Új privát üzeneted érkezett!

Mi tíz körül fogunk Kreiszivel... Szerintem az jó, ha valaki hamarabb érkezne, telejpedjen le az uszihoz közel.
Erika, megvan Neked a mobilszámom?

Aki tud, hozzon légyszi pokrócot!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, Andus sajnos nem jön...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zuhog... :cry: :cry: :cry:
Ha most elmarad, a következőt nem én szervezem. Ha szervezkedem, akkor esik az eső. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

 
 

Zsufi gratula, igazán ügyi vagy!!!

Gabi, Nicko, Zsancy ha olvastok jelentkezzetek!

A tabló nekem az összes nagyon tetszik! Név: nekem az Olivér jó kiírva. Attila gyanús volt hogy mintha kétszer lenne :) de nem voltam benne biztos :)

Holnapra jó időt nektek csajok, ha összejön a tali érezzétek nagyon jól magatokat és várom a képeket!!!

Jó és kevésbé jó hír, kezdem a kevésbével:Zéti még mindig szarul van, iszonyatosan le van gyengülve, már nem jön se alul se felül az áldás és láza sincs, de alig van benne élet, olyan rossz látvány :( nem eszik, a teát szerencsére elfogadja. Le van fogyva :( Remélem hamarosan rendbejön a pocakja mert ennek nem lesz jó vége...

A jó hír, nem merem elkiabálni de inkább nem is jó hanem szuper: van egy orvos, akit egy ismerős ajánlott, csak akkor ír fel antibiotikumot ha muszáj, és egész közel van a rendelője, és tart tanácsadást minden kedden, és négy gyereke van, ééééééés: pluszba még hematológus is :D :D :D Istenkém, megkönnyeztem :oops: :lol: Mihamarabb megyünk és megnézzük magunknak, ha tetszik akkor lecsapunk rá, bár én már ennyi infó alapján szerelmes lettem belé :D

Jaj és mégegy jó hír: bővítüüüüüünk :D :D :D (csak az első ütem, de az is valami :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nagyon tetszenek ezek a tornász lányok, Fügi meg Adri, nagyon csúcs amit művelnek :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Csajok, akkor most mi legyen? Meglesz a tali? Náluk semmi eső nem volt ma, csak dög meleg.
kreiszi
 
 


Menjünk a Dunaplázába :lol: !
kreiszi
 
 


Zéti: Ez tényleg nagyon jól hangzik :wink: És a bővítés is. Mit terveztek? Gyerekszobát?

Adriról fantasztikusak a képek! Múlt hét óta is hihetetlenül soakt fejlődött! Mostmár folyamatosan forog mindenfelé? Hátról hasra, hasról hátra?

Ja, és az Efe Elif közös is, mindketten gyönyörűek vagytok és a kis kettesetek nagyon meghitt. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Igen, Elifet kifelejtettem, nagyon szép a képetek, nekem még mindig az a benyomásom hogy tök kiegyensúlyozott vagy, pedig egyszer azt mondtad hogy nem is :)

Julcsi egy kicsit bonyolult elmagyarázni, nem szoba lesz hanem egy lépcsőház, két szintes a ház, és a mostani lépcső a házon belül van, most építünk egyet a házon kívülre, így felszabadul bent hely és a lépcső alatt lesz egy nagy tároló, nyerünk összesen 12 m2-t, a gyerekszoba is nagyobb lesz. Jaj meg tetőcsere is lesz.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Szerintem próbálkozzunk holnap!!!

Mindenesetre holnap reggel még benézek, de én úgy készülök, hogy megyünk :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Bogi: édes a bújócskázó Füge! Jobbulást a lábujjadnak! Kerti bulit nem mosta el az eső?
Zsu: Bencus is komoly nagyfiú a képeken, mármint ahol nem bújt el :D
Ma nálunk is nyűgi nap volt, nehezen ment az alvás, 2x1 óra, de abból az egyik cicin lógva. Az ölemben vigyorgott, de ha letettem, akkor ordítás volt.
Stelly: csúcs, h Adri miket csinál!
Zsufi: ügyi vagy! A 2-es egy szuper jegy!
Abencze és B79andi is nagyon régen járt erre, meg Háfi és Jázmin is.
Millye: nekem is jó így a név, és nagyon szupi lett!
Szegény Zéti, jobbulást neki!
kreiszi
 
 


Akkor én is úgy kelek reggel, h megyünk.
kreiszi
 
 


Sziasztok!

