Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek köszi a képeket!
Bogi: ínyvérzés: beütötte v. attól, h jön a foga? Lábujjadnak jobbulást!
Zsancy: túl vagy rajta?
Zvera: legózzál csak, hátha az is kikapcsol :D ! Nyugiiiiiiiii!++++++++++++++++++++++++++ Ügyes Oli, csak így tovább!
Millye: apukádnak és tesódnak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jajj, sejhajra estél? Szegény, remélem csak megütötted! Akkor neked is ++++++++++++++++
Hugic: örülök, h a tejcsi visszajött és, h jobb a kedved! Mi a helyzet az ismerősödnél v. unokatesód? Hogy vannak?
Zsu: Bencusnak boldog hófordulót!
Ladmon: Esztikének is boldog hófordulót!
Panna: hajrá strandolás!
Andrea: biztos nem olvasod már, de jó nyaralást nektek!
Zsufi: ügyi Marci!
Verus: jó lett a videód! Tetszik.
Andus: Zétinek is boldog hófordulót!
kreiszi
 
 


millye: ááááááááá elfelejtettünk patikába menni és a postán feladni a büntetés csekket....körömvirággal kenegetm és ma akartam venni homeost is rá...Én is nekimentem a kerítésnek két napja, már zöld-lila...Vigyázz magadra, nehogy legközelebb Andrissal ess el!

kreiszi: nagoyn jópofa alex! jó a nacija. Fügének alul kinn a második foga is, de ezek szerint még nem teljesen és ott az ínyt ütötte be, közben összefutottam séta közben dokinénivel és mondta hogy ilyen még lesz ne ijedezzek.

Kép
budabo
 
 


ténleg Bencus,Esztike,Zéti boldogboldogboldog hó fordulót!!!!

Kép
budabo
 
 

 
 

VÉgre idejutottam....
Nagyon édesek a talis képek,annyira mentem volna.A közösben nem találom :roll: Már megen bénázom.....
Zsó 1 fokkal jobban már nem hány....a kocsiban találtam homeos tablettát cocculinet hááát arra fogom ,hogy azóta nem jön ki semmi
:roll: ,fosi még van...de nem olyan sűrűn és hígat(bocsi a részletekért)
Dühöngök...Zsót nem vették fel az oviba (hely hiány miatt) :twisted: :twisted: :twisted:
A születési támogatásunkat elutasították. :shock: :evil: 1: 60 nap helyett a 83 ik on adtuk be(már az is baj ha nem rohanunk érte)De nem tudom mióta van ez mert a Zsó majd 6-7 hónapos volt mikor szóltak ,hogy van ilyen és adjuk be!!!
A másik meg azt sem tudtam ,hogy köze van a jövedelmünkhöz .Mert azt is meghaladta....igaz csak 17 ft-al de átléptük az 1 főre eső jövedelmet,.naaaaaaa mindegy .

Adri baba gyönyörűűű.
Természetesen minden baba .
Andrisnak puszi a combira!
Kellett írjátok a görcsöket meg a mensiket...hétfőn megen meg jött (2 hete volt meg)jahhh cca 2-3 hetente jelentkezik de most olyan szinten ,hogy a tenna extra 1 órát nem bír:shock: Kedden elmentünk vásárolni de be az üzletbe nem jutottam be mert olyan szinten eláztam.... :oops: a gatyám combközépig cuccos lett.
Alvós képet én is megpróbálok feltenni....

Muki is vigyáz álmában a játékaira!! Kép

Kihasználja az egész helyet a babakocsiban... Kép

Mindjárt alszom:
Kép


Még vmi valaki írta ,hogy a babakocsija "kicsi "lett Pierre carden,nekem is olyanom volt de nekem is volt kicsi .naaa nem feküdtem bele hanem nem tudtam tolni mert mindig belerúgtam,arról nem is beszéljünk Mukinak is szűk volt...Most beújítottam egy bergonba naon jóóóó.

naa léptem mert sok(sokk) leszek megen,,,

Ó légyszí vki írja meg,hogy pontosan hol lehet megnézni a képeket a közösben.

Kép
zümis
 
 


Vincevideó nagyon jó, tetszik a zene is! :)

Alex milyen édin pancsizik! :D Csak vigyázz, ki ne másszon a medencéből :wink:

Zümis, nem mész el dokihoz, hogyha ennyire és ilyen gyakran vérzel? Persze te már hárommal többet szültél, mint én, de ahogy írod, én tuti nagyon megijednék... :roll:
A közösben a képek most nem a fényképek között vannak, hanem a bejövő emailek között találod őket :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ááá, én már ezért nem köszöntök hófordulót! Mert kimarad valaki mindig. Szal most is még asszem Barbi és Bazsi is "ünnepelt"!
Naszóval, üdv mindenkinek, aki ma és a hónapban hófordulózik.... :D

Rólam meg már lerohad a gyerkőc. Kezdem feladni: mai napom mérlege: egy félórás, egy 20 perces és egy végső elkeseredésben cicin elaltatás... És a 40 fok árnyékban, persze...

