Sziasztok!
Ideértem ma
Reggel 8ra mentem nstre, de ma is ismétlés volt. Babóm annyira aktív volt megint, hogy vagy elmászott a tappancs alól, vagy megint szapora volt a szívhang. Aztán a dokim elküldött egy órára sétálni. Hozzáteszem a csípőcsontom annyira fáj, hogy már alig bírok menni, szóval mint aki becart.
Jah, meg nyugodjak meg, köszi, már bestresszelve megyek nstre
A második jó volt már, levette a kenetet, méhszáj zárva, 2700 g a gyerek.
De volt kb 11 mire hazaértem. És itt bazira meleg és fülledt van.
Most azt mondta a dokim, legközelebb ne menjek 8ra, hanem 9-re vagy 10-re. Köszi úgyhogy a dög melegben jöhetek-mehetek. Mert azt mondta, hogy mindenkinek szaporább a szíve reggel?!
Hazajöttem, megebédeltem, és bealudtam. Nagyon durva ma effektíve nem is csináltam még semmit, ezért most eléggé utálom magam. Ez a jó nem jó nst annyira kifáraszt és kimerít
Sissi is írt ma, hogy Ati ma már kikerült az inkubátorból, és ma már 10 ml szopizott.
Linácska adj magadnak egy hetet és beáll a diétával az a cukor.
Azt mondták nekem a diabetológián, hogy a terhesség előrehaladtával a cukor romlik, lehet, hogy ez a gond, és nem az hogy bűnőztél?
Köszi a választ a fájdalommal kapcsolatban, akkor így egy kicsit felkészültnek érzem magam a szülésre, hogy milyen érzésem lesz majd a szülőszobán. De azért elég durva volt, de legalább tudom mire számíthatok
Én tegnap este elvitettem magam apával egy salátára meg egy diabetikus fagyira. Kiültünk a tófarokba, és pikk-pakk akkora vihar jött, hogy a betonútra 3 fa is kidőlt izibe. A parkoló kocsinktól kb 10 m-re, de ennyi erővel a kajáldára is dölhetett volna ahol űltünk.
Én is homeos bogyot vettem, és a barátnőm azt mondta, hogy az urtikát nem lehet egybe szedni a szoptatós teával. Ti erről hallottatok valamit? És az Urtikát ...(homeos bogyót) milyen mennyiségben eszitek majd? Nekem 4x5 mondtak 3-4 napig, utánna meg csökkenteni kellene, pl 5. nap 3x5 db, 6. nap 2x5 db bogyó. Aztán jöhet a tea. Vagy az már ekkorra felesleges, csak a sok folyadék menjen?
Én viszek kézi fejőt a kórházba, és Mandaran álltal összeállított dobozos fertőtlenítő folyadékos variációt hozatom be apával magam után.
Villő olyan Édes, jók a képek nagyon, még többet is elbírnék nézni. Akkor most hazamentetek ma?
Csilla: negyediken lakunk panelban amihez van még egy magasföldszint is.
Persze a liftet kispórolták.
Ugye mivel felfelé száll a meleg, ezért ahogy baktatok fel egyre melegebb van és baromira párás a levegő. Perzse nem szaladok már felfele, szuszogok, és sokat pihenek, és szidom magam, hogy hogy lehettem ilyen hü@lye, hogy a 4. en vettem lakást
Szóval a lakásban van klíma, de mire felérek kipurcanok teljesen.