Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Ez hozza meg neked a szerencsét!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Ebben a honapban nem volt pe-m se es nem is voltunk talan max 2szer eddig egyutt :roll: ugyhogy nem baba de tudod az a valami pont azon az oldalon van es elmentem pipilni es rohogtetett apacska mert ugye szinte a szobaban vana wc es hallja ahogy csobog...es akkor nevetes kozben ereztem :roll: remelem az a nyavaja megy ossze vgy durran vgy nem tom en mi :roll:
Felfazva nem hiszem...mostanaban nem szokasom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

DRágám! pedig én már akartam, hogy lombik néálkül jöjjön a kis amnocska! De azért tudod, hogy ha elég 1x kamattyolni és kész!!! Nem kell hozzá nagy elökészület!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Max elötte egy kis entyem-pentyem!!! Eper meg pezsi meg habzsi dörzsi!!

Jaj csajok! Én most elkövettem 2 hatalmas bünt! Az egyik vettem apának egy tábla csokit és befaltam annyir ajól esett mert már idejét sem tudom mikor ettem utoljára csokit! És vettem egy lekváros fánkot és azt is megettem!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ez kell az én cukromnak!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci cukros vagy?De talán ennyi nem árt,vagy igen?Max ma már csak lightosabbakat eszel. :wink:
Brid LAPTETŐŐŐŐ!!!!
Kép
Vendég

Gabo! Sajna igen! De csak terhességi cukor ami elmulik és csak öreg koromban fog elvieg ujra elöjönni persze, ha megh is érem!!! Nos elvileg amennyit én most megettem ez 3 napi Ch adagom és most 3 nmap full kaja mentes élet kéne, hogy jöjjön!!! DE ez van! most nem tudok mit tenni! Ilyen falánk már rég nem voltam!!!!!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Hú Nóci az nem jó!De mértne érnéd meg?negatív hozzá állás megtagadva!!!!
Vendég

14-én 4D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabóó!
Nálunk sajtos-tejfölös tészta volt, dinnye és nektarin.
Viccek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Noci
Ejnye bejnye :twisted: de most mit mondjak en nem babasan sem tudom megallni,hogy ne egyek nemhogy majd babasan :oops:
A gyogyszerektol nem volt peteeresem :roll: ugy meg eleg nehe lenne :? de azert ari vgy :wink:

Gabo
A laptetut loptam :oops: te mi csinaltal ma :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid kajára vagy melóra gondolsz?
Kaja: én spenót(nyami-nyami)
apa bolognai meg paradicsomos leves.
Meló:ágyneműt cseréltem,azt kimostam Kép ,porszívóztam(Lédynek nagyon hullik a szőre)felmostam, Kép Kép mostmár várom apát,hogy
: Kép
addigis Kép
Neked pedig: Kép
Vendég

A laptetőre én is hajtottam,de nem volt pofám többet írni :oops:
Vendég

Gabó ez édes kis mackó volt,annyira cuki jót mosolyogtam rajta :D

Kép
anyci

Sziasztok Drágáim!

Többen kérdeztétek, hogy enyém-e a cica. Nem az enyém, csak megtetszett. :) De látom nektek is tetszik. :)

Nócika
Annyira sajnálom a cicádat! Én meg mocsok módon pont cicás képet ratam fel. Ne haragudj!
De most olvasom, hogy valami javulás mutatkozik. :) Ennek igazán örülök!
Azért óvatosan a csokival! :)

Kitty
Hogy van anyud?

Gabó
De kis szorgalmas vagy! :) takarítottál? :)
Na ez a borotvás vicc.. fenomenális! :))) na meg a vizsgázós!!! :) :) :)
Én tegnapelőtt paradicsomos húsgombócot főztem, ma meg borsóleves volt palacsintával.

