Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi,
Örülök, hogy Boti kukijával nincs probléma, és szorítok, hogy a jövőben se legyen. A fertőzés az érdekes, ha Ti is elkaptátok, akkor hogy-hogy nem lehet fertőző? lehet, hogy van egy kifutási ideje és a vége felé már nem fertőz.
A hintás kép nagyon aranyos.

Rebe,
Blanka azóta már megy egyedül is vagy azért még kapaszkodik?
Zsani nem követte azóta?

Elan,
Meglestelek, és be is jelöltelek, ha nem gond :)
Gabival minden rendben? Még mindig eszi a kavicsot a játszótéren?
Nagyon jók a medencés képek, csak sajnos mostanában az idő olyan pocsék :(

Erika,
Hogy megy a torna? Miből áll? Gondolom azért játékosan megy nem? Hogyan bírja Marcell? Javul már sokat?

Jucicuki,
Nagyon aranyosak a lányok :) a meggyes kép nagyon-nagyon jó! :) gondolom, hogy mennyi elfoglaltságot jelentenek, akkor legalább majd néha képeket tegyél fel róluk :)

Fiona,
Bence eszméletlen sokat nőt! Tényleg már igazi nagyfiú :)
Visszaemlékszem, amikor még a kisbaba fényképeit nézegettem itt, most meg már majdnem másfél éves

Mó,
Gratulálunk a barátnődnek! Veletek minden rendben?

Süni,
hogy vagytok? Minden rendben?

Vuki,
Nekem a More Milk kapszula egyáltalán nem jött be, reméljük, hogy neked beválik.
Képeket majd kérünk :)

Benszi,
hihetetlen nagyon már az ikrek, és gyönyörűek. Amikor Balázs képeit néztem, az jutott eszembe, hogy a lányokat le fogja venni a lábáról, az biztos :)
Dóri is nagyon szép, és édes kis pofija van, ahol olyan piros az arca, ott leégett egy kicsit a napon?

Witch,
Nem semmi a kakis sztori :) én is nagyon nevettem rajta! Jamina hihetetlen kislány!
Képet kérünk! :)

Rólunk:
Uche nagyon sokat mozgolódik, szinte egy percre sem lehet már egyedül hagyni, újabban kb három-négy napja folyamatosan vissza is fordul a hátára :) ez most nagyon tetszik neki!
Felvettünk egy új szokást :) hozzányomja az arcát a tárgyakhoz és fújtat hozzá.
Tegnap voltunk orvosnál, 7600 gramm és 69 cm-et mértek most :) múltkor meg 70-et :)
Képzeljétek el, hogy Uche már most kunyizik, ha meglát valakit enni akkor addig mérgeskedik, amíg meg nem kóstoltatjuk vele a kaját (ok, nem adunk mindenből neki), de olyankor neki is kell valamit adni, mert különben hisztizik.
Most már azt csinálja, ha szeretne valamit, akkor "megy" felé és hanggal jelzi, hogy az neki kell :)
az úszást még mindig nagyon élvezi :) itt egy kép:)
Jaminával :)
Kép

Alváshoz, sajnos nekünk is nagyon nyugtalanul alszik éjszaka, igaz egyszer még felkel, viszont többször be kell hozzá menni éjszaka. Nem szerettük volna, de múltkor minthogy már kb 20* voltam bent nála átvittem közénk, ott meg reggel 9-10-ig folyamatosan aludt.
Van valakinek tippje, hogy mit lehet csinálni? mert átszoktatni nem szeretném hozzánk.

Lányok,
Ugye az nem gond, ha kb 2 és fél hét alatt csak 200 grammot hízott. Igaz nagyon mozgékony baba, a védőnő és az orvos az mondta, hogy pont jól fejlődik.

és egy pár kép :) bocsi, ha hosszú voltam

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Tubikriszta!
Köszönöm az ikrek dícséretét!Igen leégett Dóri arca,mert reggeltől estig kint vagyunk csak kajálni megyünk meg aludni a házba!Édes a fiad!Jó nagy baba!Nálunk Balu a mai napig hajnalban átjön!Én úgy vagyok vele,ha erre van szüksége és csak 1x kelek így fel,akkor jöjjön!

Gabicsibe!
Na akkor várlak majd!Hogy te milyen jóban vagy az anyóssal!Köszönöm neked is a skacok dícséretét!

Juci!
Köszi :lol:

Mó!
Hát igen a nagy családban gyorsabban tanulnak a kicsik!

Megyek,mert kelnek a kölkök!
Vendég

kriszta,köszi jól vagyunk,holnap elmegyünk kirándulni 3 napra Romániába,még nem voltam ott,biztos jó lesz,vissza fele Debrecenben az élményfürdőt nem hagyjuk ki. Uche édes,jók a képek!

mó73

SZIASZTÓK!!!!!!!!!!!!!!

cetrotide eladó ÉRDEKELNE

HA VAN VALAKINEK ELADÓ SZVITESEN MEG VENNÉM
bP. LAKOM
TELEFON SZÁMOM :06304959289
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
CECILIA
rafiimola

Mó,
Köszi. Nektek kellemes utazást és kikapcsolódást. Csinálj képeket és kérünk képes beszámolót!

üdv
Kriszta

Kép
tubikriszta

GABI, Semmi gond, majd írj, ha már tudod nektek mikor okés, aztán egyeztetünk! :wink:
Bealvós kép király! :D
Hát az ilyen kiütés dolog tényleg érdekes. A múltkor Blanka szája körül voltak, ha emlékszel rá, és azt sem tudtuk mitől lehetett, sőt még a doki se tudta. :shock:

GABI, ELAN, Csak ámulok és bámulok, hogy mennyi szót mondanak a fiaitok egy évesen! :shock: Mi nagyon sok szót helyesen használunk, és tudjuk mi az, de nem mondjuk. :wink:
Az Aquaworldbe voltunk. Jó volt, de ilyen kicsikkel még nem lehet kihasználni a hely adta előnyöket, így baromi drága. :oops: Szóval többször ide tuti nem megyünk. Mostanság Ráckevére akarunk átmenni, mert ott is van strand meg wellnesz rész. Nincs is túl messze tőlünk, és a belépő is olcsó.
Ja, amikor nálatok felkelés volt éjszaka, akkor Blanka is felkelt fél 4-kor, és úgy gondolta, elég volt az alvásból. :roll: Aztán másfél óra után végül rajtam aludt el, és húzta a lóbőrt 9-ig. Azt mondja a párom, hogy holdtölte volt, és biztosan amiatt. :shock:

ELAN, Jók a fürdős képek! Már mi is felavattuk a medencéjüket! :D
Mi Milupa Milumul 2-es tápot eszünk még mindig. Csajok nem reklamálnak. :lol: Reggelente szoktam egy kis kakaót is beletenni.
Nekünk még nem javasolták a bárányhimlő ellenit, csak ha óvodás korig nem kapják el. Attól függetlenül lehet beadatjuk előbb, de nem tudom még mikor.

