Új privát üzeneted érkezett!

IRIGY!IRIGY!IRIGY!
Ez az ami eszembe jut a taliról :D Legközelebb ki nem hagyom, az biztos!
Babák és anyukák egytől egyig nagyon aranyosak és persze csinik.

Mi magányunkban ezt alkottuk ma:
négykézlábas:
Kép

kicsi a játszósarok:
Kép

tejbetök-vigyor:
Kép

éééééééés már Barbi is babanetezik: Kép

Kép

Kép
hel29
 
 


helga: de helyes!!!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Annyira jó nézni a talis képeket, nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott! :cry: Babák pedig gyönyörűségesek! :lol:

Millye, jaj szegény Andrist úgy megsajnáltam a bekötözött combikkal! :cry:
Én is nagyon szeretnélek Téged megismerni! Engem is mindig anyukám húgának néznek, és nem a lányának! :D Anyukám is fiatalon szült!

Bogi, nem semmi a banya! :shock: :evil: Sajnálom a férjedet, biztos nehéz lehet neki! :(

Holnap csak estefele leszek, megyek Érdre a barátnőmhöz és a kisfiához Bencusommal! :D
zsu83
 
 

 
 

Barbi is milyen nagy lány már, nagyon ügyes, és elbűvölő kislány! :lol:
zsu83
 
 


jó estét!!!

Annyira jók a képek!!! Nagyon jó kis ali volt, kár hogy nem tudtam én is tovább maradni...na de majd csinálunk még ugye???

babkocsi: apa hazajött, 5 perc eltelt, ránézett a kocsira, aztán összecsukta. :twisted: hát végülis mérnök. van rajta egy pöcök a hátul, ami nem is látszik, nem is jelölik a rajzon, és azt is ki kelett volna kattintani...de ami vigasztal, hogy a gyerekek haverjának apukája sem jött rá tegnap este. :( Vagyis nemcsak én vagyok ilyen béna....na de most műár össze tudom csukni!!!!!!!!!! :lol:
apa csak anyit mondott, hogy "látom kellek még..." :)

Tali után még mentünk a nagyokért, aztán hazacsöpögtünk a 40 fokban, és Vinci totál kidölt:
sosem aludt még hanyatfekve az ágyában :)
Kép

és a gyerekek reggel:
Kép

Nagyok nagyon sajnálták, hogy nem jöttek velem a talira :( de hát tábor volt, meg nekem könyebb volt így, majd legközelebb, most már tudom hogy kell odajutni :)
Elif! Andris ránézett a török fincsiségre, és közölte, hogy anya, biztos finom, úgyhogy neked adom!Ilyen diszkréten szokta tudtomra adni, hogy kösz, de meg nem eszem :) Ági bátran megkostolta, izlett is neki!!! Köszönik szépen! apa sem evett még ilyet, ahogy én láttam ízlett neki. :):)
millye! neked meg köszi a zoknit!!!! Nagyon aranyos vagy, hogy hoztad nekünk!
Zsuzsi! a mondókák szuperek, cd-t még nem hallgattam, de majd migyá! Annyira aranyos vagy! Köszi a ránkgondolást!ű
És bocsánat, de én tök bunkó voltam, hogy be se mutatkoztam, de már olyan ismertnek éreztelek titeket, és valahogy elfelejtettem :) Na megsütit se sütöttem....
Na jó éjt! szép, angyalkás álmokat!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


hel! Édi a csajszi!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Na tehát! Elaludtam a tévé előtt, nagy nehezen felkeltem, és az ágyba vonszolódván csak bekukkantottam...és itt ülök vagy 1 órája... :lol:

Tali......izé....hát én is elmulasztottam néhány bemutatkozást, meg én sem sütöttem, ezekért utólagos bocsánatot!
Tényleg nagyon szuper volt, kár lett volna az időjáráselőrejelzés miatt kihagyni. Bogyeszért a sapkaszerkezetében azóta is oda vagyok :D
Lili, drága! Lénus már akkor sem haragudott a fülcinca miatt, ne aggódj!(cserébe lebukizta a kedvenc mesekönyvedet, anyukád biztos nagyon örült neki... :wink: ) Marci és családja a nyugalom szigete, árad belőlük a harmónia :D Alex majdnem még engem is megríkatott, vagyis a helyzet. De ahogy ott alukált végül, nagyon kis édes volt! :D Efe tündéri, anyája csoda mosolygós, tágabb család lelkes :D Andris az ő nagyfiús nyugalmával szemlélte a tömeget, de jó szeme lehet hozzá, mert csak megakadt neki a főtornászbajnoknőcsupanyugalom Adrin. Drága kis Vinyó, köszönjük a jóga morzsákat, nagyon sármos mosolygóspofi voltál! :D
Képeket igyekszem holnap ma már nincs erőm.

