cry: :cry:

az itteni élet..hát lassan kialakul, már csak attól félek, ha jövőre bölcsibe még be is tom adni a Milót, én nem fogok mkát kapni :cry: nekem most ez a legnagyobb aggodalmam, mert ugye a költözés miatt az én mkahelyem ugrott és félek, h egy 2 éves gyerekkel nem engem fognak választani :cry: nehéz ügy ez nagyon

Kép
naspolyácska

Biztos minden rendbe lesz ne aggódj addig még van 1 év tudom hamar itt lesz meg most amúgy sem egyszerü munkát találni de reméljük sikerül azért pesten több lehetőség van.
Kistesót nem szeretnétek?
Mi még nem tudjuk hogy pár év múlva legyen kistesó vagy úgy hogy kb 3 év legyen a korkülömbség még van egy évünk eldönteni.
Vendég

Én nem értem ezt a kenyérkés vacsorát. Fog nélkül is lehet nekik kenyeret adni? És mikortól?

Szösz

KépKép
szosz

Lara: biztos jó lesz a nyaralás, mikor mentek?

Szösz

KépKép
szosz

Szösz:Én úgys zoktam hogy a belsejét picire összenyomom és úgy rakom a szájába meg kocka sajtot is az meg el is olvad ha adok neki kiflit akkor is pici fogy belőle ahogy nyammog rajta.
Vendég

Ja, és utálom ezt az időjárást! Napközben azért nem lehet kimenni, mert uv-riasztás van, meg dögmeleg, esténként meg ezek a viharok!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Ma is tök megáztunk. Mondjuk Rékán volt esővédő, de szerintem megijedt az égdörgéstől, és nagyon sírt szegényke, én meg papucsban robogtam hazafele a babakocsival! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

párom aug 10-töl lesz itthon 2 hétig első héten sopronba megyünk,addigra megcsináltatjuk Hannus útlevelét és akkor átmegyünk ausztriába is de még nem néztem ott gyerekes programot.
Ha jó idő lesz akkor a második héten megyünk valószinű siófokra de az még nincs lefoglalva.Ti mentek valahova?
Vendég

Én is utálom ezt az időt nem is merek messzire menni ma is csak triciklivel voltunk lennt.Napközbe meg annyira meleg volt,holnap meg megsülünk a kocsiba :(
Vendég

Majd megyünk valahova, még nem tudom hova attól is függ, hogy mikor kapjuk meg az üdülési csekket. Egyelőre arra várunk. Lehet csak szeptemberben megyünk "nyaralni", bár akkor már legalább nem lesz tömeg. Ha szeptember akkor talán Zalakarosra a Karos-Spa-ba, ha mégis még a nyáron akkor talán a Balcsira.

Szösz

KépKép
szosz

Naspi: Mi lett anyukáddal az érsebészeten?

Szösz

KépKép
szosz

egyenlőre a tesóprojekt nappolva amíg albérletben lakunk, meg pesónk sincs most rá, egy fizuból meg a gyedből épphogy elvagyunk vhogyan, szval egyenlőre nem szeretnénk, a másik meg, h én még nem érzem magam késznek egy új babára, örülök h túl vagyunk az egész napos ordításos időszakon :lol: aztán majd meglátjuk.

attól félek, h igaz, h van pesten mkahely több, mint bhol vidéken, de uúgy több rá a jelentkező is, mivel itt nagyobb a kínálat mkaerőben, félő, h inkább egy vérbeli szinglit választanak :lol: :shock:

sokan mondják, h ne valljam be a gyereket, de akkor olyan helyre meg nem is érdemes menjek, ahol nem tolerálják, ha pl. beteg lesz és el kell jönnöm táppénzre emiatt. inkább keressek kevesebbet, de ne okozzon fennakadást, ha nem vagyok, mert beteg a kicsi

nem akarok én karriert, azt építsen az uram :lol: nekem az a legfontosabb, h minden hónapban megkapjam a béremet, ne kelljen túlórázzak, és akár csinálom egész nap uazt a mkát. nincsenek nagyratörő vágyaim, vmi egyszerű irodai mka, és ha lehet maradnék köztisztviselő, persze már oda sem egyszerű bekerülni, mert pályáztatás van

