Sziasztok Kismamik !
Húúú jó sokat írtatok , mióta nem voltam, jó volt nagyon vissza olvasni
Mindenkinek gratulálok akik uh voltak és minden szupin sikerült ! Részvétem és együtt érzésem a panaszosoknak...Konkrétan közöltem a családdal, ha szeretnének enni jöjjön velem valaki vásárolni , mert egyszerűen döntés
képtelen lettem..Nincs olyan étel , alapanyag amitől ne undorodnék..Majdhogynem ott tartok,hogy muszájból eszem..Elkészíteni ,elkészítek mindent de képtelen vagyok enni belőle.Kívánós rész a múlt pénteken elmúlt , most csak az undor van. Jah meg émelygés nem gyengén.. Azért pozitív hatások is vannak ám...Nem vagyok szerencsére , egy ráncosodásra hajlamos emberke, de még a mimikai ráncaim is eltűntek...olyan az arcom , mintha botox-al nyomtak volna tele és szerintem pamela anderson is pironkodna lassan
Apuka persze örömködik, nagyon. Azt hiszem Lucababám írta hogy talán 75c-ről indult?...
Én az elsőnél 75b-ről , mot a 3.nál 90d-ről....
igaz nekem is 2,5 éves szopis időszakom volt napi több mint 1 liter tejjel.. és nem hihetetlen , vagy furcsa Ananácska és még valaki (nehari sok hsz.-olvastam vissza elfelejtettem) mellé csatlakozva , nekem is van már pár cseppnyi előtejem..Igaz az első 2-nél a 16. héttől rendesen melltartóbetétet hordtam mert szivárgott bőven...
Dokinál még nem voltam, jövő héten megyek de még mindig nem tudom eldönteni kihez....
tisztára dilemmában vagyok
Ahová tartoznék körzetileg , oda nem biztos,hogy menni szeretnék mert bevett szokás , még ha fogadott/fizetett dokid is van , ha nem vagy problémás , akkor a szülésznővel vagy végig a doki csak bekukk néha aztán ha kell összevarr a végén...lehet , hogy én vagyok a maradi de , én a két fiamat is klasszikusan szültem és jó ha ott van a doki ( szerintem) Attól is félek , hogy ha beleélem magam , a szupi mindennel felszerelt otthon imitált szülőszobába , csak akkor szülhetek ott ha valaki nem teszi ezt engem megelőzve , vagyis ugyan abban az időben , illetve szeretnék fizetős szobát , de csak akkor mehetek oda ha van hely...jaj-jaj , ugye ilyenkor eszembe jut az , hogy mennyivel egyszerűbb volt az 1 féle, ami van azt eszed....sajnos én meg olyan vagyok ha van jobb akkor azt szeretném...és nem akarok megalkudni , esetleg biztos tudatában annak , hogy a környéken lévő kórházak , többágyas kórtermeiben féltenem kéne az értékeimet, illetve elviselnem a kiterjedt rokoni kör látogatását...Joggal merül fel a kérdés miért nem ott szülök ahol ezelőtt , tettem...Mert megszűnt...akkor , oda csak is kizárólag igényjogosultak mehettek és nagyon jó volt
Ott születtem, ott szültem, az a doki volt a vezető akinél a rokonság született , illetve szült. Az elmúlt 10 év alatt pedig olyan horroisztikus tapasztalatokat sikerült sajnos szereznem,amik hatására teljesen padlón vagyok bizalmilag....Bocsánat,hogy ennyit rinyálok itt Nektek, de talán elfogadjátok a lelki másállapotomat is...
Most egy kicsit jobb, hogy kiírtam magamból....
Még 1x bocsánat