Sziasztok!
Hogy sikerült a tali? Jó meleg volt, igaz?
Fényképeket majd tegyetek. Én dolgoztam, csak délután tudtunk volna elmenni esetleg. Viszont voltam ma délután fürdőrucit venni magamnak, nagyon úgy néz ki, hogy szombaton reggel megyünk a Balcsira és csak vasárnap este jövünk haza. Még nem tudom hol alszunk, hol eszünk, csak megyünk és valami lesz majd
Jönnek apósomék, meg Virág unokatesója, tuti jó lesz. Máshova is mentünk volna, (Győr, Budapest vagy/és Monostor), de mivel ilyen nagyon meleg van, úgy döntöttem, hogy inkább a Balcsi.
Jövő héten viszont szabin leszek, vagyis csak szerettem volna, de az 5 nap helyett csak 3-at, be „kell” mennem, elég gáz a helyzet, a feje tetején áll minden. Sebaj, jut is marad is.
LIVIA:
Remélem Timi tényleg ilyen hamar meggyógyult és most már nem lesz semmi gond.
Megkaptam sógornőmtől a tavalyi órarendet, elképzelhető, hogy esetleg megváltozott, van egy telefonszám, amin meg lehet érdeklődni, de odáig még nem jutottam el. Mindenesetre én beirom, hogy mi volt tavaly, meg a telefonszámot is. (három terem van, per jelekkel választom el a különböző termek óráit)
Hétfő:
18:10 Zsirégető / Kick-boksz / Spinning
19:20 Zsirégető / Step /Spinning
Kedd:
18:10 Step / Spinning
19:20 Kangoo
Szerda:
18:10 Alakformáló / Kick-boksz +has-farizom party
19:20 Spining
Csütörtök:18:10 Drilling / Spining
19.20 Hasizom-farizom party / Kangoo
Péntek:
18:10 Zsirégető
Szombat:
9:00 Spinning
Vasárnap:
9:00 Spinning / Zsirégető
BETTI:
Apa jobban van már? Az nagyon jó, hogy Istikének igy tetszett a böli. Szerintem sem lesz gond beszoktatás után sem. Élvezik ám nagyon a hasonló korúak társaságát.
JOÓSNÉÁGI:
Engem is érdekelne a torna, jövő hétre összehozhatnánk valamit estére (ha lehet hétfőtől szerdáig valamelyik nap) vagy hétvégére.
Sikerült kiadni a lakást?
ÁGI:
Hogy birod ezt a meleget? Gondolom már egyre nehezebben. A fül-orr-gégészettel kapcsolatban: tényleg nagyon durvának hangzik igy elsőre, szerintem is kérjétek ki más véleményét is.
Mi jól vagyunk, Virág hál istennek nem beteg, tegnap óta nem alszik az oviban ebéd után, ma meg holnap a mama hazahozza őt ebéd után. Volt egy kis félreértés nálunk az oviban, tegnap kicsit letoltak, de hát most már mindegy.
Virág kapott hétvégén egy 16”-os kis monti bicót, elég jól megy már neki, pedig még csak kétszer ült rajta, egyenesen már nagyon jól tud menni, de ha felmegy a bukkanóra, vagy kanyarodni kellene, fékezni, akkor megijed, de majd belejön.
A szomszédoktól kivagyok, komolyan olyan érzésem van néha, mintha állatkert mellett laknánk, a kecske még mindig mekeg, a kutya (aki ugyanott lakik) ugatja, a többi kutya meg a kutyát ugatja, szóval eszméletlen. A másik szomszéd kis pulija meg átszokott hozzánk, eddig átbújt a kerités alatt, de tegnap szépen szétrágta (!) a dróthálónkat, átjött és nálunk volt egész nap. A szomszédbácsi drága meg azt mondta, hogy hát, na és?, vissza tud jönni, nem? Mondom neki erre, hogy de valamit csinálni kellene, mert nekem ez nem tetszik, akkor meg azt válaszolta, hogy hát de most mit tudok tenni????
Most megyek, Virággal dinnyézünk éppen
Teljesen kifáraszt ez a dombmegmászás igy 40 fokban fáradtan felfele, de hát muszáj valahogy hazajönni. Virág mostanában nehezen viseli ezt az utat, de ha minden jól megy, akkor nemsokára lesz saját autóm és akkor ezerszer könnyebb lesz az életem
Sziasztok!
Hugi
[/u]