Megvettem csúcsszupi esernyőre csukható babakocsimat, de vazzeg egy órája szenvedek, és ez a méregdrága szar csaszik összecsukódni, be van feszülve az egész...nem tom betenni a csomagtartóba, mondhatnám használhatatlan...nem éretm mi van vele...apa bezzeg ilyenkor külföldezik, pedig nekem kell az a k....babakocsi!!!!!!!!!!!!!!!!! Így valyezg ha holnap még érzek lekierőt, a régivel megyek a talira! Én a Margitszigere megyek...remélem ott lesz! Ha nem, légyszi dobjonvalaki még reggel egy sms-t! Tel:06204631984
Utálok vásárolni, főleg ha közben ömlik rólam a víz, ha egyedül vagfyok, lóg a gyeerek a kezemben, meg se tom nézni jól, mit akarok, az eladónak csak baj, hogy nézegetem a cuccost, és végül egy szart veszek, ami nem is működik!!!!!!!!!! :(:(:( Sok-sok pozitív kéne most, hogy ne akarjak felrobbani!!!!
Ja, és ráadásul nem is felktethető vizszintesre, vaygis csak látszólag, de a könnyű anyag benyeklik....ami nem lenne baj, de az én gyerekem hasal a kocsiban.....Ó csajok,m kezdem feladni...bőgtem is már...ne bírom tovább ezt a sok terhet egyedül!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


babkocsi amúgy perre cardin:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=49774
és sárga....:( Valaki éert hozzá...mondjuk hogy hol kel rávágni kalapácscal, hogy végre összenyekkenjen

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


írni se tok...pierre c

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Julcsi: azt hiszem tudom, a babanetes csapat táblázatból néztem ki...

Kép
cserkészkolbász
 
 


stelly: közel vagyun igen és itt égszakadás föld indulás...szó szerint. a sebésszel ne ijeszgess én is ezt mondom lacusnak de mondja hogy ne parázzak ennyire. most alkohollal kenegettem. bocsi az eső miatt..

cserkészkolbász: szerintem lehet hogy nem ízlik neki. Fügét én is ölben etetem és eleinte ő is feszengett, de mostmár tök édin eszik. Próbálj más ízeket. Férjemnek kell beszélnie banyával...családi szitu.. :cry: kérlek te se ijeszgessssss...el sem tudom képzelni hogy adnak oda érzéstelenítőt. Sosem jártam még így, biztos jobban belevágtam mint kellett volna.

millye: bizony, itt szakadt, hatalmas sárfolyamok, pocsoják...stb. Fügi délutánra jó fej lett, vendégségben az uncsijai pezsegtek, sikongattak, de ő békésen elvolt a kölcsön rotyiban,madj amikor megunta a kanapén vigyorgott tovább. Jó fej volt. Remélem éjszaka fog aludni.

zsu: gondolhatod hogy én is sajnálom fügcsim alvókáját..

zetibebi:
remélem javulni fogtok!!! adokira csapj le, rátok férne már valami normális. Mi lesz a bővítés?

kreiszi: rám férne a jobbulás...félek a sebésztől!! kerti bulira jó idő lett, nem messze voltunk pár száz méterre laknak tőlünk rokonék,kenguztunk. A kertben ültünk de fedett teraszon.

zsufi: gratula!!!

ikverus: sajnálom, nekem ilyen van de ahagyományos. Elég macera összecsukni...a lényeg hogy a tolókarnak háttal kell lenni és úgy próbálsz egyszerre nyomni és lépni...béna vagyok és a miénk nem esernyő hanem a lapra csukható. Én is ráfáztam vele mert fügének kicsi, széltében hosszában egyaránt. :oops:

Kép
budabo
 
 


mikor a boltból kitoltam pikk-pakk összecsuktam...nem értem, miért nem tom most, jó azóta toltam benne manókát egy órácskát, és annyira még nem nehéz a gyerek, hogy eldeformálja...egyszerűen be van szorulva az egész! pa ha meglátja holnap, engem agyoncsap, főleg, hogy nem is olyan kicsi összecsukva, már ha megy...éppeg befér a kocsiba... a másikat a gagyibbat kelett volna megvennem!!!!! Utálom magam, amiért megin elkapkodtam!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


és nem tudok sütit se sütni, nincs tojás...meg vaj sem...hát szar napom volt ma, bocsi csajok, majd legközelebb!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Bencust is kifelejtettem, nagyon szép fiús a pofija! És hogy megnőtt!