És nagyon de nagyon örülök, és megtiszteltetésnek veszem, ha kipróbáljátok a babákkal a játékokat, és legközelebb már ők is ismerni fogják!
Akik sajna nem lehettek ott, azoknak holnap felteszem a közösbe :wink:

Nem nagyon aludt Lénus hazafelé, oviban is még tündérkedett, kocsmában is még egy darabig, de aztán kitört a vulkán, én is átéltem amit te, Keiszi. :cry: ...de a sörci azé jól esett...

Drága Amy, isten éltessen téged nagyon sokáig!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


...és Barbi tündér de édi! :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jó reggelt!

Bencus 6kor kelt, biztos megszomjazott ebbe a melegbe! Szopizott aztán visszaaludt, csak én vagyok ilyen kukori, nem tudok visszaaludni! :? Jó lenne, ha 9ig legalább aludna, hogy kipihenten vigyen minket Apa a barátnőmhöz! Mert persze ma már itthon van Apa, csak tegnapra hívták be! :twisted:

Vinci is nagyon elfáradt a taliba látom! :D

Gerendai Zsu, nagyon köszönjük, hogy felteszed nekünk a közösbe, annyira rendes vagy! :lol:
zsu83
 
 


zsu: jó csavizást neked. Mi itthon leszünk egész nap :oops: nem is baj ebben a melegben.

Kép
budabo
 
 


Jelentem a gyerek nálunk is 6kor kellt...evet nyüglődöt és most alszik...remélem alszik egy darabig mert ismét vasalnom kell....persze azért még ide ültem egy kicsit kávéval a kezembe...nagyon szívesen várom a kedves lányokat kv-ra :wink:
kávé cukorral ,tejel,tejhabbal,enyhén meg szórva kakaóval itt árválkodik és várja aki el fogyassza :lol:

A tali biztos szupi lehetett a babák gyönyörűek és a mamik is..egyszerűen én Adri babától nem tudok betelni, miket művel...kis gumicsirke,annyira édes(remélem nem baj hogy igy becéztem)
Na és amikor pasizik..hááááát csúcs :lol:

Tegnap esténk jelentem k.....va sz@r volt.
Hazajöttünk a délutáni sétából,még jó hogy itt volt barinőm mert megörültem volna.Szó szerint.(este je volt hűvősem...sőt szerintem a tenger véget még fületem olyankor az idő.
Na de hazajöttünk nyüszög...adok neki tejcsit...beleszív a cicibe és egy az egybe rám brümögte...ami kicsit rosszul esett mert hát szenvedek minden egyes kortyócskáért ...ő meg pocsékol :D na jó akkor nem kell tej,lerakom megint visit egyre jobban..meg probáltam a vizet ,tápot egyik se,semmi nem érdekelte...berakom a kiságyba és hát ott tombolt...addig addig ment a harc még nagy nehezen elfogatta a kajcsit....na apa nem volt itthon ...első egyedüli(barátnővel)fürdetés...gyerek élvezte hogy lehült a teste a vizbe...úszott minden de szó szerint....
Estére olyan fülett idő volt a lakásba hogy a gyereknél 31fokot mért a hagyományos hőmérő....igy elő a ventilátor és hát forgattuk a levegőt amennyire csak tudtuk(nem a gyerekre)de látszott rajta hogy neki is jobb.este 10a gyerek még mindig nem alszik,pedig már kikaparta a szemét is a nyügtől...
1,5óra harc útán feladta a kincsem és elaludt...
Ja a legjobb ablakott se lehet nyitni mivel....Utat javitanak este....0:00kor jönnek,azt hittem kitépem a hajam mikor megláttam a "ELNÉZÉST KÉRÜNK A KÉSŐ ESTI ZAVARÁSÉRT"cerlít
Na jött is ám a markoló meg mindenféle frankó "halk-csendes"képezett....és a gyerek szobája pont utca fronti....szerintetek mi volt?Persze hogy 2percenként felriadt...
Elméletileg 3nap lesz a meló...de ahogy ezek dolgoznak eltart egy hétig...na de nem panaszkodom másnak is vannak próblémái..csak komolyan mondom jó kiirni magamból...
Megyek vár a munka...pedig elhihetitek mennyi kedvem van...semennyi :?
Mondtam apának ha itthon lesz,kicsit a Petrával hagyom én meg lemegyek a parkba és kifekszek a fübe...zenét hallgatok és nem érdekel kb fél óráig semmi és senki...(de tudom milyen vagyok...nem csinálom úgyse meg)
Na ma még fogászatra is mehetünk...oda sincs kedvem menni... :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Bogi, köszi! Mi is bent leszünk a házba a barátnőméknél, akartunk menni sétálni, de ebbe a melegbe nem érdemes! :?