ladmon
 
 


zümis: na Stelly segített, de vérzés dologgal egyet értek! nekünk is PC van de most hogy a párna részt kiszereltük :oops: picit nagyobb lett, pedig már rábeszéltem apát egy új kocsira, de kiderült hogy párnabénák vagyunk. :lol:
Füge lassan több mint két órája alszik :shock: :shock: ilyen nem volt Debrecen óta és az nem most volt. Igaz hogy felsírt közben, de vissza alukált. Q..va meleg van, délelött voltunk el lehet hogy az is kikészítette, kocsiban aludt fél órát. Apa éccakás meg holnap maszekol meg holnap éccakás...jó kis hétvége.

Kép
budabo
 
 


Ja, tényleg! Én is akartam írni, hogy Alex nagyon jól nyomja a medencében, de legközelebb anyukája fotózzon már cukipofit is, mert bár tetszik a feneke, de azért mégis... :wink:

Millye: sírt, sírt a lelkem, de már akkor kezdte, amikor még csak bejelölte a védőnéni a helyet, szóval nem fájt az annyira. Aztán meg le kellett fogni, de lövés után fél perccel már semmi baj nem volt.

Amúgy kikaptam én is a kancsi gyereket. Nézi-nézi a védőnő, hát - mondja -ebből szemészet lesz egy évesen. Mert fél éves korig korrigálódik, de még nagyon befelé húz! Hámármérne? Nekünk minden van ugyebár!

Na megszárítom magam, mert lefeküdt végre egyszemEszterem.

ladmon
 
 


Asszem Adribabától mindenki talult valamit :shock: , én fiam is egész nap égnek meresztgeti a popóját, próbál a lábaival csinálni... valamit. :? Ilyet még eddig nem láttam tőle. :)

Altatás ma nálunk is hipersz.r... :( Totál ki vagyok... Mi történt ezzel a gyerekkel? Kb. ma összesen 1 órát volt nyugton, egyébként csak szenvedőzik...

Zümis: gyönyőrűűűűű a fiúcska félalva, hétalva, mindenképp. :D

Millye: Azt megkatam, köszi. :) Elesésről lemaradtam, de akkor tessék vigyázni! :)

Boldog Hófordulót az illetékeseknek!

Ma teljesen lepadlóztam, elnézegettem Efét a hordozóban... Hogy ez a gyerek mekkora már, hihetetlen, hogy 4 hónap alatt mennyit nőtt és változott. Gyorsan meg is örökítettem, és persze hozta a formáját szokás szerint... 8)
Kép Kép Kép
És ilyen volt a szülinapján :)
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.03 15:40-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Nagyon édesek a videók Verus és Kreiszi!!azaz a főszereplők.

Stelly tervben van 8) Hétfőn kérek időpontot a dokihoz.,megyek az tuti mert 5 okom is van rá ha magamat nem is számolom bele.Nekem nagyon fontosak Ők és nem akarok reckirozni.
Inkább 1000*mondja azt a doki ,hogy nincs semmi baj én aggódom túl mint egyszer hogy baj van....
Igaz most kicsit félek mert sejtem ,hogy gond van....:oops: naa de + hozzáállás és nem lesz baj.

Kép
zümis
 
 


Ladmon, én is jövő héten fogok időpontot kérni a féléves szemészeti szűrésre......... már most izgulok miatta, pedig még egy hónap, mire bejutunk.
és KÉPETKÉPETKÉPET! :wink:

Zsuzsi, azt akartam kérdezni még a Szigeten, csak aztán valahogy elmaradt, hogy azt jól láttam, hogy jeleltél Lénának?
Ölbebaba-játékokat mára jutottunk el odáig, hogy végigpróbáltuk mindet (Adrinak nem mindig van kedve velem játszani...), a két kedvenc a kicsi kocsi, meg a fűrészelős. Akkora nevetgélés volt :D köszönjük szépen! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: Adri édesen alukál. :) Én is ugyanezt hittem enyémről, erre most 2. éjszaka telt már úgy, hogy több volt benne a háton alvás, mint a hason. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Elif, ne csodálkozz, már a kis pofikáján is látszik a fiatalúrnak, hogy micsoda huncut :D pl a harmadik kép, amit most feltettél :D imádom a mimikáját :D
naerre megint énekel Adri, pedig én azt hittem, letettem aludni....... megyek, rendet teszek a kiságyban :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


szerintetek miért van az, hogy valaki olyan álmos, hogy majd bekapja a fejemet, akkorát ásít, meg dörzsöli a szemét, de ha ringatom, nyivákol, meg nyomja el magát tőlem, ha lerakom, nyivákol, meg tornázik, de legalábbis esze ágában sincs aludni??? ááááááááááááá megőrülök :roll:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: ha rájössz azonnal áruld el nekem is a megoldást, mert itt dettó ugyanez a helyzet! :(

