Új privát üzeneted érkezett!

Reconnal ügyködünk rajta így neten keresztül :D
Puszi mentem :D

Kép
anyci

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
anyci

anyci. gratula a laptetőhőz!!!!!
lujzedli

csajok sziasztok! köszönöm szépen a bíztatást nektek:)
tegnap volt akció, ma pedig remélem lesz!!

lujzedli de jó nektek, hogy a melóhelyen is tudtok netezni, nálunk ez nem megy, a főnök mindig rálát a monitoromra, a másik meg hogy nem igazán van szabadidőm sajna:(

pandi
pappandrea

pandi.

Nekem van óránként 10perc szünetem,akkor szoktam írni.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Úgy látom már Mindenki pihen :lol:

Melike. Zsuzska köszönöm :wink:

Csillag küldtem privit.

pappandrea mi a pozitív 2 napon és az utána lévő negatív napon voltunk együtt :lol: :lol: :lol:

Puszi és drukk Mindenkinek :!:

Kép
Kép
akella

akella nekem tegnap volt először erős két csík, ma már nem annyira erős, tehát kb. 24 órás volt a pém, de azért ma még rágyúrúnk:) és várjuk a 28. napi tesztelést, tuti nem fogok tudni tovább várni a teszteléssel!!! nektek is így sikerült, hogy ovulációs teszttel nézted a péd?

pandi
pappandrea

Akella, írtam én is, és köszönöm, ari vagy! :)

Pappandrea, várjuk nagyon a pozitív eredményt a ciklusod végefelé :wink:

Elárulom, hogy azért vannak olyanok, akik vettek tőlem teszteket, és priviben jelezték, hogy bebabásodtak, csak ők nem írogatnak ebbe a topicba. Szóval azért néha sikerül zebrásat küldenem :lol:
Remélem, nektek is, kedves "idelátogatók" :wink:

Puszkány mindnekinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Mi a fene! Nem ment át az üzim :(

Szóval!
Betty, Anyci
Ti kis laptető zsonglőrök :)

Anyci
Talált sűlyedt. Vissza is jelöltelek :lol:

Akela
Drukk!

Csibuc
Végre megtetted! Azért sajnálom is valahol, mert most olyan gyorsan fogsz dobbantani, hogy még magamhoz se tudok térni. Kivel fogok én akkor pletykálni? :cry:

Kép

Kép
princzike

Na csajok, mindjárt 10óra és mehetek haza. Juhéééé :lol:
lujzedli

Princzi: igen, megtettem, de a neheze még csak most jön. Pletyka majd megy a skype-on vagy msn-en ;)
És nem a világ végére megyek, repülővel csak 1,5 órára leszek Bp-től...
Vendég

Csillag: csak megerősithetem: az első Tőled vásárolt LH tesztem pozitiv lett... Lehet, hogy ez igy elsöre sovány vigasz, de szerintem azok a tesztek szerintem igenis meg vannak vuduzva :D

Lujzi: kitartás

anyci: LAPTETŰ :D ez jelent valamit,nem? :D

Többieknek nagy puszi és szép estét!
Vendég

Andi
melóhelyen dugiba sem tudsz valahogy netezni? :lol:

Esthajnal
nekem még azért nem volt zebrás tesztem, mert tuti nem jól köpködted meg, mielőtt föladtad nekem! Jól oda kell neki tenni!
:lol: :lol:

Te Lujzi!
Még csak most mész haza?! :shock: De sz@r!! :roll:

Anyci
gratula a laptetűhöz!! :lol: :lol:

Csibuc
sztem jól döntöttél! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Esthajnalnak köszönetképpen! :wink:

Nem valami jó a kép,bocs :oops: (bár még halvány,de remélem erősödni fog)

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok csajok 8) visszaolvasok

Aranyeso :?: Rabbe :?:

Jah es az en LH tesztjeim esthajnaltol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Ma nem kell dolgoznom, így van időm most írni :wink:

Csillag aranyos vagy! Nem tudjuk még a pici nemét a képen is látható, de mondták az uh-n, hogy keresztben van a lába :D
Eddig nem volt megérzésem, de az uh után úgy érzem csajos lesz, aminek apa örülne. Az igazat megvallva nekünk teljesen mindegy milyen nemű lesz a baba, csak egészséges legyen!

pappandrea
mi is a tesztnek köszönhetjük, hogy sikerült, mert utoljára 2-3 nappal korábban volt a pé a teszt szerint, de már más is írta, hogy a tesztnek köszönheti, hogy sikerült. Egyébként nekem sem volt sokkal erősebb, gondolom ez ember függő. A lényeg a két csík :lol:

princzike köszönöm szépen 8)

bridget mikor mentek dokihoz? Nagyon szorítok Nektek :!: :!:

Puszi és drukk Mindenkinek :!:

Kép
Kép
akella

Nem eleg,hogy 7oldalt nem tok visszaolvasni de meg amit keveset irtam mindenkinek az is eltunt :x :twisted: :twisted:

Na megegyszer de most roviden :evil:

Betty
Orulok,hogy nem huzod az idot te sem es lassan indul a mandula :wink:

Lujzi
Szinten orulok...vaghatod a cetlit mert mar julius van :wink:

Csillag
Gyerkozok jobban vannak? :roll:

Milyen
En azert remelem megvolt az a pe de ha mondjuk 21.cn-en csinalna a dokid vv abbol meglehetne mondani :?

Princzi
Majd lesz ez meg igy se... :wink:

Akella
Majd ha megjott 3.cn-en van kezdes remelhetoleg nem potyara maradok itt :roll:

Csibuc
Nalad mi zu :?:

Melisch
Hetvegen beszeltel az uraddal :roll:

Szii
Megnevettettel ezzel a szappanoperas beszolassal a 52.oldalon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Szer neve vegu mi volt :?: piri megjott vgy most mi a helyzet veled :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc anyci tobbiek meg mindenkinek aki kimaradt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
na meg azoknak is akik nem maradtak ki :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bakker nekem is eltünt amit küldtem :evil: :x

Bridget már a szállodában vagytok?Dokihoz mikor mentek?

Akella akkor a kövi uh-n már lehet megmutatja magát a bébi :D

Csibuc akkor most pihizz és ha megynyugszol lehet előbb sikerül a baba :lol:

Panny szép teszt :D

Princ,melischnél találtalak ám meg és csak blöfföltem arra hogy talán te vagy :D

Csillag remélem nekem is vudus teszteket küldtél :lol:

Szi szia :D

Zsu te hol vagy?

Milyen és te hun vagy :?: :shock:

Andi szívből kívánom neked is szerencséd legyen a tesztekkel :D :!:

Melisch,Melike pusszillak bennetek :D

Lujzikám hatalmas pusszancs néked :lol:

Én is hamarosan kezdem a tesztelést,mert apcival megbeszéltük a héten neki állunk a babagyártásnak :lol:
Remélem bejön ez a laptetős dolog is
:lol:

Betty Helló-belló :lol: :lol:

Recon jó munkát :lol: Jó volt hallani a hangod bár én hirtelen zavarban voltam és csak hüleségeket beszéltem :shock: :D

Kép
anyci

bridget szorítok és nem hiába maradtál, még egy esély a babára :!:

anyci apára fel :lol: Drukkolok!
Reménykedem én is, hogy a következő uh-n nem lesz szégyenlős a baby :lol: :lol:

Melisch mi van Veled? Minden oké?

Délután jövök. Puszi és szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Panny, itt is gratulálok, és köszönöm, hogy feltetted nekünk a képet, szerintem igenis jól látni a 2. csíkot is! :wink:

Betty, nagyon fogok igyekezni legközelebb, de ha átázva kapod a csomagot, ne csodálkozz :lol:

Bridget, nagyon szépek a tesztek, főképp a legfölső. Köszönöm, gyerkőcök aránylag jól, alakulóban a picúr pocija is :)

Csibuc, köszönöm, hát igyekszik az ember pozitív teszteket küldeni :lol:

Akella, szerintemis a legfontosabb, hogy egészséges legyen a babó, aztán később azért nem árt, ha olyan nemű lesz a következő akármennyi, amilyet a szülők szeretnének. :lol:

Anyci, akkor hajrá tesztelés, várunk a képekkel! :D

Melisch-sel mi van? Lemaradtam?

És Rabbe is szépen eltűnt, vele mi lehet?

A többi vándormadárról nem is beszélve :roll: A régen ideírók mind eltűntek, a kismamik is jelentkezhetnének :?

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Helló Csajok!

Megvagyok,csak a családban 2 gép van és 2 pasi-ergo nekem igen ritkán jut :evil:

Szép napokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Megint leléptem,délután remélem tudok jönni :roll:
Mindenkinek szép napot :D

Kép
anyci

Sziasztok megvagyok én is csak sok volt a munka tegnap és utána egyik barátunk szülinapját ünnepeltük. Reggel olvastalak benneteket de munka előtt kicsit megszédültem, gondolom hirtelen álltam fel és lemehetett a vérnyomásom így írtam a páromnak sms-t, hogy csak akkor megyek be ha jól vagyok, nem mertem kocsiba ülni és vezetni míg jobban nem lettem. Most már lemúlt gondolom a meleg meg a gyors mozdulat volt, sajnos csak az oka. Jó lenne szédelegni mástól na de pé előtt semmi esély :lol: :lol:

Esthajnal most éppen hőmérőzöm simán és lehet holnaptól tesztelek aztán majd rakok fel nektek is képet róla.

Párom meg most férfiasságát akarja bizonyítani 4 napja minden este keksz kellett neki :oops: :oops: remélem a vágya nem fog éppen most elszállni mikor pé közeleg, csak valahogy rá kéne venni inkább a 2 napos akcionre, de meglátjuk, megbántani meg nem akarom, azzal, hogy hazudok, hogy nincs kedvem hozzá. Azt meg nem akarom mondani, hogy most éppen 2 naponta parancsra rám kell vesse magát, így hagyom magam :lol: Azt mondta én vagyok a hibás mert a pizsamanadrágot hálóingre cseréltem :shock:

Kép
Kép
melisch

Bakker Panni!!
Gratula a zebrához!!! :wink:
Bárcsak már én is ilyet látnék magam előtt!

Bridget
Nem tudom húzni már az időt, sőőt, ha holnap azt mondanák hogy elkezdik, én nagyon örülnék neki! :lol:
Amúgy sem vagyok egy "türelem rózsát terem" fajta ember, és véghez viszem mindig amit akarok :arrow: bármi áron!! 8) :lol:
A tesztek szépek naon, és a drukkok meg mennek neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyci! Kép 8)

Melisch, jó lenne, ha benéznél mááá!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ahhaa, itt vagy!!

betty615

Az elh tesztjeim 4.hobol valok nem mostani :!: csak megakartam mutizni,hogy van +-os teszt csillagnal :lol:

En egesz np lakasokat neztem a neten mert en meg maradok 4hetet igy pentekig kikell valamit vegyunk mert apacska mar vasarnap utazik :roll:

Betty
ez a beszed :wink:

Anyci
Igena hotelben 8)

Melisch
Csak ovatosan a rosszulletekkel :!:

Csillag
Latom ma te is kitettel magadert :lol:

Akella
Nana hogy nem maradtam hiaba :wink:

Udv az ujaknak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg
Akkor kb. még 13 nap, és kezdődik a 2. lombik nálad.
Szerintem jól tetted, hogy maradsz, bár tuti rossz lesz a párod nélkül, de a gyerekért mindent!!!

betty615

Zsuzska
te merre tekergőőő??

betty615

Betty
Joltettem szerintem is bar meg semmi nem keso 8) :lol: apacska nelkul 4het fellabbal kibirom...foleg miutan mostansag nap mint nap viszik bulizni de komolyan minden nap ejfelnel elobb nem er haza...tegnap fel 6kor jott meg...marhara varom mar hogy kisit egyedul legyek es ne azt figyelje mikor mi csinalok :roll:

Elis leszek foglalva...kicsit dietanom kene mert 57kilo lettem :oops: 54 a normal sulyom es ez 2honap alatt :roll: jo tudom nem nagy szam de eletemben 1szer voltam 58hat priviben megmutatnam szivesen nem hinnedx el en vgyok :oops: remiszto a kep es legalabb egy 15hetes kismaminak felel meg :shock: most jobb az allas egyenlore mert nem a hasamra jott cak hanem fenek es combra is :x de brutal na...ugyhogy dieta setalaok es szurik... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is pont most kerekedtem 57-re :shock: :lol:
És én is 54 szoktam mindig lenni (úgyhogy kicsit szarul érzem magam,), bár a férjem azt mondja, nem is látszik sehol az a 3 kiló, rámfér.. :P de én akkor sem érzem jól magam, úgyhogy visszamegyek 54-re :lol:
Minők, már csak ilyenek vagyunk :wink:

betty615

Te jó ég, csajok! 54 kg vagy 58 ? :shock: :shock: :shock:
Én utoljára 12 évesen voltam annyi :roll:
Jó mondjuk majdnem 180 magas vok, az sem elhanyagolható tényező, de a súlyom még így is sok, meg sem merem mondani, hogy mennyi :(

Örülök Bridget, hogy újra itt vagy.
betty: hajrá, akkor indul a mandula nálatok is :D

Nálam továbbra is hajtépés van, mert 3 napja nem bírunk megegyezni a főnökeimmel a piszkos anyagiakról és ma már befenyítettem őket, hogy ha holnap reggel legkésőbb nincsen papirusz a felmondásról, akkor egyoldalú lesz és annak komolyabb hozadéka van... Erre mindenki elkezdett vakarózni és hümmögni, holnapra én előkészítem a papírokat és ha nem írják alá akkor irány a munkaügyi bíróság. Befejeztem ezzel a szemét bagázzsal, ha nem hajlanak a kompromisszumra, akkor vállalják a következményeket. Erről nem szeretnék többet itt írni, mert nem akarom szétoffolni a topicot, a blogomban leírok majd mindent.

Bridget: néztem wi-en a képeidet, nagyon szuperek :)

Többieknek akiket nem említettem: puszi és szép napot!
Vendég

Csibuc
jól tetted, hogy kicsit megfenyítetted őket!! Én is ezt csinálnám!
Jó magas vagy 180cm :shock:
Én "csak" 168 vagyok :P :lol:

betty615

Bridget, hogy érted, hogy kitettem magamért? :shock: Mármint, mert "sokat" írtam? :lol:

Csibuc, az tuttttii, hogy nálam nem lehetsz több súlyilag. De nem versengek, mert úgyis enyém lenne a "disznósúlyú" kategória aranyserlege. :evil: :P

Óh, azok a szép idők, amikor még 42 kg voltam 22 évesen... :roll:
Már sosem leszek olyan csinibini, mint akkor. Igaz, azóta 10 év eltelt :roll:

Na pá, mielőtt ömlengeni kezdenék :lol:

esthajnalcsillag

Hát Csillag, szerintem vetekszünk súlyügyileg, én is a malac kategóriában vagyok sajna :(
Bár az utóbbi 4 hétben 4 kilótól megszabadultam a diéta segítségével, aminek nagyon örülök.
Egyébként meg nem is vagy kövér. Nemrég találkoztunk és szerintem nem vagy duci? Lehet nem emléxel rám, az én párom volt aki nem tudta elengedni a laptopját még az autóban sem a házatok előtt, amikor a teszteket vettem át :)
Vendég

a duci után a kérdőjel storno, az felkiáltójel akart lenni :roll:
Vendég

Hát én az első táborba tartozom bár én alig vagyok 162 cm és ha valamikor volt 52kg is a mérleg manapság 54-55 kg között mozgolódom. Én is voltam egyszer 58kg. De még így sem jó mert szinte minden nadrágomat kihíztam és nem akarok pénzt kiadni újakra így jó volna megint leadni csicsit a pocakomból meg a seggemből. Sehogy sem jó :oops:

Csibuk kitartást!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Betty
Akkor te jobb helyzetben vgy en apacskam meglatta :oops: nana mivel o a vekony csajokat szereti :oops: amikor megismerkedtunk a kapcsink elejen lefogytam 49kilora :oops: 53rol....jo mondjuk az mar koros volt de oneki tetszettem :roll: most viszont mindig a fenekem razza merthat ugye csabi lettem es lotyog picit a zsir nincs izom ami megtartsa :oops: A nagy semmittevesben :x Nagyon haragszom magamra :twisted:

Es en is 53-54-kent erzem jol magam :roll: nem erdekel amugy ki mit mond mert nekem az szamit,hogy en erezzem jol magam na meg a paromnak is tetszeni akarok :roll: :roll:

es akkor itt jon a lombik a sok hormonszuritol meg jobban felpuffadok majd ugyhogy ngyon felek,hogy fogok apacska utan menni :oops: :( mint egy vizilo :roll:

Csibuc
Sziiijjjjjaaa :D Nem az a lenyeg latod a tobbiek ugyis mindig azt fogjak mondani jo vgy te ugy mert o meg ennyi meg annyi....en nem errol az oldalarol nezem a dolgokat :roll: es nem fogod elhinni vilag eletemben 50kilo voltam(gepek miatt nem dieta :!: )soot allandoan mekis kajat habzsoltam minden este ha tudtam hambit ettem,hogy kicsit hizzak mar :roll: hat nem hiztam...most meg :oops: bar szerintem ez korral jar :roll:

Azt elkell mondjam eletemben 1szer dietaztam amikor 58kiloig kelmentem a kep tenyleg brutal lehet tenyleg megkell mutatnom,csakhogy elismerd :lol: szal akkor diataztam az a dieta is annyiban merult ki,hogy a hushoz zoldseget ettem altalaban brokkolit....szal nem egy hude nagy mitomenmi :lol: Jah es en fogyasztosert sosem ellenben hizlalo protein port ittam :oops: az sem hatott :lol:

koszi Csibuc igen az ismeroseim kulon lathatnak meg par albumot az a tobbieknek sajna nincs idom frissiteni pedig van sok jobbnal jobb kepem :roll: marmint nem magamrol hanem amugy :oops: :lol: jah es te ugy vagy jo ahogy vgy mi igy szeretunk es gondolom a parod is :wink:

Olvastam a blogodt hat nem egyszeru,hogy miet nem tudnak embersegesek lenni egy felmondasnal :roll: 180 cm az tenyleg magas huhaa parod hany centi :)

Csillag
Igen mert most irtal mindenkinek :wink: A visszolvasas nekem nem ment pentek ota 7oldal telt meg :oops: :oops: :oops: na adtam en is a nagy diatamnak ma.Vacsi:sajtos hambi,popcorn,cukorkak es fagyi... :oops: :x de egesz nap szinte alig ettem :roll: estere meg minden cart megkivanok :?

Csajok itt senki nem malac kategoria ezt tessek elfelejteni ilyan nincs :!: Csinos nok vgytok...irgum-burgum :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
Nekem ne mond...en is 1honapja vettem uj halaszfarmergatyot mert a tobbi mar annyira nyom nem tudom felvenni :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ismerős de a legrosszabb, hogy a kedvenc farmerem nem jön rám és most valahogy nincs kidobni való pénzem, mert márkás farmer volt :x igaz azt lagzi után vettem amikor olyan 50kg voltam és már minden nadrág esett le rólam így vettem egy újat, hogy anya nem állandóan azt mondja, hogy nagyon sovány lettem :lol: , bár sokáig manapság 56 kg voltam de most azért 54,6 kg-t mutatott a reggel a mérleg :lol: :lol: megint nem kívánom napközben a kaját, este meg ha nem főzők csak hideg kaját eszünk.

ja tutik a vonalzóid, nagyon tetszik :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Bridget,nagyon szorítok hogy most sikerüljön :D Hiszen ezért maradsz ott apácska nélkül.Szívből kívánom hogy minden rendben legyen :D
Milyen magas vagy az 57 kilóhoz?
Én 170 és most 63 kg,pedig 54-56 körül szoktam lenni csak a babóval szedtem fel a kilókat :roll: A lányommal pl. 26kg. plusz jött rám :wink:

Csibuc te is jól megnőttél :D Jól tetted a befenyítést sokszor ez kell hogy értsenek a szóból :D

Csillag ez tetszett"disznósúlyú" :lol: :lol: :lol: Nem is vagy duci csak jó husiban vagy :D Jövök majd a fotókkal :D

Betty jó lett a vonalzód :D Akkor megkezdődött a visszaszámlálás :D

Lujzi hol vagy drága :?: :shock:

Milyen akkor élsz szerencsére :shock: Most én is csak ritkán jövök mert winyó jövőhéten lesz meg és csak akkor tudok jönni rendesen mint eddig.Addig a lányom gépén vadorzok :D

Melisch végre jöttél :D Lehet azért még sikerülhet a baba :wink:

Kép
anyci

Csibuc,Bridgetnek van igaza,te így vagy jó ahogy vagy :D

Bridget tényleg nagyon frankók lettek a vonlzóid :D

Nekem is fogynom kéne de nem megy majd talán később,meg most nagyon nem is akarok csak tartom a szintet mert a babaproject az első :wink:

Kép
anyci

Ezt elfelejtettem Recon :!:

KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!
kÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!
SOK PUSZIT IS KÜLDÖK NEKED HOGY SEGÍTETTÉl!
(Ezt telefonba nem is mondtam hülye fejemmel annyira zavarban voltam :oops: )

Kép
anyci

Na ne már csajok, hogy alacsonyak vagytok! Akkor mit szólja én a magam 164 cm-vel? :shock: Na és az 56 kg-mal!! Úgy-hogy elég anyafiból, hogy itt mindenki kövér!!!! :x :x

Anyci
Ügyi vagy :) Jól tippeltél :)

Csibuc
Ez a beszéd! CSak keményen. Ha már ilyen görények voltak veled. Remélem azért most a gatyájukba csináltak és végre aláírják a papírokat. Úgy is az esetek 99 %-ban a bíróság a munkavállaló javára dönt! :lol:

Panni
Gratulálok :lol: Küldj nekem is ilyet :) Én is szeretnék ilyen tesztet szeptember elején! :)

Melisch
Te kis huncut! Pizsiről hálóingre váltani? Remélem valami sexi darab volt :lol:

Kép

Kép
princzike

Bocsi, de most mennem kell.

Kép

Kép
princzike

Csajok a vonalzi dizsiket kocce bar mar multhet ota fentvannak :roll:

Anyci
171centi vgyok de tudod mindig 54 volt a max 1szer szallt el a lo akkor voltam mondom 58 :oops: mikor otthonrol visszajottem is 54.6voltam pedig akkor mar volt kis pocim is :oops:

Lenyeg a lenyeg mindenki ugy jo ahogy maganak megakar felelni :wink: nem jovok ezzel tobbet de majd azert tudtotokra adom ha sikerrel jarok :wink:

Melisch
Nekem is tavaly osszel vett apacska kasa farmert meg amcsiban...nem occsoert....semelyik gatyo nem jon ram :x apacska aszonta 2valasztasom van :roll: 1.lefogyok a gatyoimba 2. veszek uj gatyot :oops: hat en vettem ujat de csak egyet mert ugye egyenlore nyar van :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,nekem is kell új gatyókat vennem,mert a régiek épp a combomig feljönnek :oops: Amelyik meg nagy nehez rám fér pocak tájt nem ér be,így már varrtam egyet nyárra meg egy farmer halászgatyát szeretnék még azonkívül meg van szoknya amit felvehetek :wink:
A lányom ilyen magas mint te csak ő 46 kiló :oops: :shock: Pedig eszik ám mint egy ló csak ilyen az anyagcseréje,meg igazából amikor barihimlős lett azután már nem tudott hízni.Az a szerencséje hogy a csontjai is vékonyak így azért nem olyan vészes :wink:

Kép
anyci

Princike :oops: :oops: a hálóing valami ócska régi, mióta elővettem kilyukadt s a hónaljánál mert kicsit szűk de én szeretem, még a gimiből maradt rám. Én inkább a pizsiket szeretem, de csak a gyerekosztályról :lol: :lol: :lol: mackós, egeres akármilyen csak mókás legyen. ja van egy szexi selyem pizsim is imádom, jó drágán vettem Prágába, de mivel a felső olyan makarónis pántú hát csak kánikulába tudom felvenni mert fázik a karom. Te meg akkor akkora vagy mint én, még a kg-kal is ott mozgunk :lol: :lol: :lol:

Bridget nem láttam a vonalzód manapság csak olvastam de nem sokat írtál igy nem látta a vonalzód, a te topikodban meg nem voltam kukucskálni sem manapság, időhiány.

Anyci nem vesztem el csak nincs annyi időm írni. Otthon meg hétvégén döglöttem, vasárnap este mozi, hétfőn főzni kellett, kedden sörözni voltunk. Így esténként már nem jutottam oda, hogy írjak nektek is. Hát a baba miatt nem reménykedem, annyira kicsi az esély, hogy nem is akarom magam idegesíteni, csak tudni akarom mikor lesz pé-m és ha lehet legyünk együtt, legalább ne éppen akkor aludjunk. Tudjátok szeretnék adni esélyt annak a kicsi reménynek is. :lol:

Kép
Kép
melisch

Nos, látom többségünk igen leköti a súlya :lol: , és már csak annyit erről tőlem, hogy nem mondom, hogy nem zavar a haskörfogatom, de jobban bánt az, hogy régen 42 kg-osan sosem találtam magamnak a derekamra való rucikat, gyerekboltban vásároltam, és mindenki irigykedett a karcsúságomra, miközben én még mindig (kórosan) kövérnek láttam magamat. Visszatekintve a régi képeken magamat látva csodálkozom, hogy mi a fenét láttam kövérnek magamon, és a totál lapos és izmos hasamat mitől néztem nagynak??? :shock: :roll: Kész idióta az ember. Most sajnos azért nem találok magamnak ruhát, mert a vizilóméretet nem mindenütt árulják, errefelé nincs ilyen bolt a széles horizonton :twisted:

Levonva a tanulságot rájöttem, nem bennem van a hiba, hanem az üzleteknek gyér a választéka. :lol: :lol:

Na szép napot!

esthajnalcsillag

Csillag jól mondod a boltokban vagy igen vékonyaknak van vagy akkora nőknek mint egy ház,ezt úgy értem akik xxxxxl-es ruhákat hordanak.Nekem most 40-es a méretem de én se nagyon találok ne aggódj :wink:

Melisch,csak hiányoltalak :D Azért zajlik az élet körülötted az a lényeg :lol:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?