Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Basszus, én azt hittem Veled taliztam! :oops: :oops: :oops: De akkor kivel? (Kodály tér felől jött 2 nagy pakkal tegnap du. 5 felé?) Pedig sz.tem innen, még el is dumcsiztunk hogy a gyerekek a nagyszülőknél vannak Tatán! Azta, ilyen égést!!!Bocsi, akkor! fúúúú gyerekek! :shock: :evil: :(

Szilvianyu!
Csüt. délelőtt a tali előtt odamennék Anyuék lépijéhez a bicótémában, mit szólsz.... utána pénteken már Nekem se jó...
Tényleg Emesének is most lesz névnap...
Neogranormon: most legutóbb azt vettem, használjuk is igaz négyszázvalamennyi, de bazi szar. Nekem nem jött be. Egyrészt kisebb is tán, de nagyon vékony is... amíg a lila Tescosból, vagy Rossmanosból, Dm-esből elég 2, ebből 4-5 kell! Így kalkuláldd az árat! Bár ha jól számolom: 4930/12=411Ft/csomi. A tescos most 450 de sokkal jobb!
Szeptembertől lesz babamama klub? El ne felejtsük!
Tali: én csóni tóra szavaznék a fű miatt,de Jubi is jó a nagyobbaknak, meg Soma miatt is jobb. Végülis ott is van fű a Petanque pálya mellett... ok akkor 1 szavazat JUBI!
Mi jól eláztunk a nagy 5 perces zuhiba, cipészhez mentünk épp! De jól esett!

Betti!
Látod, nem vagytok Ti olyan szerencsétlen család. Erre mondom én mindig, a sok rossz után csak jó jöhet. Örülök, hogy nem kell párodat nélkülözni. Szegény a szőnyegre kényszerül....
Istiszáj nagggyon jó, leírod ezeket??? Jót kacagtam itt magamban.

JoósnéÁgi: én annó5 éve voltam Nagy Annánál, akkor 3000 volt, de ez ugye nem mostanában. Sz.tem 5000 körül lehet.
Ötletes a rakottas recid!

Ja, Szilvianyu, láttam iwiwen képeket, jófiú Bence tényleg olyan bájos, mint egy tündér! Vettetek végülis másik autüsülést már? Most én is nézegetek teszteket, de hát egyik évben ez a jobb, másikban az már nem....
kösz a cipő árat...
Sz.tem is most jött el Bencénél a szepar. félelem időszak. Noé is bújósabb, jön oda bököd a fejével, hogy vegyem fel és rögtön bújik a nyakamba... jaj úgy odavagyok ilyenkor!

lola77

Ja, Ági01 én valamiért azt hittem azért viszitek Dorkát a fülorrgégészetre, mert felnyomta azt a valamit.... de akkor ezek szerint a sok váladék miatt, áhá....
Kitartás, sz.tem nem váratják ki Veled a 40. hetet, tuti.
Kinek küldessz sms-t?
Elhiszem hogy már alig tudsz ülni. Tényleg nem raksz még fel utolsó erőddel egy pocakfotót? :?

lola77

Sziasztok!

Na először is míg elnem felejtem:Cserierinek és Anikónak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is.Ég a pofám,Erika az első aki mindenkit felköszönt,most én az utolsó.De a 8 napban még asszem benne vagyok.
Na megyek sir Míra küldöm azt még jövök

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Ági01,
KITARTÁS! Ez olyan izgi, hogy nemsokára itt a Levi baba!! :) :)
Nézd a Lili is most született, aztán tegnap volt 3 hónapos!! :) :)
Beindítás: csípős - lásd én is ettem aznap kínait :), ill . lehet Apával akciózni (bevallom nálunk is volt, de akkor már fájt egy kicsit, aztán nagyon és indultunk is a kórházba pár óra múlva)
A Dorkának biztosan van a fülénél valami? A tatai fül-orr gégészünknél is van uh-s készülék, amivel mindig megnézi, hogy nincs-e az arcüregben folyadék...

Betti,
jó dumás az Istike!! Jó hogy így sikerült megoldani a bölit!

Anikó,
laptető: 1x is elég összebújni Apával, hogy kistesó legyen!! :)
Valamikor én is átugranék a Máténak rucit nézni, ha van még! Mit szóltatok a házhoz? Egy kicsit félek hogy közel van az úthoz, de azt beszéltük hogy beültetjük fákkal, bokrokkal azok elnyomják a zajt.