Kép
Kép
elif
 
 


köszi a dicséreteket csajok :) Szerintem is szupi lett...ja a zene, mcleod lányai...bolondulok... :):)
Stelly! enyém gyerek ugyanezt nyomja már egy órája...dög fáradt, ásitozik, de vinnyog, és jár a keze lába...én már nem bírom cipelni, na meg csak izzaszt, felesleges....hát visong épp az ágyában :(
ja, megoldás nekem IS!!!! Voltun ma úszni is babauszin, nagyon élvezte a kis édes, pacsált rendesen, én meg köpködtem a vizet, mindig úgy fröcsélt, hogy az én számba meg szemembe bele... merültis frankón, vigyorogva bukkant elő víznyelés nélkül :) és már nagyon hullla, de szarik aludni....áááááááá feladom, megyek valmit kezdek vele!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja a videókészítést és oldalt amire felnyomom én is nyúltam itten vaalkitől :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Köszönjük a hófordulós köszöntéseket, és Mi is nagyon Boldog hófordulót kívánunk minden 3.-ai babának! :lol:
Délután voltunk Corába, és Bencus kapott a hófordulóra egy tanuló kutyát, hát azt az örömet, amit a kutya láttán mutatott! Nagyon elérzékenyültem! :oops: Hazajöttünk kajcsizott, játszott egy fél órát a kuttyal, és most alszik! Persze a kutya mellette van! :D

Nilabali, volt csajozás? :wink: Én Milupa őszibarackos teát vettem Bencusnak, nagyon szereti! :)

Julcsi, szuper éjszakátok volt Nektek is! :)

Bogi, ujjacskádnak jobbulást!

Ladmon, képet, képet :!: :!: :!:

Adri nagyon édin alszik! :D

Alex pancsis videója nagyon tuti! :lol:

Millye, vigyázz Magadra nagyon! Hogy vagy?

Muki is milyen édes baba! :D

Efe pedig továbbra is nagy arcjátékos! :lol:
zsu83
 
 


Valószínűleg a melegtől van ki, 28 fok van már szegénynél, de már ott tartottam, mint múltkor Kreiszi, hogy felmondok :wink:
Most talán... de volt már vetkőzés, pelenkázás, tutujgatás, otthagyás, birkafülszopás, popsilenyomás, stbstbstb. Végül úgy néz ki, a megszokott éneklés-ringatás, pár perc után lerakás nyert. Csak elsőre helyett úgy huszadszorra :( és csavarni lehet a vizet a pólómból... ma asszem, egy ideig fektetés után nyitvahagyom nála is az ablakot, remélem, azért tud majd úgy aludni...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


:evil: grrr :evil:

#&@!%@"/%$&@

:evil: megintcsak grrrr :evil:

:roll: bocsi :oops: ez jól esett 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


sziasztok!

látom az alvás mindenhol problémát okoz!nálunk is az van sokszor mint stellyéknél,de én sem értem.Bazsa,ha vízszintbe kerül a karomba,azonnal sírni kezd és feszegeti magát!ki szoktam cselezni,mert félig felhúzom magamra és úgy tutujgatom,és mindig csk kicsit eresztek rajta lefelé és végül már észre sem veszi,hogy fekszik a karomban,aztán elkezdi szopizni a karomat és elalszik!

nem voltunnk csajozni,mert Bazsi is fáradt lehetett az éjszakától és végül fél1-kor elaludt és aludt 3-ig és én is!aztán elmentünk boltba és most evett és el is aludt.

nagyon meleg van nálunk is,ragadunk rendesen és jönnek a felhők megint!

millye:popsira estél?szegénykém!nem kellett dokihoz menni?

zsancy:mi volt a dokinál?

a hófordulós babáinknak sok boldogságot!

Kép
nilabali
 
 


(nálunk van anyósom egész nap)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu!Köszi.
jahh tanuló kutya...párom ki nem állhatja :? elfelejtem kikapcsolni és időnként megszólal:szeretlek,ölelj meg!kukucs látlak naaaaa ezektől rohamot tud kapni :lol:a legjobb mikor éjjel hozzáér a gyerkőc és elkezd dalolni.naon király ....A telefon is nagyon jó....

Kép
zümis
 
 


Kreiszi Seggre estem...de még hogy... mert az ülőcsontomat ütöttem meg, de kegyetlenül... :?

Budabo jobbulást a lábadnak! Na ezért nem szereti a férjem ha a gyerekkel megyek fel az emeletre... :shock: most már igazat adok neki mert bármennyire óvatos az ember de előfordul, hogy elesik... :roll: mi is sokat aludtunk ma (három és fél órát) igaz közben a fiam is felsírdogált (valószínű még az oltás miatti megrázkódtatás miatt) Az én férjem is dolgozik holnap... meg ma még haza sem jött... úgyhogy ebben is szolidálok veled...

