Ejhaj Denevér... ezen a napon is túl vagyunk. Mintha mi sem történt volna, békésen bubukál az én "egésznapazöledbenakaroklennianya" gyerekem
Zétivera - sajnálom az anyós dolgot... grrrrrrgggrrr
próbálj meg kimenni a kertbe, h ne is lásd, ne is halld. A gyerkőcök meg elvannak vele és neked is jut kis kikapcs. Gyomlálnijó
Kreiszi - köszönöm az érdeklődést. Elvették a babát, de már nem is érzett mozgást az eredményt követő napon, lehet h már nem is élt
És mint kiderült nem hogy 10éves korukig nem élnek ezek a babák, de még 3 hóig is csak kevesen, ha egyáltalán megszületnek, olyan súlyos szívproblémájuk van. Próbálja magát összeszedni, Dani miatt nem hagyhatja el magát (2,5 éves, tünemény kissrác!!!!)
Képek, videók szuperek (nem merem részletesen, nehogy vkit kihagyjak!!! Nagggyon sok kép van! Egytől egyig annyira jók!)
Zsuzsi - mik ezek az ölbejátékok pontosan? A talin mutattad a lányoknak? Jajjj én is annyira szeretnék! Honnan lehet megtanulni?
Tanulókutya - jajjj nagyon szeretnék egy ilyent Marcinak! De hát miér is gürizek itt én éjszakákat, ha nem azért h megvehessem neki!
Meg is fogom rendelni. Most meg találtam még a varázslatos kisvonatot, jajj azért is nagyon odavagyok. Sztem keresztelőre bejátszik! Igazi FisherPrice imádó lettem! Annyira jók ezek a játékok!
Budabo, Millye - jobbulást nektek, Millye, apukádnak +++++++ nagyon sokat gondolok Rád emiatt!
Ladmon - biza, biza, fotót ide de gyorsan!
Nemám Esztike érdekel minket, csak a fuxot akarjuk látni, egyébiránt nem is hiszszük el, h van neki
Julcsi - a tegnapi nap sikerességén felbuzdulva, havi 1 alkalommal bizton megyek a melóhelyre papírokat felmarkolni - visszavinni. Mehetek éppenséggel a 4/6 villamossal is, ha arrafelé laksz (mintha Margitsziget közelséget említettél volna). Szal pölö hazafelé egyszer talizhatunk ha gondolod, és onnan majd elevickélek vhogy a buszhoz
Csak akkor olyan sokéig leszek bent, h lehet megkérlek had menjünk el hozzátok szpoiztatni, mert nekem ez publikus helyen nem megy (nem ellenzem, csak nekem nem megy).
Szunyogháló kész, végre
Reméljük nem lesz több csípés
annyira utálom ezeket a moszkítókat
Marcinál most 26 fok van, és alszik rendesen. Ügyes gyerek, vagy csak elfáradt a mai nap miatt. A mi mérlegünk 2*20 perc alvás volt ma, sűrűn tarkítva szopikkal (biztos szomjas szegénykém, csak nem ízlik neki a víz, de egyelőre mást nem szeretnék neki adni).
Végre (ma először) nem cicin aludt el, hanem a karomban. Egész gyorsan ment a dolog.
Na megnézem, van-e vmi jobb kép a mai kb. 50 lövésből
Mindegyiken vagy a nyála csorog, vagy bandzsi, vagy éppen a mosolytól lefordítja a fejét (tényleg, nem értem miért teszi ezt).
Elif, neked annyira szépek a képeid! Komolyan! Nem értem, h nekem miért ilyenek, pedig egész jó gépem van...
Jaaaa, h meg kéne tanulnom fotózni
De hát mit tegyek, ha Mancúrka vigyázba vágja magát, mikor meglátja a gépet