Zsu
Nagyon jók a viccek! :) Jót nevettem rajtuk! :) Pláne a rendőrös! :)

Szia Bridget!! :) :)
De jó látni téged!
Hogy vagy Szívem? Milyen a hotel? apa elment már? Nagoyn szorítok, hogy piri megjöjjön péntekig!
igen 2 hét múlva házassági évfordulónk van. .) Meg előtte nap Apa szülinapja. :)
Szakács aug. végéig leszek.
Milyen szép laptetűd van! :)

Tündérke
Köszike a képeket. Én annyira szeretek képeket nézni. :) Nagyon csinos vagy! :) Ill. vagytok! :) Húúú és az a kastély!!! Én kastély mániás vagyok, és el tudnám képzelni, hogy egy ilyen helyen tanuljak. Vaóóóóóóó azok a tájképek nagyon jóóóóók!!! Csudaszép hely!
A nyelvvizsgához meg tessék neki kezdeni! Nem lehet már annyira nagy akadály, ha már eddig eljutottál!

Anyci
De jó, hogy legalább olvasni tudsz bennünket, és néha bejelentkezni, hogy életjelet adj magadról. egyenlőre beérjük ezzel is, de utána várunk! :)

Tegnap nem volt időm jönni, ma délelőtt pszichológia szűrésen voltam. Szerencsére alkalmas vagyok.:) eléggé lefárasztott, de legalább egy évig megint nem kell menni, ha valami miatt nem kell soron kívűl. :) De csak nem kettyósodok meg az idő alatt. .:)
Hazaértem, főztem borsólevest, meg megsütöttem egy rahedli palacsintát. Bekevertem egy adagot, és olyan hígra sikerült, hogy mire besűrítettem, annyi lett, hogy több mint egy óráit sütöttem. :) Na most aztán lehet palacsintát enni. :)
Apa ma megint nincs itthon. Szokás szerint. Nem is jön, csak holnap délután.
Vendég

Hello Mindenki!
Most jöttünk meg a Balcsiról, gyerekek alszanak, mi meg takarítjuk el a kupit.
A fürdőszobából kifolyik a mosnivaló.... non-stop mosás, szárogatás és vasalás következik.

Lilla a nyaralás alatt elkezdett mászni, ma meg mindenhol fel akart állni, akárhová tettem le. Szóval egyedül a komp biztonságos.
Örölök, hogy mászik, de azért nem kéne egyszerre felállni is....
Na de azért örülök persze, csak nagyon féltem a fejét.

Most megyek mert leragadnak a szemeim.
Nyaralás jó volt, majd mesélek és teszek képet.
Csak adjatok pár napot, míg ideérek rendesen.

Remélem mindenki oké, Noci hazajött a kórházból????

Pusszancs!
Kati
(bocsi, visszaolvasni majd később tudok csak)

Kép

Kép
szakmarinekati

Na azta paszta cipő paszta!

Hol a gyikban van mindenki,???? Ma még senki sem volt?? csajok csak nem haldoklik a topikunk??? Ejnye bejnye!!!

Brid! Hát igen én nagy reményket füztem hozzád! És sajna nem tudtam, hogy a gyogyszereknek ilyen mellépkhatásai vannak! De sebaj, majd most! Tényleg anyusodnak mesélted, hogy mire jártok apával???
És igen! baromi nehéz megállni a sok jó dolgot! Amit eddig lehetett most egyszerre minden tilos! Komolyan mondom ez a legneheztebb az egész babavárásban!

Pendi! Na ne hülyéskedj már! Én imádom az állatokat akár képen akár élőben! Szal egyáltalán nem baj, hogy cicás képet raktál fel! Sőt!!!
Borsó leves?? Palacsinta??? Én is kérek!!!!!
És örülök, hogy sikerült a pszihi felmérés!!!

Gabó! Spenotot én már milyen régen nem edtem?? Idejét sem tudom!!! DE a paradicsom levessel jó ötletet adtál! Szerintem a minap meg is valósitom!!!!
Nekem is van egy tyutyum és lédy a neve!!! :lol: :lol: :lol: Milyen fajta a tyutyud???
És én nem vagyok negativ csak azt kapom amit dobott a gép!!!

Zsuzsu! Hajrá 4D! És hányra mentek és kihez???

Kati! Hajrá Lilla baba! Már nagyon ügyes lényzó! Várom a képeket minnél elöbb!

