Sziasztok,
Előre is bocsi, nem válaszolok mindenkinek, eléggé ki vagyok készülve. Itthon vagyunk a szüleimnél, és hát Gabi eléggé hozta a formáját ma, hisztis volt, mint a fene. Szerencsére legalább a napközbeni altatásokkal nem volt gond.
Gomba, Gabicsibe, Juci, de klassz lehetett az állatkert! Most már mi is elmegyünk valamikor! Bár így, hogy délelőtt és délután is alszik még a srác, eléggé nehéz nekiindulni.
Gabicsibe, sajnálom, hogy ennyi gond van az altatással, általában nálunk is; ráadásul Gabi nem alszik el a babakocsiban, csak ha már mondjuk 6-7 órája fent van, mert elblicceli a délutáni takarodót. Melyik fogát várjátok Botinak?
Süni, tuti nem rontod el Zétit, ilyenkor még az a normális, ha teljesen szimbiózisban él Veled! Ráérsz még ágybaszoktatni, hidd el, most az a legfontosabb, hogy mindig ott légy neki, amikor kéri. Cumikérdés: én nagyon cumiellenes voltam, nem is vettünk egyáltalán. Aztán a sokadik átordított este után, mikor már totálkész volt az egész család, előkaptam a kórházban kapott csomagból a repicumit, és eszelősen dobtam be a sterilizálóba, majd a gyerekbe
És lőn csönd
Ahhoz tartom magam, hogy napközbenre nem adom oda Gabinak, de alváshoz igen, és nem bánom. Majd leszokik róla, legkésőbb, ha az óvodában kiröhögik a csajok
Mi eleinte Babylove cummogókat használtunk, mostanában áttértünk a Mamra, ez jobban bírja a kiképzést.
Mó, klasszak a képek, szuper lehetett
Bibar, nekünk is van H&Mes cuccunk, de ilyen krokodilos nincs
Pedig nagyon mennek nálunk a vadállatos dolgok
Nika, nagyfiad van
Bizony, rohan az idő, észre sem veszed és feláll, meg mászik meg felfedezi a világot
Gomba, ugyanilyen kismotorja van Gabinak is, narancssárga
De ő még csak kerülgeti...
Dita, nem fogsz két egyforma véleményt hallani. Én nem tudok segíteni, mert végig számítottam rá, hogy császár lesz, és tényleg az lett. Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de bármikor alakúlhat úgy, hogy császár lesz a vége, és szerintem nem mindegy, hogy ki csinálja... ne legyen így! Mondjuk én természetes szüléshez is választottam volna egy dokit, akit kedvelek, és bízom benne, hogy egy arra járó, esetleg bunkó doki ne rontsa el az élményt.
Mó, nem is értem, mi az, hogy sőt? Ha van fogadott orvos, az miért rossz a baba egészsége szempontjából?
Rólunk: hazajöttünk a szüleimhez vidékre, egyelőre jól érezzük magunkat, aztán majd meglátjuk
Voltunk a helyi fürdőben Gabistul, hááát
Végig olyan képet vágott, mint aki megpróbálja udvariasan jólérezni magát a kedvünkért, de igazából már menne. Talán jövőre már élvezni fogja
Este meg kiborult a kiskádból a kis mafla (itt zuhanyfülke van, úgyhogy muszáj volt bevetni a kiskádat), mert persze folyton feláll, és valahogy hiába voltunk mellette ketten, nem tudtuk elkapni. Elharapta a száját, úgy nézett ki egy napig, mint egy pigmeus
De már elmúlt.
Ja, és a legjobb, már megint velem aludt... éjjel egyszercsak felállt, és hiába fektettem le és aludt el, újra és újra felállt is sírt, álmában... végül, hogy azért aludjunk valamennyit, muszáj volt magam mellé vennem... hogy mi ez az egész, valami szeparációs szorongás-féleség, vagy mi? Hihetetlen...
Mindegy, már nem is izgatom magam rajta, ha mást nem, azt megtanultam ez alatt az egy év alatt, hogy minden csoda három napig tart