Kép
naspolyácska

A karos spa nekem is nagyon tetszik :D :D :D :D :D :D
Biztos nagyon szuper lesz :wink: Réka miket eszik? A séták megoldódtak?Már nem sír?
Vendég

Szösz: nekünk van 8 fogunk :lol: :lol: úgy azé picit könnyebb, bár sokszor még az ínyén rág hátul, de van h meg se rágja, csak egyben lenyeli, nna, olyankor a frász kerülget :shock: :shock:

anyukám..hát naggyon elbacták a kezét, ezért meg kellett műteni szegényt, egy db eret át kellett ültetni a combjából a karjába, mert teljesen szétroncsolták az ereket, és igedet is sértettek ezért a kezét már nem tudja 100%-osan használni és állandó fájdalmai vannak. valszeg perelünk :cry: :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

és mindez egy rutinvizsgálat miatt :cry: :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

Hát most még én se vállalnék be egy kistesót,de egy év múlva már lehet hogy másképp gondolom.Most olyan jó így Hannus szépen átalussza az éjszakát minden nap csinál valami újat most már lehet vinni bárhová úgyhogy most így nagyon jó.
Szerintem egy ilyen pici gyereket nem lehet sokáig eltitkolni kivéve ha van valaki aki vigyáz rá ha szünet van vagy beteg.
Nálunk se tudom hogy lesz majd.
Vendég

Szegény Anyukád :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Most már elég sok mindent eszik Réka, szerencsére, ha nem is elsőre, de másodikra eddig még mindent megevett. Almát, barackot, meggyet, banánt, krumplit, répát, rizst, cukkinit - ez volt a legújabb kóstolás. Tegnap még nem kellett, de ma már az egész adag főzit megette. Meg már husit is teszek a főzelékekbe. De az alma a kedvenc, illetve bármi amiben alma is van. :D
A séták sajnos még mindig nem a legjobbak. Vannak jobb napok, és rosszabbak. Az a baj, hogy Réka csak hason tud aludni, és leginkább a kiságyában. És ha séta közben elálmosodik akkor sír, és nem tud elaludni. Ilyenkor csak az a jó, ha kiveszem. Ugyan aludni akkor sem alszik, de akkor vigyorog. Csak így meg én nem bírom sokáig.

Szösz

KépKép
szosz

Naspi: sajnálom anyukádat. Én is utálom az érsebészetet!
Gégééről mit tudsz? Nagyon eltűnt! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Ma írtam Gégéének az iwiwen írta hogy jól vannak növögetnek :D majd ha lesz kedve biztos jön :wink: legalábbis remélem,mert hiányzik innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon ügyes Réka hogy már ennyi mindent megeszik :D
Sajnálom a sétát :(
Vendég

Na én megyek aludni,mert holnap hosszú napunk lesz :roll:
Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó lenne igy esténként beszélgetni kicsit máskor is :D
Vendég

Lara: köszi az infót Gégééről. Reméljük majd jön!

Én megyek aludni, már mindenki alszik itthon rajtam kívűl. Lara holnap gondolok rátok, puszi a kis Hannusnak.

Jó éjszakát Lányok!

Szösz

KépKép
szosz

sziasztok

tapsikolós matyi ül a kezemben :lol:

szösz Réka kapott már kenyérkét? Matyi imádja a kenyérhéját és kis falat kenyereket kap már, körülnézek neki felvágott fronton is. Matyi még nem kapott semmi tejterméket kicsit félek adni neki de vmit ki kell találnom, hogy hogy próbálkozzunk.

Lara tök jó helyre mentek! Kérünk majd beszámolót, tetszik a villa és az áruk is jó :wink:

Szösz nekem is ez a bajom az időjárással hogy a meleg miatt még nem lehet kimenni aztán meg a vihar miatt már nem :twisted:

Naspi anyukádat nagyon sajnálom... az egészségügy meg :evil:

Lara drukkolok mára!!!

Sarmon, Ancsi mi volt tegnap?

KépKép
winchi

Hali.Ha engem kérdeztek...taliztunk Ancsivan a madaras teszkóban :lol:
Tökre aranyos,nagyon csinos csajszi,és kezében volt Jázmin,csodaszép kiscsaj!