Én is teszek fel ma képeket ha apa nem üzi ki a gondolotaimat a fejemből!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi
Jok a jeleid amikor olyanom van en is teszek fel de mostansag orulok ha irok :oops: A lapteture meg nyugodtan irj...ugysem ettol mulik a baba szal itt aztan nem harap erte senki :lol:
Az a medve halalos :mrgreen:

Pendi
Szijjja :D Hotel jo....ar en nem szeretema hoteleket mert itt nem lehet fozni :? igy allandoan kikell jarni kajalni merthat rendelgetni sem akarok minden nap mint a nagyasszonyok :oops: :lol: :oops: Most epp egy hambit eszek a mekibol 8) Apacska vasarnap megy :roll: Huh jo sokat fogsz meg fozni :shock: :oops: kitartas :)
pszichológia szűrés mib ol all? :roll:
A borsoleves es a pali ngyon jol hangzik 8)
Ha nincs ma apacska akkor kerjuk szepen,hogy gyere addig is tobbet :wink: :lol: 8)

Kata
szijjjjjja :D Mostanaban az fogyeltem meg,hogy a babak 7honaposan felallnak :shock: ugyhogy rajtatok mar megsem lepodom :) kiutesek elmultak? :roll: gondolom milyen jo lehetett a balcsin 8) Kepeket varjuk :!:

Noci
En irtam az lh-s topikba aztan raneztem az orara es mennem kellett....most ertem haza :oops: de ezek az uccso napok apacskaval ilyenek :oops: Anyumnak mondtam jah de nem ugy hanem mondtam,hogy van egy blogom es megadtam neki a linket :roll: gondolhatod...azt sem tudja mi fan terem :oops: azt hitte terhes voltam es elveteltem :oops: sirt is amikor beszeltunk :oops: de ezt mind irtam a blogban....nem olvasol mostansag :roll:

Hat csajok nalam azok a hirek vannak,hogy ma elmentem dokihoz...az en dokim szabin van igy a masik doki nezett meg...mondtam,hogy szeretnek mindenkeppen egy ultrahangot csinaltatni megtudni minden ok es tenyleg mehet a lombik.(ugye tegnap kicsit fajdogalt a jobb p.feszkem :roll:) a cisztam 41mm-esre nott :shock: 3.cn-en volt 31mm aztan ra egy hetre 33mm most meg asszem m vgyok 20.cn-en es 41mm a doki azt mondta o nem ajanlja igy a lombikot amig el nem mulik a ciszta ami lehet par honap :roll:

Na most erre varrjatok gombot :? meg jo,hogy elmentem :roll: most ha kivettunk volna lakast meg atiratjuk a jegyet megvarom pirit es akkor derul ki,hogy nem kezdhetek az lett volna nagy szam :x Azt mondtak ha akarok szombaton mar van a dokim.....de kerdem en ha ez azt mondta nem mehet akkor szombatra mi valtozna... :roll: ugyhogy ugy nez ki megyek apacskaval vasarnap...lehet ezt az egiek is igy akarjak :roll: Nem vgyok szomoru...egyik szemem sir a masik meg nevet :!: En ugy szeretnek lombikozni,hogy nem veszelyeztetem sem a kimenetelet sem magamat...idom van varok ezen nem mulik nem igaz :wink: Es apacskaval is egyutt mehetek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Brid nagyon sajnálom,hogy nem mehet a lombik. :cry: Nem tudják kivenni a cisztát?lehet,hogy hülyeséget ítam,nem tudom...vagy valami bogyó?az jó,hogy nem törtél le töle.szombatig szerintem se változik semmit,csak gondolom megakar nézni a saját dokid is.akkor apával vasárnap utaztok?

Nóci nekem keverék a kutyim.dobok képet! Kép

Pendi én is ma borsó levest csinálok,de én lecsós husival.de a palacsinta is fini! :D

Anyci majd még rakok ilyet ha találok.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Gabo
Ugy nez ki megyek igen :) nem lehet kivenni ez nem olyan...es eleve szedtem egy bogyot ami erre volt...a doki azt mondta abba is hagyhatom mert nem hasznal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kutymuty naon ari :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csak megint bealudtam!

Brid! Sorry, de valóban nem olvastam mostanság a blogod, de potolni fogom! Hát sajnálom, hogy édesanyucid félreértette a dolgot! Szegény! Hatalmas ölelés neki!!!
És én téged megértelek, hogy te miért nem tudsz jönni! Ezek a napok most tuti nagyon sürüek! Vágom én a témát! És sajnálom, hogy a doki rosszat diagnosztizált! Bár talán jobb ez így mert nem fölöslegesen maradsz itt, hanem mehetsz apácskával NY-be és majd ott sikerülni fog! Ha nem most hanem 3 vagy 4 hónap mulva akkor is sikerülni fog!

