Új privát üzeneted érkezett!

Hajnski majdnem egyforma méretűek a fiaink! :D szuper, hogy nincs cumizás! Lehet, hogy meleg kiütése van a fiadnak nem? mert nagyon meleg van most felétek is.. :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Perszehogy, Verus! :D Már várom, hogy a többi szuper Gyerkőcödet is megismerjem! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi - haha. Kezdo szulok, de kezdoke a szerencse. :wink: Ejszakatok milyen volt? Gondolom Marcika is kifaradt a taliban.

Ja meg azt akartam irni, hogy koszi mindenkinek a facebook-os dicsereteket. Arik vagytok. :D

Ja es Zsancy - utbontas a ejszaka kozepen. :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 

 
 

[quote]m írta:ár írni akartam, hogy olyan vagy mint az esküvőkön a vőfény


Hehe, csak olyan "bugyi-kuki" poénok nélkül... :lol: :lol:

Mondom én, hogy Andrásod is becsábult Adrinak!! Lábcsókok... :D

Hajni: végrevégre!!! Akkor a te Andrásod is szépségesen fejlődik! Képpel még tartozol róla!! :)

Amy: Csakneem? Éltessen a jóistenke!! Amúgy hova tűntél megen?

Most már akkor meg is eszem az ebédemet, ha már megfőztem!

ladmon
 
 


ladmon: Nem baj a kotyogás..Laci tesójától is kap és ha eladja akkor adja vissza mindenkinek, de olyan elszólásai voltak tegnap ami nekünk fura és összevissza beszél. Én csak arra leszek kíváncsi hogy a végén kié lesz a keco. :shock:

zsancy: igen szegénynek. Alul két foga kijött, az egyik már
recésen kinn van a másik még csak félig és ott oda verte a
rágókát az ínyéhez és az vérzett. Jó fej a férjed. Én sem
félteném Lacussal Fügét pár órára. Nyaklánc ma érkezik :lol:

zsu: Bencusnak jó alvókája van!! Igen a második fogánál vérzett. Nagyon velőtrázóan üvöltött. Amúgy is időnként nagyon felsír. Jó lenne ha a nyaklánc is bejönne neki és segítene.

elif: nagyon helyesek vagytok Efével! Gratula a csipőszűréshez.

andrea: hát már megszokom lassan. Fügcsi ínye ma nem vérzett.

millye:én is sajnálom, jobb program lett volna annál ami volt.
Füge ínye foga miatt gondolom. Minitali is jó lenne. Gabival is jó lenne talizni. :cry:

Kép
budabo
 
 


Amykám, bizony, Isten éltessen, de azért gyere, ha tudsz! :wink:

Köszönjük Hajni, jó volt. Egy megébredés, egy evés. 8 óra három részletben. Ezzel megelégszem. :D
ÉS örülök, hogy nem csak az enyém pióca! :lol:
(Azért kép jöhetne! :wink: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Alexnek sikerült végig ordítania a 26-os buszon azt a 10 percet amíg odaértünk az uszihoz, mert éhes volt, majd később tartott egy „megahisztiordítást” mert nem tudott elaludni, csak nagyon nehezen, eközben felébresztette a már alvó babókat, én meg a sírás határán voltam, mert milyen béna anya az ilyen, aki nem tudja a gyerekét megvigasztalni érzéssel küzdöttem és úgy sajnáltam szegényt :oops: :( . De végül sikerült és visszakaptam az én vigyori, boldog kisfiamat. Hazaút zökkenő mentes volt, mire kiértem a megállóba már aludt is, akkor ébredt, amikor odaértem anyu melóhelyére. Majd a volánbuszon megszoptattam a MT-ban és aludt hazáig. Mégsem mondtam fel :D !
Csatlakozom a nem bemutatkozók közé, Millye, Verus elnézéseteket kérem :oops: !
Köszi: Julcsinak a szervezésért és a fini muffinért, Millyenek az ajándékot, Zsuzsinak a foglalkozást és a kapcsolódó anyagokat és persze a fürdi krémet, Erikának a fincsi kókuszgolyót, Elifnek azt a fura,de fini török édességet, ZsufiMarciApunak, h segített mindig a hálózsákot rendezgetni, leteríteni, Stellynek a csajozós képért, Verusnak a lovagolós kis gyakorlatért!
Panna: remélem, sikerül összebarátkoznotok és akkor kicsit helyrerázódsz!
Zsancy: sajnálom a nehéz napokat, de sztem is kicsinálja ez a meleg Petrát. Esetleg próbáld meg napközben is megfürdetni, biztosan jólesne neki! Nekem nagyon bejött a tojásleves tejszaporítónak, de mindig másnapra lesz több tejem. Ja és Petraapu jöhet hozzánk is vasalni, mert van egy nagy kupac, de magától nem vasalódik ki :D .
Zsu: jó kikapcsolódást barátnőnél! Bujócskázó Bence: :lol:
Zvera: örülök, h találtatok szupi orvost és, h kicsit feltöltődtél! Zéti erősödött a mamánál v. még mindig bágyadtka? Szal akartál magadnak legót és ráfogtad, h Zétinek lesz :lol: ?
Helga: nagyon édes, ügyes Barbi!
Zümis: mekkora barom a gyógyszertáros, szegény, biztosan nagy munka volt elpakolgatni a cuccokat, hogy sajnálom :twisted: . Zsónak gyógyulást, Mukinak gyógysimi!
Andrea: Hannababa is szép súllyal rendelkezik!
Millye: édes Andris, hogy behúzódott a sarokba. Gyógysimit küldök! Nem lázasodott? Na bakker, hát milyen érzelgős lettem én is, ettől a mondattól majdnem elbőgtem magam:
[quote]K írta:reiszi Alexét is megdajkálta volna amikor sírdogált, de mondtam, hogy akkor Alexnek az anyukájára volt szüksége .
Nyugodtan dajkálhatta volna, amikor már felébredt és jókedvű volt és sztem a többiek is engedték volna, miért nem szólt?
Hajni: szia, jó, h jöttél! Gratulálok a forduláshoz! Képet is hozhatnál Andrewról!
Bogi: nehéz ügy. Semmi közöm hozzá, de én nagyon meggondolnám, h odaadjam a pénzt.