Zsancy, én is hoztam a kv-t! Egészségünkre! :lol:
Biztos hogy a meleg viseli meg ennyire Petrát!
Hülye útépítők! :twisted:
zsu83
 
 


Ja és még egy dühítő....tegnap tudtam meg hogy aug.11-én itt lesz MADONNA koncert....és hát ....barátnőm persze hogy nem lesz itthon akkor megy ő pont nyaralni...áááááá... :evil: :evil: majd jövőre elmegyünk...
Zsu egészségedre!!! :wink:
Hoztam magamnak még egy bögrécskével :wink: ...igy se lesz ruha vasalás...pedig számításom szerint Manci nemsokára riadózik :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm lányok a kedves szavakat, hát remélem én is, hogy sokáig már nem maradok "egyedül"...

Zetivera: szuper, hogy találtál egy ilyen jó szakembert! És ha hematológus, akkor biztos nagyon ért a leletek értelmezéséhez is! :D Nem lesz baj, meglátod!

Millye: köszi az infót, hát szerintem kipróbálom a homeos bogyókat, hátha segít. Szegény apa tökre kivan, hogy ilyen depis vagyok. Ráadásul ő csak este lát, amikorra már fáradt is vagyok és az még rátesz egy lapáttal.

Ja és muszáj eldicsekednem: Hanna reggel kb. fél 6-kor kel, de nem is tudjuk pontosan, mert nem jelentkezik. Amire mi felkelünk, már rég ébren és csendben játszik az ágyikójában. Aztán meglát minket, széles vigyor és játszik tovább. Egyszerűen nem szól, hogy éhes, pedig este fél7-7kor eszik utoljára. Aztán amikor megyek, hogy megetessem, olyan gyomorkorgás fogad... és olyan mohón eszik. Nagyon érdekes, hogy ezt csinálja. Napközben nem mindig, olyankor általában jelzi, hogy éhes, de sokszor nem. Mindenesetre rendes tőle, hogy hagy aludni reggel. :lol: De hogy ezt miért csinálja??? :)

Nagyon jók a talis képek! Remélem majd egyszer mi is eljutunk egy ilyen nagytalálkozóra. :)

Panna
pandusika
 
 


Vasalás.... :x nekem is program lesz ma. De előtte iszom még egy kávét, mert az első valahogy túl hígra sikeredett.

Tegnapi menü: csirkehúsos brokkolisaláta
Mai menü: tőkehalfilé és rizibizi
De az is lehet, hogy a tegnapi maradékot eszem, mert ma megint egyedül leszünk. :(

Panna
pandusika
 
 


panna:ügyes Hanna baba, rendes tőle hogy nem sivalkodik. Fügém két napja elég sokat nyivákol :oops:

Mai menü: zellerkrém leves, sült csirkemáj, tésztasali.

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt!

Bocsánat, most reagálnék azokra is, akik nem voltak a talin... :oops:

Bogi: Huhh, édekes élethelyzet. :? Azt látom, hogy elég jól zárult a tegnapi megbeszélés, és ennek örülök. Persze azért hiányoztatok nagoyn, jó lett volna látni a másik kis tornászbajnoknőt. :wink:

És a harmadikat is Helga, legközelebb remélem Ti is jöttök! :wink:

Zsancy: Huhh, micsoda megpróbáltatások! Neked vannak kint barátaid, nem? Lehet, hogy Neked is jó lenne kimozdulni és találkozni velük, hisz nehéz heteken vagy túl... És akkor sem lesz Petrával semmi, ha lefekszel a fűbe egy félórára és relaxálsz. Addig Apával építgetik a kapcsolatukat. (Én legalábbis azt látom, hogy a férjem kifejezetten örül, ha néha ráhagyom Marcit, akkor kizárólag Ő gondoskodhat róla. :)

Panna: Szerintem is jó ötlet kisgyerekes barátokat szerezni, hajrá. Te ráadásul sokat vagy eegyedül, mert Apa rengeteget dolgozik...
Kislányod viszont egy Tündér, nem csak gyönyörű!
Meggyes-csokis muffin nem saját recept (úgyhogy nincs mivel dicsekedni), mindmegettéről szedtem és kicsit felturbóztam. Még ma beteszem a közösbe, a receptek közé.