Verus ha a babakocsi mögé állsz mintha tolnád akkor nincs a kocsi jobb oldalán egy pöcök amire ha rálépsz lenyomódik? A miénk így működött, ráléptem jobb oldalt a pöcökre, aztán a két hátsó kerék felett volt egy merevítő, aminek a közepét ha feltolom akkor összecsukódik. Nem tom érthető-e :oops: a miénk így csukódott, két mozdulattal. Hátha adtam ötletet. De szerintem menj vissza és kérdezd meg a bolban. Nem lehet könnyű neked egyébként, rengetedet pörögsz, neked is ki kéne kapcsolódnod. Próbálj meg egyedül lelépni egy kicsit, én ma egyedül, kölkök nélkül bementem a faluba gyalog, az egész alig volt egy óra de utána mintha kicseréltek volna :)

Jaj azt nem is mondtam hogy felhívtam ám a hematológiát ma hogy megvan-e már a szövettan. Azt mondta az asszisztens hogy kikeresi, hívjam vissza kis idő múlva. Kérdeztem, hogy de megmondják telefonban is? Azt mondta igen. Jóóó, visszahívtam és azt mondta még nem érkezett meg. Azt gondolom hogy csak nem akarta telefonba mondani, már 12 nap telt el és azt mondták két héten belül meg szokott érkezni. Eddig még csak-csak tűrtem a várakozást, mostmár ideges vagyok. Az idegesít a legjobban hogy a házidokink izgul... :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebei: így próbáltam, mer így kéne, de nem csuklik össze egyáltalán, hanem tök merev....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Bogi ez tetszik, "kölcsönrotyi" :lol: Lépcsőházat építünk :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Verus akkor lehet hogy van még valahol egy merevítő ami akad...úúgy segítenék de így nehéz, én is annyit bénáztam mire rájöttem hogy kell az újat csukni...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu83 na igen.. azért kíváncsi leszek amikor aférjem eteti a fiamat :D :D :D lesz rajta pár kajafolt az biztos :D

Julcsi-79 már előre parázok az eső miatt...remélem jó idő lesz :?

Zetibebi köszi! :D örülök, hogy találtál másik orvost! Ne parázz az eredmény miatt, biztos minden rendben lesz...tumom könnyű mondani, de próbállak nyugtatni... én is hasonlóan éreznék küldök sok+++++++++++++++-t ! A bővtéshez gratulálok! :D

Kreiszi köszi! :D nekem is nagyon tetszik :D

Lkverus mi szakadó esőben nem tudtuk összecsukni a babakocsit.... nos akkor én is azon gondolkodtam, hogy mindjárt összetöröm :evil:

Budabo nálunk is esett az eső és a lányom kinthagyta a babakocsit... nos nem kommentálom, hogy milyen vizes lett... :? most szép idő van, de ezek szerint kapunk még zuhit... :shock: A fiam is alig akart elaludni...nem sírt csak játszott a lábával.... és én nem tartottam annyira viccesnek a dolgot.... :? :D de mostmár alszik.... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Na egész napos hallgatás után...itt van a barátnőm, vele csevegtem. Amondó vagyok, menjünk!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Kreiszi, kéred akkor a fürdetőt?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Most csak annyit, hogy mi is olyan 10-10:30 körül megyünk, ha normális lesz az idő.
Reggel benézek a fejleményekért... :) Minden ujjam keresztben!
Pokrócot viszek, alulról (elvileg) hőszigetelőset. Viszont sütni, vagy ilyesmi baromira nem volt időm, ezért előre is elnézést kérek. :(
Adri és Bence eszméletlen édesek!!!!!!!!!!! Ezt nem lehet eléggé handsúlyozni... Adribabát remélem holnap kicsit meggyűrkézhetem. :wink: :D

Zétinek ezermillió +++++++++++++++++++++++++!