Kaja: tojásos nokedli uborkasalátával
kreiszi
 
 


Julcsi, persze elküldöm... :) De felteszem ide is meghekkelve, mert olyan szép a kissrác. Volt színesben, akkor most fekete-fehérben. :D (De szerény véleményem szerint Zsufié abszolút nyerő, nagggggyon eltalált az a kép, ahogy a te arcod is ott van a háttérben, fények meg minden, szupcsi!)
Annyira sajnálom, hogy ilyen kevés képet csináltam, nincs is mindenkiről, de majd kérek a csajoktól. :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.02 11:24-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


julcsi,kreiszi: lacusom nem olyan aki a saját anyjának nem adja oda, és elvileg banya is visszaadja, csak kérdés mikor adja el a lakását. Nem is ezzel van a baj. Cikis a téma inkább hagyom most. Julcsi Füge ínye sem vérzett utána már, szerintem én jobban megijedtem mint ő.

Kép
budabo
 
 


Elif - nalunk is volt egy het, amikor hiszti volt minden este lefekveskor. Fogalmam sincs, hogy mi volt a baj es az meg a nagy meleg elott volt. Azutan elmult... :roll: Nagyon jo a reggeli kep. :D

Millye - igen lehet, hogy a melegtol van (meg mara is 31 fokot mondtak :twisted: en mar a jo kis angol esos idot akarom vissza) de nagyon csunya piros. Ha doki latta akkor leszek nyugodt.

Budabo - sajnalom az anyos gondokat. Otlet - ha a parod ad hozza penzt nem lehetne, hogy o is rakeruljon a tulajdoni lapra. Csak amig vissza nem kapjatok.

Na mostmar tenyleg megyek, mert ebredes van es eppen ideje lenne enni is mar. Bar Andrew mar megint bekazik, de aludni mar nem fog. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


hajni: nem...mindegy. Majd lesz vhogy, csak a leendő sógor már mondogatta hogy a nevére kerüljön a ház, de anyós ezt letagadja - anyós barátnője mondta el - . Ügyesek vagytok!!

Kép
budabo
 
 


Elif most küldöm a közösbe a képeket és utána megy a tiédre is :D n Efe nem sokáig forog... mert lassan kinövi az ágyat... :D de gondolom megoldja :shock: :D

Lkverus én szívesen kimegyek ha apa be tud vinni... köszi a dicséretet! :D sajnálom, hogy Vincinek nem kell már a cici! :?

Ladmon ebéd???? ne is mondd... én még neki sem álltam mert itt ülök... de most jobbra el és éljen a lecsó :D

Budabo a férjem mondta, hogy szervezkedjek veled és ő elvisz :D na majd pontosítunk időpontot! :wink: tényleg mi van Babanyullal? Írtam is neki.... már rég nem volt... remélem nincs gond! :?

Kreiszi na majd legközelebb nem lesz senki feszült... :D és a lányom is talán már jobban mer babázni... áááááá nem mert szólni... pedig mondta, hogy majd megszakadt a szíve, hogy sír Alex. (nekem meg folyt a tejem a babasírásra) Nem vagy rossz anya mert nem tudtad megvigasztalni... csak Alex túlpörögte magát és szokatlan volt a hely meleg volt és éhes volt meg álmos... előfordul ilyen. Nem lett lázunk és végigaludtuk az éjszakát (fél tízkor kelt fel) :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: én benne vagyok! Örülök hogy nem volt láz és hogy ilyen jól aludtatok. Gabinak is sok minden összejött szerintem, biztos azért nem jön. Ma kap Füge először krumplit...kíváncsi leszek. Andrisod milyen méretekkel rendelkezik most?

Kép
budabo
 
 


Amy: Boldog szülinapot! :)

Zsuzsi: én meg voltam olyan kelekótya, hogy otthagytam a cd-t meg versiket, amiket katunk :(, akartam is kérni, hogy küldd el légyszi e-mailben, de így közösbe téve is szuper lesz. :)

Millye: nagyon jó, hogy nem lett láz, és ő is jól kipihizte a tegnapi nap fáradalmait. :) Képek miatt már tűkön csücsülök. :D

Bogi: mindenképp számolj be hogy ízlett Fügének a krumpli, kíváncsi vagyok. :)

hajnsi: nagyon remélem, hogy mi is hamar túl leszünk ezen az időszakon. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Tegnap panaszkodtam, h Alex már vagy 2 hete hanyagolja az átfodulást, erre ma már 3x találtam háton fekve a hason alvásból :lol:
kreiszi
 
 


Julcsi, :oops: aranyos vagy :) nem tudom, mondtam-e tegnap, mikor mondtad, hogy tetszett neked itt, de gondoltam, hogy jöhettek ám bármikor!
Ez a többiekre is vonatkozik: szívesen látlak titeket, ha valakinek van kedve eljönni :)

Bogi, 60 évesen új életet kezdeni... huhh nem gyenge... kívánom, hogy legyen erőd ezt az egészet végigasszisztálni, ilyenkor sajnos az egész családnak nagyon nehéz :(
és megjegyzem, ha máskor a hegyi utat használjátok, ami Ürömön keresztül megy - tudod, szívesen látlek titeket is ám :wink: (bár tegnap ugye talin voltam, de legközelebb...)

Helga, Barbi állati édes ezekkel a hatalmas mosolyokkal :) vidám egy kislány :)

[quote="lkverus"]
írta:
lkverusapa csak annyit mondott, hogy "látom kellek még..." :)

ezek szerint a ti családotokban se kell messzire menni humorért :D

Zsancy, gumicsirke :lol: :lol: :lol: ez tetszik :D
Huhhh pocsék egy éjjel lehetett! Szerintem pedig jól tennéd, ha egy órára tényleg kimennél egy kis zenével, vagy könyvvel, és kikapcsolnál. Komolyan gondolom, hogy csodát tud tenni az emberrel egy kis semmittevés bébike nélkül. Persze, hogy imádjuk őket, de azért egy kis magány mindenkinek kell :)

Panna, reggel Adri se szól néhány hete, hogy éhes. Szépen csöndben eljátszik az ágyában, néha kicsit vissza is szundít, aztán amikor ki tudom dörgölni a csipát a szememből, bemegyek hozzá, vigyorogva üdvözöl, és türelemmel várja a hamit :D Nekem is tetszik ez a szokása :)

Elif, :oops: na mostmár tényleg pirulok :D

Crocus, jaj szegény Attila, remélem, hamar meggyógyul a bibis bőre!

Millye, hozd legközelebb is a lányodat is, ha nem meri megkérdezni, majd a kezébe nyomom Adrit :wink:

Ladmon, visszanézve a képeket én is épp azon morfondíroztam, hogy lesz vele bajunk elég... :roll:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Budabo Kíváncsi leszek hogy Füge hogy reagál a krumplira, ízlik-e majd neki. Majd Írd meg!! A fiam 7770g és 68.5 cm a keddi mérlegelés alapján! :D

Elif: A levelező rendszerem valamilyen hiba miatt visszadobta ezért nem tudta elküldeni a képeket szerintem túl sok neki ezért apránként küldöm de először elküldöm neked a közös képet és csak utána küldöm a közösbe a többit! Ha bármelyik még kell a sok közül akkor szólj! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


éééééééés ma megfőztem életem legjobb bablevesét :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly a lányommal jól jártok mert hatalmas türelemmel és szeretettel áll a babákhoz... biztos megdajkálná őket egytől egyig :D

Kreiszi nagyon ügyi Alex! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: nálam volt ám meltartóbetét, mondjuk nem tudom mi a francnak hordom... odaadtam volna, ha észre vettem volna, hogy kell.

