Új privát üzeneted érkezett!

pl. ha apával vitázunk anyósomék előtt akkor a mami diszkréten elkezdi énekelni az én békességet szeretem c. dalt.
de nem szól bele a vitába és nem áll egyik parton sem.

KépKép

Kép
orsimorsi

Nálunk én anyósom folyton keksszel akarja tömni Danit, hogy dörzsölhesse az ínyét, de ilyenkor elég szigorúan nézek, és határozottan közlöm vele, hogy szó sem lehet róla, még az kéne, hogy egy nagyobb darabot lenyeljen nekem a gyerek, aztán megfulladjon..., egyébként semmi bajom velük. Após az előbb kapálta meg a virágomkertet, nekünk így segítenek. Nekem ez nagy segítség, mert ezt már nem bírnám. Cserébe én főzök rájuk, bevásárolunk, gyógyszertár stb...

Bébic itt egyelőre ( :D) csak a felhők gyülekeznek, és messziről lehet hallani, hogy dörög...

Danim lassan egy órája durmol, én meg szétrobbanok...

Kép

Kép
dcili81

Húsgombócom hétvégén :lol: :lol: :lol: :

Kép

...majd lefolyik a sörpadról.... :P :P :P
bébic

tényleg gömböc, de aranyos.... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Süt a nap és ömlik az eső... :? :?

Kép

Kép
dcili81

apa hazajött indula du-i séta
de előtte bemondta a tutit
a mi lányunk nem nehéz, meg nagy csak sűrű
van benne anyag

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic, Mush: mi kajarendünk dettó, csak az ebéd van dél körül, az uzsi meg 4 körül :lol:

Eső elállt, de pont mindegy, a fűre nem tudok pokrócot teríteni. bosszúból elmegyünk BuyWay-be, most zár be a Líra könyvesbolt és iszonyat akciók vannak.

Kép

Kép
gabilany79

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsimegj: Réka utál ölben lenni, max amikor már nagyon nyűgös és felveszem törli belém a nyálát és a taknyát és közben marcangolja a nyaki aortámat az arckifejezéssel hogyha nem teszel le azonnal aludni meghalsz.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ez nagyon jot rohogtem!
hasonlo nalunk is szokott lenni! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Nos! Ismét itt!

Cili! Falra való ördögfestés nem szép dolog! Ne ijesztgess! A tervezett másodikkal is várunk még - néha elbizonytalanodom! De Habe! Igazad van, valóban ilyen szempontból segítség lehet a tesó, csak legyen olyan mindkettő, akivel ott is mered hagyni a harmadikat! ;)

Berni! Valóban! Minisina már csak hozzánk képest mini! :) Doktor nénink is mindig ájuldzik, hogy egy anyatejes baba hogy lesz ilyen kis párnázott! De hát én is ilyen voltam! És Orsi! Én is arányosnak látom mazsidrazsit! Szerintem sincs rajta felesleg! Kis Michelin-baba! :lol: Legalább meg tudom rágni a pici husát - és olyankor akkorákat kacag! :lol: Védőnéni ma úgy hívott be bennünket, hogy jöjjön ez a zörgőcsontú! :D

Erika! Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakulnak a dolgok! Remélem, hogy hamar egyenesbe jöttök!!

Bébic! Igazán angyali kis húsgombócod van! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sinaszi 2009.06.30 17:31-kor.
sinaszi

Ma vagyunk 9 hónaposak és Tibcsike ma a lábamra támaszkodva felállt!!! Olyan édes volt!!!! :lol: :lol: :lol: Bocsánat, de muszáj volt leírnom!!!! :oops: :lol: :lol:

verzso

Ja! Cili! Hogy az alvás kérdésre válaszoljak! Azért egyre jobb a helyzet, most már csak azzal szenvedek, hogy gyakran nem tudok visszaaludni etetés után.... Erre tud valaki vmi okos megoldást?
És azt hiszem Andy írt nemrég arról, hogy Regi éjfél körül keservesen felsír, de közben alszik... ilyen nálunk is van! Ennek tudjátok az okát?
sinaszi