Mai menü: Gyümölcsleves, tejszínes-zöldséges csirke. (Utóbbi nagoyn finom, tegnap este főztem, de ezt is valakitől tanultam, így nem enyém a a dicsőség. Ha érdekel valakit, felteszem ezt is.)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, és Zéti: Naogyn örülök végre a jóhírnek (a szupi gyerekorvos személyében), az eredményt pedig mi is nagyon várjuk :!:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: engem érdekel a recept!! én is sajnálom a talit, mert Fügét az utazás ilyen melegben megviselte. Budaörsön voltunk kinn és visszafele hátul a hegyi úton jöttünk haza - Üröm...Budakalász..- így elvolt de a végére ezt sem bírta. A megbeszélés túlzás hogy jól sikerült, megtudtuk hogy milyen hülyeséget csinál a banya..mibe öli a pénzét, meg végül a mi spórinkat is, ki tudja mikor kapjuk vissza. Mindegy hosszú..Ja és még a tegnapi naphoz, nem elég a meleg, nyűgösködés, még az ínye is vérzett Fügének, én meg persze jól megijedtem. :cry:
A képek nagyon jók, Lacussal nézegettük este.

Kép
budabo
 
 


Gondoltam bojkottálom a fórumot, mert "énisakaroktaliramenni"!!
Node, meggondoltam magam. Huhh, micsoda mázlitok van, mi? :lol:

Persze látom, már meg is kávéztatok, bár én személy szerint becseréltem volna a 3in1 szmötyi lötyimet Zsancy kávéjára.... :D

Azért örülök, hogy a tali jól sikerült, a képek meg szenzációsak. És igen, Marcibogyesz Zsufi-féle fotója tényleg avatarra való!!
Adri meg ahogy pasizott, ááá, kegyetlen jó!!
De nekem Alex tetszett , ahogy élvezi a bulit a babatömeg közepén szunyálva! :D

Tegnap dettó, mint Zsancy nálatok. Napközben nyügi, szenvedés, én már mindent számításba vettem, de semmi baja nem lehet. Lefeküdt, felkelt, evett, apa hazajött, és onnantól kezdve a gyerek boldog volt. Annyira, hogy nem feküdt le 4,5 órán keresztül, egészen estig. :shock:
Mondtam is Lacinak, hogy neki kéne gyesen lennie... :x

Bogi: Hmm... banya érdekes... ti belementek? Mármint inkább az izgat, hogy miért nem a másik gyerekével egyezkedik pénzügyekben, ha már úgyis vele költözik? No, mindegy persze, ő tudja...

Zetivera: Húúú, de jóóóó, hogy találtál jó orvost! :)

ladmon
 
 


Jaaa, hogy ilyen gázos a banya... Én akkor nem adnám a spóri pénzem... Spur vagyok, de ha necces, hogy visszaadja, akkor a befejezetlen pénzügy még ezt a vékony szálon lógó kapcsolatot is tönkrevághatja.

ladmon
 
 


Ja, és persze imádom magam, hogy ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy mindenbe belekotyogjak! :) Bocsi Bogi!

Helga: ki is maradt az előbb, hogy látom, jót tesz a szomorkodás Barbinak. Nagyon-nagyon-nagyon bírom! :D

ladmon
 
 


hát az én vasalásom úgy ahogy volt elmardt.... :oops: hivtam apát dumcsiztunk mert tegnap is 8útán ért haza...közölte hagyam a vasalást majd ő 7végén kivasal....IMÁDOM!Annyira mobil pasi... :D
Julcsi:
Nem félek attól hogy Petra és apu együtt lesznek..mindketten élvezik...7végén amig én főzök apa szokott vele lenni sétálgatnak stb...
Barátaim nekem vannak kint (elég volt 1év mikor apán kivül nem volt senki más,és még vidéken is laktunk rajtunk kivül 5laktak a faluba :? az gáz volt...
1barátosnémat még otthonról ismerem (egy helyen melóztunk) akiket itt ismertem meg ,nem vagyunk napi kapcsolatba,de 2hetente talizunk velük is...és abból 2ember otthon a csecsemőosztályon dolgozott :wink: már jó!!!!és van kisgyerekes ismerősünk is nem egy...
Bogi:
Fogától vérzet Fügécske inye?
szegénykém úgy sajnálom...annyira megérint mikor egy kisbaba sir vagy szomorú....most hogy már nekem is van babám még jobban....
Megvetted a nyakláncott?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Bencus még alszik, 10-kor keltem, eszik, aztán indulunk! :)

Zsancy, én is túl vagyok már a második kv-n is!

Panna, hasonlóképpen ébred nálunk Bencus is, csak ő beszélget a barátainak! :D Olyan cuki, amikor belesek a szobájába!