A Lili szerintem élvezte a strandot :) legalábbis nem szólt hogy nem. Néha belelógattam a lábfejét a vízbe, ennyi...
Apának az nem tetszett, ami nekem sem, hogy nem tudtunk bemenni babakocsival a kapuk miatt, így át kellett emelni..
:evil: pedig tényleg gyerekbarát hely! Ráadásul mikor bementünk kérték a lakcímkártyát - tökre elfelejtettem eltenni, ráadásul a gyerekeké a hitelügyintézőnél van a szocpol miatt - a csaj húzta a száját a pénztárnál. Mondtam neki hogy hova tegye a 150 Ft-ját!! :) :)

Moncsi89,
nagyon szép nagy szemei vannak a Lívikének! Jöhetsz ám gyakrabban is! :)

Erika,
nagyon jók a képek Piliscsévről! Már nyúzom a Zozot hogy menjünk el nekem nagyon tetszik!

JoosneÁgi,
húú akkor nagyon fárasztó hétvégétek lehetett! Csak tanács: 3 havi kaució, ami NEM lelakható, ill. ha nem fizet 15 napon belül zárcsere. Nekünk is voltak albérlőink, 3 oldalas szerződést írattunk velük alá. DE hozzáteszem szerencsénk volt velük, azóta a barátaink. Szerintem az iwiw-en ne hírdessétek, mert figyeli az APEH hogy fizettek -e utána adót! Ilyet nem szabad feltenni - állítólag.

Múltkor írtátok, hogy szökdösnek a gyerekek: hááát éppen eszembe jutott, mert valamelyik nap pakolunk ki a kocsiból, a Máté sehol.... Elkezdtünk kiabálni.. mondom basszus ez a kölök is dilis és elment valamerre! :) a Zoli szalad a lépcsőházhoz ott sincs. Egyszer csak halkan szól a bokokrból : Itt vagyok! és röhög.
Kijött aztán megmagyaráztuk neki, hogy ilyet nem szabad.. Háát megállt bennem az ütő! Pedig itt volt a ház előtt! :)

na lépek
Sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Csajok ezt találtam:
http://www.strandramagyar.hu/index.html?id=2

Persze a Gyémántfürdő nincs közte véletlen se.

zsanka, komoly hogy nem lehet b.kocsival bemenni a fedett részbe? Jó hogy mondod, felrobbantam volna, ha elindulok aztán emelgetnem kell? Na de miért nincs egy olyan kapu, ahol rendese nyílik 90 fokban...
(Kehidán meg pl. Sárváron volt....)

lola77

Na szóval a folytatás.
Bocsi,hogy ilyen sokáig nem voltam de nagy családi meggyszedés,magozás stb volt nálunk.illetve kigazoltuk a kiskertünket,mert már nem látszott semmi a gaztól.

Pénteken sikerült eljutnom,tatára bár 6ig vergődtem hogy elinduljak e,de aztán gyözött a fenyő miki :D
Mírát már 3kor megfürcsiztem,evett mielőtt elindultunk,aztán kenguruban el is aludt egy jó félórát,zene nem zavarta.Majdnem fél 10 volt hogy hazaértünk.Csak a csajok jöttek velem,apa nem ért haza igy Atit sem vittem mert ő is szökdösős :evil:

EDBanyu
én gondolkoztam a popsitörlőn,bár nemtudom milyen kaptunk ugyan a kórházban egy kiscsomisat de már nem emlékszem :oops:

Én már használtam többfélét.ami szerintem a legjobb volt az a nívea meg a huggies csak mindkettő elég drága :evil:
Most már pár hónapja a jonhsont veszem (aloést)nem tudom láttátok e de az intersparban kb.3 hónapja akciós 1700/4csomi azis csak 425-re jön ki.Régen használtam amit a pennybe lehetett anno kapni az is jó de nem tudom most milyen van és mennyiért.
Na ezt a témát jól kimeritettem.
Tali nekem jó,remélem most se betegség se eső nem jön közbe.
Ja és nekem teljesen mindegy hol lesz.

Na megyek lassan mert hazajött apa és ideges ha este a gép elött punnyadok.
Reggel korán kelünk,jön Hanna egyíiks kis osztálytársa Alex,nincs aki vigázzon rá igy ma és holnap nálunk van,beigértem nekik honpra egy horgászást.
Jó éjt mindenkinek.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Mostanában csak visszaolvastam, de írni nem volt időm.

Emesedora: voltunk kint, igen. Pénteken volt a legjobb, bár meglepően sokan voltak már akkor is. Szombaton Hugiékkal voltunk együtt, de iszonyú tömeg volt. Vasárnap még jó, hogy nem mentünk ki az Alma-koncertre, mert pont akkor zuhogott az eső. Apa és Petrus bealudtak, negyed 6-kor ébresztettem őket, hogy jó volna kimenni, mert nem voltunk sétálni. Naná, hogy a Várkanyarnál kapott el bennünket az eső, oszt ennyi volt, gyí haza....mire hazaértünk újra sütött a nap, de apának már nem volt kedve visszamennyi, sokan voltak akkor is.

