Na nem jöttem később mert Blankával én is elaludtam...
Tegnapi nap sikerült ugye látogatni.
A mai napot nem tudom még hogy felvisz-e valaki...majd kiderül!!Csak remélni tudom!
Tegnap reggel óta a Petinek nem kell az oxigén!!!!!!!!!!
Anélkül is tud lélegezni! És szebben eszik,jobban van már étvágya is,de még mindig nem az igazi...
Az orvosa azt mondja,hogy a cső vasárnapig lesz a tüdejében,utána ellenőrzés kontroll CT-k,és ha minden rendben folyadék nincs a tüdőben akkor lehet menni a kecskeméti kh-ba.Remélem így lesz,mert akkor hét elején szállítanák!!!!
Most ennek kell drukkolni.
Ja és hét elején varratszedés is lesz!!Kötései maradnak,csak a sebeiből szedik ki a varratot.
És nagyon ügyes már!Jár hozzá gyógytornász,és azt írtam már hogy a jobb karját ügyin mozgatja,meg az ujjait is a jobb kezén,de mostmár a jobb lábát is szépen felhúzza,leengedi,felhúzza leengedi.
Megmutatta.
Bal kézzel és lábbal vannak komolyabb gondok!Az tört el jobban,azok még nem igazán mozognak,még a gyógytornász se tud rájuk hatni...
Picit mozognak de nem számottevően.
Még majd vizsgálják a bal oldalt hogy mi a helyzet vele,mert még az orvosoknak sem tiszta.
szóval ez van.Ja és én fürdettem meg.
És segítség nélkül,mert nagyon ügyin fordult ő magától az ágyban!!!Tudja magát jobbra balra fordítani és EGYEDÜL!!!!!!Eddig ez se ment!
Ja és gumikesztyűt kell fújkálnia felfelé,hogy edze a tüdejét,és nagyon szépen megy neki!!!Megmutatta!Szerintem sokat javult!Ezen az úton ahol most halad,haladhatna tovább!!!Ez jó út,jó utat választott!
És nagyon édes volt,én sem így terveztem de amikor már elköszöntünk ott hagytam nála egy fontos papíruszt,ami kell nekem,így vissza kellett menjek!!!És mikor beléptem a szobájába,szerintem azt hitte hogy ááá csak ápoló,vagy nővér!!Mikor rámnézett úgy kipattantak a szemei,és elkezdett örömében zokogni.Alig bírtam ott hagyni.
Mondta hajoljak már oda hozzá ha már így visszamentem!!Hát mondanom sem kell,még jó hogy az ágya egy beugró részen van,és nincsen szem előtt...
Van erő az emberben rendesen!!!!!Erre a legszebb szó ha nem körbeírom,hanem egyértelműen leírom,hogy olyan csókolózásba bonyolódott velem,hogy csak lestem...
Kérdeztem tőle hogy most erőt raktározol ha holnap nem tudnék jönni?És azt mondta igen.
De tényleg szinte éreztem ahogyan szívja az erőt tőlem...
Aztán kérdeztem mikor mentem,mert muszáj volt már hogy megnyugodtál?Remegő szájjal igen...
Szerintem sírt tovább mikor kiléptem.Csak remélni tudom hogy viszonylag hamar lenyugodott!!!!De olyan jól esett hogy így viselkedett velem.
Ja meg azt is mondta hogy nagyon hiányzunk neki,hát nekünk is ő...
Hát ennyi volt a tegnap!!!