Zümis Sikerült a képeket megnézni...? (bejövő email-ek között találod) :wink: nagyon édesek a képek Mukiról :D neked jobbulást és tényleg menj el orvoshoz nehogy gond legyen! :roll:

Ladmon és hol van a fénykép a fülbevalós Esztikéről? :shock: :D na ki ne találja már a védőbanyátok, hogy Esztike kancsal... ugyan már!!! :evil:

Elif Efe tiszta grimasz mester :D olyan lesz mint Jim Carrey :D :D :D

Zsu83, Nilabali legközelebb jobban vigyázok.. :oops: hááát nem mondom, hogy jobban vagyok... mert ha a fenekemre esek akkor talán az nem fáj annyira mintha az ülőcsontomat verem telibe.... :roll: persze férjem ilyenkor a "holdon" van :?

Stelly szerencsére nálunk nagyon jó hűvös van a földszinten... az emeletről nem nyilatkozom.. 8) Alvás ügyben én sendben maradok mert virtuálisan seggbe billentetek ha megint leírom hogy három és fél órát aludt délután a fiam

Zetibebi szegény Vera! Sajnállak anyós miatt! Megint felidegesített valamivel? :shock: :evil:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu: csaknem fisher Price tanulókutyust??? :lol: Füge kapott keresztelőre és nagyon bejön neki, de nekünk még jobban

zetibebi:kitartás!!! én nagyon megértelek :wink:

nilababa: lehet hogy jobb is, olyan fülledt meleg van.

millye: akkor neked is jó hétvégéd lesz. Ma én egész nap megszédülgettem, Lacus szerint a melegtől, meg a fáradtságtól..Lenn tanyázunk anyuéknál járókában és tök jól elvan benne, most is csak azért szaladtam fel,hogy nézek egy használt járókát, mert fentre is kell egy és nincs kedvem le-fel cipelni.
Nálunk volt nagy szunya, étvágyunk meg nem igen. Ma krumplievészet nulla, meg sem nyalta a kanalat. Úgyhogy úgy döntöttem van itthon sütök-krumpli bébikaja és holnap azt kap.

Kép
budabo
 
 


millye!Köszönöm megtaláltam nagyon irigy vok

édesek a babák és a mamák is.

Elif édes Efe!!Ugye mennyi minden rejtőzik egy újszülöttben:?: :!:

valamit annyira akartam írni de elfelejtettem :oops:

Kép
zümis
 
 


Kép

Kép
kangu
 
 


Eszter, Nilabali, sajnálom a rossz alvást! :(

Zétivera, mi a baj, mivel húzott fel ennyire az anyós? :evil:

Zümis, nagyon jófej a tanulókutya nekem nagyon bejön! :lol:

Millye, szegénykém, nagyon sajnállak! :cry: Apa remélem már hazaért! :roll:

Bogi, de Fisher Price, nekem is nagyon bejön! :oops: :lol:
Te is vigyázz Magadra, pihenj amikor Füge engedi!

Kangu, végre hogy jelentkeztél! Hogy vagytok?
Mekkora fiú lett már Hunor is! :lol:
zsu83
 
 


kangu: ezek a gödröcskék! :lol: nagyon helyes.

zsu: ua játszószőnyeg..kutya..mondjuk a kutyát kaptuk. Nagyon tuti, csak olyan horror árban vannak,pedig szemezek több játékkal is. :oops:

Kép
budabo
 
 


Nagyon drágák, az igaz, én is filóztam rajta, hogy megvegyük-e, de győzött a kutya, mert annyira édes! :lol:
zsu83
 
 


Esztikének, Bencusnak boldog hófordulót, utólag pedig Hannának és Zétinek is!!!! :D Édesanyjukat külön pusziljuk Marci Fiammal!

Ez az Alexovics nem semmi!!! :shock: Ezt még egyáltalán nem tudta szerdán... :wink: Ügyes-ügyes.

Akartam írni Magdikám, hogy nagyon kiváncsi lennék én már Mancurkára, remélem lesz erre is módom. :wink: Ahogy hallom, tőle is lenne mit tanulnunk. :)
Jó lenne egy pár kép is... :wink:
Nálunk most a -popó felnyom és fejen próbálunk kúszni- van soron. Reméljük rá jön, hogy kézzel könnyebb. :wink:

Bencus és kutyus is jöhetne vizuális megjelenítésben... :D

Huhh, Bogi, kitartás az ezer fokhoz! :roll:

Kangu, ha nincs is időd írni, legalább minden nap egy ilyen képet, légyszi... Gyönyörű gödröcskés Hunorbaba!