Popsitörlő: nem ismerem ezt a fajtát, én vagy tescosat,mostanában pedig dm-eset használok.

Betti: jó beszólásai vannak Istikének :DDD

Ági: mi is sokat jártunk Győrbe a fül-orr-gégészetre. Nálunk 4 évesen vettük észre, hogy nem hall olyan jól Máté. Aztán vagy 5-ször tettek tubust a fülébe, hogy azon keresztül kifolyjon a savó, mert az tompította a hallását. És azért fontos, hogy kiürüljön, mert különben a hallóideg tönkremegy és akkor már csak hallókészülék javíthat a dolgon.
Most már úgy néz ki, hogy rendben van, bár az utolsó műtét óta (2007) nem mentünk vissza :oops:
Mi dr. Fücsek Mihályhoz jártunk.

Menek, mert jön apa dolgozni a géphez.

Jó éjt!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok,

Sajna nekem sem volt az utóbbi időben lelki erőm írni, így csak visszaolvastalak benneteket.
Teljesen lefáraszt ez a két kis csaj… Ráadásul Vivi mindenhol feláll, csak még azt nem találta ki, hogy hogyan kell visszamenni, és hát ennek nagyon sokszor esés a vége. Nagyon résen kell, lenni, mert hihetetlen ez a kiscsaj. Niki meg néha még provokálja is, és felmászik a székre vagy kanapéra, és onnan próbál meg vele játszani.
Mi jól vagyunk, hál istennek nem vagyunk betegek.

A tali nekünk is jó, és teljesen mindegy hova megyünk. A jubiban már voltunk, a csóni tónál még nem. Szóval mind1.

Ági01,
Igen már későn olvastalak, mi ma lementünk 4 körül, és el is kapott az 5 perces eső, de szerencsére felugrottunk addig gyors dédihez. Jöttök ti is csütörtökön a talira?

Jóósné Ági,
Guszta a recepted, lehet én is megpróbálom vmikor megcsinálni. Bár nekem sajna Niki olyan válogatós, hogy cask na. Van kb. 5féle kaja, amit megeszik és kész.
Vivi viszont egy zabagép… Eddig bármit adtam neki, mindent elfogadott, nem is fintorgott egyik kajánál se. A főztömet is megeszi, ami nagy szó, mert a Niki le sem figymálta. Most először kapott darabos kaját, (tökfőzelék, ami ugye cak gyalulva volt, nem turmixoltam le neki ) és ette mint állat. A banán sem nyomommár össze neki, hanema szájához teszem és harap belőle.
Kezd kibujni a negyedik fogacskánk. Szóval a Vivi inkább apj, ő a családban a mindenevő, én is válogatos vagyok, szóval a Nikin nem is csodálkozom.

Zsanka,

Igen a sőginőm a Benckinesrnél dolgozik. Csak nem ismered?

Betti,
Nagyon édi lehet Istike, amikor ilyeneket mond. Néha én is tök nagyokat derülök a Nikin. Olyan dolgokat talál ki, hogy csak na… Néha meg csak mondja magában a monológot. Csak szövegel folyamatosan, és ráadásul van is értelme. Csak azt nem tudom kihez szokott beszélni, mert nem mindig vagyok ilyenkor Mellette.
Örülök, hogy megoldódik a böli ügyetek.

EBD anyu,
Ügyi vagy, hogy megcsináltad az iwiwen a babaklubbot. Nekem is kezd Vivi egyre anyásabb lenni. Gyakran főzni sem tudok Mellette,mert jön és felkéreckedik az ölembe.
Ugy látszikez egy ilyen időszak.
Mi Huggies törlőkendőt használunk, nekünk ez vált be, a többi olyan rohadt vékonynak tűnt, hogy a törlésnél állandóan elszakadt.

Na megyek, mert hulla vagyok.

Csilla
lexyca

Lola!

:D :D :D Nyugi! Egyszer én is csináltam ilyet :D. Megsúgom, az egész család tatabányai.

Zsanka
Megvannak a rucik. Nyugodtan jöhetsz. Írj, hogy mikor jó neked.

Törlőkendő
Most épp huggiest használok. De nagyon jó a rossmannos, a dm-es, a lila tescós. Bár én szerettem a neogranormont is.

Ági
Már csak pár nap, és itt van Levi baba :D .

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok mindenkinek!

Hú Csilla elfelejtettem irni neked,hogy a Kriszti nem rokona a férjemnek,de ismerem.ezekszerint már nem a sanminában dolgozik,vagy az egy másik sógornőd?

Betti
aranyos kisdumás Istike! :D
Még jó hogy nem tálal ki semmi titkot valakinek.Nálunk anno Hannának volt egy két beszólása egy abból nagyon durva :oops:

Mindjárt indulunk pecázni,csak még töltjük az elemeket a gépbe.Később jövök.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

A tali mikor lesz? Mi is szívesen elmennénk! A helyszín pedig mindegy nekünk.