ERIKA, Úgy értsd a közlekedést, hogy magától megy, nem fogja a kezem. Most már nagyon keveset mászik. Egész nap járkál, mint a mérgezett egér! :lol:
Örülök, hogy használ a torna! Aranyos a fiad! :D

WITCH, Szorítok, hogy a mensivel elmenjen ez a fránya ciszta!
Kakis sztori jó :lol: :lol: :lol: Nálunk egyszer volt ilyesmi! :lol:

JUCI, Jók a képek, különösen a meggyezős! :wink: Hű, én ettől idegbajt kaptam volna szerintem! :oops:

FIONA, De jó, hogy jöttél. Szép nagy már Bence! :D

MÓ, Képeket kérünk a kirándulásról! Jó szórakozást nektek! Barátnődéknek pedig gratula!

VUKI, Képet azért dobjál Annáról, ha nem is tudsz írni! :wink:

SÜNI, Azért itt is meg kell jegyezzem: Zéti gyönyörű baba! :D

BENSZI, Szépek a gyerkőceid! Milyen nőcis lett Dóri. Hát Balu meg igazi pasi továbbra is. :wink:

KRISZTA, Jó a közös kép! :wink: És hát persze Uchéről is! :wink: Nem baj, ha kevesebbet hízik. Szép nagy baba! Később még olyan is lehet, hogy semmit nem fog. Alvásban sajna nem tudok segíteni, mert nálunk ezzel soha nem volt gond. Kopp-kopp! :wink:

Rólunk: mi is túl vagyunk az egy éves vizsgálaton, Zsani 76 cm, 10200 gr, Blanka 73cm, 9200 gr.
Múlt hét pénteken elvittük őket fotózkodni az egy éves szülinap alkalmából. Hát nem mondom, hogy türelmesek voltak, de azért lett egy pár jó kép. :wink:
A hét végén mindkét manó felállt magától, és azóta ezt gyakorolják. Zsani még sokszor a fenekére huppan persze, Blankának viszont már nagyon jól megy. Zsani is próbál lépni, de még 1 max. 2 lépés sikeredik néha.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi
Hát igen nekem szerencsém van anyós tére!Nem mondom,hogy nincs hibája,de kinek nincs?:D

Kriszta
Mindig megmosolyogtat Uche hajszerkezete :D ,olyan édes vele!
A kunyizáson ne csodálkozz!pasiból van :lol: :lol: Legalább az evéssel nem lesz gondod :D Most,hogy csak ennyit hízott nem baj,majd meglátod bepótolja!Botinál is volt hogy kevesett evett aztán pár hét múlva pedig megugrott.
Az alváshoz nincs ötletem,mi manóval egyszobában alszunk és igyekszem nem közénk szoktatani.Majd csak elmúlik idővel,kitartás!!nekünk kb.1 hónapja vannak nyugis éjszakáink!

Rebe
És hol vannak azok a képek??? :D
Időben szólok az időpontot illetően!Szép nagyok a lányok!Innen pár csak 2-3 hét és szaladhatsz kétfelé :D Mi megint lecsúsztunk a méricskélésről :( Ilyen börkiütésekkel nem merek egészséges rendelésre menni.Viszont ma reggel ráültettem a mérlegre és 20 deka hiján 11 kiló.A magassága pedig 84-85 centi körül van, már amennyire megtudtam mérni.
gabicsibe

Kriszta!

Jó a gyerekek közös képe!
Uche édes, annyira ari pofikat tud vágni :)

Rebe!

Gratulálok a lányoknak, nagyon ügyesek. Most viszont ki vagyok akadva, az én lányom 70 cm, mi lesz mire 1 éves lesz :oops:

Nos lányok köszi a szorítást, de vszeg nem úszom meg a műtétet. A kardiológusom azt mondta, ha fel akarom nevelni a lányom, ne szedjek fogigátlót, az endót és a cisztát meg az tette volna kicsit helyre. Tegnap bezséltem a dokimmal, és azt mondta, hogy akkor nincs más mint vagy 6 hó hormon kúra (menopauzás tünetekkel szörösödéssel és hízással) vagy hasi műtét, de nem lapar hanem rendes. Hát ki akadtam, el vagyok keseredve... Ja, és az ügyfeleim is tartoznak nem kevés pénzel, most minden összejött... Bocsi az off ért, de ki vagyok... :cry:
Az én pici lánykám szépen fejlődik, ül, nyúl mindenért, oldalról hasra még csak csak fordul, de hasról hátra nem... Még ki se nyomja magát... De már kapaszkodik fel a kiságyba, húzza fel magát a rácsba kapaszkodva... Na sztem előbb áll fel mint fordul... hihi :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi!

Végre jelentkeztél!
Nagyon szépek a gyerekek! Jó nagyon nőttek!
Még rakhatnál képeket.....én bírtam! :)

Kriszta!

Aranyos Uche! Nálunk is megy a kunyerálás, pedig mi csak szopizunk, mégis tudja mire való ami a tányérban van.

Gabi!

Örülök, hogy minden rendben van Boti kukijával! Ezek a kiütések......nem semmi!

Rebe!

Ügyesek a csajok, és szép nagyok!
Ha meglesznek a képek, majd tegyél fel.

Csak néztem, hogy 1 évesen mekkorák a gyerkőcök.....Ati közel félévesen 8160 gr. :?
Ő mennyi lesz egyévesen?? Vagy meg fog állni a gyarapodás?
Ma nagyon meglepett ez a gazfickó. :D
Idáig nem nagyon tudott elaludni egyedül, és a cumit sem fogadja el. Reggel kajci után beraktam az ágyába, mert nagyon ásítozott, gondoltam lesz ami lesz. Nagy volt a csend, bementem, a szájában volt a cumi, és aludt. Azt hittem megzabálom! :)

Kép
nika28

Witch!

Ati 72 cm.....
Én is elgondolkoztam mekkora gyerekem lesz. Már most 8-9 hónaposnak nézik. :?

Kép
nika28

Witch!