Zéti: Gondolunk Rád! Meddig marad? :wink:

Nálunk alvással no problem a mai nap, egyedül, ügyesen elaludt, de mikor ébren volt... :? Ölbebaba egész nap, úgyhogy gondoltam Rád, Elif! :wink: Egyedül játszani nincs kedvünk, Anyát akarjuk, nyűgösek vagyunk, de Apa hazajön, nagymosoly, röhincsélés, visongatás. Lehet, hogy néha un a gyerek? Már???? :roll:

Ja és Zsuzsi, mi is nagyon hálásak vagyunk, pista bácsi nagyon sikeres, sűrű erdőt is szeretjük, de a zsipzsupra aztán hangosan kacagunk. :lol: Mindketten nagyon köszönjük!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


zsu: az biztos hogy nagyon jók!

julcsi: kösz, minden este fejfájás, még jó hogy Fügém viszonylag jól bírja. Biztos nem un Marci! Ilyenje volt és kész.

Kép
budabo
 
 


J, Millye, hátsófelednek jobbulást! És vigyázz ám Magadra! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ahelyett hogy aludni mennék....egy kis Füge reklám.. :oops: Lehet jönni pancsolni, elfér még baba Füge mellett 8)
Kép
Kép
Kép

Kép
budabo
 
 


sziasztok!

3 óra óta semmit nem aludt a kisédes Vinnyókám :( végül este fél 9kor kidőlt :) hát a plafonon voltam, már nagyon a felmondás határán...de olyan édibédin alszik most. :)

Hugic! továbbra is esz a kiváncsiság :)

Zéti :( csak poénosan :twisted:

Hunor nagyo édike ahogy kacag!

Alex videó szuper!!!!Tök jól pancsol :)

mi is játszottunk Zsuzsi mondókáival!!! Eredmény: szuper *os 5ös!!!!!!!!!!

Stelly, Elif! alvás lett végül?

Zümis! Tessék dokihoz menni sürgősen! anyukám ugyanígy járt, kaparni kelett.....nehogy baj legyen!

Millye! posira esés fáj a legjobban! Tesóm egyser kihúzta alólam a széket mikor épp teljes lendülettel ültem volna le......hónapokig fájt :( :cry:

Boldog hófordulót minden csöppségnek!
Nagyon várom a Balcsit!!!!!!!!! :):) Tök nyaralós strandos hangulatom lett :)

holnap megyünk anyuékhoz, ahoz nincs kedvem...anyukám frankón meg akarja etetni Vincit csirkével...hiába mondtam, hogy ott még nem tartunk, talán majd én bevezetem neki..de olyan erőszakos, és csak sértődik, ha megmondom a véleményem. Mindig szegéyn kölik szívják be, sose fogadja el, amit én akarok a saját gyerkemmel...Már 2 hósan azt mondta, szoktassam le az anyatejről, minek az, és adjak neki gyümit, meg tökfőzeléket....na meg higítsam neki a tehéntejet, nehogy már tápszerezzen....á, már most tudom, hogy összeveszünk. Minden gyereknél eljátsza a nagyokosat, meg a beledumálást. De ez már a 3.!!!! Haggyon má békén......ezér nem megyünk sűrün...de a nagyokra az istenért se vigyázna egy napot se :( Nagy segítség...
na lelövöm magam, és nem panaszkodok! Jó éjt mindenkinek! És szép nyugis, napos, levegős 7végét, sok-sok alvós, pihis babát!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Füge szupercsaj! Ha megfele neki Vinci, szívesen csatlakozik egy pancsra! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ikverus: jöhettek! :wink: Fügém nem egy nagy pancsis.. :oops: Jó Balcsizást,már én is várom az augusztust!

Kép
budabo
 
 


Millye, ha nem volna kicsit pikáncsos, küldenék puszikát a bibidre, de így, áááááááááááá! :D

Vinci és Alex vidijók nagyon ott vannak, A Vincisből a labdák között vigyorgós a kedvenc, Alex pedig úgy kapaszkodik abba a kék valamibe, mint egy kis túlélő 8) , nagyon bátor vagy, hogy hagytad így szabadon Kreiszi 8)

Hunor rögtön a szívem csücske lett, imádom a gödröcskéit! Naaaaaaaaa, csak még egy képeeeeeet, Kanguuuuuuuuu!
:wink:

Tudom, hogy még nem küldtem el a játékokat, de a fotókat sem volt még időm végignézni. De amit láttam belőle, nagyon tetszett, olyan hálás vagyok a Léna-Édesanya képekért, mert ilyenek nem nagyon vannak! Köszönöm mindenkinek! :D
De nagyon örvendezek a sikereiteknek Julcsi és Eszter, amit az ölbéli játékokkal elértetek! :lol:

És igen, Eszter, jelelek Lénának, immár vagy 2 hete, nagyon érdekes ez az egész, olyan érzésem van, hogy érti, amit mondok így neki. Persze ez biztos butaság, de ahogy figyeli a kezem ilyenkor, olyan érzésem van mindig... :D

Ma barátnőméknél voltunk, Sülysápon, voltunk baba-mama klubban, nagyon jó volt. Aludt barátnőmék hitvesi ágyában 2,5 órát, nagyon örültem. Mindezt azután, hogy reggel rekord ideig aludt, este f9-től reggel f9-ig :shock: :shock: :shock: Nekem is durrant a büfé! :lol:

Rántott cukkíni(saját) rizibizivel(bizi saját) és tartárral.