Mi voltunk vasárnap Tatán. Amíg az Alma együttes volt színpadon végig esett az eső :? így aztán kellően eláztunk, esernyő és esőkabát alatt is, de azért jó volt :) Julcsi nagyon élvezte és ez a lényeg! Utána még körbe sétáltunk, hogy mik vannak s belebotlottunk a pacikba is , még ott lovagolt egyet a kisasszony aztán mentünk haza.
Most meg itt áhítozom egy kis friss levegőért! nagyon meleg lett! ( már semmi se jó nekünk :lol: )

Megkésve én is sok boldogságot kívánok Erikának és Anikónak!

EDBanyu!
Na,ez nem könnyű időszak akkor nálatok! Nehéz a gyrkőccel a kézben egész nap vagy legalább a közalében. köszben meg a fogak is! szegény Bence :(

Betti!
Nagyon jó dumái vannak Istikének!!! :lol:
Örülök, hogy a böli megoldódott! Látod most jön a szerencsszéria! :)

JoósnéÁgi!
Hű micsoda hétvégétek lesz! Nem fogsz unatkozni! Azért remélem lesz segítséged is. Sikerült albérlőt találnotok? és az extől behajtani a dolgokat?
Nagyon guszti a recept amit feltettél :)
Ne aggódj Antika evése miatt, egyik unokatesónk is már 8 hós elmúlt mire hajlandó volt a cicin kívül mást is elfogadni. előbb-utóbb biztosan rákap az új ízekre.

Ági!
Még egy hét otthon aztán már osztódva tértek haza! :) Dejó Nektek!!!!

Zsanka!
Hát persze, hogy szép a Csani-lak :lol: Julcsi nagyon várja már a kisocsit :) Sokat simogatja a pocimat, ölelgeti és nagyon élvezi amikor Csanád megrugdossa! Jól viselem a pocakosságot, bár Zolti szerint többet nyavajgok, mint Julcsival :lol: ( szerintem is egyébként) , de hát ennyit lehet!
Elég gáz, hogy nem lehet a babakocsival közlekedni a fürdőbe :roll:

Megyek valami ebédet varázsolni :)
de még egy kép! Kép
angika

Sziasztok!

Lola!
Neharagudj de én leizzadtam ahogy magam elé képzeltem a helyzetet.vajon kivel beszélhettél.? :lol: Hát ez nagyon jó!

Emeseanyu!
Nekünk sem kell popitörlő.Egészségpénztárra megtudjuk venni a gyógyszertárban.Ott 670Ft körül van.Régen utáltam mert soha nem jött ki a zacsiból,ha kijött akkor meg egyzserre tíz is,össze voltak ragadva vagy mi.Mostanában csak jó szériával találkoztam.

Amúgy én is a Niveára esküszöm.Az nagyon vastag,imádjuk.
Isti fenekét törlöm vele,kaja után őt ,meg az etetőszéket,vécét,port is.Nagyon sokmindenre felhasználható. :wink:

Angika!
Nagyon szépek vagytok a képen.

Rita!
Viszem a talira a pelust.Jó pecázást!

Csilla!
Tök jó hogy nem aggódsz Niki kajálása miatt.Vagy igen? :wink:

Mi nemrég jöttünk meg a bölcsiből.Egy órát bennt voltunk acsoportszobában egy órát kinn az udvaron.Istike annyira élvezi a gyerekek társaságát.Nagyon értékesen tölti el az időt.Mondják is az anyukák,hogy nem lesz vele gondom.
Nagyon jó lenne ha szeretne járni bölcsibe.Egyenlőre még imádja.

Betti

Tali:holnap hány órától lesz?

Kép
berna23

Sziasztok!

Most csak gyorsan, még van itthon dolgom (takarítás, azt csinálom).

TALI:

Holnap tali kinek mikor lenne jó?? És akkor a Jubi jó? Szerintem ott délelőtt kevesebben vannak.

Délelőtt 10:
EDB Anyu+3 gyerek
.
.
.

Délután 4 körül:
.
.
.

A többséghez kellene igazódni, szerintem. Az újak is jöjjenek nyugodtan,várjuk őket, ha ráérnek.

Sziasztok

Később jövök

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Akkor a tali hol lesz és mikor?

Mi itthon vagyunk Timivel, bár holnap már megyek dolgozni, Timihez meg jön Anyósom. Vírusos torokgyuszija van- volt. Vasárnap 39 fokos láz, hétfőn szinte egész nap 38, aztán mára már semmi. Hál istennek gyogyót nem kellett szednie. Szerintem már jól van.