Kép
Kép
elif
 
 


Anno jártam úszni abba az usziba, de nagyon nem emlékszem, gyalog megtehető táv a Margit-hídtól az usziig? Vagy buszra kell cigölnöm a babakocsit? Aki tudja segítség!

Kép
Kép
elif
 
 


Zsuzsi: remélem olvasod, igen, szívesen elfogadom a fürdetőt.
Elif: sajna, én nem tudom, majd hívd fel Julcsit, ő tudja. (Én fél 10-kor találkozom vele a Népfürdő utcai villamosmegállóban, ha tudsz gyere oda)
Verus: sajnálom! Én nem ismerem ezt a kocsit, de remélem azóta sikerült összecsukni
kreiszi
 
 


ÁÁÁ a mai éjszakánk szupi volt :lol: Tehát csak átmeneti zavar volt...reméljük!!!!

Stelly:Adri baba eg kis tornász,nagyon édes :lol: És a szemei engem mindig elvarázsolnak :) Ha fiam lenne lecsapnék rá :lol: :lol:

Zsu:Hogy megnőtt Bencus,látom szeret bújocskázni :wink: :lol:

zetibebi:Tök jó,hogy találtál egy szimpi orvost!!És reméljük az eredmény is mihamarabb meglesz és nem kell tovább izgulni!!Zétinek megy a sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

millye:Nagyon-Nagyon szupi lett a tabló!!! :lol: :lol: Andris pedig..azt a mindenit nagyon jó súlyban van,nem csoda,hogy idősebbnek nézték!!!Mi ma megyünk,kiváncsi leszek Hanna mennyit hízott!! :lol:


És nagyon jó trécselést kívánok nektek!!!És sok-sok napsütést!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Az eső felhőket elhívtam erre felém,hogy még véletlen se zavarjon meg titeket :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Itt szuper az idő, egy szál felhő nincs az égen. :D Ez mind azért van, mert tegnap bekészítettem a csominkba az esővédőt és az esernyőt, el is viszem őket, hogy tutti ne essen. :) Ladmon: most kell sörutcába menni! :lol:

Kreiszi: Á, fél 10-re bizti nem érünk oda, 9-re jönnek értünk anyuék. Működik egyáltalán a Margit híd, már ezer éve nem jártam arra. :roll: Ha emlékezetem meg nem csal, akkor 15 perc séta a hídtól az uszi, azt lehet inkább bevállalom a buszozás helyett, meglátjuk...
Mindenesetre majd Julcsit fogom én is zaklatni, ha odaértünk. OK Julcsi?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.01 06:20-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Jaj úgy szurkolok nektek hogy összejöjjön az a tali!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ma lesz a nagy találkozás.... :lol: De jó nektek! Én is szeretnék ott lenni!

Julcsi: hát ha már nem tudom megkóstolni a csokis-meggyes muffint, feldobnád nekem a receptet??? :)

Kreiszi: Alex akkor már lassan igazi férfi lesz! Megtalálta az "agyát", ez nagyon tetszett! :lol: :lol:

Tündéri minden kisbaba! Nem akarok senkit kiemelni, de most mégis... :) Adri négykézlábazása tényleg elképesztő! :D

Millye: szerintem a vezetékneveket azért ne írjuk ki. De becenév az mehet a tablóra.

Paradicsomos gyógymód: egyszer Horvátországban sikerült belelépnem egy tengeri sünbe. Fél perc volt az egész, de azalatt telement a lábam tüskével. Paradicsomot csavartunk rá és 1-2 nap alatt nagyon jól kiszívta a tüskéket.

Zsufi: gratulálok a vizsgához! :)

Zetivera: jobbulást és kitartást nektek továbbra is! Őszintén szólva, tényleg nem tudom, hogy hogy bírod ezt a nehéz időszakot. Én már biztos kész idegroncs lennék. De próbálj tényleg nem a legrosszabbra gondolni. Már csak pár nap és túllesztek ezen az egészen.