Ó? Léna még pihenteti a forgótudományát, de már kezdek örülni ennek!

Dögös Eszter csoda bátor volt, és indulhat a hódítás, Apa fenje a tomahawkját :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Füge, kiráááááály! Bogi, melyik méretet vetted a láncból? Mert én a legkisebbet, 32,5 cm-es, de 2 csombékot is kellett rá kötnöm, hogy ne lógjon vagy a köldökéig, vagy a háta közepéig! :roll:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jo estet! :D

Nagyon szepen koszi mindenkinek a kepdicserteket. Aki fent van facebook-on - oda raktam meg fel tobb kepet is, de itt nem akartam telerakni az oldalt. :roll:

Hel - az a vadasrecept engem is nagyon erdekelne, mert nagyon szeretem, de nem tudom, hogy kell kesziteni. :? (Ja es nalunk ma hal volt tejszines kapros tesztaval)

Zsuzsi - szerintem is kar, hogy ilyen messze vagyunk. :? Nem tervez valaki ide jonni nyaralni veletlenul? Jut eszembe, te meg ados vagy a finnorszagi kepekkel! Egyebkent en is gondolkodtam ezen a pelenkanelkulisegen, csak sajnos nem kivitelezheto, mert mahoz egy honapra megyek vissza dolgozni. :( Olyan gyorsan eltelt ez a hat honap :!:

Amy - igen eredetileg teljesen debreceni. Tervezem, hogy megyunk haza, mar olyan jo lenne, de szerintem csak esetleg osszel lesz belole valami. Utlevelet is kellene csinaltatnom a kisfiamnak.
En vasarnapra vagyok bejelentkezve kozmiba egy speci kis fej/hat masszazsra, mar uuugy varom. :P

Pandus - szerintem is menjetek el. Ugy fel tudja tolteni az embert egy jol sikerult kirandulas! Mi jovo heten megyunk fel eszakra a parom csaladjahoz es be van tervezve Andrew elso uszasoraja is. Nem hivatalos babauszi, mert az itt tok draga, de meg igy is varolista van. :shock: Anyos viszont nagyon ott van vizugyekben (uszasoktato, eletmento stb.) szoval vele, Andrew masfel eves unokanoverevel es a parom batjaval megyunk ha minden igaz. A kiscsajjal mar nyolc etes kora ota jarnak usziba.

Zsufi - koszi, hogy hianyoltal. Sajnos jovo honaptol valoszinuleg meg ritkabban tudok jonni, de lehet, hogy ,meg jobban szuksegem lesz ratok. :roll:

Nilabali - hu ez a tegnap ejszaka tenyleg nagyon horrornak hangzik :shock: , remelem a ma ejjel jobban sikerul.

Stelly - birkafules kep :lol: :lol: :lol:

Verus, Kreiszi - videok nagyon jok! Kerdes - ti adtok valamit a furdonaci ala? En most vettem neki olyat, ami itt kotelezo babaknak (i.e. bentartja a cuccost) de tok bizonytalan vagyok, hogy kell-e valami ala. :?

Zsu - olulok, hogy Bencusnak megjavult az alvokaja. Nekunk ma delelott romlott el, de lehet, hogy csak azert mert kizokkentettem a rendes menetrendbol, amikor alvasido helyett a doktorbacsihoz mentunk.

Julcsi - Andrew is atlagnal tobbet aludt a nagy melegben. Ma tok felhos az eg, de eso meg mindig semmi szoval fulledt gusztustalan ido van. :twisted:
Zugolvaso ferj :lol: - na az enyem legalabb biztosan tudom, hogy ilyet nem csinal, merthogy meg mindig nem beszel magyarul. :wink:

Ladmon - fulbevalos kepet!!!!!

Millye - apukadnak ++++, a hugodnak meg remelem szerencseje lesz es lesz egy egeszseges kisbabaja, ha mar igy alakult. A lepcson elesestol es is mindig parazom. Remelem mar nem faj annyira. :roll:

Zumis - nagyon jok a kepek, edes ahogy 'vigyaz' a jatekaira meg almaban is.

Elif - Efe kepek nagyon jok! :lol: Imadom milyen kepeket vag a pofijaval.

Zetivera - anyoshoz kitartast :roll:

Budabo - Fugelany eeedes! :lol: Remelem a nyaklanc bevalik!

Nico????
Zsancy????

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Ejhaj Denevér... ezen a napon is túl vagyunk. Mintha mi sem történt volna, békésen bubukál az én "egésznapazöledbenakaroklennianya" gyerekem :)

Zétivera - sajnálom az anyós dolgot... grrrrrrgggrrr :wink: próbálj meg kimenni a kertbe, h ne is lásd, ne is halld. A gyerkőcök meg elvannak vele és neked is jut kis kikapcs. Gyomlálnijó :)

Kreiszi - köszönöm az érdeklődést. Elvették a babát, de már nem is érzett mozgást az eredményt követő napon, lehet h már nem is élt :cry: És mint kiderült nem hogy 10éves korukig nem élnek ezek a babák, de még 3 hóig is csak kevesen, ha egyáltalán megszületnek, olyan súlyos szívproblémájuk van. Próbálja magát összeszedni, Dani miatt nem hagyhatja el magát (2,5 éves, tünemény kissrác!!!!)