Bogi, szegény Füge, biztos azért vérzett ahogy áttört a fogacskája! :(
zsu83
 
 


hivtam apát dumcsiztunk mert tegnap is 8útán ért haza...közölte hagyam a vasalást majd ő 7végén kivasal....IMÁDOM!Annyira mobil pasi... Zsancy:Mit csinál vasal?????Az én férjem is segítőkész,na de ennyire azért nem :lol: Ezt majd elolvastatom vele,hátha kedvet kap!!!! :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok,

na mi is bejelentkezünk végre. Szuper volt a tali, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk tovább maradni. Azthiszem kicsit túlságosan is jó időnk lett végül. :D Efe a közös fényképezkedésre fáradt el sajnos teljesen, 2 perccel később már be is aludt barátnőm vállán, betettük az autósülésbe és ott durmolt szinte egész addíg míg a szakrendelőbe nem értünk. :) Pedig a busszal együtt ugráltunk mi is, babakocsi is, Efének meg sem kottyant. :D
(Csípőszűrés eredménye: minden tutti, majd ha jár kell újra menni, dokinéni szíve elrabolva :lol: )

Mindenki csinos és helyes és kedves. Nekem is ég a pofazacskómon a bőr, mert nem mutatkoztunk be rendesen, pedig Julcsi még oda is jött hozzánk, igazán eszembe juthatott volna körbemenni. Csakhát én is kicsit feszélyezve éreztem magam, na meg az a sok gyönyörűséges babóca... Azt sem tudtam hová nézzek, de komolyan. :)
Tisztára olyan volt, mintha személyesen is találkoztunk volna már, és ki tudja miért, de valahogy Stelly érkezésével oldódtam fel én is egy kicsit jobban, akiből egyszerűen sugárzik a pozitív energia. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Zsu:Jó csavargást,érezzétek nagyon jól magatokat!!!!

Hel:Hát a négykézlábas baromi jó :lol: Éa Barbi még mindig csoda szép :lol:

Bogi:Hát nem lehet egyszerű egy ilyen anyóssal :roll: És mi a helyzet Füge inyével?

ladmon:remélem ma nálatok is nyugibb nap lesz és nem lesz nyügi!! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Boldog vagyok, hogy:
--- Zsufimarci apukát sikerült megetetnem lokummal. :D És élőben is láthattam mindenkit elvarázsoló Marcikátokat!
--- Láthattam Julcsi szemében azt az igazi túláradó leírhatatlan anyai szeretetet.
--- Adribaba 20 másodpercen belül bemutatta nekünk miért lesz én fiam is nemsokára nem egy, hanem kétemberes feladat.
--- Egy kis időt a mindig mosolygós Lilibaba és Erika közelében tölthettem, akik a harmonia és kedvesség mintaképei lehetnének.
--- Nem csak én áztattam át a pólómat tejcsivel egy babatali alkalmával, hanem a szupercsinos Millye is. :D (bocsi) Örülnék ha egyszer nekem is ilyen lányom volna! Puszi neki!
--- Vince és Efe ennyire hasonlítanak, így van egy kis esély, hogy én fiam is olyan vagány, talpraesett kissrác lesz, mint szuperanyu Verus csemetéi. :wink:
--- Lénababa megmutatta micsoda boldogság anyuval játszadozni, mindenkinek meghozta a kedvét a mókázáshoz, és hatalmas mosollyal éreztette velünk érkezésünkkor, hogy nekünk itt most jó lesz.
--- Újra találkozhattunk Alexxel, aki a múltkori tali óta is sokat változott. Hogy végül sikerült elalukálnia, és még néhány mosolyt is kaptunk tőle, nyugtázandó szoros, hosszú múltra visszatekintő manóbarátságunkat. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.02 09:08-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Képek szuperek Stelly, Zsufi és Millye, köszönjük, majd nyaggatlak titeket a teljes felbontásúakért! :)
És köszönjük Julcsinak is a szervezést, ezer hála neki! :)
És persze a fincsi sütikért is kijár a köszönet!

Az előző két éjszaka nem alvása után (6 óra 5-szöri ébredéssel), most éjjel sokerült mindkettőnknek 9,5 órát aludni, hurrrrrrrrrrá, 2 ébredéssel, egy nemtomiért, 2. mert odafordult a rácshoz és nyomta a buksiját. Még csípőszűrtünk és utána barátainknál voltunk este, elszórakoztatták manót, és jót kajcsiztunk, viszont én már a végkimerülés határán voltam estére, szó szerint össze akartam esni. Kialvatlanság + meleg. :(
Efe meg benyomott 2,5 deci teát még így szopcsik mellet tegnap (du 4-ig), szóval egészségére. :D

És ezek vajon kiknek a kezei? (Aki látta az nehogy leírja! :wink: Majd hozom a megoldást...)
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


elif:Király,hogy jó lett a csípőszűrés eredménye :lol: és nem csoda,hogy elrabolta a dokinéni szívét Efe,mert ahogy a képeket nézem,hát az enyémet is elrabolta :lol:
És nagyon ügyi,hogy így bírta az utazgatásokat :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Úgy látom, nagyon jól sikerült a babatali! Tényleg aranyosan húzta a lóbőrt Alex a tömegben. A legközelebbi talira talán mi is benevezünk... :roll:

Attila piros foltjai kontakt dermitisz eredménye (a dokinéni szerint). Vagyis valószínűleg valamelyik ruhadarab hatására kialakult ekcéma. A krém mindenesetre, amit felírt, úgy néz ki használ. Élek a gyanúperrel, hogy a napozója váltotta ki a reakciót, kár pedig olyan aranyosan néz ki benne! Ja, és fogzunk ezerrel, a felső fogsor ínye a szemfogakig fehéredik. Ezért aztán nyűgösek vagyunk, és imádjuk anya ujját rágcsálni, míg az erre kitalált hűtőbe rakható rágókák nem nagyon válnak be. Ladmon, a receptet nem felejtettem el, majd ha több időm lesz leírom...