Anyósomék elmentek, Lili most egy olyan igazi Alex féle hiszti után aludt el... :?

Hajnski: köszi az ötletet, kipróbálom.

Kép
cserkészkolbász
 
 


Cserkészkolbász ha tudtam volna :shock: na mindegy.... :D viszont lettek jó képek Liliről és rólad is! Teszek fel a közösbe nézd meg és ha kell a nagyobb méretben akkor szólj :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


stelly: köszi. Még mondtam is lacinak hogy vhol itt laksz és én az új részre tippeltem, de persze nem tudom hol.Anyóst mi nagoyn nem fogjuk aszisztálni..tudom amennyire érdekli őt az unokája annyira érdekel engem ő és a lánya, meg a pereputtya. Fügét nem fogja meg, nem tolja a kocsit, nem csinál vele semmit. Na pont ennyit fogok én is.

elif,millye: hááááát szóval villával nyomtam össze, pici darabok maradhattak benne, mert kétszer is fuldoklást produkált, vagy csak idegen volt neki nagyon.- de mással még ezt nem csinálta - :oops: .ivott rá teát. Fintorgott, de holnap újra próbálkozom.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Édesek vagytok csajok, de "csak" névnapom volt tegnap, és drága Zsuzsi barátnémnak eszébe jutottam :lol: !
Mindenkinek köszönöm a köszöntést!

Annyira jók a talis képek, látszik, hogy mennyire jól éreztétek magatokat, és a babák is! Mindannyian hihetetlen jól néztek ki! Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott, talán majd legközelebb, ha nyáron lesz még.... Mindenképpen szeretnélek személyesen is megismerni minél többeteket...

Ladmon: nem tűntem sehova, csak olyan car kedvem van mostanában... Nem tom miért... Kicsit depi vagyok, vagy ilyenek....

Vend egyébként szuperjól van, a héten elkezdtünk mi is gyümölcsözni, almával indítottunk, és láss csodát, azóta fél 5 előtt nem ébred, amikor is szopi van, és utána még alszik 7, fél 8ig... és napközben is van két hosszú másfél, két órás alvás, meg egy két rövidebb... Szóval álombaba megint, csak sztem rajtam most jön ki a sok nem alvás... Pedig mostanában még csak sírás sem volt....

Ma ráadásul jönnek a kollégák, vagy 8an... gonosz vagyok, de nem hiányoznak..... egész délelőtt nekik készültem....

Nyűgös vok.... Asszem most beveszek egy sedatifot...

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Elif: Köszönöm, nekem ez is tetszik nagyon... :oops: :wink: Küldök priviben emailcímet.

Attilának gyógypuszi a fogacskákra, jó lenne látni Őt is egyszer. :wink:

Ígért receptek a közösben.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jééé, most néztem a közös képen (amit köszi Millye :) ), hogy Verussal ugyanolyan gatya volt rajtunk, csak más színben. :D

Bogi: most csak magában adtad? Később biztos megszereti. :)

Valami működőképes töltött gomba recept kéne nekem expressz... :roll: Valaki?

Stelly: gratula a babaleveshez! :lol:

Azthiszem Efét megviseli ez az időjárás, csak a kezemben tudott elaludni :? , pedig neki ez nem szokása.

Kép
Kép
elif
 
 


Ok - kozkivanatra kepek:

Almaban villamoson utazik (meg cumival):
Kép

Igy ebredunk:
Kép

Furcsi elott:
Kép

Furcsi utan:
Kép

Labujjszopi:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


amy: jó hogy vagy újra! Sógival mi van? Isten éltessen! Türelem álomVendibabát terem!

hajni: a meztelen ágyban fekvős és a lábrágós nagyon ott van!!!

elif: igen magában. Vettem sütötök-krumpli bébikaját de amíg nem ismerkedik meg a krumpli ízzel addig nem bontom ki. Holnap is kap, meg utána is és akkor kibontom. Én voltam béna szerintem

Kép
budabo
 
 


Elkiabáltam a dolgot és belázasodtunk... :? most alszik a csöppségem... remélem hamar lemegy a láza.

Budabo sejtettem, hogy elsőre nem fog annyira ízleni Fügének a burgonya, de szerintem meg fogja szeretni...

Hajnski nagyon cukik a képek! Nekem a pucérfotós tetszik a legjobban! Az nagyon jól sikerült! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hajni: nagyon jók a képek! Lábujjszopizós a kedvencem.
Amy: boldog csak névnapot! Ha depis vagy, gyere és megpróbálunk felvidítani!
Panna: boldog hófordulót kívánok Hannababának!
Az én fiam is belépett a "négykézlábazók klubjába" :D .
kreiszi
 
 


Stelly, Julcsi: Attila nevében köszönöm az együtt érző hozzászólásokat!