Verzso! Szió! Gratulálok! Ügyesek vagytok!
sinaszi

kubu. megkaptad a privit? nagyon jol hangzik, ahol nyaraltok!
anyud. :cry:

koszi a kajas valaszokat. nalunk most az van, hogy f8-8 korul van egy szopi, aztan 11-12 korul megint szopi es gyumi. aztan f3 korul szopi, majd 5-f6 fele szopi plussz gyumi, aztan egy nagyon pici szopi 7 korul, majd pedig egy nagy f9-9-kor. aztan meg ahanyszor felebred ejszaka. csak azt nem tudom, hogy melyiknel probalkozzam majd be a fozikkel.
csereljem le a 11-12est vagy inkabb a f3asnal? szerintetek? vagy probaljam elorebb hozni oket egy picivel?

ja es ha eppen 9-ig alszunk, akkor persze borul az egesz. :?

erika. sajnalom, es remelem hamarosan jobbra fordulnak a dolgok!

nekem ma van a szabad estem, mindjart megyek kozmetikushoz! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sina. de jo hogy jottel!

verzso. gratulalunk a fiatalembernek! nagyon ugyi.

bebic. edes Akosod! olyan miert nincs, amin te is rajta vagy?

magi. jok a kepek. milyen kulonbozo a ket gyerkoc! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Anna mennyit nőtt! Bence is gyönyörű! Vagány a frizura! Nekem kifejezetten tetszik!

Csak "néhány" kép!
Kép Bendős! :)

Kép Mosolygós!

Kép Csuris -pofavágós!

Kép Napszemcsis

Kép Tegnap esti nemalvós, hempergős

Kép És csak úgy! :) [/img]
sinaszi

Mushi! Bocsi, h. nem írtam, de nem nagyon netezem... Férjecském olvasta a mail-jeimet!... Neked nem kell a szakácskönyv?

Éjszakai evés nálunk is hasonló! Nappal:

1. evés, amikor észnél vagyok: 6 óra
2. evés: 9 óra (előtte kis gyümi)
3. evés: 12 óra
4. evés : 3 óra
5. evés: 6 óra

Innen pedig ahogy igényli... :) Ált. este 1/2 9-9 közt van az utsó észnéllevős kajcsi...
A nappali alvás kb: 10-11 között 45 perc-1 óra, du. 2 körül 35-45 perc és késő du. (most is) kb. 45 perc.
sinaszi

Ja! És ált. 8-ig alszik reggel...
sinaszi

Csak még egy kép (nem bírok magammal!):

Kép
sinaszi

OK! Lelőttem magam! :oops: :lol:
sinaszi

Verzso: boldog hófordulót az ikreknek! És gratulálok a felálláshoz, nagyon gyorsan fejlődnek!

Sinaszi: édi a kis csontkollekció :lol: , nagyon jók a képek!

KépKép
jurmine

Csajok! Aranyosak vagytok, kicsit jobban is érzem magam!
Fogalmam sincs hogyan lesz tovább, csak remélem, hogy hamarosan lesz valami jó ennyi sz*r után.

Kubu! Tartozáshoz sajnos annyi közöm van, hogy volt hozzáférésem a számlájához az exnek, de amikor először megkerestek és elmondtam mi a helyzet, azt mondták ne aggódjak, mert rajta fogják behajtani. Akkor én megadtam az elérhetőségét, erre most az én címemre küldik az ő levelét is. Tehát 5 éven keresztül meg sem próbálták elérni?! :twisted:

Sina! Mesi nagyon szép! Kis húsgombóc! :D

Bébic! Ákos combijai! :shock: Nagyon édi!

Kép
Kép
Kép
erika26

Nálunk evés:
1. 7 és 8 között cici
2. 11 és 12 között gyümi meg cici
3. 15.30 cici meg tápi, de holnaptól kezdünk főzelékezni cici előtt
4. 18 és 19 között cici meg tápi
5. 20 és 20:30 között cici meg tápi

néha csak 4 evés van, több nem fér bele.

KépKép
jurmine

Verzso! Tibcsi nagyon ügyes!
Gergő felhúzza magát a babakocsiban és már nem is tudom eldönteni, mert egyből visszakapaszkodik. Ez is baj? Mert hát mégsem kötözhetem le.

Ma este meg ezt csinálta:
Kép
A kezén és a két lábújhegyén támaszkodik :shock:
Ez normális?