Mi:Jázi kitágított pupillákkal tökéletesen látott mindent!
Az ideg szétvágott!
8 ezer ft-omba került ez a kis akció.Az első vizsgálatnál valószínűleg a szégyenlőssége miatt nem válaszolgatott,arra hogy mit lát. :evil: :evil: :evil: Most látott mindent,és dioptriában sincs semmi eltérés a szemében,tökéletes a látása!!! :shock: :shock:
De öröm az ürömben:nem kell szemüveg!!!!!!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Winchi: Rékának még nem mertem adni kenyérkét. De az iwiwen láttam ám, hogy Matyi a kis kenyérfalatokon már jócskán túlhaladt! :lol:

Sarmon: Akkor minden jóra fordult! :D Nem kell tápszer, nem kell szemüveg!

Szösz

KépKép
szosz

Sarmon: ez azért nagyon jó hír!!! Igaz a pénztárcád bánja a szégyenlősséget, de legalább nem kell szemüveg! Levi is ilyen szégyenlős az idegenekkel és ő egyidős Jázival. Köszi az infot a fürdőbugyival kapcsolatban, 6-9 hósat néztem én is, de Dorcsi már 9 hós ezért bizonytalankodtam.

Ancsi: csomód remélem eltűnt már!

Lara: tök jó helyre mentek ti is, meg Winchiék is.

Naspi: sajnálom anyudat! Pesten nem egyszerű munkát találni. Mikor otthagytam a bölcsit keresgéltem 4-5 helyen jártam. Volt ahonnan azért küldtek el, mert vidéki vagyok és utiköltséget kell fizetni, volt ahol azt mondták fiatal vagyok és még szülni fogok :shock: .

Dorcsi is eszi a kenyeres falatkákat sajtkrémmel, párizsival, virsli belsejével, reszelt sajttal, de krémtúróba is szoktam mártogatni neki. Most akartam margarint adni neki, azt miért nem lehet? Nekem Levi is ette már ilyenkor. (neki már 5 foga volt )

Reggel beírtam nektek végre a nyaralást, és elveszett :evil:
Majd este pótolom, mert a fiúk pecázni mennek éjszakára. Levi is ott alszik apjával a sátorban, most először. Kiváncsi leszek. Remélem nem lesz olyan vihar, mint tegnap este. Kb 5x ment el az áram.

Tapsikolós Matyinak nagy cupp! Dorcsi meg csip csip csókázik.
Vendég

Holnap Pöst.
Tesómékhoz babalesre,aztán az állatkertbe.Majd este jövök.PÁ

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a szemészetröl,átmosta a doktronő a könnycsatornát mondta ha gondolom akkor menjek be de mondta hogy jobb lesz kinnt ,látta rajtam hogy kész vagyok.Az egész kb fél percig tartott aztán már hozták is ki a Manót mondta a doki néni hogy nagyon ügyes volt még a cseppentésnél is nézelődött aztán sírt de mikor odaadta a doktornő,akkor nagyon hamar megnyugodott mire kiértünk már vigyorgott.Nem is volt piros a szeme utánna úgyhogy úgy megkönnyebbültem hogy túl vagyunk rajt most egy hétig kell cseppenteni.Mondta a doktornő hogy el volt záródva neki.

Úgy néz ki hogy ma találkozós nap volt mi Bendéékkel futottunk össze :D :D :D
Bende nagyon csini ,kedves.......és Niki meg egy kis tündérke :D :D :D :D Utánna már nemsokára behívtak minket igy még shoppngoltunk egyet a kikába brendonba játékboltba úgyhogy 8-kor értünk haza Hannus nagyon jól bírta az utazást is meg nagyon ügyes volt :D :D :D :D :D
Vendég

Sarmon:Örülök hogy nem kell szemüveg :D :D :D :D
Szép napot nektek holnapra bizti nagyon jó lesz :wink: kérünk majd képeket :D

Winchi:De édes lehet Matyi ahogy tapsol :D
Vendég

jaj lányok de jó hírek, hogy Jázminnak nem kell szemüveg és Hannus is könnyen viselte az átmosást!!! :wink:
Remélem Ancsinak is minden ok :wink:

Megjött a párom értünk :lol: már annyira hiányzott, de a kicsinek is hangosan kacagott az apjának teljesen odáig voltak egymásért, imádom őket :lol:
Holnap megyünk haza aztán vasárnap meg két-három napra lemegyünk Balcsira, kisöcsémet is visszük magunkkal, hozzánk jön nyaralni.