Képek, videók szuperek (nem merem részletesen, nehogy vkit kihagyjak!!! Nagggyon sok kép van! Egytől egyig annyira jók!)

Zsuzsi - mik ezek az ölbejátékok pontosan? A talin mutattad a lányoknak? Jajjj én is annyira szeretnék! Honnan lehet megtanulni?

Tanulókutya - jajjj nagyon szeretnék egy ilyent Marcinak! De hát miér is gürizek itt én éjszakákat, ha nem azért h megvehessem neki! :?: :!: Meg is fogom rendelni. Most meg találtam még a varázslatos kisvonatot, jajj azért is nagyon odavagyok. Sztem keresztelőre bejátszik! Igazi FisherPrice imádó lettem! Annyira jók ezek a játékok!

Budabo, Millye - jobbulást nektek, Millye, apukádnak +++++++ nagyon sokat gondolok Rád emiatt!

Ladmon - biza, biza, fotót ide de gyorsan! :) Nemám Esztike érdekel minket, csak a fuxot akarjuk látni, egyébiránt nem is hiszszük el, h van neki :wink:


Julcsi - a tegnapi nap sikerességén felbuzdulva, havi 1 alkalommal bizton megyek a melóhelyre papírokat felmarkolni - visszavinni. Mehetek éppenséggel a 4/6 villamossal is, ha arrafelé laksz (mintha Margitsziget közelséget említettél volna). Szal pölö hazafelé egyszer talizhatunk ha gondolod, és onnan majd elevickélek vhogy a buszhoz :) Csak akkor olyan sokéig leszek bent, h lehet megkérlek had menjünk el hozzátok szpoiztatni, mert nekem ez publikus helyen nem megy (nem ellenzem, csak nekem nem megy).

Szunyogháló kész, végre :) Reméljük nem lesz több csípés :evil: annyira utálom ezeket a moszkítókat :evil:
Marcinál most 26 fok van, és alszik rendesen. Ügyes gyerek, vagy csak elfáradt a mai nap miatt. A mi mérlegünk 2*20 perc alvás volt ma, sűrűn tarkítva szopikkal (biztos szomjas szegénykém, csak nem ízlik neki a víz, de egyelőre mást nem szeretnék neki adni).
Végre (ma először) nem cicin aludt el, hanem a karomban. Egész gyorsan ment a dolog.

Na megnézem, van-e vmi jobb kép a mai kb. 50 lövésből :? Mindegyiken vagy a nyála csorog, vagy bandzsi, vagy éppen a mosolytól lefordítja a fejét (tényleg, nem értem miért teszi ezt). Elif, neked annyira szépek a képeid! Komolyan! Nem értem, h nekem miért ilyenek, pedig egész jó gépem van... :( Jaaaa, h meg kéne tanulnom fotózni :) De hát mit tegyek, ha Mancúrka vigyázba vágja magát, mikor meglátja a gépet :?:

KépKép
hugic
 
 


Zsuzsi: végig ott volt a kezem a feje mellett, csak az pont nem látszik a videón, csak egészen a végén és végig egy felfújt nyakpárnán támaszkodik, szal nem hagytam annyira szabadon :wink:
alvás: az elmúlt 2 éjszaka hajnal fél 3-kor ébredt Alex enni, majd dumál, forog, játszik és kukucskál ki a kiságyból úgyhogy kimegyünk a nappaliba, h apa ne ébredjen fel, majd 2 óra elteltével ismét eszik és alszik reggel 8-9 ig (meg én is)
Julcsi: nálunk is ez van, kialakul egy rend tart néhány napig, majd megint változás jön.
Bogi: Füge nagyon édi, szép a nyaklánca, remélem beválik!
kreiszi
 
 


Kép
vasárnap voltunk úton, indulás után 2 perccel :)

Kép
bocibekebelezés

Kép
így szokott "hintázni", mikor kinyomja magát előre - hátra dőlöngél, meg kell zabálni :lol:

Kép
a kacsahusit is szereti :)

KépKép
hugic
 
 


Ja, a "sűrű erdő" meg a "Pista bácsi fűrészel" nekünk is nagyon bejön :lol: .

kukucs :lol:
Kép
kreiszi
 
 


Lkverus - sztem már elkéstem, annyira béndzsa vok evvel a dologgal. Talán jövé héten sikerül :)

Bogi - Füge csini. Bevált a lánc? Én is tépelődöm, h legyen v ne. Éjszaka is rajta hagyod? Nem lehet baj belőle?