Babakocsival én is hadilábon állok. Az összecsukás nekem se megy nagyon, nem is tudom igazából megcsinálni. Ha autóval megyünk, akkor apa szokta, ő ért hozzá. Egyébként meg bent lakunk a belvárosban, így én általában gyalog közlekedek és ezért nem kell hajtogatnom.
De most be vagyok pipulva magamra, hogy nem ilyet kellett volna venni. A sportkocsi része ugyanis külön van, tegnapelőtt lehoztuk a padlásról, hogy megnézzük és sajna olyan, amit nem lehet vízszintesre dönteni, meg úgy egyébként dönteni sem. Az ülőrészhez nincs lábmelegítő sem, szóval télen takarót kell majd használni. Nem tudom miért ilyet választottunk.
Az viszont nagyon jó, hogy nagyon könnyű vele közlekedni, kanyarodni. Baromi jó ez az 1 nagy bolygókerék. Azóta többet is kipróbáltam és egyik sem volt ilyen jó.
Szóval szeretem is meg nem is... :roll:

Ma én vagyok elég depis.... :( Megint előjött a térképnyelvem és most különösen csúnya és nehezen múlik.... :x
Van egy anyajegyem, ami meg megint viszket....
Fáj a hegem is...
Tutira pszichésen van ez a sok hülyeség. Kezdek bekattani az egyedülléttől. Millye, ilyen jellegű problémára nem tudsz valami jó kis homeóst, ha a tünetek pszichésen jelentkeznek? Mert már kezdem azt gondolni, hogy igen...
Mindkettőt 1 hónapon belül nézettem meg és egyikkel sincs semmi, de azért az anyajegyet a bőrgyógyász szerint jobb lenne levetetni. Erre 1-2 hónapon belül sor fog kerülni, csak nyáron nem akartam, de már elegem van belőle. Augusztusban megcsináltatom.
Szóval ma nincs jó napom, nem is tudom, hogy mit főzzek...

Panna
pandusika
 
 


zetibebi: na majd ha van kedved csinálj képet..ilyen volt..ilyen lett! Jó lenne ha már lenne eredményeteket,de ne izgulj nem lesz baj.

millye: huuuuuuu jó vizes lehetett! Jó későn aludt el Andris, de ezt mondtad már, hogy szeret későig fenn lenni. Viszont ti szunyáltok rendesen napközben.

andrea: na látod, no para, jó fej Hannafog hagyni aludni.

panna: én is mellényúltam...nagy dög összecsukva, és kicsi. Bár tolni könnyű, de még jó hogy én viszonylag pici vagyok mert magasabb vkinek alacsonyan van a tolókarja.

tali: érezzétek nagyon jól magatokat és esőmentes napot! Irigykedem, hogy nem lehetek ott és banyáznom kell helyette. Csináljatok sok képet és élménybeszámolót!!!

Kép
budabo
 
 


Na babakocsi.... Miénk meg dög nehéz. :( Autósülés részéből meg sokkal jobbat is el tudnék képzelni. De ez van, ha most vennék, már tudnám mit nézzek...

Tényleg millye én még nem is írtam, hogy nagyon jó a tabló, a kerek ablakos figurás, naon bejön. :D Köszi! Szegény elázott babakocsi. :(

Kép
Kép
elif
 
 


Pandus a stressz az engem is kikészít, ami mostanában megy itthon...ráadásul a legrosszabb fajta vagyok mert sokáig tűrök aztán mikor robbanok akkor nem tudom mi van, mostanra már időzített bombának érzem magam. Azt hiszem ezt jelzi a szervezetem a szédüléssel. Sokkal jobb lenne ha minden este pocsolyákat sírnék de nem megy, egyszerűen nem tudom leadni a stresszt. Talán sportolnom kéne, biciklizni azt szeretek, meg kellesz oldanom valahogy hogy eljussak. Nincs semmi titok a stressztűrésre, még csak bogyót sem szedek, kiabálni sem szoktam, a cigi az piszkálja a csőröm egy ideje de nem gyújottam rá, nem tudnék elszámolni a lelkiimeretemmel ha befüstölném Olinak a tejcsit.

