Sziasztok!
Nekem sem nagyon van időm visszaolvasni, de azért átfutottam az eseményeket és persze a képeket. Babák és mamák csodálatosak
szuper lehetett a tali.
Tejci gond rendeződni látszik, sűrű fejés és cicizés meghozta a hatását (persze nem akarok előre inni a medve bőrére) és úgy néz ki, h még az apadós héten is sikerült híznia 110 grammot... hát még ha folyik a tej
Nagy esemény az életben: ma voltunk kirándulni a fővárosban először, babakocsival, hosszabb időre. Elvittem Marcit a munkahelyemre, láthatóan nagyon élvezte a kirándulást és munkatársaim társaságát is
én is élveztem, végre csinosan felöltözve csavizni, és olyan segítőkészek voltak az emberek is a buszon és a villamoson is a babakocsi miatt.
Zsuzsi - a párom munkája: neeeem, nincs még mh
a múltkori csak egy alkalmi meló volt (eredeti szakmája festő és ezért), egyelőre tovább keresünk. Sajnos nagyon, de nagyon nehéz... nem vagyunk túl válogatósak, de azért ez megdöbentő...
mindegy, igyekszünk optimisták maradni, és h az uccsó pillanatban úgyis sikerül majd, addig meg tök jó együtt lenni
Bogi - sajnálom az anyós dolgot, nem lehet egyszerű neked, és a párodnak sem, hiszen ő meg tűz között van, mert Téged is szeret, de persze Őt is, az anyukája, akármilyen is. Kitartás, Te nem hozzá mentél feleségül
Zétivera - nagyon jó hír a dokiról! Minden jót nektek!!!
Lkverus - jjjaaaajjjj még nem adtam fel a postát!!! ájjájjj! remélem, holnap lesz alkalmam lemenni a faluba
Tündériek a gyerkőceid! Látom már, h honnan az energia, azok pótolják vissza akik fel is isszák
Millye - a tabló csudaszép. Külön köszönet, h Marcimról az egyik legjobb képet tetted fel. Igazi boszi vagy, h rájöttél
Hogy halad a dolog tesóddal?
Stelly - nagyon ügyes Adri baba, és milyen rámenős
és ahogy megfogja a lábikójat (nekem ez a kedvencem). Bab - én főzit csináltam a múltkor, először életemben (mindig féltem tőle, h az biztos egy nagyon bonyolult dolog), ha tudtam volna h ilyen egyszerű, már rég előbb elkezdtem volna, isteni lett. Mostmár nekem is a leves hiányzik a repertoáromból
Ebédünk ma: meki, vacsi - paprikás krumpli a'la anyukám
isteni volt és hogy ma nem kellett főzni! Éjjááóó
Na de holnap, ez után a szép nap után! Újult energiával, éljen.
Eredetileg paprikás krumplit szerettem volna, de így h anya azt csinált lehet h én holnap inkább milánóit készítek. Na meg padlizsánkrémet. Már 5 napja akartam, és ott a padlizsán a hűtőben. Alig várom, h friss kenyérrel ehessem. Vasárnap gulyáslevest készítettem almás muffinnal, kitartott szerdáig, na meg anyósom küldött sok finomságot a páromnak, így egészen máig nem kellett főznöm.
Komolyan, egy szavam sem lehet a családomra. Anyukám a hét elején minden nap itt volt délután, h Marcival legyen amíg én dolgozok, h ne kelljen éjszaka és ez kedvezzen a tejemnek. Anyósom küldi a kajákat és Marcit mindenki imádja.
Marci pedig elképesztő! Elképesztően mászkál, gurul, forog. Hihetetlenül fogja a tárgyakat. Napról napra jobban tartja ki magát négykézláb és ma már arra is rájött, h a lábát előre tudja mozdítani ebben a pózban (végre nem a fején közlekedik előre hi-hi) A pléd nem elég nagy (csakúgy mint Stellyéknél) és soha nem is lesz elég nagy
Kis erőbajnokom, annyira, de annyira szeretem őt. A nappali alvás pedig, hol ilyen, hol olyan, de minden nem lehet tökéletes és ez így van jól, mert éjszaka viszont nagyon szépen alszik.
Bocs a regényért. Úgy érzem kellett némi örömmel jönnöm, mert az utóbbi időben nem voltam túl pozitív.... ezért bocs mindenkitől.
Ja és még egy! Nem emlékszem már ki tette fel a babakocsiból kikukucskáló babát! Ma Marci is ezt tette. A kupolánál van egy rés, és amikor a viliről leszálltam a Moszkván egyfolytában csak nézelődött! Nagyon élvezte ezt a sok új dolgot! Csináltam egy ilyen kuksis képet, de a mobilommal és sajna nem tudom letölteni, pedig olyan édes!
Jó éjt mindenkinek!
Na megyek, befejezem a blogot és elteszem magam holnapra.