Így ül a babakocsiban:
Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: ez a tartozásosdi nem lesz könnyű menet :( , bár a hitelekhez, ahhoz, hogy közös legyen 2 aláírás kell szerintem.

KépKép
jurmine

Nagyon ügyi Gergő! :shock: Nem semmi! Biztos normális, ne aggódj! Milyen kis szöszke.

KépKép
jurmine

Jurmine! Az ex-el kapcsolatban semmi nem könnyű! :twisted:
De ezen már megpróbálok nem idegeskedni csak így egyszerre minden már túl sok.

Vörös hajjal kapcsolatban: szerintem lányoknál nagyon szép, fiúknál meg szexi :D
Múltkor láttam itt nálunk sétálni három testvért, a legkissebb lánynak gyönyörű bronz vörös haja volt! Tényleg csodaszép volt.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:
remélem majd azok a csajok is így gondolják a dolgot a vörös hajjal, akiknek Bence csapni fogja a szelet... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Biztosan! :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

Mági: Neked vannak szeplőid?

KépKép
jurmine

Sina!
Minisina haja gyönyörű!!! Azt hittem Zsófi lobonca nagy, de elbújhat lányod mögött. :-D Milyen érdekes, hogy a 3 leghusibb csajszink itt a topikban anyatejes??? Még hogy az tápszer hízlal. :-D

Mági!
Mindkét kölök édes! Szerintem Bence meg egyszerűen csodaszép lesz vörös hajjal és kék szemmel! Nekem az első ovis szerelmem ilyen fiú volt. :-D Fiadra bukni fognak a csajok, az tuti!

Verzso!
Nagyon nagy gratula Tibcsi produkciójához! Nem semmi, hogy már ilyen ügyes!!!

Erika!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire összejött nektek!

Bébic!
Áki-gombóc nagyon édi!

Nagypapák nálunk: Apukámon le vagyok döbbenve! Nem gondoltam, hogy ilyen nagypapa lesz! Csendben rajong az unokájáért! Már 1 hetesen megfogta, folyamatosan játszik vele, szórakoztatja, lefekszik mellé a szőnyegre, cipeli a hátsóját, ha kell. Zsófival imádják egymást. Tölti le neki netről a zenéket, diafilmeket... Apósom meg pár hete fogta meg először Zsófit, mert félt tőle, nehogy leejtse. Még nem tud mit kezdeni vele. Fura, hogy mennyire nem vagyunk egyformák.

Kép
Kép
lbernuska

Szép estét mindenkinek!

Maratoni sétán vagyunk túl, és kiderült h kisfiam miért nem adta ki ma a kezéből a kanalat! Kibújt a második fogacska is :D
Olyan hihetetlen hogy ilyen gyorsan történnek a dolgok.. egy hete semmi , most meg már 2 fogacska is :lol:

Orsimorsi: kutyus :cry:

Kubu: hát anyukád tényleg mindig hozza a formáját :shock: sajnálom..

Verzso: Boldog hófordulót a nagyfiúknak! és gratula a felálláshoz!

Berni: gratulálok a nagy eseményhez! drukk h jó időtök legyen majd

Sinaszi: sziaa gyönyörűséges a lánykád.. :D

Orsimorsi: lányod esetleg harmadik lehet.. még Ákos nagyfiút is beelőzzük :roll: :oops: :wink:

Cili: jaj a te szüleid is.. :evil: miért nem kíváncsiak egy ilyen szuper unokára.. érthetetlenek számomra az emberek..

Mágnes: nagyon szépek a gyerekek!

Erika: remélem hogy már innentől csupa jó dolgok történnek majd veletek!
Micsoda kis tornászod van! nagyon helyes kis szöszi :D
Habe: köszi, tudunk róla h van valami nyaralós lehetőség.. de idén nem akarunk több napra menni, én csak úgy megnézném a Balcsit, és ha tetszik, akkor jövőre... :roll:

Bébic: naggggggyon édi a gombócod! dupla sörpad? :lol: :wink:

Kép
eszterke24

jurmine:
sajnos vannak :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

milyen ugyi Gergo!