Hugi
Az Eurofittneszes órarendbe megnéznéd nekem ,hogy este 6 után milyen tornák vannak? Meg esetleg szombaton, ha van. Köszönöm.

Betti
Jók Isti beszólásai. Ilyen szőrös duma volt nálunk is, de nem én voltam a célpont hanem a mama :)). Én sajna ezekkel a dumákkal úgy vagyok mint a viccekkel ( tudom hülye hasonlat) hogy tök hamar elfelejtem, annyi eszem meg nincs hogy felírjam persze.

Na mentem kihasználom az uccsó napomat itthon.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Most nincs odőm nagyon íri, mert nagyon becsúsztam ma..Délelőtt Hugimmal csaviztunk és sikerül végre 1-2 ruhát vennem. Mikor hazaértem gyorsan összedobtam a töltött paprikát, most készült el és lassan mennem kell apáért..

http://www.axyfitness.hu/orarend.html ezt találtam..Nincs kedve valakinek valamelyik délutáni órára jönni? Én régen, amikor Bius kicsi volt jártam a has-far-comb-ra és nagyon jó volt, szerettem..Meg a zsírégetőt is próbáltam, tényleg jók voltak..

Végülis mikor lesz a tali? Mi délután tudnánk kimenni kicsit, de akkor sem sokáig, mert úgy néz ki, hogy megtetszett egy párnak a laki és azt mondták kiveszik, holnap megyünk megbeszélni a részleteket..Meg hpolnap már készülődök 1000-rel, mert rögtön itt a péntek és jönnek a vendégek és nekem még úszik a lakás....

Ági

Kép Kép
joosneagi

Anikó, köszi a nyugtatást, egyszer csak rájövök, hogy ki volt az.... :(

Holnapi tali:
Délelőtt 10:
EDB Anyu+3 gyerek
Lola+2 gyerek
.
.

Délután 4 körül:
Joósné Ági+ 2 gyerek
Lívia+Timi ????? mert nem írtad
.

Max. lesz 2 műszakos tali, mi????
Szilvianyu, nem írtál a bicajra semmit, előtte odamenjünk Sárberekbe? Vagy utána? Bár 12-kor baromi meleg lesz pont!

lola77

Este jövök otthonról,most anyuéknál vagyunk!
Holnapi tali:
Délelőtt 10:
EDB Anyu+3 gyerek
Lola+2 gyerek
Rita+3 gyerek
.

Délután 4 körül:
Joósné Ági+ 2 gyerek
Lívia+Timi ????? mert nem írtad

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Nekünk is délelőtt lenne jó.
10 óra az tökéletes.

Még reggel benézek,

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

TALI: akkor legyen holnap 10 óra Jubileum park. Ne haragudj Ági, de csak Te jelentkeztél délutánra, és azt is rövid időre, így a többség dönt. A következő délutáni lesz majd...

Többiek: V.Erika, Ági01, Cirmike, Anikó, Zsanka... stb. esetleg tudtok jönni? Küldök egy körüzit az iwiw klubbon is.

Majd holnap akkor talizunk. Lola: szerintem jó hazafelé bicó, igaz meleg lesz, de szerintem pár perc alatt elintézhetjük. Vagy majd meglátjuk. De lehet, hogy csak ráül, hogy tetszik e neki, mert lehet, hogy azt kap szülinapjára.

JoósnéÁgi: nézem a tornát... lehet, hogy engem majd érdekel valamelyik.

Na megyek, nemrég jöttünk fel (barátnőzés+séta), úgyhogy rendezem őket.

Kiemelem akkor (Szilvinek küldök sms-t).

TALI HOLNAP (07.02.CSÜTÖRTÖK). DÉLELŐTT 10 ÓRA. JUBILEUM PARK!!!!

Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Még kimaradt, hogy Cserieriék? Asszem neki nincs szabadnapja a héten. Gabiék nyaralnak. Juttéék? Judit, már rég írtál. Ugye nincs baj? Jól vagytok? Tali?
Hugi dolgozol?

Sms-t küldöm Szilvinek, meg V.Erikának.

Úgyhogy akkor a holnap délelőtti talin, aki tuti ott lesz: EDB Anyu+3 gyerek, Lola+2 gyerek, Rita+3 gyerek, Betti+1 gyerek...A többi kétséges.

Néztem a neten a tatabányai várható időjárást, jó időt mondanak. Zápor lehet, de hát ha pár perc, akkor nem gáz.

Jó éjszakát (most már tényleg!).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és persze Csillát is kihagytam. Holnap jöttök talira??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Angi: továbbra is nagyon szép kismami vagy, édes és továbbra is hatalmas a POCAKOD!!
Csani nagy baba lesz, szerintem...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hűha csak gyorsba.Meddig terveztétek a talit?
Mert most jutott eszembe hogy mi csak 11 után érnénk oda,az ebéd miatt :oops:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Köszi Szilvi az Sms-t, megkaptam. Igyekszünk elmenni, de még nem tuti.