Elif: Fűszeres túróval töltött gomba recept:
Hozzávalók: 5-6 db tölteni való gomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg túró, reszelt sajt, kakukkfű, só, bors, olaj
Elkészítés: A gombát megtisztítom és a tönköket leszedem. A túrót, a sajtkrémet és a fűszereket összedolgozzuk és a gombákba töltjük. Olajjal kikent tepsibe helyezem őket és a tetejüket sajttal szórom meg. Előmelegített forró tepsiben kb 15-20 perc alatt kész.

Ladmon: A darafelfújt receptje:
Hozzávalók: 1,5 liter tej, 8 dkg búzadara, 2 csomag vaníliáscukor, só, cukor ízlés szerint (cukor kb. 6 evőkanállal), 4 tojás, vaj és zsemlemorzsa a tepsi kikenéséhez
Elkészítés: Elkészíted a tejbegrízt, majd megvárod míg langyosra hűl. A tojásokat szétválasztod, és a tojássárgáját a cukorral, vaníliás cukorral elkevered, majd a langyos tejbegrízt is beledolgozod. A tojásfehérjét kemény habbá vered, és a masszába forgatod. A kikent tepsibe töltöd, és tűzállótálba megsütöd. Az elején alufólia alatt, a végén kell levenni, hogy a teteje megpiruljon (kb 30 perc).

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Nekem az Andrew fürcsi előtt is nagyon bejön... :wink:

Gratula Alexnek, képet!!!! :D Az enyém pedig egész nap alszik, amikor nem, akkor pedig újra kúszni akar... :shock: Lehet, hogy jó hatással vannak egymásra a gyermekeink?

Amy: Gyere Drága, és panaszkodj! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Amy - isten eltessen!

Millye - jaj szegeny Andriska, remelem hamar lemegy a laza!

Koszi a dicsereteket! Apucer kep azert keszult, mert rolam is van egy hasonlo es hogy egymas melle tudjam rakni oket.
Hasonlitunk? :wink:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Köszönöm Barbi dícséreteket! :oops:

Éééééééééééés megállapítottam, hogy egy hős vagyok :D Mindent,de mindent kivasaltam 3 órámba került,de végre kész! Ugyanis ma nincs itthon a nagyobbik, rögtön tudtam haladni :)

Hajni: szintén a lábujjasért rajongok, persze a többi képen is nagyon édes a kisfiad!

Kreiszi: köszi már meggyógyult mindenki( jó a reakcióidőm :D )
és Alex nagyon édes,ahogy alszik a "nagy tömegben" :D De ezek szerint előzménye is volt....

Julcsinak lógok egy vadas recepttel :oops: elfelejtettem leírni. Majd este felteszem a közösbe.

Ma beugrottam a védőnőhöz mérlegelni. Teljesítettük a nagykönyvben megírtakat. 480 g négy hét alatt. 6330g és 66 cm. Gyerek jóváhagyva, maradhat :D

Kép

Kép
hel29
 
 


Hajnski húúúúúú ez a kép! A fiad nagyon hasonlít rád :shock: :D a szemed és az orrod biztos!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hajni, mi az, hogy hasonlítotok! A kettő tök ugyanolyan :shock:
Nekem a lábrágicsálós tetszik, de angyon!Grat a cumitlan léthez. Andrew is igazi nagylegény már. De kár, hogy olyan messze vagytok! :( :(

Ladmon, valóban nem látszik nagy különbség Léna és a többi baba méretei között, meg is nyugodtam ettől kissé. Neked is jót tenne, ha Esztert betehetnéd a közösbe... :wink:

Andrisnak mielőbbi láztalanságot kívánunk. De rossz lehet ebben a melegben még lázasnak is lenni! Millye, Sanyi kérdezteti, milyen géppel, objektívvel fotóztál?--merthogy én balga nem az volt az első dolgom, hogy ezt megfigyeljem :roll:

Léna nagyon nyűgi ma, biztos a meleg.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Millye - ugye? De a szaja es az alla apae. :wink: Meg szerintem a termeszete is inkabb ra hasonlit.

