egyenlőre a tesóprojekt nappolva amíg albérletben lakunk, meg pesónk sincs most rá, egy fizuból meg a gyedből épphogy elvagyunk vhogyan, szval egyenlőre nem szeretnénk, a másik meg, h én még nem érzem magam késznek egy új babára, örülök h túl vagyunk az egész napos ordításos időszakon
aztán majd meglátjuk.
attól félek, h igaz, h van pesten mkahely több, mint bhol vidéken, de uúgy több rá a jelentkező is, mivel itt nagyobb a kínálat mkaerőben, félő, h inkább egy vérbeli szinglit választanak
sokan mondják, h ne valljam be a gyereket, de akkor olyan helyre meg nem is érdemes menjek, ahol nem tolerálják, ha pl. beteg lesz és el kell jönnöm táppénzre emiatt. inkább keressek kevesebbet, de ne okozzon fennakadást, ha nem vagyok, mert beteg a kicsi
nem akarok én karriert, azt építsen az uram
nekem az a legfontosabb, h minden hónapban megkapjam a béremet, ne kelljen túlórázzak, és akár csinálom egész nap uazt a mkát. nincsenek nagyratörő vágyaim, vmi egyszerű irodai mka, és ha lehet maradnék köztisztviselő, persze már oda sem egyszerű bekerülni, mert pályáztatás van