Most olvastam végig mit írtál...

Sajnálom, hogy nem úszod meg a műtétet!:( Pedig úgy szorítottam!!

Kép
nika28

Nika!

Köszi, húzom ameddig lehet, nem szeretném a gyerek nyaralását sem elrontani. aug. ban megyünk...
Ati sem lehet semmi. Jaminát is 8-9 hónaposnak nézik..., már van olyan ruha amiből az 1 évesnek valót veszem, de a 80-as ruhák mennek, mondjuk mi széltében is sokat felveszünk :oops: , 8 kg. volt a lelkem hó elején...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
Hát nagyon sajnálom őszintén, hogy ez van. és ha megműtenek, akkor mit fognak csinálni? gondolom a műtétet fogod választani, ugye?
Tudom, hogy szívesen mennél el nyaralni, viszont én úgy tudom, hogy a gyerek nyaralását nem fogod elrontani, mert ő még úgysem emlékszik rá, + ő még nem fogja fel, hogy hol van pontosan, a fontos, hogy ott legyél vele. De ha tudtok várni addig akkor jó, csak ne legyen nagyobb bajod.
Jamina édi baba, és majd csinálja azt amit akar, nem minden gyerek egyforma.

Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Hú, hétvégére hogy kihalt a topic!
Próbálok egy kicsit pótolni, bocsi, ha nem írok mindenkinek!

Witch!
Sajnálom, ha műteni kell! De most tényleg a Te egészséged a legfontosabb! Jaminának egészséges, boldog mamira van szüksége! Neki a nyaralás szerintem se jelent még sokat, persze megértem, hogy neked is kellene egy kis kikapcsolódás.
A kakis sztori tényleg vicces volt. Anna fürdés után szeret kakilni, olyankor viszem a csap alá, és sokszor még matracot is mosok. Ugyanis újabban 3-4 napig tartogatja, utána el lehet képzelni a mennyiséget! De ez még mindig jobb, mint az első pár hétben: akkor a pelenkázóasztalról lövöldözött 1-2 méterre. :oops:

Kriszta!
Uche nagyon vagány, jók az uszis képek Jaminával!

Erika!
Örülök, hogy javul Marcell! Nagyon édes a képeken!

Rebe!
Mekkorát nőttek a lányok!

Benszi!
Nem csodálom, hogy nincs időd az ikrek mellett gép elé ülni! Nagyon jók a képek, Balu az autó előtt nagggyon komoly pasi, Dorka meg igazi csajszi már!

Fiona!
Jó hogy jöttél kicsit. Nem irigyellek, nekem néha az is nehéz, hogy esténként későn jön haza a párom. Jó a lovas kép!

Gabi!
Jobbulást Botinak! Nagyon helyes a képeken!

Elan!
Látom, Gabi nagyon élvezi a fürdést!

Mi jól vagyunk, naponta már csak 5-ször (ritkán 6-szor) eszünk, az éjszakát pedig 5-ig, 6-ig végigalusszuk. Anna már napközben sokat fent van, nézelődik, néha kiabál. Általában nyugodt, bár délután és este szokott nyűgösködni. Ilyenkor ringatással, mesével, verssel néha meg tudjuk nyugtatni, máskor csak a babkocsiban vagy a hordozókendőben alszik el, és van, hogy végig sír a következő evésig. Evés után sokszor bukik is, de nem rögtön, van, hogy 1-2 órával utána. Evés utáni büfiztetéssel sokra nem megyek, mert olyankor általában rögtön bealszik (igaz, néha jó hangos büfi után), aztán az ágyában kezd kinlódni. És néha csak a következő etetés előtt, a pelenkázóra folyik ki valami a szájából...
A tej miatt nem nagyon görcsölök már, bár még mindig méregetem. Mostanában 350-400 g-ot tud egy nap szopizni, a többi tápszer (kicsit kevesebb, mint a tej). Lassan le kéne szokni a mérlegről.
Elan, Gabi, Ti hogy csináltátok? Honnan tudtátok, hogy mennyi tápszert kell adnotok?

Teszek képet:

Kép mérgemben keresztbe fordultam az ágyban

Kép ez már mosoly?

Kép
Kép
vuki124

Süni!
Zétény gyönyörű, mégegyszer gratulálok! Hogy vagytok?

Nika!
Már akartam mondani: Ati irtó vagány a napszemüvegben!

Juci!
Gyönyörűek a lányok! És a meggyes képen az a huncut vigyor! Hogy sikerült kimosni a ruhájukat? :wink:

Chesti!
Niki is milyen nagylány már!

Többiek?!
Vicuska, én is kíváncsi vagyok, hogy döntöttél végül munka-ügyben!
Luki, Bibar, ...?

Persze, biztos mindenki nyaral! Hát, nálunk idén asszem még kimarad, talán ősszel elmerészkedünk egy hosszú hétvégére valahová.

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok,

Benszi, köszi a tanácsot, megpróbálom. Egyelőre hiába adom Gabi kezébe a kanalat, csak játszik vele, még a kajába sem mártja :) Annyira örülök neki, hogy újra itt vagy és írsz, és megosztod a tapasztalataidat!

Gabicsibe, ügyes vagy a vezetéssel. Nekem is van jogsim, de nagyon félek vezetni, ezért nem használom, pedig nem ártana... nem tudom, mi a megoldás, gyakorolni kéne, de hogy mikor? Gabival a hátsó ülésen nem merek.

Kriszta, szuperek a medencés képek, és tényleg nagyon aranyos Uche, mosolygós kis manó :) Szerintem ne parázz a hízás miatt, én folyton aggódtam, hogy túl sokat hízik, nem kellett volna... nincs két egyforma hét. Ami az együttalvást illeti, lesz még ilyen, hogy köztetek alszik. Szerintem ha egyszer egyszer megtörténik, abból nem lesz odaszoktatás. Nálunk 1 héten belül újra előfordult, pedig korábban csak akkor, amikor anno hazahoztuk a kórházból. De nem izgat, amig nem csinál belőle rendszert.

Rebe, na, a szavakról annyit, hogy közben kiderült, hogy Gabi engem is hangos apázással fogad, ha meglát :D Úgy tűnik, ez nála egy általános gyűjtőfogalom a szülőkre :) Szuperek a csajok, hogy így lépkednek!

