Ma lesz a nagy találkozás....
De jó nektek! Én is szeretnék ott lenni!
Julcsi: hát ha már nem tudom megkóstolni a csokis-meggyes muffint, feldobnád nekem a receptet???
Kreiszi: Alex akkor már lassan igazi férfi lesz! Megtalálta az "agyát", ez nagyon tetszett!
Tündéri minden kisbaba! Nem akarok senkit kiemelni, de most mégis...
Adri négykézlábazása tényleg elképesztő!
Millye: szerintem a vezetékneveket azért ne írjuk ki. De becenév az mehet a tablóra.
Paradicsomos gyógymód: egyszer Horvátországban sikerült belelépnem egy tengeri sünbe. Fél perc volt az egész, de azalatt telement a lábam tüskével. Paradicsomot csavartunk rá és 1-2 nap alatt nagyon jól kiszívta a tüskéket.
Zsufi: gratulálok a vizsgához!
Zetivera: jobbulást és kitartást nektek továbbra is! Őszintén szólva, tényleg nem tudom, hogy hogy bírod ezt a nehéz időszakot. Én már biztos kész idegroncs lennék. De próbálj tényleg nem a legrosszabbra gondolni. Már csak pár nap és túllesztek ezen az egészen.
Babakocsival én is hadilábon állok. Az összecsukás nekem se megy nagyon, nem is tudom igazából megcsinálni. Ha autóval megyünk, akkor apa szokta, ő ért hozzá. Egyébként meg bent lakunk a belvárosban, így én általában gyalog közlekedek és ezért nem kell hajtogatnom.
De most be vagyok pipulva magamra, hogy nem ilyet kellett volna venni. A sportkocsi része ugyanis külön van, tegnapelőtt lehoztuk a padlásról, hogy megnézzük és sajna olyan, amit nem lehet vízszintesre dönteni, meg úgy egyébként dönteni sem. Az ülőrészhez nincs lábmelegítő sem, szóval télen takarót kell majd használni. Nem tudom miért ilyet választottunk.
Az viszont nagyon jó, hogy nagyon könnyű vele közlekedni, kanyarodni. Baromi jó ez az 1 nagy bolygókerék. Azóta többet is kipróbáltam és egyik sem volt ilyen jó.
Szóval szeretem is meg nem is...
Ma én vagyok elég depis....
Megint előjött a térképnyelvem és most különösen csúnya és nehezen múlik....
Van egy anyajegyem, ami meg megint viszket....
Fáj a hegem is...
Tutira pszichésen van ez a sok hülyeség. Kezdek bekattani az egyedülléttől.
Millye, ilyen jellegű problémára nem tudsz valami jó kis homeóst, ha a tünetek pszichésen jelentkeznek? Mert már kezdem azt gondolni, hogy igen...
Mindkettőt 1 hónapon belül nézettem meg és egyikkel sincs semmi, de azért az anyajegyet a bőrgyógyász szerint jobb lenne levetetni. Erre 1-2 hónapon belül sor fog kerülni, csak nyáron nem akartam, de már elegem van belőle. Augusztusban megcsináltatom.
Szóval ma nincs jó napom, nem is tudom, hogy mit főzzek...