Jelentem a tegnapi meres valoszinuleg a kakinak koszonhetoen volt olyan sok. Ma mar ketszer is volt ugyhogy szerintem ha most mernem kevesebb lenne. Gyanus is volt, mert a mult heten meg csak 7.4 kg volt. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Csak, hogy megmutassam apat is - szerintem azert itt is van hasonlosag (orrtol lefele):
Kép

Zsuzsi - szerintem a cumitlansag meg nem teljesen vegleges, de dolgozunk rajta. :wink: En azert nem vagyok ellene, mert nekem nem volt, en az ujjamat szoptam es kiallnak a fogaim, bar pokot meg nem probaltam kiharapni a sarokbol. :roll: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnski 2009.07.02 15:53-kor.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Na latszik, hogy ebben a melegben nincs semmihez kedvem. Itt lopom a napot egesz nap es velem van tele az oldal. :oops: Bocsi, en jobbra el mosogatni...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


millye: sajnálom a lázat. Homeost adtál neki? vagy kúpot is?

kreiszi: ügyik vagytok!!

hajni: tök jó kép rólatok!

Kép
budabo
 
 


Gerendai Zsuzsi köszi, úgy tűnik a bogyó lejjebb vitte a lázát :roll: Panasonic DMC FZ20-as gép azt nem tudom milyen objektív mert ajándékba kaptam és nem látok rajta semmi feliratot. :D én azért nem vagyok olyan profi mint a férjed... azért ha ő jött volna biztos nagyon klassz képek készültek volna... :roll: mit mondott a képekre? Gondolom lenne mit tanulnom tőle :D

Hajnski na azért a férjedből is van benne :D

Budabo homeóst kapott és le is ment neki... de bekészítettem egy újabb adagot... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Jujj, annyit írtatok, hogy képtelenség mindenre reagálni!!

Zsancy, Amy: most már csak jobb időszak jön nektek is!! Fel a fejjel, és gyertek minél gyakrabban, hátha az is tud segíteni, ha kiírjátok magatokból a panaszotokat!!

Andus: ez rád is vonatkozik!!!!!!!!!!!!

Zvera: éljen az új doki!! Mennyit kell utaznotok érte?

Bogi: az ilyen családi kavarásoktól nekem borsózik a hátam, mi is buktunk már így, akkor megfogadtam, hogy soha többet!!! :twisted:

Én a talin nem csináltam olyan hú de sok képet, így elküldüm őket részletekben a közösre, onnan le lehet tölteni! Elif: szerintem rólatok is van 1-2 jó, majd nézd meg :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Megnéztem a taliképeket...nagyon jó fejek a babák, hajlékonyság,
pofavágás,szunya,mosoly,tapicskolás! Nagyon jók!

millye
: remélem mostmár nem lesz gond.

zsufi: nekem is, de a férjem dolga.

Fügém kocsijából kiszedtük a "szűkitő" párna részt és így picit nőtt a hossza,szélessége, azóta üvölt benne. Illetve mindenki másnak üvölt, de én elmentem vele ma sétálni és hangja nem volt. Négyen mentünk, uncsim 1 éves, Zoé kicsivel több 1 évesnél és Hanna baba aki 3 hónap - Füge febr.18, Hanna márc.18- kiderült hogy itt laknak nemmessze tőlünk. Királyság! Remélem fogunk menni még sokat és a csajok majd jól összebarátkoznak. Tök szar napom volt, de teljesen jó kedvem lett ettől. 30 fok nálunk.

Kép
budabo
 
 


Elif: 20 deka juhtúró, 1 fej hagyma, 2-3 dl tejföl, só, bors, petrezselyem.
Hagymát megpirítani, majd a tönköket rajta megpirítani, hozzá a juhtúró és a fűszerek. Visszatölt a fejekbe és a tejföllel leöntjük. sütőben megsüt.
b) verzió - ez jobb szerintem: kis fej hagyma, 25 deka darált hús, 1 tojás, fél citrom, só, bors, petrezselyem, 5 deka sajt
Hagyma megpirít, rajta a felaprított tönköket is. ha kész összekeverjük a darált hússal, a tojással, a reszelt sajttal, a fél citrom héjával és a fűszerekkel.
Visszatölt a fejekbe és kikent tálban kb. 30 percig sütjük.

Mék, mert apa "feltétlenülazonnal" tűzfalat akar telepíteni... :twisted:

ladmon
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nincs nagyon időm! :oops:
Nagyon jól éreztük ma magunkat Bencussal, és képzeljétek, amíg mi csaviztunk addig a férjem itthon takarított! :shock: :lol:
Barátnőm kisfia elbűvölő, csináltunk egy csomó képet, ha átküldi majd rakok fel! Bence beszerzett egy két karmolást, mert Armi simogatta! :D Nagyon édesek voltak együtt a fiúk! :lol:

Millye, igen anyukám is nagyon fiatalos, nem hiszik róla el, hogy már nagymama! :lol:

Bogi, Fügének küldjük a gyógypuszit az ínyére!