De jó hogy mindenki találkozik valakivel, Tünciék topikjában is nézegettem a képeket, tök jó lenne nekünk is egy ilyen buli
Szép hétvégét mindenkinek!
:lol:

KépKép
winchi

Lara: jó, hogy túl vagytok rajta! Hannus egy hős! Úgy sajnáltam, mikor írtad, hogy nem ússza meg az átmosást, de jó túl lenni rajta nem igaz? Mikor Dorcsinak leszedettük a cicijéről a bőrkinövést legszívesebben vártam volna még pár hónapot (évet) de jobb így, semmi nem látszik neki.

Levikémért fél 8-kor mentem, mert mégis inkább hazajött. Majd jövő héten ottalszik a parton :lol: . Megcsípte a csalán, meg különben is nincs is kapás!
Vendég

Szóval nyaralás: Szakadó esőben mentünk végig, teljesen elkenődtünk, hogy ilyen szar időt fogtunk ki, de szerencsénkre ott egész héten nem esett több (illetve még csütörtök estefelé, de nem volt vészes). Sógorom pécsi, így ő csinálta nekünk a programokat. Nagyon szép helyeken jártunk. Minden nap kirándultunk a környéken. Voltunk Pécsen a tévétoronyban, az állatkertben, a vidámparkban, sétáltunk a belvárosban, voltunk Abaligeten cseppkőbarlangban, a Malomvölgyi tónál (ez gyönyörű és hatalmas játszótér van mellette) és csütörtök délutánra még strandidőnk is lett, így Harkányban fürödtünk, igaz csak 2,5 órát, mert akkor jött egy vihar.Körbesétáltuk az orfűi tavat, vizibicikliztünk rajta, kilátókat másztunk.
A szállásunk is tök jó volt, a panzióban csak mi voltunk, egy társaság lemondta az időjárás miatt. Így a tulaj odaadta a kulcsot és mienk volt az egész társalgó ingyen egész héten, biliárd, csocsó, darts ( amúgy 600 ft/ óra).
Mint utóbb kiderült bezárt az orfűi strand, jövőre aqva park lesz, de mi nem bántuk az idő miatt.
Levi nagyon élvezte, Dorcsi meg akkorákat aludt, hogy csak lestünk. Mondjuk minden nap levegőn voltunk szinte egész nap.
És akkor képek. Sokat hozok mindjárt...
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mancsa:De jó volt akkor a nyaralás :D :D :D Hát igen ha nincs kapás akkor uncsi volt Levinek.

Winchi:Már jó lesz ha Ancsi is bejelentkezik hogy nincs semmi gond :wink:
Olyan aranyosak ezek a kis picurkák :D én is úgy birom mikor a Hannus is hizeleg az Apjának :D
Vendég

Kép

Na többet nem teszek ígérem, de ezeket nem bírtam ki. Azt hittem eléggé lekicsinyítettem őket és egymás mellé rakja, de nem. Mindegy végülis hely van bőven. :lol:
Vendég

Mancsa!nagyon jók a képek :D :D :D :D :D :D milyen szupi fagyija volt Levinek :D :D :D Nagyon édesek a gyerekek Dorcsi de aranyosan fintorog :lol:
Vendég

Igen Lara szuper volt.
Levi maradt volna, ha nem hallja a hangomat telefonon. Ő játszik a parton. Sátor is van, szereti nagyon.
Azt el is felejtettem írni, hogy apánk 2 éjjel pecázott Orfűn pár órát és fogott egy 10 kg-os pontyot, úgyhogy neki is sikerélménye volt.

Ancsi: jelentkezz!
Vendég

Köszi Lara, Dorcsi felhúzza az orrát és szuszmákol. Ha apa kéri tőle mindig csinálja.
Vendég

Sziasztok!

Lara: ügyes volt Hannus, örülök,hogy túl vagytok rajta. És hát milyen kicsi a világ! Pont a nagy Budapesten taliztok Bendével! :D

Winchi: Biztos jó, hogy újra együtt a kis család, nekünk is hiányozna apa, majdnem egy hét elteltével!

Mancsa: De szépek a képek! Gondoltam ám Rátok, hogy szegények milyen rossz időben nyaraltok, de akkor szerencsére nem is volt olyan rossz! :D

A talit én is támogatnám!!!!!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?