Gabó! nagyon fain a Lédy tyutyod! Na majd én is dobok az én állatkáimról oksa??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci várom!!!
Vendég

sziasztok! :)

Bridg, ez teljesen így van, hogy NY-ban kicsit elterelődik a figyelmed, az újdonság varázsa hat rád és kicsit "lazábban" veszed a babatémát is.Ennek így kell lennie!!! 8) :D :wink:

Gabó, milyen helyes a kutyusod.Van benne egy kis staffi beütés, nem?A kis pofija elég markáns :)

Nóci :) Hogy te mennyit alszol!!! :lol: Kismami..... :lol:

Kitty, anyud???
Vendég

Kedves Sznob barátaim akik csak olvasni járnak ide!
Nem szeretnék semmilyen vitát inditványozni, de nyomatékosan megkérlek, ha hozzám vagy rólam beszéltek akkor nagyon szépen meg kérlek, hogy itt is írd le! Nem muszáj priviben menjen a dolog! Akkor had lássa mindenki! Na és akkor a doki szerint NEM férges a cicám!! Jelentem NEM férges a cicám és ha kell még 100x leírom nektek!!! Nem tudom miért kell más topikban való dolgoktól kinyiljon a zsebetekben a bicska! Ki vagy TE?? Állat orvos??? Már ne haragudj, de ha olvasod-e topikot ami nem tilos, de nem kéne kibeszélni másokat! Írj ide bátran! Csak, hogy tudd nem tudtam volna hogy rolunk van szó, ha valaki nem figyelmeztet! Mert én ha el is olvasok más topikok dolgait rohadtúl nem mászok bele más dolgaiba! Ugyhogy meg kérlek, hogy a jövöben íde írd le a rólunk alkotott véleményed és legyél kicsit nyitottabb a világra és vállald fel magad azzal, hogy ne máshova írkálj!!! Írd ide ki ha mered!!! Sőt kérdezhetsz is bárkitől és bármiről!!! Ez egy jó csapat itt!
És jobbulást a kezednek! Biztos az a fránya szőr tüsző a gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜdvNektek innen a szomszédból!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci :lol: :shock: Ejha!!!!!Én mindig is tudtam, hogy te egy f@sza csaj vagy!!!!!!!! :wink:
Egyetértek veled :lol: A mi topicunk nem a s.ggnyalásról és ármánykodásról híres :wink:
Vendég

Kedves Mamlaszka!

Nem is értem akkor mi a búbánatnak irsz a "s..ggnyaló" topikba!!!
lamásza

Ngyon szepen megkerek mindenkit ne itt pocskondiazzatok egymast!Noci ez rad is vonatkozik...szerintem meg pont nem ide kell kiirni minden vitatemat hanem priviben sokkal normalisabb lerendezni :roll: Nem kell piszkitani senki topikjaba foleg magan jellegu dolgokrol :!: Szal ha valakinek valakivel baja van Noci lecci priviben nem kell idecsoditeni senkit sem...en is anno "normalisan kezeltem a dolgot" legyunk mar felnottek egy kicsit :wink:

Tudnek meg mit irni de majd irom priviben en sem akarok ide ronditani :roll:

Aki meg unatkozik ajanlom nyisson egy uj topikot es ott lehet veszekedni meg egymasnak ugrasztani az embereket...en mar reg megmondtam ebbol nem kerek es tartottam is hozza magam...en ide beszelgetni jarok....feludulni...tanacsot kerni megtudni mi van a tobbiekkel :idea:

Tovabbi szep napot en mentem aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Hát egy kicsit meglepődtem Nóci!
Eggyetértek Briggel,hogy ne itt vitassátok meg ezeket a dolgokat.Tudom,hogy még újj vagyok itt,de én sem kérek ebből.Ha tudod ki írta a dolgokat beszéld meg vele privibe,hogy mért tette!
Ne húzd fel magad,mert nem tesz jót a babádnak!
Drágágm,tudom,hogy sokat jelent neked a cicusod!De még ne éld ki az anyatigris szereped! :wink:
Remélem megnyugodott már a kis szíved!Puszi Kép
Vendég

Nézzetek át, látja valaki ott az én hozzászólásomat?Amikor írtam, akkor is CSAK egy ember miatt!Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, bocsi! De látom, hogy szurkoltatok, köszönöm! És még kéne sok-sok belőle!