Witch, nagyon sajnálom a műtétet, de szerintem se halogasd. Jaminát szerintem sem izgatja még a nyaralás, még jövőre sem fogja :)

Nika, ügyes Atti, hogy egyedül elaludt! Gabinak még egyszer sem sikerült :)

Vuki, sajnos nem tudok bíztatót mondani, én szinte végig mértem Gabit minden szopás előtt-után. Különben soha nem tudtam volna megsaccolni, mennyit szopott, és mennyivel egészítsem ki; egyrészt eléggé változatos volt a "hozamom", másrészt, sajnos ő olyan volt, hogy amig van a cumisüvegben, addig ette a tápszert, függetlenül attól, hogy már jóllakott. Aztán meg balhézott, hogy fáj a hasa. Ez azért volt, mert az orális reflexét elégítette ki, így szívta a cumit, pedig már nem volt éhes. Azért ha elkezded a hozzátáplálást, egyre kevesebbszer kell majd mérni, hiszen ilyenkor adod majd neki a gyümölcsöt/főzeléket, és utána elég lesz a tej. Anna nagyon édes kislány :)

Rólunk: Gabi tegnap megfogta a kispoharát két kézzel, és teljesen egyedül elkezdett inni, mintha világéletében ezt csinálta volna. Oké, a fele a nyakába ment, de akkor is! Rebének igaza volt, meg kell rá érniük a kölkeknek, és mindent fognak majd csinálni. A csőrös itatóból már régen is ivott egyedül, és a cumisüvegből is, de ez a kispohár-dolog új volt.

A kavicsot még mindig zabálja a téren, ráadásul közben néz rám, és ha odamegyek és rászólok, mosolyogva kitátja a száját és kidugja a nyelvét :) Ilyenkor általában ki is potyog a gyönyörűtisztára nyalogatott kavics. Az egyik macskánkkal kezd nagy haverságba kerülni. Eddig mindkét cicus meglógott előle, de most az egyik hajlandó alávetni magát a nem mindig finom "simogatásnak". Gabi persze odavan, dumál neki, és tépi ki a szőrét marokszám. Persze mutatjuk, hogy hogyan kell simogatni, de egyelőre nem esett le neki.

Hát ezek vannak most. Holnap elutazunk a szüleimhez két hétre, de már van gyönyörűszép netbookom, amit viszek magammal, így semmi sem fog megakadályozni, hogy a rengetegsokmindent, amit írtok, elolvassam :D Szóval írjatok, írjatok!

Ui. Bibar, Lukinéni és Vicuska (nem is beszélve Gicáékról, Gombáékról, és a többiekről) most akkor mi vaaaaaaaaaaaan?

És 1 kép (a háttérben apuval):

Kép

Kép
elan

Elan,
köszi a gyors választ! :( Hát, lehet, hogy mi is maradunk a mérlegelésnél. Bár védőnő szerint 2-3 hónap után le lehet állni vele. De Annán se tudok kiigazodni. A cicit pl. hamarabb kiköpi, mint a cumit. Aztán meg balhézik, hogy enne még. Vagy bealszik. Attól függ, milyen az időjárás. :wink: A tápszeresüvegre persze rögtön fölébred. Evés után meg néha hisztizik, cuppog. Akkor találgatok, hogy a) még éhes, b) fáj a hasa, c) csak szopogatna valamit, d) esetleg mindhárom.

Gabi csudapofa lehet! Így olvasva vicces, de gondolom, nem mindig tudtok nevetni rajta. Esetleg kavics formájú husival kellene próbálkoznotok?

Kép
Kép
vuki124

sziasztok,itt az eltünt bari :oops: :oops:
annyian hiányoltok minket /aranyosak vagytok/hogy gondoltam hirt adok magamról :oops: :oops: igazából nem mondom hogy nem értem rá,csak ugy kimaradt a babnet az életemből egy két dolog miatt,most nem részletezem.nagyon ritkán azért olvastalak titeket :oops: :oops:

Gabicsibe
irok majd az iwiwen :wink: :wink:

Vuki
hogy ez mosoly e??gyönyörű mosoly kérem szépen :lol: :lol:

Elan
édes Gábor,kavics evés nálunk is volt ezerrel,de már leszokott,most a kutya vizébe meriti a poharát és azt issza :oops: :oops:

Nika
Olivér is ennyi volt kb fél évesen,hajrá husik :wink: :wink:

Benszikém
itt is pusszantalak :wink: :wink:

bocs lányok de most csak ezt az oldalt futottam át :oops:
Rólunk:Olivér kész pasi lett,13 kg és 92 cm,egyedül eszik,iszik,mindent megeszik,dumál,engem avának hiv :wink: :wink: már majdnem mindent mond,a zsebkendő pl gegegő,annyira cuki.
én visszamentem a fagyikért,2-őt kaptam vissza de nem akartak velem maradni :cry: :cry: Olivér nem akar még kistesót és ezért mindent megtett,beültetés után másnap az ügyeletes sebészeten ültünk mert felrepedt a szemöldöke,és minden napra volt valami baj :cry: szeptemberben megyünk ujra,még van 3 manóm :wink: és végül pár kép :lol: :lol: Kép a jegyespár:))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Luki néni utólagos engedelmével Lili is felkerült :wink: :wink:
Benszi,Vicuska,más közös képet nem mertem,majd csak az áldásotokkal :wink: :wink:

bibar

Vuki, vanish, áztatás, dörzsölés, de egyébként anyagfüggő, mert nem mindenből jön ki tökéletesen. Úgy vagyok vele egyébként, hogy mikor legyenek koszosak, ha nem ebben a korban, így nem idegesítem magam rajta.
Szép az Anna-mosoly

Bibar, Oli nagyon huncut kis pasas lett!

Elan, jó a kép
:lol: ügyesek vagytok az ivással.

Rebe, ügyesek a csajok nagyon!

Judit

jucicuki

Vuki, sajnos jól ismerem ezt a problémát az evéssel, ezen mi is keresztülmentünk.... Állandó kétségek között léteztem, hogy most miért sír, azért mert éhes vagy mert túletettem vagy a hasa fáj, vagy csak unatkozik... nehéz. Játszócumija van? Én nagyon elleneztem, de Gabi annyira kis orálisan fixált volt, hogy végül beadtam a derekam, igaz, ahhoz tartom magam, hogy csak elalváshoz kapja meg... Ha csak szopogatna valamit Anna és nem éhes, akkor ez segíteni fog (vagy nem).