Pandusika - mentek akkor? Ha igen, akkor hurrrá :)

Zsuzsi - "És igen, Eszter, jelelek Lénának, immár vagy 2 hete" - Mi az a jelelés?
"Aludt barátnőmék hitvesi ágyában 2,5 órát, nagyon örültem. Mindezt azután, hogy reggel rekord ideig aludt, este f9-től reggel f9-ig " - mostmár bevallhatod h bealtatóztad :) Hát gratula nektek, nem semmi alvóka :)

Balcsi - énisénisénis akarok! Meg is néztem az akciókat, lehet elmegyünk Siófokra :) Persze előbb Tesómék jöjjenek haza Törökországból.

Hajnski - Sajnos jovo honaptol valoszinuleg meg ritkabban tudok jonni - miért? meló?

Nico nagyon eltűnt! Hahó Nico :) Gyere!!!

KépKép
hugic
 
 


Valaki arulja el mi az a tanulokutya? :roll: Vagy kepet esetleg.

En is sajnalom, hogy lemaradtunk a Zsuzsi-fele jatekokrol es zenerol. :( Valahonnan szereznem kellene ilyen dalokat, mert en teljesen eljelejtettem mar mindent (hiaba no, eleg regen voltam mar gyerek :wink: ). Az itteni mondokakat meg nem ismerem, pedig van beloluk eleg sok. Szerencsere a parom sokat enekel es mondokazik Andrewval - a kedvence valami galoping major-rol szol. Azon nagyokat kacag. :lol:

Ja es nem is mondtam, hogy mi volt a dokibacsinal - megnezte a pirossagot, ami szerda ota sokat javult, es megallapitotta, hogy ekcema (igy irjak az eczemat magyarul? :roll: tok ego, hogy nem tudok helyesen irni :oops: ) Kaptunk ra kenocsot meg egy specialis testapolot. Dokibacsi engem is megdicsert, hogy jol nezek ki es latszik, hogy boldog vagyok. Vele csinaltuk vegig az elmult ket evet, szoval tudja milyen allapotban voltam elotte. :roll: Jol esett! :D

Hugic - Marcika nagyon edes es milyen ugyi! Alig varom, hogy mi is ilyeneket csinaljunk mar, de meg csak most kezdte maga ala huzni a terdeit, amikor hason van.
Ritkabban joves - igen sajnos melo, teljes munkaidoben. De itthonrol ugyhogy valoszinuleg nagyon hosszu napjaim lesznek, bar anyos es a parom segitenek majd. Meg vagy 35 nap szabadsagom + a 4 nap unnepek, amig nem dolgoztam azt is megkapom. Bolcsi majd csak valoszinuleg jovore, de jovo heten megyunk nyilt napra.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajnski- tanulókutyus:
http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... l&id=37809
Tuti h odaát is lehet fisher price holmikat kapni :)

Gyerekdalok- van egy albumom a "Bújj, bújj zöld ág" tele jópofa gyerekdalokkal. Ha vki elmondja h kell felteszem a közösbe, v valami letölthető módon, mint anno Julcsi a HJ-t.

Kitartást a melóhoz. Nekem időben egyelőre csak "amennyit akarok" (na persze van egy minimum ami szükséges). De így h Marci nappal nem jó alvó elég nehéz :? De muszáj, meg persze szeretem is....
Én is jövő héten megyek beíratni Marcit a bölcsibe a jövő évre :? :oops: Pedig mennyire szeretnék itthon maradni még!!!
Ekcémához (igen, így írják :)) kitartást! Fingers crossed :)

KépKép
hugic
 
 


gerendai zsu: a babacsodán rendeltem és ott 30 cm-től indulnak, ez a papírja alapján 31.5 cm. Idáig nem zavarja. Léna is elviseli?

hajni:köszi.korán mész vissza te is...Andrew hol lesz? lehet hogy írtad már korábban ne haragudj...szóval bölcsi? vagy hol?
Ha összejön a Debreceni hazajövetel ésmi is akkor vagyunk éppen ott,találkozunk? Amyvel is megbeszéltük remélem összejön.


hugic:
varázslatos vonat??? amegmilyen? Szunyogcsípésről jut eszembe,a babacsodáról rendeltem ledes éjszakai fényt,ami egyben szunyogriasztó is speckon babáknak. De hátha beválik a háló is. Jók a képek.NAgyon ügyin felnyomja magát!Ma lesz harmadik napja a nyakláncnak nem tudom.. Éjszaka nem merem rajta hagyni, de szerintem nem lenne gond. Csak a kis tokája alá megy állandóan és félek, hogy baj lesz, de Fügit nem zavarta
idáig. http://babacsoda.hu/component/page,shop ... /vmcchk,1/

kreiszi: kösz. Kukucskáló kép király!!!

Kép
budabo
 
 


lehet hogy éjszaka is fenn kéne hagyni a nyakláncot, mert reggel 6.30 körül Füge felsírt, többször is, elmászott az ágyban, teljesen elfordult...és azóta alszik...persze én meg fenn :twisted:

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?