Úgy döntöttem összerakom Olit meg magamat és megnézzük azt a szuperdokit :D Zéti nincs itt, nagyizik úgyhogy ő most nem jön. Anyukámnál aludt, azt mondta anya hogy este végre kiürült a kis hasa, és most reggel enni kért...végre szegény...két napja hatalmas volt már a pocakja és kaka semmi. Úgy örülök :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Amondó vagyok, menjünk!!!! :) Tiszta az ég (bár ez nem jelent semmit sajnos), de hátha csak este lesz eső, mint tegnap, akkor meg már otthon leszünk. Illetve az uszi előcsarnokba is bemwnekülhetünk, végső esetben.

Elif: Híd vége-uszi kb 7 perc séta, úgyhogy semmi vész.

Az jó szám, Erika!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Na akkor ugye nekiindulunk?

Mert akkor elkezdek gondolkodni, hogy mit vigyünk :lol: Sütni sajna én sem tudtam, de valami rágcsálnivalót azért majd beszerzünk 8)

Akkor 10 körül ott leszünk!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nagyon szép idő van lányok!
Érezzétek magatokat nagyon jól a talin!
:)

KépKép
hugic
 
 


Zetivera: hát igen, én is hasonló vagyok. Nemnagyon tudom kiadni a feszültséget, nem veszekszem, nem tombolok.... de sírni én sem tudok. Nem szoktam semmi miatt. Pedig néha azt érzem, hogy tényleg jó lenne. Nagyon egyedül vagyok és szerintem azért is van ez a befordulás. Nem ismerek itt szinte senkit. Nekem ezek a hülye tüneteim is szerintem emiatt vannak. Legalábbis otthon soha nem volt semmi bajom, most meg folyamatosan van valami. Jó lenne egy kis társaság nekem, mert így be fogok csavarodni.

Panna
pandusika
 
 


na süti végül nálam se készült, Adri nem igazán hagyott vele foglalkozni :? sajnálom, csajok, pedig tényleg akartam! Futár még nem volt, de reméljük, nemsoká jön, és akkor indulhatok. Adri már csiniben :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ki mit főz ma? Már aki nem megy talira... Én krumplis tésztára gondoltam, bonyolultabbhoz most nincs kedvem....

Panna
pandusika
 
 


Süti nincs innen sem, de apóca hozott egy kis lokumot nektek Törökországból. :wink:
Mostmár ne tessék meggondolni magatokat, mert mi nemsoká indulunk. Bár egy szopit még asszem be kell iktatni... És jó lenne ha a kaki is itthon jönne ki, nem a kocsiban. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Az idő csudaklassz (legalábbi nálunk...), szóval jó talizást nektek!!
Én meg csatlakozom lassan az itthon szomorkodók táborához! :cry:

Node: Panna: sült csirke.... Nekem kicsit túl van pakolva a fagyasztóm, így a héten abból élek. Kieszek mindent, hogy legyen hely a gyümiknek.

Majd jövök, csak megpróbálom a kis nyümmögőt lepasszolni a kiságyába.

ladmon
 
 


Hát akkor, ha már ilyen kevesen maradtunk...

A képek csudajók! Gondolom, mondanom sem kell, hogy Adribaba fotósorozatból a négykézlábas vigyorgós az abszolút befutó! :D

Zetivera:
szerintem meg csak még nem volt meg az eredmény. Akkor mondta volna telefonban, hogy nem mondhatja meg. Borzasztó lehet ez a várakozás, de minden rendben lesz, jóóóó???

Verus:
neked meg csak rá kell jönni, hogy csukódik a kocsi, aztán már menni fog pikk-pakk! Én napokig vacakoltam a hordozó babakocsira erősítésével, amíg rá nem állt a kezem rendesen! És jaja, kicsit hagyd ott a családot te is!

