Gerendai Zsuzsi köszönjük a cd-t és a mondókákat! Nagyon jó ötlet volt ez a közös babatorna! Este még kocsmáztál?
Julcsi-79 köszönjük a szervezést, remélem hamarosan megismételjük és akkor már többen tudnak csatlakozni hozzánk... a lányom nagyon jól érezte magát és szívesen játszott volna mindenki babájával csak nem merte megkérdezni....
Kreiszi Alexét is megdajkálta volna amikor sírdogált, de mondtam, hogy akkor
Alexnek az anyukájára volt szüksége
A közösbe elküldöm a képeket és akinek a nagy méret kell az szóljon mert 250 mega lett és annyit nem tudok elküldeni egyszerre csak apránként.
Zetibebi remélem a következő talira el tudtok jönni!
Budabo Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni! A férjem amikor jött értünk megkérdezte, hogy hol van Bogi?
mondtam, hogy nem tudtatok eljönni
de majd legközelebb bepótoljuk ha más nem egy minitalit azért forszíroznék
Nem is tudom, hogy a banya mit képzel... én nem adnék neki a spórolt pénzemből semmit... még a végén futhatsz a pénzed után...
Mitől vérzett Füge ínye?
Zsufi74 szerintem ha nem lett volna Elifnek Verának és nekünk délutáni "programunk" akkor teljesen feloldódtunk volna mindannyian mert először mindenki egy kicsit feszélyezve éreztük magunkat.
szuper képeket csináltatok ti is!
Hel29 nagyon jók a képek Barbiról! Látom már ő is négykézlábazik
korán kezdi a babanetezést!
Zsu83 én is sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni! Na de ami késik nem múlik! Bepótoljuk!
Akkor neked is fiatalos anyukád van? Az nagyon szuper!
érezzétek jól magatokat!
Lkverus örülök, hogy a férjednek sikerült megoldania a trükkös babakocsicsukást
Látom Vinci totál beájult...
Zsancy sajnálom, hogy Petra nyűgi volt... remélem már nem nyűgös... tudtatok aludni az útbontóktól? Ilyen hülyeséget... éjszaka utat javítanak...
Pandusika remélem hatni fog a homeósbogyó! Micsoda rendes Hanna, hogy hagy benneteket aludni!
Ladmon lehet, hogy hamarabb oldódott volna a hangulat ha te is jöttél volna! De ha nem jön Mohamed a hegyhez a hegy megy Mohamedhez...
Elif igazán köszönjük!
azt vettem észre, hogy több tejem lett.... eddig sem volt kevés, de a sok baba jó hatással volt a tejtermelésemre
egyébként ha sír egy baba akkor nekem automatikusan elkezd folyni a tejem... és betétet elfelejtettem betenni
Az email címedet küld el és átküldöm a kért képeket!