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ez a kép esküszöm mindegyiknél jobb!!!!Engem megérintett,még elispityeregtem magam.. :oops: tiszta hülye vagyok mi? :oops: :wink:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Húhaaa, van ám lemaradás a tegnapi csavargás következtében... :roll: Meglátjuk hogy hagy-e ma Efém olvasgatni...

Barbi tüneményes, ügyes, csodaszép! :)

(Ja Efe visszaaludt ám még kajcsi után, szóval 22.00-10.00-nál vagyunk 1 kajcsival 7:30-kor duuuuuurva... ő is jól kivolt ezek szerint.)

Én most nem sok képet csináltam, szerencsére mások viszont igen :D, éljen. Közös sorbanállós képet szeretnék küldeni anyóséknak, millye tudnál olyat küldeni közösbe vagy nekem még ma?
Marcibogyeszről nekem is van hasonló, mint Zsufinak, de én nem tetszettem úgy neki, mert húzgálja rajta a szemöldökét. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Andrea17: dehogyis vagy hülye, még nekem is könnycsepp úszott a szemembe tőle mikor kivágtam egy nagyobb képből, olyan szépen fogják egymás kezét... :)
De inkább mosolyogj, mert az alsó pracli utána meglett rágcsálva a felső tulajdonosa által. :D

Kép
Kép
elif
 
 


No az én tippem: Adribaba - neki olyan cuki husikeze van, meg amúgy is nagy taperolós a kiscsaj :D a másik meg Efe, mert Elif te raktad a képet, így gyanúús. :D Na? Persze várunk még más tippeket is...

ladmon
 
 


Nem ér! Túl egyszerű volt a feladvány ahogy látom. :lol: És bizony az érdem rámenős Adribabáé :D. Úgy elkapta Efe izgő mozgó kezét többször is mint a pinty, eszméletlen ügyes kiscsaj, aztán egyszer egy hirtelen mozdulattal be is kebelezte. :D
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Gerendai Zsuzsi köszönjük a cd-t és a mondókákat! Nagyon jó ötlet volt ez a közös babatorna! Este még kocsmáztál? :D :D :D

Julcsi-79 köszönjük a szervezést, remélem hamarosan megismételjük és akkor már többen tudnak csatlakozni hozzánk... a lányom nagyon jól érezte magát és szívesen játszott volna mindenki babájával csak nem merte megkérdezni.... Kreiszi Alexét is megdajkálta volna amikor sírdogált, de mondtam, hogy akkor Alexnek az anyukájára volt szüksége :roll:

A közösbe elküldöm a képeket és akinek a nagy méret kell az szóljon mert 250 mega lett és annyit nem tudok elküldeni egyszerre csak apránként.

Zetibebi remélem a következő talira el tudtok jönni!

Budabo Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni! A férjem amikor jött értünk megkérdezte, hogy hol van Bogi? :D mondtam, hogy nem tudtatok eljönni :( de majd legközelebb bepótoljuk ha más nem egy minitalit azért forszíroznék :D Nem is tudom, hogy a banya mit képzel... én nem adnék neki a spórolt pénzemből semmit... még a végén futhatsz a pénzed után... :roll: Mitől vérzett Füge ínye? :shock:

Zsufi74 szerintem ha nem lett volna Elifnek Verának és nekünk délutáni "programunk" akkor teljesen feloldódtunk volna mindannyian mert először mindenki egy kicsit feszélyezve éreztük magunkat. :D szuper képeket csináltatok ti is! :D

Hel29 nagyon jók a képek Barbiról! Látom már ő is négykézlábazik :D korán kezdi a babanetezést! :D

Zsu83 én is sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni! Na de ami késik nem múlik! Bepótoljuk! :D Akkor neked is fiatalos anyukád van? Az nagyon szuper! :D érezzétek jól magatokat! :wink:

Lkverus örülök, hogy a férjednek sikerült megoldania a trükkös babakocsicsukást :D Látom Vinci totál beájult... :D

Zsancy sajnálom, hogy Petra nyűgi volt... remélem már nem nyűgös... tudtatok aludni az útbontóktól? Ilyen hülyeséget... éjszaka utat javítanak... :?