Sajnos most nagyon nehéz időszakon megyünk át mindannyian, de bízunk, és Anyu nagoyn erős! Kérlek gondoljatok ránk sokat!

legközelebb remélem, jó hírekkel jövök!

Puszilok mindenkit!
Vendég

Sziasztok!

Nos mindenkitől ezer bocs! És akinek nem inge nem veszi magára!
Én ezzel az egy hozzá szolással befejezem a vitát! És igazából nem is huztam fel magam csak vannak dolgok amik rosszul esnek! Mert tudjátok amig valaki nem szeret meg valakit vbagy valamit addig nem tudja mi is az élet!!
Én eddig sem olvastam más topikját, de nem is fogom asszem eztán sem! Nos, de ha engem böszitenek amit sajna nem nehéz akkor fel veszem a kesztyüt!!
Brid és mindekitől bocsi, de majd max priviben intézem!

Kitty! Nagyon drukkolok nektek! Várom azért, hogy mi a helyzet anyuciddal! Sok puszi ölelés és kitartás mindekinek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jesszusom itt is volt egy sz@r keverő :shock:
Tudjátok egy másik topikban is volt egy ilyen ahova még irogatok :evil: De ennyit erről szégyelje magát és kész :!:

Nóci igazad van ebben a dologban.Cicus akkor már jól van?

Meleszka ez melyik topik volt?Nem mintha beleolvasnék :?

Kitty anyudnak mielőbbi jobbulást kívánok :!:

Gabó édes kutyusod van,naon ari :D

Kép
anyci

Kép

Melaszka
Hagyjuk a temat...annak a topiknak az uldozese szamomra mar betegesnek tunik :roll: Engem nem erdekel mas topik...ne boszitsd a nepet ha nem muszaj :roll: ez mar a 2.huzasod volt igy egy honap alatt...ugye a minis ugy :? en mar akkor megirtam neked nem erdekel a dolog...en nem ennek elek,hogy askalodok...lezartam a multat nem kotelezo,hogy engem mindenki szeressen hisz nem vgyok en sem tokeletes... :? Itt beke es nyugi van...

Noci
Nem rad haragszom en ertem a te kiborulasod de ha tudnad az elozmenyeket ertened az a hsz igazan nem is neked szol :roll:

Anyci
Meddig vgy zugolvaso? :roll:

Errol a dologrol tenyleg nem akarok itt hallani...mindenki ott olvas ahol akar...a velemenyeket meg priviben lehet cserelni...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na Kitty lemaradtal... :oops: aggodtam mar azt hittem baj van :? orulok,hogy jol sikerult a mutet es akkor matol a felepules remenyeben drukkolunk :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="melaszka"]N írta:melaszkaézzetek át, látja valaki ott az én hozzászólásomat?Amikor írtam, akkor is CSAK egy ember miatt!Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!

Senki nem nez sehova...es vegkepp nem itt megvitatva a dolgokat...mindenki oda olvas ir ahova akar de azt nem kell itt kibeszelni mint irtam priviben vgy mashol de nem itt :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brigdet így van ahogy mondod :!: Elvileg jövő héten kapom postán a winyóm amit még Recon intézett nekem,remélem meg is kapom :roll:

Jól néz ki ez a cicus :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.03 13:21-kor.

Kép
anyci

Na, most mindenki megnyugtatására eltünök.Én honnan tudtam volna, hogy a Nóci mit olvas és mit nem?Megint én lettem a bűnbak.
Nekem igy jobb, nyugi van. :)
Puszi.Most örülhet mindenki, elmegy a "gonosz boszorka"
Vendég

Szaisztok!

Bridg!
Jók a vonalzók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát örülök is neki, meg nem is, hogy nincs lombik most. De legalább tényleg mehettek együtt apácskával !!!!! De dokinak igaza van. Amíg ciszta van, addig ne legyen lombik!!!!!