Babaképek nagyon édik!l

Na lépek, fürcsi! 8)
zsu83
 
 


zsu: köszi, örülök hogy jól sikerült, kérek képet!! mi a séta közben összefutottunk a dokinéninkel és megkérdeztem az íny vérzést, mondta hogy no para, lesz még ilyen.

Kép
budabo
 
 


Budabo egyenlőre csak hőemelkedés van... majd meglátom később... de remélem nem lesz gond éjszaka :? szuper, hogy lesz Fügének játszótársa meg neked barátnőd... :D

Zsu83 nálunk az volt a vicces, hogy a kisebbik húgom és a lányom között 2 év van... amikor a lányom született a húgom 2 éves volt :D örülök, hogy jól telt a mai napod! képeket én is megnézném! Na majd ezt az itthon takarítást én is elmesélem a férjemnek hátha kedvet kap... :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Nekem sem nagyon van időm visszaolvasni, de azért átfutottam az eseményeket és persze a képeket. Babák és mamák csodálatosak :) szuper lehetett a tali.

Tejci gond rendeződni látszik, sűrű fejés és cicizés meghozta a hatását (persze nem akarok előre inni a medve bőrére) és úgy néz ki, h még az apadós héten is sikerült híznia 110 grammot... hát még ha folyik a tej :)

Nagy esemény az életben: ma voltunk kirándulni a fővárosban először, babakocsival, hosszabb időre. Elvittem Marcit a munkahelyemre, láthatóan nagyon élvezte a kirándulást és munkatársaim társaságát is :) én is élveztem, végre csinosan felöltözve csavizni, és olyan segítőkészek voltak az emberek is a buszon és a villamoson is a babakocsi miatt.

Zsuzsi - a párom munkája: neeeem, nincs még mh :( a múltkori csak egy alkalmi meló volt (eredeti szakmája festő és ezért), egyelőre tovább keresünk. Sajnos nagyon, de nagyon nehéz... nem vagyunk túl válogatósak, de azért ez megdöbentő... :( mindegy, igyekszünk optimisták maradni, és h az uccsó pillanatban úgyis sikerül majd, addig meg tök jó együtt lenni :)

Bogi - sajnálom az anyós dolgot, nem lehet egyszerű neked, és a párodnak sem, hiszen ő meg tűz között van, mert Téged is szeret, de persze Őt is, az anyukája, akármilyen is. Kitartás, Te nem hozzá mentél feleségül :wink:

Zétivera - nagyon jó hír a dokiról! Minden jót nektek!!!

Lkverus - jjjaaaajjjj még nem adtam fel a postát!!! ájjájjj! remélem, holnap lesz alkalmam lemenni a faluba :) Tündériek a gyerkőceid! Látom már, h honnan az energia, azok pótolják vissza akik fel is isszák :wink:

Millye - a tabló csudaszép. Külön köszönet, h Marcimról az egyik legjobb képet tetted fel. Igazi boszi vagy, h rájöttél :) Hogy halad a dolog tesóddal?

Stelly - nagyon ügyes Adri baba, és milyen rámenős :) és ahogy megfogja a lábikójat (nekem ez a kedvencem). Bab - én főzit csináltam a múltkor, először életemben (mindig féltem tőle, h az biztos egy nagyon bonyolult dolog), ha tudtam volna h ilyen egyszerű, már rég előbb elkezdtem volna, isteni lett. Mostmár nekem is a leves hiányzik a repertoáromból :)

Ebédünk ma: meki, vacsi - paprikás krumpli a'la anyukám :) isteni volt és hogy ma nem kellett főzni! Éjjááóó :) Na de holnap, ez után a szép nap után! Újult energiával, éljen.
Eredetileg paprikás krumplit szerettem volna, de így h anya azt csinált lehet h én holnap inkább milánóit készítek. Na meg padlizsánkrémet. Már 5 napja akartam, és ott a padlizsán a hűtőben. Alig várom, h friss kenyérrel ehessem. Vasárnap gulyáslevest készítettem almás muffinnal, kitartott szerdáig, na meg anyósom küldött sok finomságot a páromnak, így egészen máig nem kellett főznöm.
Komolyan, egy szavam sem lehet a családomra. Anyukám a hét elején minden nap itt volt délután, h Marcival legyen amíg én dolgozok, h ne kelljen éjszaka és ez kedvezzen a tejemnek. Anyósom küldi a kajákat és Marcit mindenki imádja.
Marci pedig elképesztő! Elképesztően mászkál, gurul, forog. Hihetetlenül fogja a tárgyakat. Napról napra jobban tartja ki magát négykézláb és ma már arra is rájött, h a lábát előre tudja mozdítani ebben a pózban (végre nem a fején közlekedik előre hi-hi) A pléd nem elég nagy (csakúgy mint Stellyéknél) és soha nem is lesz elég nagy :) Kis erőbajnokom, annyira, de annyira szeretem őt. A nappali alvás pedig, hol ilyen, hol olyan, de minden nem lehet tökéletes és ez így van jól, mert éjszaka viszont nagyon szépen alszik.