Bibar, HURRÁÁÁ! Jaj de örülök Neked!!! És a fotóknak is persze. Húúúú, mekkora nagyfiú Olivér, amióta nem voltál, nagyon sokat változott. Hihetetlen, hogy csak 5 hónap van közöttük Gabival, annyival felnőttebb! Isteni a krokodilos felsője, hol lőtted? Falatka is nagylány lett :D Játsszanak együtt vagy inkább egymás mellett? Csudajó a kis házi játszóteretek.

Sajnálom, hogy a picikék nem maradtak :( Na de majd ősszel! Addigra Oli is nagyobb lesz, talán belemegy, hogy kicsit kíméljen Téged. Vagy ez hiú ábránd? ;)

Zsókuci, Te sem írtál rég, mi a helyzet Veletek? Ti mikor mentek vissza?...

Kép
elan

Bibar
Hurrá,hurrá :D Kijelentem Oli az ügyeletes sármőr :lol:
Sajnálom,hogy nem sikerült,de majd szeptemberben biztosan fog!Addig pedig élvezd a huncut fiadat és a nyarat :D És persze jobbulást neki!

Vuki
Ez egy igazi mosoly :D kívánom,hogy még jó sokkal ajándékozzon meg Anna :D Én szép lassan beleuntam a méricskélésbe.A feljegyzettek alapján kb tudtam mennyit pótoljak hozzá és ha nem volt elég még csináltunk pluszban.Boti szerencsére sosem volt mohó,pedig szereti a pocakját.De ha elég volt neki mindig kiköpte később pedig eltolta az üveget.Cumi nála nem jött be csak a ciciről való leszoktatásnál,de mára ismét elhagyta és napok óta nem is kérte.Szerintem csak kitapasztalni tudod a dolgot.A büfi Botinál rendszerint elmaradt,mert mindig beájult,aztán hason kezdtem el altatni és ez is megoldódott.Ha túl sok levegőt nyelt felsirt,büfizett egyett aztán durmolt tovább.

Witch
Sajnálom a műtétet,de tényleg jobb előbb túlesni rajta.

Nika
Megy még az egyedüli alvás?

Elan
Huncutpofid legalább kinyújtja a nyelvét!Boti össze szorítja a száját nehogy eltudjam venni,aztán ha kikotortam megy az orditás ezerrel!Ügyes,hogy már így tud inni a pohárból is!Majd megjön a kanalazáshoz is a kedve!

Juci
Abban egyet értek,hogy most legyen koszos a gyerek,de ha étellel kenni össze attól a falra tudnék mászni!

Képzeljétek voltunk szombaton az állatkertbe!Boti nagyon élvezte,főleg az oroszlánt és vörös pandákat.Állt az üvegnél és magyarázott,mutogatot.Az oroszlánnak még kacsingatott is és megmutatta neki ő hogy tud oroszlánul :D Volt egy ház ahola halászatot mutatták be és az üvegen kerwesztül lehetett látni hogy úsznak a halak.Mikor mondtam,hogy ez a halacska elkezdett tátogni ,aztán a követkeő üvegnél mutattam hogy itt úszik a halacska ő meg követte az ujjával és mondta hogy utyik,utyik.Azt hittem megzabálom!Minden állatnál elgondolkodott,látszott rajta hogy kattognak a fogaskereke a fejecskéjében és mikor lesett neki hogy ő ezt már ismeri akkor mosolygott és mutogatott.

És hogy panaszkodjak is lassan kényszerzubbonyban fognak elvinni.Kb.1 hete egésznap hiszti nyervogás van,nem hajlandó napközben elaludni bármilyen fáradt is.ne jó a ringatás,nem jó ha mellé fekszem csak ordít és ordít.Nem tudom,hogy az kavart e be hogy anyósom a babakocsiban altatja el ha ő vigyáz rá,mert ott eddig nagyritán aludtt el most meg szinte rendszeressen.Aztán lehet hogy a foga már megint ,mert kettő még megvan duzzadva,az egyiknél egy fehér hólyagocska is van és őrülten rág.remélem ezen a korszakon is gyorsan túl leszünk,mert a nyávogást,hisztit nagyon nehezen viselem.

És néhány kép az állatkertből :D

Kép ez lenne a viziló ?Kép Kép Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok! Nem mondom, hogy egyszerű babával a Babanetre feljutni :D
Köszönjük a dicséreteket. Jól vagyunk, bár még napirendünk nincs. Hogy is lenne, mikor 1 hete vagyunk itthon. Zéti jó fiú. Ha teli a hasa és üres a pelusa, akkor csendben van. Az időváltozást nehezen viseli és sajnos a pocakja is fájdogál, de küzdünk. Most épp a fotelba ülök ő pedig a hasamon alszik. Elrontom???? :D

Minden baba gyönyörű. Olyan jó nézni ezt a sok képet.

Juci, a csajok milyen hatalmasak.

Benszi, Balázs nagy szívtipró lesz. Dóri is nagyon szép.

Gabi, Boti nagyon élvezhette az állatkertet.

Elan, nem semmi ez a kavicsos sztori. Majdcsak leszokik róla.

Bibar, sajnálom,hogy nem sikerült a kistesó projekt. Olivérrel azért remélem minden rendben. Hatalmas nagyfiú.

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

sziasztok,nagyon jól éReztük magunkat Szamosújvár gyönyörű és antik hely.teszek egy-két képet,de hazafele a fürdőről nem csináltam képeket,mert a gép a kocsiba maradt,de rokonokhoz is mentünk Püspökladányba,és Hortobágyre,mert az unokahúgom férje a Hortobágyi csárdában pincér,úgyhogy ott is voltunk,a több,mint 300éves csárdában.most Romániai kép: Alex imádja a pizzát: Kép Kép Kép ez már itthon: Kép A szobánkból lefotóztam a kilátást.ez az előbbi kép ahol gyerekjátszótér és pizzéria van.minden szuper jó volt,és sokat vásároltunk ,az árak is jók voltak,a házi sajtot se hagytam ki.hosszú lenne most minden élményt leírni,de most mennem kell,mert annyi a teendőm!

mó73

Sünikém
nekem is pocakfájós volt a bébim :cry: :cry: és én elrontottam,de igy a jó :wink: :wink:

Gabicsibe
de szuper képek :wink: de jó hogy igy élvezte :wink: hát igen,a nyávogás nekem sem a kedvencem,de elég sokat hallgatom én is :wink:

Elan
á,szerintem szeptemberben is kinyir majd :wink: :wink: a felsőt a kedvenc boltomban,a h&m-ben löttem,van hozzá egy gatya is,amit 1 hónapja nem találok :shock: :shock: már most elhagyja a csajoknál a naciját :wink:

Juci
köszi,hát huncutnak huncut,az biztos,egyre nagyobb csibész :wink:

bibar

Vuki!