Pandusika remélem hatni fog a homeósbogyó! Micsoda rendes Hanna, hogy hagy benneteket aludni! :D

Ladmon lehet, hogy hamarabb oldódott volna a hangulat ha te is jöttél volna! De ha nem jön Mohamed a hegyhez a hegy megy Mohamedhez...

Elif igazán köszönjük! :oops: :D azt vettem észre, hogy több tejem lett.... eddig sem volt kevés, de a sok baba jó hatással volt a tejtermelésemre :D egyébként ha sír egy baba akkor nekem automatikusan elkezd folyni a tejem... és betétet elfelejtettem betenni :D Az email címedet küld el és átküldöm a kért képeket! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Háháááá, logika-királylány vagyok!! :D

Amúgy ez az Adri tényleg rámenős... Most néztem meg a képeket, háát komolyan behalok rajta Stelly... Minden pasival kikezdett és ráadásul az összes kiskrapek szerelmes tekintettel bámulja. Mint pl. Andris meg Alex... Szenzációs! :D

Ja, és Zsuzsi: Léna nem is tűnik olyan kicsinek a többiek mellett! :)

Na ebéd: zöldbabfőzi meg tegnapi sült csirke.
Akkor el is megyek elkészíteni...

ladmon
 
 


millye: köszi, jó fej vagy... :D

ladmon
 
 


Sziasztok!

Tok szegyenlem magam, mert mar reg nem irtam/reagaltam ide, de most a talis kepek miatt muszaj volt. Annyira jok!!! :lol: :lol: :lol: Es persze en is iszonyuan irigykedem mindenkire, aki ott lehetett.

Adrika mutatvanyain mi is csak amulunk a parommal (megmutiztam neki is a kepeket es a videot is), de latom Marcika es Barbi is mar itt tartanak. Jelentem nalunk tegnap este megtortent a csoda - kisfiam, aki alapvetoen meg mindig utal a hasan fekudni, de ennek ellenere anya mindig odapakolja, vegre atfordult a hatarol a pocakjara! :D En minderrol persze lemaradtam, mert addig csinalta, amig apaval jatszottak es en a masik szobaban takaritottam. :x A maszastol viszony meg nagyon messze vagyunk, de korbefordulas hason es haton is nagyon megy.

Oh annyi mindent akartam meg irni, de felebredt a mano. Na majd megprobalok meg jonni...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Mano megdumalta a bekajaval, hogy alszik meg egy kicsit (nem mentem fel egybol, csak a webkameran figyeltem mit csinal).
Pandusika - ez a reggeli felkeles nalunk is igy van. Felkel, dumal a jatekainak, jol elvan amig be nem megyunk es akkor nagy vigyorgassal fogad. Ma reggel is, pedig most meg a pelus is tele volt ket napi kakival. Enni is ugy szoktunk, hogy anya tudja mikor kell, de sirni szinte soha nem szokott erte.

A kajarol jutott eszembe Erika, hogy nalunk az oran azt tanacsoltak, hogy hozzataplalasnal adjunk a baba kezebe is egy kanalat es akkor nem a tiedet probalja elvenni. Mi meg csak anyatejezunk, szoval meg nem probaltam, hogy ez mukodik-e - csak otlet. :wink:

Bocsi, ha egy kicsit szetszort vagyok, de ingazok a laptop es a lakas tobbi pontja kozott es csak irom, ami eppen eszembe jut... :oops: Na kiteregetem a ruhakat azutan meg probalok jonni.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Ladmon már írni akartam, hogy olyan vagy mint az esküvőkön a vőfény (ő is jó hangulatot csinál és feloldja a feszült társaságot) :D

Hajnski örülök, hogy Andrew is átfordul már! :D

Ezen a képen mintha a fiam Ari lábát enné éppen... :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ruhak szaradnak - itt meg mindig dogmeleg van szoval egy oran belul csontszaraz lesz az egesz. Kedden ejjel 2-kor meg mindig 28 fok volt a gyerekszobaban pedig tarva nyitva volt az ablak. :twisted: Szerencsere nalunk legalabb szunyogok nincsenek.

Millye - olvastam a te Andrisod mereteit. Tenyleg jo nagy baba! :D Annyira mondjuk mi sem vagyunk messze tole - tegnap mertem 7.74 kg volt, de ugy hogy aznap nem volt kaki es Andrew csak 66 cm meg persze egy picit idosebb is.

Zetibebi - en nem szoktam irni, de azert olvastam, hogy miken mentetek keresztul es en is gongoltam ratok! Tok jo, hogy vagy egy szupi uj doki! Annyira sokat szamit, hogy bizz a dokiban es szimpi legyen. En is szeretem a mi dokibacsinkat - itt nincs kulon gyerekorvos, ugyhogy mindharmunknak o van. Megyunk is hozza holnap reggel, mert a kisfiamnak kiuteses lett a pofija. Eloszor azt hittem gyorsan elmulik mint a tobbi, de sajnos nem. Tok jo a bovites is, sokat szamit am meg egy picivel tobb hely is!

Ja meg azt is el akartam ujsagolni, hogy ugy nez ki leszoktunk a cumirol. Eddig is csak elalvashoz kellett, de vegre mar nem ebreszti fel magat a kezeivel csalapalva ugyhogy nem adtam neki cumit az elalvashoz. Egy kicsit tovabb gyakorolta a hangjat, de nem sirt es egesz hamar elaludt! Ugyhogy orommel jelentem - mar mi is nagyfiuk vagyunk. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Bizony-bizony, én emlékszem erre az Andris Adri lábát eszi pillanatra... Jót derültem rajta. :lol:

Bogi: Marcinál is volt egyszer ilyen fogínyvérzés, kicsit hevesen (ugye, ismervén őt :wink: )harapott rá egy játékra, és kicsit vérzett. Neki nem is fájt, és aztán szépen elmúlt. Cumizgatott egy kicsit, amit amúgy csak alváskor szokott, és nem lett gond.
Terveztek pénzt kölcsönadni? (Amúgy nagyon furcsa tényleg, hogy tőletek kér... :roll:)

Elif: Küldhetek emailcímet? ENgem azért érdekelne az a kép is... :wink:
A kézfogós kép gyönyörű!!! :oops:

És valóban, Eszterből és a lányából egyarárt sugárzik a harmónia... :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Millye - jaj nagyon jo kep. Szerintem a fiad csak meg akarta tudni, hogy tenyleg annyira fincsi-e az Adrilab, mert ugy tunik Adrikanak nagyon izlik. Egyebkent nalunk is ez van. Andrew soha nem szopizza az ujjat, de a labujjat annal inkabb. :shock: Mindig tok nedves a rugi laba, ha az van rajta. :?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Millye: Baró ez a kölcsönlábevős kép! :D Jajj a gyógypuszik meg persze mennek Andris combikáira!
e-mailem: edina.szabo(kukac)gmail.com. Köszi :)
A többi képet is már alig várom, hogy lássam! Tök jó, hogy a gyerkőcök hatottak a tejtermelésre. :) Én amikor ott szoptattam kicsit ki voltam, mert az egyikből szinte semmi nem jött, de hála az égnek a másik oké volt és elég is volt a gyerkőcnek, mert sok volt az érdekes dolog körülötte.

hajnski: jó, hogy bejelentkeztél! :) Nálunk ritka az ilyen ébredés. :( Mosnaában meg akkora hisztiket nyom esténként, hogy a sírás környékez. És ezek szín tiszta hisztik, mert olyan nincs, hogy valakinek minden egyes alkalommal fáj az öltözködés, a vetkőzés viszont nagyon szuper, és ha anya elkeseredik a síráson akkor ki kell röhögni... :(

Így forog el éjjel is, és konkrétan ez a ma reggeli ébredés (már miután a takarót levettem persze).
Kép
Már sokáig nem lesz ehhez elég a 70 cm széltében... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.02 10:57-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Julcsi! Valamikor kiviszem a kölkeimet margitszigetezni!!! Ha szólok előre, esteleg kijössz? meg persze mindenki, aki arra jár épp, és van kedve! :):)

Zsuzsi! halagttuk a cd-t, nagyon szép!!!!!!!!! köszi, köszi, köszi! aludni nem aludt el rajta Vinci, de édesen hallgatta :)

amit sajnálok, hogy én sem raktam össze senkivel picifiamat, hogy ismerkedjen :( valahogy mindenki le volt foglalva mindig, meg Vinci is...amikor nagy érdeklődéssel Lénára nyomult volna, a kisasszony sírvafakdat :( Hát van ez így...majd legközelebb óvatosabban közelítünk :):)

mai ebéd: sült mozzarella salival, és palacsinta :)

millye! nagyon helyes nagylányod van!!! és tökre olyan vagy mellette, mintha a nővére lennél!

óóóó, felébredt Vinnyó, mennem kell megin...majd jövök du.!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


tgenap egész nap nem hamizott cicből, nem kart este se, és ma is ez a helyzet, már reggel se kelettem :(:(:( azér szomorú vagyok nagyon....és nagyon fogy a tejci, már fejni is alig tok valamit

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Julcsi - Andrew hetvegen racuppant a karomra es kiszivta. :shock: Gondoltam rad. :?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Huhh Andrew, nem piskóta...Cumi nélküli, vigyorogva, játékkal kel és majdnem 8 kilós. :shock: Hajnikám, tudtok Ti valamit! :wink: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?