Jó éjt!
V.erika
v.erika

Sziasztok!

Erika: szívesen! Ok, ha tudtok, gyertek!

Rita: szerintem olyan 2-3 órás lesz a tali, melyik gyerek, meddig bírja!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nézzétek, mit találtam:

http://szoloszemfarm.hu/

Jól néz ki, nagyon és üdülési csekket is elfogadnak!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát... hüvibb az idő eddig. Mi legyen? Ettől függetlenül tali??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ok a tali akkor, megyünk. Sz.tem 10-re már 7 ágra fog sütni a nap, de ha nem legalább nem izzadunk le úgy mi se, lurkók se.
Ok Szilvi a bicaj, viszek akkor ebédet Nonónak, hogy ráérjünk...

Rita? Mármint Míra ebédje, vagy a tiétekkel van gond? Gyertek azért 11 körül is...

lola77

Most már esett is. Ettől függetlenül menjünk lányok?

Én még visszanézek azért ide 9 körül!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Picit hüvös van,itt mintha nem esett volna az eső.

Csajok szegény apánk éjféltől hány.Nagyon szarul van.Láza nincs,de ettől még lehet napszúrás.vagy nagyon túlhajszolta magát.

Elmegyünk azért a talira,legalább tud aludni egyet.Istike folyton ugrálna az apján.

Betti

Kép
berna23

Sz.tem menjünk... kell a levegő! Szilvian yu, itt sem esett Nálunk! Sárberek fölött akkor csak.... :)

lola77

Ok, akkor megyünk! Emese is be van sózva, hogy menjünk! Legfeljebb nem homokoznak.

AKKOR TALI MARAD, 10 ÓRA JUBI PARK!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Akkor én már kilépek, mert készülődünk ezerrel. Ha valami van, telefonon elértek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Hát mi is a délutános műszakba mentünk volna inkább, de így majd legközelebb. Jó mulatást a résztvevőknek!!!
angika

Sziasztok!

Eltűnős gyerkőcöknek jó ötlet: http://www.gezenguzok.hu/ws/termekek.php?cid=2&tid=57

Megyek, mert kéne ebédet rottyantani.

A talizósoknak jó mulatást! :)

Angika: szép poci :))

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Milyen volt a tali?
Sokan voltatok?
Jó meleg lett végülis!

Nekem me kellett mennem Nst-re 9.30-ra így nem értem oda a talira,ja amúgy odaértem volna,csak amikor csinálták az nst-t az aszisztensnő mondta hogy leszót a dokim hogy csináljanak egy uh-t is.Végülis nem bántam,de azt nem gonoltam volna hogy jó 1 órát kell várni az uh-ra...de sebaj,Ferenc doki csinálta,sztem tök jó fej,olyan laza vigyorgósnak tünt.Ő is azt mondta hogy több a magzatvíz,és hogy nagy baba lesz,BPD100mm,így ő is a császárra szavaz,hát ez van...Amúgy mindnen okés Levivel,ma kicsit lassúbb volt,de sztem ezt az időt ő sem igazán bírja...

Zsani!
Megköszönném,ha megadnád a tatai dokinő telcsiszámát!lakáseladással hogy álltok?

Tegnap voltunk ugye Győrben,és hát nekem nem nagyon jött be a dokinő,teljesen ráállt arra hogy Dorkát műtötték a veséjével,és hogy nem jól hordjuk gondozásra,mert hogy pisit néznek neki meg 1 évben 1*uh-zák az semmit nem ér,neorologushoz kéne hordani,kéne neki vérvétel,stb...tök az jött át hogy nem jól kezeltetjük a lányt,és milyenek vagyunk,amikor neki komoly vesebaja van...Már majdnem rászóltam,hogy nem ezért jöttünk ,ezt bízza ránk!
Na azért megviszgálta és tökéletesen hall,viszont meguh-ta az arcüregét,és ott 2,5cm vastagságban van lerakódva a trutyi neki,ami 1cm-ig belefér,és lehet hogy ettől hallja máshogy a hangokat,és ejti ki helytelenül.Azt mondta ha eltávolitja ezt a trutyit,akkor valószínű hogy egyből elkezd szépen tisztán beszélni,de hát 100%-ra nem mondta meg hogy ettől van a megkésett beszédfejlődése...5*kéne menni,de eléggé macerás egy eljérás,le fog valószínű betegedni,és ahogy tálvolítja el ezt az izét,belekerülhet a vérkeringésébe,és rámehet a veséjére is,ezért hetente kell pisit nézeti Dorkának...áhhJa és hogy most ne kezdjük el,mert meglesz Levi és őt is megfertőzheti Dodó,1/2 hónap már nem számít ezt mondta...
Nah szóval keresünk már dokit is és az ő véleményét is kikérjük,nekem ez a megoldás kicsit durvának tűnik...
Végén azért megjegyezte,mhogy nagyon fegyelmezett,okos,értelmes lánykánk van,legyünk rá nagyon büszkék,ritka azilyen gyerek aki elsőre ilyen ügyesen végigismétli a dolgokat :P .