Az esti nyűgösség ismerős....még most is bejátszik.
Mi azzal oldjuk meg, hogy lemegyünk sétálni fürdés előtt, mindjárt indulunk is. :)
Nagyon helyes Anna! Édes ez a mosoly! :)

Bibar!

De jó, hogy jelentkeztél! :)
Milyen kis csibész Olivér! :)
Még a szeme sem áll jól :D Látszik Rajta a huncutság.

Sajnálom, hogy nem sikerült.....majd szeptemberben!
Én szorítok! :)

Gabi!

Tök jó, hogy Boti így élvezte az állatkertet! :) Jók a képek! :)

Ati elalszik egyedül, de csak kizárólag hason.
Egyébként sem szeret háton feküdni, mert ha cicin alszik el, és leteszem egyből fordul az oldalára. :)

Süni!

Valóban nem egyszerű ide feljutni. :)
Örülök, hogy jól boldogultok!
A hasfájással mi 3 hónapig küzdöttünk. Szinte Infacol-on éltünk. :(
Kérünk még képet Zétiről!!! :)

Mó!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! Jók a képek! :)

Rólunk:
Szombaton este fürdésnél megmértük az én csöppségemet....8700 gr. :shock:
Nagyon szereti a hangját, szinte egész nap kiabál, zeng Tőle a ház :D Rájött arra is, hogy tud sikongatni. Ma még énekelt is. :D
Küzdünk a kúszással, mert a játékok nem akarnak odajönni hozzánk, sőt mi több még menekülnek is. :D
Szegénykém olyan mérges tud lenni, hogy nem éri el őket, de csak rájön majd, hogy ne tolja, hanem húzza magát.
Olyan hihetetlen, hogy jövőhéten már fél éves lesz! Most született!!

Kép
nika28

Gabicsibe, ezt csak Neked :wink: :

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Judit

jucicuki

Ma nagyon meleg van,merre ilvagytok?mindenki pihen vagy kirándulás??ilyenkor a vízben a jó lenni!

mó73

ezt jól megírtam :lol: szóval újra:merre vagytok?

mó73

szia wich,én lemaradtam,milyen műtéted lesz és miért??? sajnálom!

mó73

Süni
Sajnos a gyerkőcök többsége pocakfájos,tudom ez nem vigasztal.De szerencsére mára már vannak szupi teák,lötyik amit kilehet próbálni aztán majd csak beválik valamelyik!Elrontani még nem tudod,babusgasd amenyit csak tudod :D Sajnos nagy gyerekkel is nehéz néha feljönni :D

Nika
Kiváncsi vagyok az 1 éves szülinapján mit fogsz mondani :lol: Atinak meg csak így tovább,előbb utóbb úgysem menekülnek előle.Aztán lesz nemulass :lol:

JUci
Ne őrjíts meg, hogy ti is most voltatok!!!!!!Ugye nem szombaton délelött és nem mondod hogy elkerültük egymást :?
Látom csajok is jól érezték magukat :D
gabicsibe

Alexomnak annyira tetszett az állatkert ,hogy szerintem újra elmegyünk valamelyik nap,végül is én is szertek ott lenni. Kriszta,hogy vagytok?mentek idén külföldre?vagy a férjed szülei szoktak jönni?

mó73

Gabi, tizenegy körül értünk oda és szombaton voltunk :lol: :lol: :lol: és ezek szerint elkerültük egymást. :cry:
Legközelebb előre feldobjuk a progikat ok? Hátha összefutunk valahol :wink:

Judit

jucicuki

KépJuci, Gabi ismerős a helyszín? Mi is voltunk két hete :) Kép Simogattunk boát is. Kép Hősök terén állatkert előtt:) Kép Benedek szülinapi bulira ment

Mi most nagy készülődésben vagyunk pár hét és költözünk a saját házunkba :) már nagyon várjuk! Ide fogunk költözni www.csiki-berek.hu és most éppen egy szépségverseny zajlik a lakók babái között. Szavazzatok Benedekre! (Mondjuk lehet elkéstem, hogy szóljak, mert most jár le, de hátha lehet még szavazni)

Benedek skarlátos volt, úgyhogy az elmúlt héten nem voltunk sehol, miután elkezdte szedni a gyógyszert nem volt semmi baja, csak fertőzött. Azt hittem valami allergia, ledöbbentem mikor mondta a doki, hogy skarlát ..., mondjuk jobb mint az allergia
gombahölgy

Hű, Gomba, nagyon szép helyre mentek.
Szavaztam :wink:

jucicuki

Gombácska, én is szavaztam :D

1 év és mi is mehetünk az állatkertbe!! :D

Gabi, úgy tűnik, az Infacol eddig bejött. Az elmúlt 4 éjszakánk egész jó volt. Most csak az időjárás miatt nyűgös picit.

Mi a véleményetek a cumiról? Amióta megszületett, a keze és az ujjai állandóan a szájában vannak. Már hámlik a bőr az ujjai között. Tegnap itt volt a védőnő, szerinte nem csinálok vele rosszat, ha cumit adok a szájába. Persze én úgy gondoltam, hogy csak akkor adom oda, ha megint a szájába az ökle. Eddig úgy tűnik, megnyugtatja. A cumiról pedig könnyebben leszoktatom, mint az ujjáról.

KépKép
süni76

nekem a 6 gyerekemből egy egyáltalán nem fogadta el a cumit,a többi pedig 10hónapos koráig cumizott,de 10hónaposan már nem kérték tovább.de addig is jó nyugtató volt,jobb ,mint az ujjszopás.

mó73

Nekem is annyira bejön,hogy szívesen vissza mennék :D

Juci
Még az idő is stimmel :twisted: Buta voltam,hogy nem írtam meg pedig már 2-3 nappal elötte megbeszéltük.na majd legközelebb!

Gomba
Nagyon bátor Benedek,én nem mertem volna megsimogatni!Szavaztam én is hátha még elfogadják!Nagyon szép helyre költöztök.

Süni
Amondó vagyok nyugodtan add oda Zétinek!Én nagyon elleneztem,aztán egésznapos cicizéstől kikészültem.Így fogtam és oda adtam,pár hét múlva köpködte kifelé.Pedig próbáltam határozott lenni,de cumi csak repült nagy íveben :D Eltelt cirka 9-10 hónap és egyszer újra elfogadta 11 hónaposan (igaz akkor szokott le a ciciről).Ez az időszak tartott kb.1hónapig,elrágott 4 méreg drága Aventes cumit 1 hét alatt,most meg eldobja,szájába sem veszi.