ladmon
 
 


panna:nincs ott semmi barát vagy valami ilyesmi?akivel esetleg néha tudnál talizni?mert szerintem is attól vagy ennyire depis! :( de mi azért próálunk ám felvidítani :lol: mert mi mindig itt vagyunk neked!!!!!!!:lol:
Én ma nem főzök,képzeljétek apa mondta,hogy ne csináljak semmit,mert ma ha megjött ő akar főzni nekem vmi fincsit,már alig várom!!! :lol:

ladmon:De ugye te csak a tali miatt szomorkodol,hogy nem lehetsz ott?más gond nincs ugye?mert tőled mindig megszoktam,hogy tök jó kedvű vagy..így látatlanba!!!Mindig csuda jókat röhögök,a beszólásaidon :lol:

budabo:Igen jó fej Hanna baba,most is húzza a lóbört :) Neked pedig kitartás a "banyához"!!(reméljük nem babanetezik az öreglány :lol: )

phpBB: Kép
andrea17
 
 


hellobello!

nagyon jó talit nektek csajok!látom a lelki szemeim előtt azt a rengeteg édi babócát,annyira irigykedem!!!!!!!!!!!!!kérünk soksoksoksok képet!

ladmon.kávé?én is itthon szomorkodom ma. :cry:

panna.én sem tudom mit főzzek!valami olyan kellene ami holnapra is jó,mert jönnek anyumék és holnap nem akarok főzni,viszont ebédelni kell holnap is.lehet,hogy csirkepaprikás lesz,abból lehet nagy adagot csinálni.

kedves kisfiacskám ma átvágta a fejemet!6órakor hallottam őt nyöszörögni,átmentem,látom,hogy már hanyatt fekszik és magyaráz,kimentem megcsinálni a kajáját,kávét főztem,pisi,azt benéztem hozzá,akkor már hason volt és alukált......persze visszaaludni már nem tudtam!

zetibebi:sajnálom,hogy nincs még eredmény,de biztosan minden okés lesz!a bővítés pedig szuper!

megyek csinálok reggelit,tegnap bátyókám hozott saját készítésű szervasszalámit.még sosem ettem most megkóstolom!aztán jövök kávézni!valaki?

verus:sikerült összecsukni a kocsit?

Kép
nilabali
 
 


szervasszalámi=szarvasszalámi

andrea:jó fej a férjed,nekem vasárnap főzött a párom!

bogi:tényleg,nehogy bántsd a banyát :lol: :shock: !túllesztek rajta pikkpakk!

Kép
nilabali
 
 


[quote] írta:n ma nem főzök,képzeljétek apa mondta,hogy ne csináljak semmit,mert ma ha megjött ő akar főzni nekem vmi fincsit,már alig várom!!!


Ó Uram, csak ezt a mondatot élném meg egyszer a férjem szájából !! :lol:

Nila: Közös kávé? Nos mehet... Úgyis oly kevesen maradtunk e nemes napon...
(ja, igen Andrea, csak a tali miatt szomorkodtam... Tudod, mint aki nem mehetett el régen az osztálykirándulásra, mert beteg lett.:wink:

Kávézásról jut eszembe: kaandi, jobban vagytok már?

ladmon
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a Bencus dícséreteket! :D

Zétivera, remélem mára Zétike is kialudta a betegséget! :roll:
Nagyszerű hír, hogy bővítetek, nagyon örülök, hogy sikerült! :)

Kreiszi, úgy látszik a bújócska nálunk mindennapos program lesz, reggel is így találtam az ágyába! :D

Ikverus, remélem sikerült a babakocsit összecsukni!

Bogi, lábujjad?

Millye, a férjem már alig várja, hogy etethesse Bencust, na majd kíváncsi leszek, akkor milyen lelkes lesz, ha visszatolja a fiam a kaját! :lol:

Andrea, örülök, hogy jól telt az éjszaka! Nálunk 4,30-kor volt kelés, rotyizott Bencus, aztán cicire raktam hátha szomjas ebbe a nagy melegbe, pár slukk volt, kiköpte, visszaraktam a kiságyába, negyed 6-kor visszaaludt 8 óráig!

Panna, egyedüllét, én is nagyon utálom! Sokszor érzem magam depisnek, de mindig arra gondolok, hogy utána milyen jó lesz amikor Apa itthon van 5-6 napot egybe!

Ladmon, alvásügybe ki győzött Esztike vagy Te? Nálunk Én! :D

Kávé idekészítve! :D

Mai menü, mézes-mustáros csirkemell!
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?