hahó
berni: gratulálok!:)
sina de jó h jöttél nem semmi mekkora haja van mesikének és milyen kis duci ő is:)
bébic nagyon jó az a kép jó kis combok vannak ott is:)
az én gyerekem imád ölben lenni legalábbis az enyémben bármikor és bármeddig:)
most rászokott arra h ha leteszem a hátára és nem akar ugy maradni akkor nyujtja felém a két karját (vegyél föl:) annyira édes imádom:)
amugy sajna már a két mellbimbója körül is piros pöttyök lettek meg még egy a bal mellkasán ill az első folt is nagyobb lett és piros:( hoolnap megyünk dokihoz remélem megnyugtat majd vhogy...
anyumnak mellkasrtg negativ lett a gyomor-bél rtg szerint meg a vastagbélben van egy csomó kiöblösödés
ez lehet gyulladások helye ugyh sztem az a crohn izé lesz de még csütön szemész aztán ppéntek házidoki majd megmondja (remélem) és ad rá vmit...
de legaéább vsznű h nem vmi komoly meg rossz dolog.
erika nagyon sajnálom de ezt nem is értem előre nem volt tisztázva a súly? és most mit fog csinálni a párod? drukkolok h legyen vmi jó munka! ne félj a rossz dolgok után mindig jók jönnek! én is ebben bizom most..
amugy megkérdeztem sógornőmet és kiderült h a kisfiának aki regivel egyidős már 3 hós kora óta van ekcémája egy csomó helyen a testén csak nem mondták
ő fürdetőkrémmel "tartja szinten".
szeles nektek tuti ekcéma volt ami elmult? most este bekentem én is sudocremmel kiv leszek reggelre mi lesz
csak mert nektek nem lehetett vmi gombás cucc h ugy elmult?
szétmegy a fejem:(
kubu musi h vannak a babák?
mult héten amugy tuti bujkált bennünk vmi mert már elmult a köhögés szal igy tuti nem a nyáltól volt! és akkor megérte adni a homeókat sztem az nyomhatta vissza neki!
már arra is gondoltam h az vmi fertőzés volt és attól jöttek ki ezek a pöttyök mert sógoromék kisfiának is egy betegség után jött ki a dolog igaz azóta sem mult el.
bár én inkább a málnára tippelek amit ettem már ugy bánom mint a kutya bár apum szerint előbbutóbb ugyis kijött volna ha hajlamos rá.
apa szerint meg lehet vmi főzigyümitől is mert ugye mi egy hónapja táplálunk hozzá.
ma vettem bio őszit jövő héten kipróbáljuk addig remélem megpuhul mert elég kemény még.
holnap meg cékla krumplival v cukkinivel?répa is van.
téleg körkérdés: akik már hozzátáplálnak milyen a kaki? (bocs:) szal nálunk mindig uolyan mint amit evett. azt olvastam h szorulás meg hasmenés volt itt ott hát nekünk ilyesmi semmi de dettó uolyab mint maga a kaja
ma pl piros volt gondolhatjátok mintha vér lett volna (tegnap ugye céklát evett).
ja és mintha kevesebb pisije lenne ma két pelusa is szinte száraz volt du
igaz én nem itatom semmivel de cicivel elég gyakran kinálom és van h csak 1-2 kortyot kér. sztetek már szoktatni kéne vizre (pohárra) is? félek elkések vele. tegnap mondjuk a céklalevet próbáltam a pohárból és szürcsölte olyan ügyes volt:)
lynndee boldog szülinapot!
andy