Vuki
Boldog névnapot Annácskának :D
gabicsibe

nekünk csak a chicco cumi jött be.

mó73

Gomba!

Nagyon helyes srác Benedek. :)
Nagyon szép helyre költöztök!

Süni!

Én is cumi ellenes voltam, de végül beadtam a derekam.
Kb. 2 hónapig használtuk, aztán csak hébe-hóba. Most ott tartunk, hogy alváshoz néha igényli.

Gabi!

Valószínűleg ugyan ezt fogom mondani akkor is, ha 1 éves lesz. :D

Úgy irigykedem az állatkertes képekért....már alig várom, hogy mi is mehessünk. :)
Ati ma felült, úgy hogy a kezemet fogva felhúzta magát. Most annyira tetszik Neki a dolog, hogy mindenbe bele akar kapaszkodni. Ráadásul amíg kinn voltam a konyhában, a játszószőnyegen szórakozott, és mire bejöttem, már a parkettát nyalogatta. Majdnem frász kaptam!! Akkora ez a szőnyeg, de mindig kikúszik a szélére... Már fél percre sem lehet magára hagyni. Eljött a járóka ideje. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Bocsika hogy zavarok, de lehet hogy most már egyre többször leszek a "vendégetek" mert szeretnék előre tanulni, és ti már több mindenben tájékozottabbak vagytok.

Most is egy kényes problémámmal fordulok hozzátok, hátha tudtok valami bíztatót mondani számomra, esetleg nálatok hogy s mint volt a dolog. Szívesen venném a tanácsotokat.

M bementem fehérvárra - mert ott szeretnék szülni - hogy kiválasszam a szülésznőt és mondták hogy kell dokit is választanom, gondolom kemény pénzekért.
Pedig én már tök jól megnyugodtam, hogy csak a szülésznőt kell majd fizetnem, elvégre ő van velem végig, a dokik állítólag csak a végére jönnek oda és szinte semmit nem is csinálnak. Erre adjak ki horribilis összegeket? Arról nem beszélve hogy akkor most már végig hozzá kell járnom? Nekem nincs kedvem folyton becaplatni fehérvárra. Jogsim nincs, párom nem ér rá. A végén már gondolom igen sűrűn kell menni (az utolsó hetekben). Most nagyon ki vagyok emiatt!
Aztán jött a hidegzuhany hogy ráadásul a 20. hétig meg kell választanom a dokit. Tehát van rá két napom?????????????????
Amúgy nincs egy éve hogy változott ez a dolog, mert a barátnőm is ott szült és neki is csak szülésznője volt, mert az első gyereknél megfogadta hogy azért az 5 percért nem fog több tízezer forintot kiadni a dokinak. Ráadásul alig ért be a dokija, már elkezdett az ügyeletes a szülésénél asszisztálni, mert azt hitték hogy sose ér oda a választott dokkere. Most nem tudom mit csináljak! Véleményetek?

dita75

szia dita,nekem soha nem volt választott orvosom,mert fölösleges.legelőször az első terhességemnél a 4.hónapban keresett fel a védőnő ,és ő tanácsolta,hogy ne fogadjak orvost,mert csak a végére ér általában oda és amúgy is felesleges.de igaza volt!utána meg már azért se fogadtam orvost,hiszen az ügyeletes olyan jól bánt mindig velem,hiszen az egész a pénzről szól,nekem van pénzem,nem kell fogadott orvos,az ügyeletesnek is lehet adni,amennyit akarunk.az pedig,hogy szülésznőt fogadjak szóba se jöhetne,minek????

mó73

Sziasztok!

Csak beleolvastam a topikba, és

Nika! Írtam privit! :wink:

Erika! Köszönöm, hogy felköszöntötted Lőrincet! Aranyos vagy, hogy eszedbe jutott! :D Remélem, rendbe jön a nyaka a pici fiadnak!

Dita! Mi nem vagyunk az az anyagi jólétben dúskáló házaspár, a lombikra ingünk- gatyánk ráment. :oops: Fehérváron sok minden változott, és én egy éve szültem, volt fogadott elit orvosom és szülésznőm is, de nem bántam meg. Nagyon szép szülésünk volt, végig velünk volt az orvos és a szülésznő is. Az meg, hogy egészséges legyen a gyerekem nekem mindent megért! De szerintem ez az egész nem is a pénzről szól. Én ezen már igazán nem spórolnék a helyedben. Már bocs (és ezért biztos nem leszek népszerű) :oops: de ha anno a lombik/ inszem/ stimu előtt azt mondták volna, hogy ennyibe és ennyibe kerül, akkor a föld alól is előteremtetted volna, hogy pocaklakód lehessen.. Hát a szülés is ilyen dolog (kéne) legyen :oops: Azt a pénzt azóta már rég elfelejtettük, de cserébe volt egy háborítatlan apás szülésünk a maga ütemében egy olyan orvossal és szülésznővel, akikről csak a legjobbakat tudom írni. A babánk pedig gyönyörű és egészséges. Hogy lett volna helye a pénznek máshol is, hát persze, de ilyen az élet. :lol:

Na eldugultam. :lol:
A képek nagyon szépek, nagyon nőnek a babák!
Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Vikkata!

Ment a válasz. ;)

Kép
nika28

vikkata,hát tényleg nem vagyunk egyformák.te azt írtad,hogy mindent megér ,hogy egészséges gyermeked legyen,azt gondolom ezt mindenki így gondolja,de ennek nem feltétele,hogy legyen valakinek fogadott orvosa ,SŐT.........