Gabóó!
Macis klipp: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira ééééééééééédes :!: :!: :!: :!: :!:
Nagyon édes a kutyusod!!!!!

Pendi!

Palacsinta jöhet 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kati!
Lilla lány gyorsan fejlődik, nem mondom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor lehet utána is rohangálni :wink: :lol: 8)

Nócika!
17.50-re kaptunk időpontot a Te dokidhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jön anyucim is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Anyudnak még mindig mennek a drukkok !!!!! Sokat gondolok Rátok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Melaszka :cry: :cry: :cry: nem tudom mi volt a minis ügy,nem is érdekel,de nagyon sajnálom,hogy megszüntetted magad. :cry: nem gondoltam,hogy ez ekkora "ügy".

Zsu köszi!Ma mentek dokihoz?Ez a 4d-s?

Brid jók a vonalzók!Hú már csak 2 nap!!! :roll:

Kitty anyudnak mennek a drukkok!

Anyci remélem hamar meglesz a winyód,bár hogy nézem rendes lánykád van és azért odaenged téged is! :wink:

Nóci cicc??

Aki kimaradt annak is nagy ölelés és pusszi
Vendég

Kitty ezt anyudnak küldöm és is:
Kép
Vendég

Vendég

Vendég

Na lányok szép kis reggel! Azaz délelött! Most aztán tényleg elég szarul érzem magam! Remélem Melaszka csak meg békül és vissza tér hozzánk ujult erővel! Mert ha én nem írom ki röpke kis véleményem akkor nincs ez ami most!
Mindenkitől elnézést kérek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csajok! Ugy néz ki, hogy a 7végén kezdjük a kéményt! VÉGRE!!!! Hisz belátta, hogy már tényleg nagyon megy az idő vissza számlálása!
Sőt! Tegnap voltam olyan felelötlen kismammer, hogybementem a medencébe és kicsit punnyadtam! De könyörgöm ebben a melegben nem birtam már és annyira kivántam mint egy jó sexet! Na jó azt most már fél lábon is kibirom, ha nem lesz mig zöld utat nem kapok rá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nos fürcsiztem és jól éreztem magam!

Zsuzsu! Biztosan meg lesztek elégedve a dologgal! És ancid vigyen böszen zsepit, mert az enyémnek kellett az itthoni mozizáshoz!

Csajok! Cicusom jól van köszönöm mindenkinek az érdeklödést! Tegnap szinte már egész délután csavizott! Tiszta gazdája!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap jönnek anyos pajtásék remélem segit kicsit! Sőt anyummal mossuk a babacuccokat! Ugyhogy ma rohanok venni baba mososzert!!!! Mert az még hiányzik!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabóó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MArha jók voltak :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!
Boldog 32. hetet :!: :!: :!: :!: :!: :!: Csak óvatosan a rohangálással és a fürcsizéssel :!: :!: :!: :!: :!:
Pocaksimike!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jajj én is beülnék medencébe...ha lenne.
Amúgy ilyenkor már nem szabad?
Nóci Melaszka miatt ne magad szidd,ez az ő döntése volt,de én is bízom benne,hogy meggondolj magát és visszajön!
Vendég

Zsu te mostanában nem hoztál viccet!nem akarom ám elvenni tőled! :?
Vendég

Basszus zsu! Na most jól megilyesztettél! Azt hittem tényleg ilyen lütyő vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szal köszi a boldog 32. hetet, de már 33!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nektek meg boldog 24.-et!!!!! Istenem, hogyí rohan az idő!!!!
Amugy nem rohanva mentem a medencébe csak szépen komotosan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nektek is nagy nagy pocaksimike!!!!!!!!!!!

Gabó! Elvileg nem tilos a medencébe csüccsenés csak mivel 1 ujnyira nyitva vagyok ezért félő, hogy nehogy baci jusson be! Mert az megrepesztheti a burkot vagy mit tom is én de galibát csinálhat! Ha teljesen zárt lennék nem volna semmi gond!
Egyébként ne nagy medencére gondolj! Csak amolyan tescosra amit 12000Ft-ért vettünk! DE hidd el a célt nagyon jól szolgálja! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabóó!
Viccek jöhetnek minden mennyiségben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
Bocsesz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna