Betty
Akkor te jobb helyzetben vgy en apacskam meglatta
nana mivel o a vekony csajokat szereti
amikor megismerkedtunk a kapcsink elejen lefogytam 49kilora
53rol....jo mondjuk az mar koros volt de oneki tetszettem
most viszont mindig a fenekem razza merthat ugye csabi lettem es lotyog picit a zsir nincs izom ami megtartsa
A nagy semmittevesben
Nagyon haragszom magamra
Es en is 53-54-kent erzem jol magam
nem erdekel amugy ki mit mond mert nekem az szamit,hogy en erezzem jol magam na meg a paromnak is tetszeni akarok
es akkor itt jon a lombik a sok hormonszuritol meg jobban felpuffadok majd ugyhogy ngyon felek,hogy fogok apacska utan menni
mint egy vizilo
Csibuc
Sziiijjjjjaaa
Nem az a lenyeg latod a tobbiek ugyis mindig azt fogjak mondani jo vgy te ugy mert o meg ennyi meg annyi....en nem errol az oldalarol nezem a dolgokat
es nem fogod elhinni vilag eletemben 50kilo voltam(gepek miatt nem dieta
)soot allandoan mekis kajat habzsoltam minden este ha tudtam hambit ettem,hogy kicsit hizzak mar
hat nem hiztam...most meg
bar szerintem ez korral jar
Azt elkell mondjam eletemben 1szer dietaztam amikor 58kiloig kelmentem a kep tenyleg brutal lehet tenyleg megkell mutatnom,csakhogy elismerd
szal akkor diataztam az a dieta is annyiban merult ki,hogy a hushoz zoldseget ettem altalaban brokkolit....szal nem egy hude nagy mitomenmi
Jah es en fogyasztosert sosem ellenben hizlalo protein port ittam
az sem hatott
koszi Csibuc igen az ismeroseim kulon lathatnak meg par albumot az a tobbieknek sajna nincs idom frissiteni pedig van sok jobbnal jobb kepem
marmint nem magamrol hanem amugy
jah es te ugy vagy jo ahogy vgy mi igy szeretunk es gondolom a parod is
Olvastam a blogodt hat nem egyszeru,hogy miet nem tudnak embersegesek lenni egy felmondasnal
180 cm az tenyleg magas huhaa parod hany centi
Csillag
Igen mert most irtal mindenkinek
A visszolvasas nekem nem ment pentek ota 7oldal telt meg
na adtam en is a nagy diatamnak ma.Vacsi:sajtos hambi,popcorn,cukorkak es fagyi...
de egesz nap szinte alig ettem
estere meg minden cart megkivanok
Csajok itt senki nem malac kategoria ezt tessek elfelejteni ilyan nincs
Csinos nok vgytok...irgum-burgum