Pocakfotó nincs elfelejtve,csak elromlott a fényképezőgép,és csak férjem telcsijéről tudnánk feltenni képet,ő meg soha nincs otthon...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Melus: köszi az oldalt, infolszalagról, valószínű rendelek a kicsiknek nyaralásra. (Betti, Te nem rendelsz???).

Ági: hát... durva lehetett dokinő a vese miatt. Azért nem semmi, hogy ilyen dolog miatt is lehet a beszéddel probléma. Szerintem is nézz utána, van e barátibb megoldás. És mire gondolt, hogy komoly vese beteg Dorka? És ezt szerinte kinövi? Tudom, hogy érzékenyebb a veséje és vigyázni kell rá, de ilyen szinten?
Levike: jól érzi magát akkor bent! Ferencz szerintem jó uh-s, úgyhogy hinni lehet neki. A 100-as bpd jó sok, annyi a 40. héten szokott lenni néhány babának (Emesének közel járt hozzá, a kicsiknek is 90-en felül volt, aztán érdekes, mindhárom 37 cm-es fejmérettel született).
Biztos nagy babó lesz! És ő mit mondott több magzatvízre??

Különben jó volt a tali, tényleg jó meleg volt. A nedves homokon kívűl semmi gond nem volt, de végül is azzal sem lett baj. A nagyok mezítláb rohangáltak benne.
Bettiék, Loláék és mi voltunk. Aztán kicsit később jöttek Ritáék. Minden gyerkőc megint nagyon ari volt! Emese elvolt Somával és Hannával is. Istike csinált egy rémtettet, de majd anyuja elmeséli! :) Somának is lett bibije, ezt meg az ő anyuja meséli el! :) Szilviék is ott voltak kicsit, de Áronka nyügős lett, álmos lett, így elmentek. Nagyon arik voltak, mint mindig. Csapatostul elmentünk még a Szent Borbála térre is, papírboltozni.

Én csináltam képeket, nem sokat, mert képtelenség volt sokat fotózni, majd teszek képeket.

Hazajöttünk, lefürdettem őket, a két kicsi bealudt, Emese itt áll mellettem. Ja, Évi, utána még elmentünk a tescoba is. Gondolhatod....

Na megyek, teregetek és jó lenne már kicsit pihenni is. Apa focizik.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Hogy sikerült a tali? Jó meleg volt, igaz?
Fényképeket majd tegyetek. Én dolgoztam, csak délután tudtunk volna elmenni esetleg. Viszont voltam ma délután fürdőrucit venni magamnak, nagyon úgy néz ki, hogy szombaton reggel megyünk a Balcsira és csak vasárnap este jövünk haza. Még nem tudom hol alszunk, hol eszünk, csak megyünk és valami lesz majd :) Jönnek apósomék, meg Virág unokatesója, tuti jó lesz. Máshova is mentünk volna, (Győr, Budapest vagy/és Monostor), de mivel ilyen nagyon meleg van, úgy döntöttem, hogy inkább a Balcsi.
Jövő héten viszont szabin leszek, vagyis csak szerettem volna, de az 5 nap helyett csak 3-at, be „kell” mennem, elég gáz a helyzet, a feje tetején áll minden. Sebaj, jut is marad is.

LIVIA:
Remélem Timi tényleg ilyen hamar meggyógyult és most már nem lesz semmi gond.
Megkaptam sógornőmtől a tavalyi órarendet, elképzelhető, hogy esetleg megváltozott, van egy telefonszám, amin meg lehet érdeklődni, de odáig még nem jutottam el. Mindenesetre én beirom, hogy mi volt tavaly, meg a telefonszámot is. (három terem van, per jelekkel választom el a különböző termek óráit)
Hétfő:
18:10 Zsirégető / Kick-boksz / Spinning
19:20 Zsirégető / Step /Spinning
Kedd:
18:10 Step / Spinning
19:20 Kangoo
Szerda:
18:10 Alakformáló / Kick-boksz +has-farizom party
19:20 Spining
Csütörtök:18:10 Drilling / Spining
19.20 Hasizom-farizom party / Kangoo
Péntek:
18:10 Zsirégető
Szombat:
9:00 Spinning
Vasárnap:
9:00 Spinning / Zsirégető

BETTI:
Apa jobban van már? Az nagyon jó, hogy Istikének igy tetszett a böli. Szerintem sem lesz gond beszoktatás után sem. Élvezik ám nagyon a hasonló korúak társaságát.

