Sziasztok!
Először is az elmaradások:
Mirának és Nórinak is nagyon boldog első születésnapot kívánok!
Balcsi: szerencsére csak 1 olyan napunk volt, amikor egész nap esett, akkor Zalakarosra mentünk. Egyébként kirándulóidő volt, így sokat kirándulgattunk a közelben. Jó volt kicsit 4-esben együtt lenni!
Képeket még nem töltöttem fel, és a héten anyuéknál hagytam a gépet, így majd később hozok!
Vince már nagyon biztosan megy, majdnem szalad, főleg, ha el akarom kapni!
Szavakat még nem mond egyelőre, ill. az anyát próbálgatja, és persze azt, h. "nem".
Kittina!
Üdv itt nálunk, szép nagyfiad van!
Adri!
Nagyon szépek vagytok, akkor lesz egy kis segítséged, de jó!
Gabuska!
Nagyon szép család vagytok, miért vágtad ki elsőre a családi fotót?
Szly!
Mi is a 7végén tartjuk Vince szülinapját családilag, 18-an leszünk! Én pizzát sütök, meg lesz pogácsa, bejgli (ezt anyu csinálja), és persze a torta.
Pat!
A fotó részemről jöhet!
Mira is nagyon kiszőkült!
Csilla!
No comment a vizsgáztatóra!
Bogikáról is már régen hoztál képet!
Joli!
Én is folyton el vagyok havazva, lelkiismeret-furdalásom is van, hogy ritkán jövök, ráadásul júl.18.-tól megint nem leszek 2 hétig, lehet, el is felejtetek!
1 hétig a Balcsin leszünk megint, hátha akkor tudunk fürdeni is benne, majd a Duna kanyarhoz megyünk, pontosan nem tudom a település nevét.Párom arra biciklizik a csapattal, de csak light-osan most, és így val.leg mi is megyünk családilag. De addig még jövök, csak hát nincs mobil netünk, így ezekről a helyekről majd nem tudok jelentkezni.
Berni!
Jó az ilyen telek, nekünk is van egy ilyen, szeretünk oda kicsit elvonulni!
Mariann!
Édesapádnak a legjobbakat kívánom! Kicsi Ámin nagyon helyes lenyírt hajjal is! Erről jut eszembe, képzeljétek az én párom nem engedi levágni Vince haját! Itt a kánikula, és ő olyan kis izzadós a fején! Kicsit kunkorodik neki a végén, talán ezért, tényleg aranyos, de már unom, h. sokan lánynak nézik!
Most ennyi voltam, ma strandon voltunk, egyedül 2 gyerekkel, hulla vagyok, megyek aludni, jó éjt, bocsi, h. nem reagáltam mindenkinek: Évi