Bocs a regényért. Úgy érzem kellett némi örömmel jönnöm, mert az utóbbi időben nem voltam túl pozitív.... ezért bocs mindenkitől.

Ja és még egy! Nem emlékszem már ki tette fel a babakocsiból kikukucskáló babát! Ma Marci is ezt tette. A kupolánál van egy rés, és amikor a viliről leszálltam a Moszkván egyfolytában csak nézelődött! Nagyon élvezte ezt a sok új dolgot! Csináltam egy ilyen kuksis képet, de a mobilommal és sajna nem tudom letölteni, pedig olyan édes! :)

Jó éjt mindenkinek!

Na megyek, befejezem a blogot és elteszem magam holnapra.

KépKép
hugic
 
 


Kivagyok!
Megsülünk,de szó szerint,a hiszti nem változik,a munkás fiúk dolgoznak :lol: (már kinunkba apával este őket néztük az ablakból)
lehet sütök nekik sütit :lol: :lol:
Köszönöm a támogatást ,meg a fürcsis ötletet,de azt is kipróbáltam és hát nem lehet egész nap a kádba...igaz ott nagyon elvan :D paccsál.
Millye:
Apukád?

Kérek ma egy kis drukkot lányok :oops: 10re megyek vesedokihoz....
FÉÉÉÉÉLEK!!!! :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Talis képek szuperek mind, Barbi is nagyon szépséges, kérünk még róla is ilyen tejbetökös vigyorokat! :D

Hajni jó hogy jöttél :) Nagyon jól esik hogy gondolsz ránk!

Kreiszi tegnap megjött a legó, felépítettem mire hazajött Zéti, este úgy kellett elrángatni onnan hogy mostmár lefekvés :D Mikor építettem elgondolkoztam, hogy kinek vettem :oops: 8)

Zsufi az új doki 15-20 perc busszal, forgalomtól függően. Kocsival 15 perc. Nem vészes.

Amy boldog névnapot utólag!!!

Olibetyár képzlejétek egyszer azaz 1x ébredt az utóbbi két éjjel :D :D :D Mindkét este tápi volt a vacsi. Ki érti, ezt a trükköt már próbáltam és korábban nem jött be. Hát tök mindegy. Ezentúl valami fajsúlyosabbat eszik vacsira mint a tej.

Tej: nálunk is döcög, ha jól lakik vele a felét visszabukja, és mostmár egyre gyakrabban nem is lakik jól vele, vagy egyszerűen nem kell. Ez most az utóbbi pár nap van így. Tegnap sütőtököt kóstolt, fintorog de megeszi szépen, mikor meglátja a kanalat tátja a száját. Asszem belehúzunk a gyümikbe hogy ne most kezdjük el az intenzív tápizást véncsecsemő-korára...

Zéti még mindig ijesztően néz ki, tegnap elvittem a szuperdokihoz. Megvizsgálta, nem talál betegséget, az étvágytalanságot még nem kezelné, azt mondta az egyetlen feladat keddig hogy igyon, sokat-sokat, meg adott cataflam cseppet. Fáj neki valahol a fején, de nem tudom mi, remélem hogy csak a foga vagy a csomói. Lefotózta a nagy csomót :shock: nem kérdeztem minek, de legközelebb rákérdezek. (Persze megkérdezte előtte hogy megengedem-e.) Biztos a munkájához kell. És azt mondta hogy reméli hogy csak a toxo van, a múltkor még azt mondta hogy szerinte valszeg csak a toxo van. Na ez a fél mondat csinált nekem pár átalvatlan órát ma éjjel :roll: mostmár nagyon feszülök, ahogy egyre közelebb a kedd egyre rosszabb. Hiába hívnám őket telefonon, nincs ott az a doki aki foglalkozott velünk és nyilván csak ő nézheti meg a papírjainkat. Pedig már ott lapul egy fiókban...b.ssza meg, megőrülök. Bocsi :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Bogi kitartást anyósodhoz!!! Én tegnap konkrétan teli torokból kiabáltam az enyémel, ráadásul utcán, ráadásul az új doki rendelője előtt :oops: :oops: :oops: egyszerűen nem bírom már, ő is ideges, neki is van gondja. Úgyhogy veled vagyok anyósügyben :roll:

Zsancy drukkolok a vesedokihoz!!!

Hugic szuper az összefogás!!!

Millye Andris hogy van?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?