JOÓSNÉÁGI:
Engem is érdekelne a torna, jövő hétre összehozhatnánk valamit estére (ha lehet hétfőtől szerdáig valamelyik nap) vagy hétvégére.
Sikerült kiadni a lakást?

ÁGI:
Hogy birod ezt a meleget? Gondolom már egyre nehezebben. A fül-orr-gégészettel kapcsolatban: tényleg nagyon durvának hangzik igy elsőre, szerintem is kérjétek ki más véleményét is.

Mi jól vagyunk, Virág hál istennek nem beteg, tegnap óta nem alszik az oviban ebéd után, ma meg holnap a mama hazahozza őt ebéd után. Volt egy kis félreértés nálunk az oviban, tegnap kicsit letoltak, de hát most már mindegy.
Virág kapott hétvégén egy 16”-os kis monti bicót, elég jól megy már neki, pedig még csak kétszer ült rajta, egyenesen már nagyon jól tud menni, de ha felmegy a bukkanóra, vagy kanyarodni kellene, fékezni, akkor megijed, de majd belejön.
A szomszédoktól kivagyok, komolyan olyan érzésem van néha, mintha állatkert mellett laknánk, a kecske még mindig mekeg, a kutya (aki ugyanott lakik) ugatja, a többi kutya meg a kutyát ugatja, szóval eszméletlen. A másik szomszéd kis pulija meg átszokott hozzánk, eddig átbújt a kerités alatt, de tegnap szépen szétrágta (!) a dróthálónkat, átjött és nálunk volt egész nap. A szomszédbácsi drága meg azt mondta, hogy hát, na és?, vissza tud jönni, nem? Mondom neki erre, hogy de valamit csinálni kellene, mert nekem ez nem tetszik, akkor meg azt válaszolta, hogy hát de most mit tudok tenni????

Most megyek, Virággal dinnyézünk éppen :) Teljesen kifáraszt ez a dombmegmászás igy 40 fokban fáradtan felfele, de hát muszáj valahogy hazajönni. Virág mostanában nehezen viseli ezt az utat, de ha minden jól megy, akkor nemsokára lesz saját autóm és akkor ezerszer könnyebb lesz az életem :D

Sziasztok!
Hugi
[/u]

hugodugo

Sziasztok

Ha valaki még rendel infoszalagot én becsatlakoznék, Timi is szeret eltűnni:)) Én 2db rendelnék.

Köszi

Üdv Lívia

Kép
slivia

JoósnéÁgi:
Engem a zsirégető és a step érdekelne az Axyban.
Kedden a 17 vagy 18 órási? Gondolom be kell előre jelentkezni, de még az is elképzelhető, hogy már jövő hétre sincs hely :cry: Legalábbis a Kanáriban az utóbbi időben már alig lehetett jelentkezni egy-egy órára, annyira tele voltak.

hugodugo

Sziasztok

Most néztem az iwiwet, én elvileg elfogadtam klubbmeghívást, de nem látom a babanetet a klubbjaim között. HELP

Köszönöm

Kép
slivia

Bocsika, marha béna vagyok, elnézem egy kicsit, mégiscsak tag vagyok :oops:

Ez a nagy kapkodás ára :D

Kép
slivia

Sziasztok!

Mindjárt teszek képeket. Infoszalagot én is vennék kettőt, a két kicsinek. 1000 ft a szállítás. Most levelezek velük, hogy előreutalás esetén lehetne e sima ajánlott posta, és akkor fele lenne. Úgyhogy majd ha írnak, jelentkezem. Emesének is filóztam, de hát ő csak nem tűnik el.

Hugi: nem semmi lehet a dombon való menetel. Szomszédod és az állatkert azonnal mondjon le! :)
Balcsi miatt irigy-irigy, de nemsoká mi is megyünk! Szombaton meg strand!
És mi volt az ovival a gond, le lehet írni??

Na, kisebbítem a képeket. Sajnos Ritáék nincsenek rajta, mert ők később jöttek, akkor már elfelejtettem elővenni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Livi: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú csajok, elég sok a fotó, ahhoz, hogy kicsinyítsem. Szerintem megint iwiw lesz belőle, de megpróbálom a klubhoz rakni őket.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, mégis ide teszem, lekicsinyítettem őket. Iwiw klubban nem lehet albumot létrehozni, ömlesztve meg nem akartam. Majd ha ott is lesz albumra lehetőség...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Áron és Apája

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Áron hintázik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Betti Noéval (nem igazi tengeri csillag) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dóri és Isti mérleghintázik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X