mó73

Látom darázsfészkes a téma. :lol: A SŐT.. nem értem minek szól :roll:
Szerintem az, hogy van fogadott orvosod, az egy plusz, én pl. mindig egy fogorvoshoz, gyerekorvoshoz, háziorvoshoz stb. járok. Mert nekem nem mindegy, hogy épp ma ki van az ügyeleten, és húzza ki a fogam, ha pl. tudom, hogy a kedvenc doktornénink biztos meg tudná menteni. A szülés előtti és alatti- utáni gondozás egy szolgáltatás, azt váltod meg vele, hogy a 35. héttől készenlétben áll az orvosod és a szülésznőd és várja, hogy szólj neki, hogy a fiad/ lányod a világra kívánkozik akár éjjel, akár nappal. Ez a szolgáltatás meg pénzbe kerül. Mint ahogy minden szakmai szolgáltatás, amit magas színvonalon látnak el. Viszont ezért a szolgáltatásért egy megfelelő színvonalú ellátást kapsz. A fogadott orvos nem azt jelenti, hogy nála szülsz és a szülés ennyibe kerül. Ő azt a szolgáltatást nyújtja, hogy a szabad idejében is várja a Te hívásod. Vagyis a szabad idején rendelkezésedre áll, akármikor hívod, akkor is, ha neki épp aludni/ enni vagy csak élni lenne kedve. De mivel vállalta, hogy levezeti a szülésed, szó nélkül feláll a családja mellől a déli húslevesét otthagyva, hogy Veled lehessen. Én emiatt pl. az ügyeletes orvosnak nem adnék pénzt, hiszen, ő nem várt semmire, ő levezette a szülést munkaidőben, és ez a dolga, így van ez jól. Kár ezt tovább ragozni. Az orvos is ember, akinek családja és privát élete van.
torolve_20130114141731

Sziasztok,

Előre is bocsi, nem válaszolok mindenkinek, eléggé ki vagyok készülve. Itthon vagyunk a szüleimnél, és hát Gabi eléggé hozta a formáját ma, hisztis volt, mint a fene. Szerencsére legalább a napközbeni altatásokkal nem volt gond.

Gomba, Gabicsibe, Juci, de klassz lehetett az állatkert! Most már mi is elmegyünk valamikor! Bár így, hogy délelőtt és délután is alszik még a srác, eléggé nehéz nekiindulni.

Gabicsibe, sajnálom, hogy ennyi gond van az altatással, általában nálunk is; ráadásul Gabi nem alszik el a babakocsiban, csak ha már mondjuk 6-7 órája fent van, mert elblicceli a délutáni takarodót. Melyik fogát várjátok Botinak?

Süni, tuti nem rontod el Zétit, ilyenkor még az a normális, ha teljesen szimbiózisban él Veled! Ráérsz még ágybaszoktatni, hidd el, most az a legfontosabb, hogy mindig ott légy neki, amikor kéri. Cumikérdés: én nagyon cumiellenes voltam, nem is vettünk egyáltalán. Aztán a sokadik átordított este után, mikor már totálkész volt az egész család, előkaptam a kórházban kapott csomagból a repicumit, és eszelősen dobtam be a sterilizálóba, majd a gyerekbe :) És lőn csönd :) Ahhoz tartom magam, hogy napközbenre nem adom oda Gabinak, de alváshoz igen, és nem bánom. Majd leszokik róla, legkésőbb, ha az óvodában kiröhögik a csajok ;) Mi eleinte Babylove cummogókat használtunk, mostanában áttértünk a Mamra, ez jobban bírja a kiképzést.

Mó, klasszak a képek, szuper lehetett :)

Bibar, nekünk is van H&Mes cuccunk, de ilyen krokodilos nincs :( Pedig nagyon mennek nálunk a vadállatos dolgok :)

Nika, nagyfiad van :) Bizony, rohan az idő, észre sem veszed és feláll, meg mászik meg felfedezi a világot :)

Gomba, ugyanilyen kismotorja van Gabinak is, narancssárga :) De ő még csak kerülgeti...

Dita, nem fogsz két egyforma véleményt hallani. Én nem tudok segíteni, mert végig számítottam rá, hogy császár lesz, és tényleg az lett. Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de bármikor alakúlhat úgy, hogy császár lesz a vége, és szerintem nem mindegy, hogy ki csinálja... ne legyen így! Mondjuk én természetes szüléshez is választottam volna egy dokit, akit kedvelek, és bízom benne, hogy egy arra járó, esetleg bunkó doki ne rontsa el az élményt.

Mó, nem is értem, mi az, hogy sőt? Ha van fogadott orvos, az miért rossz a baba egészsége szempontjából?

Rólunk: hazajöttünk a szüleimhez vidékre, egyelőre jól érezzük magunkat, aztán majd meglátjuk :) Voltunk a helyi fürdőben Gabistul, hááát :) Végig olyan képet vágott, mint aki megpróbálja udvariasan jólérezni magát a kedvünkért, de igazából már menne. Talán jövőre már élvezni fogja :)
Este meg kiborult a kiskádból a kis mafla (itt zuhanyfülke van, úgyhogy muszáj volt bevetni a kiskádat), mert persze folyton feláll, és valahogy hiába voltunk mellette ketten, nem tudtuk elkapni. Elharapta a száját, úgy nézett ki egy napig, mint egy pigmeus :D De már elmúlt.
Ja, és a legjobb, már megint velem aludt... éjjel egyszercsak felállt, és hiába fektettem le és aludt el, újra és újra felállt is sírt, álmában... végül, hogy azért aludjunk valamennyit, muszáj volt magam mellé vennem... hogy mi ez az egész, valami szeparációs szorongás-féleség, vagy mi? Hihetetlen...
Mindegy, már nem is izgatom magam rajta, ha mást nem, azt megtanultam ez alatt az egy év alatt, hogy minden csoda három napig tart :D

Kép
elan

Vikkata!!! Mesélj Lőrincről és hozz képet! Hogy vagytok?

Kép
elan

A sőt szót arra értettem,hogy nagyon nagyon sok esetben hallom az én véleményemet,hogy felesleges szülész orvost fogadni a sok csalódás miatt,rengetegen panaszkodanak.fogorvosom nekem is van,már 17éve,de szülészre nem volt szükségem,pedig 6 gyerekem van,és nem panaszkodhatom semmiben.na jó ezt a témát lezárhatjuk,elmondtuk a véleményünket,ennyi.

mó73

Ja még annyit akartam írni,hogy én az első kettő gyerekemet a Tétényi útiban ,a többit a Dél-Pestiben szültem,de egyik kórházban sem találkoztam bunkó dokival.nagyon kedvesek voltak mindig velem,naponta többször bejöttek hozzám,hogy hogy vagyok,de mindig ki is fizettem őket. "pénz beszél kutya ugat".

mó73

Köszönöm szépen mindenkinek a hsz-eket, valóban nincs két egyforma vélemény, de a tegnap esti beszélgetésem a szomszéd szülésznővel elég tanulságos volt.

Nem olvastam nagyon bele a topicba, bocsi, de a képeket megnéztem és nagyon édesek a lurkók, alig várom hogy én is kezemben tarthassam Bogyót.

Ha nem bánjátok azért néha be-be kukkantanék.

Puszi
Dita

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?