Gabi
Jok a jeleid amikor olyanom van en is teszek fel de mostansag orulok ha irok
A lapteture meg nyugodtan irj...ugysem ettol mulik a baba szal itt aztan nem harap erte senki
Az a medve halalos
Pendi
Szijjja
Hotel jo....ar en nem szeretema hoteleket mert itt nem lehet fozni
igy allandoan kikell jarni kajalni merthat rendelgetni sem akarok minden nap mint a nagyasszonyok
Most epp egy hambit eszek a mekibol
Apacska vasarnap megy
Huh jo sokat fogsz meg fozni
kitartas
pszichológia szűrés mib ol all?
A borsoleves es a pali ngyon jol hangzik
Ha nincs ma apacska akkor kerjuk szepen,hogy gyere addig is tobbet
Kata
szijjjjjja
Mostanaban az fogyeltem meg,hogy a babak 7honaposan felallnak
ugyhogy rajtatok mar megsem lepodom
kiutesek elmultak?
gondolom milyen jo lehetett a balcsin
Kepeket varjuk
Noci
En irtam az lh-s topikba aztan raneztem az orara es mennem kellett....most ertem haza
de ezek az uccso napok apacskaval ilyenek
Anyumnak mondtam jah de nem ugy hanem mondtam,hogy van egy blogom es megadtam neki a linket
gondolhatod...azt sem tudja mi fan terem
azt hitte terhes voltam es elveteltem
sirt is amikor beszeltunk
de ezt mind irtam a blogban....nem olvasol mostansag
Hat csajok nalam azok a hirek vannak,hogy ma elmentem dokihoz...az en dokim szabin van igy a masik doki nezett meg...mondtam,hogy szeretnek mindenkeppen egy ultrahangot csinaltatni megtudni minden ok es tenyleg mehet a lombik.(ugye tegnap kicsit fajdogalt a jobb p.feszkem
) a cisztam 41mm-esre nott
3.cn-en volt 31mm aztan ra egy hetre 33mm most meg asszem m vgyok 20.cn-en es 41mm a doki azt mondta o nem ajanlja igy a lombikot amig el nem mulik a ciszta ami lehet par honap
Na most erre varrjatok gombot
meg jo,hogy elmentem
most ha kivettunk volna lakast meg atiratjuk a jegyet megvarom pirit es akkor derul ki,hogy nem kezdhetek az lett volna nagy szam
Azt mondtak ha akarok szombaton mar van a dokim.....de kerdem en ha ez azt mondta nem mehet akkor szombatra mi valtozna...
ugyhogy ugy nez ki megyek apacskaval vasarnap...lehet ezt az egiek is igy akarjak
Nem vgyok szomoru...egyik szemem sir a masik meg nevet
En ugy szeretnek lombikozni,hogy nem veszelyeztetem sem a kimenetelet sem magamat...idom van varok ezen nem mulik nem igaz
Es apacskaval is egyutt mehetek