magi. majd meglatod tetszeni fog a csajoknak! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

hahó

berni: gratulálok!:)

sina de jó h jöttél nem semmi mekkora haja van mesikének és milyen kis duci ő is:)

bébic nagyon jó az a kép jó kis combok vannak ott is:)

az én gyerekem imád ölben lenni legalábbis az enyémben bármikor és bármeddig:)

most rászokott arra h ha leteszem a hátára és nem akar ugy maradni akkor nyujtja felém a két karját (vegyél föl:) annyira édes imádom:)

amugy sajna már a két mellbimbója körül is piros pöttyök lettek meg még egy a bal mellkasán ill az első folt is nagyobb lett és piros:( hoolnap megyünk dokihoz remélem megnyugtat majd vhogy...

anyumnak mellkasrtg negativ lett a gyomor-bél rtg szerint meg a vastagbélben van egy csomó kiöblösödés :roll: ez lehet gyulladások helye ugyh sztem az a crohn izé lesz de még csütön szemész aztán ppéntek házidoki majd megmondja (remélem) és ad rá vmit...
de legaéább vsznű h nem vmi komoly meg rossz dolog.

erika nagyon sajnálom de ezt nem is értem előre nem volt tisztázva a súly? és most mit fog csinálni a párod? drukkolok h legyen vmi jó munka! ne félj a rossz dolgok után mindig jók jönnek! én is ebben bizom most..

amugy megkérdeztem sógornőmet és kiderült h a kisfiának aki regivel egyidős már 3 hós kora óta van ekcémája egy csomó helyen a testén csak nem mondták :roll: ő fürdetőkrémmel "tartja szinten".

szeles nektek tuti ekcéma volt ami elmult? most este bekentem én is sudocremmel kiv leszek reggelre mi lesz :roll:
csak mert nektek nem lehetett vmi gombás cucc h ugy elmult?

szétmegy a fejem:(

kubu musi h vannak a babák?

mult héten amugy tuti bujkált bennünk vmi mert már elmult a köhögés szal igy tuti nem a nyáltól volt! és akkor megérte adni a homeókat sztem az nyomhatta vissza neki!
már arra is gondoltam h az vmi fertőzés volt és attól jöttek ki ezek a pöttyök mert sógoromék kisfiának is egy betegség után jött ki a dolog igaz azóta sem mult el.
bár én inkább a málnára tippelek amit ettem már ugy bánom mint a kutya bár apum szerint előbbutóbb ugyis kijött volna ha hajlamos rá.

apa szerint meg lehet vmi főzigyümitől is mert ugye mi egy hónapja táplálunk hozzá.

ma vettem bio őszit jövő héten kipróbáljuk addig remélem megpuhul mert elég kemény még.
holnap meg cékla krumplival v cukkinivel?répa is van.

téleg körkérdés: akik már hozzátáplálnak milyen a kaki? (bocs:) szal nálunk mindig uolyan mint amit evett. azt olvastam h szorulás meg hasmenés volt itt ott hát nekünk ilyesmi semmi de dettó uolyab mint maga a kaja :roll: ma pl piros volt gondolhatjátok mintha vér lett volna (tegnap ugye céklát evett).
ja és mintha kevesebb pisije lenne ma két pelusa is szinte száraz volt du :roll: igaz én nem itatom semmivel de cicivel elég gyakran kinálom és van h csak 1-2 kortyot kér. sztetek már szoktatni kéne vizre (pohárra) is? félek elkések vele. tegnap mondjuk a céklalevet próbáltam a pohárból és szürcsölte olyan ügyes volt:)

lynndee boldog szülinapot!

andy

Kép
andy30

ja mági gyönyörűek még mindg a gyerekeid! beninek mi van amugy a szivével?és nektek aida?

Kép
andy30

Hello csajok

Életjel: Dunaújvárosban vagyunk vasárnap óta, természetesen esélyem sincs visszaolvasni....

Képeket néztem: édik a babák, Sina üdv újra, hiányolztál, Mesid nem éhezik :wink:

Rólunk: mászunk ezerrrel, hat lóval sem lehetne megállitani csajomat, ééééééés ma megjelent az első fogacska!!!!!!!!!Ezért kicsit nyügi van, még nem tört át, de már látszik rendesen.

Mai program dunaparti piknikezés, holnapi pedig velencei tó :wink:

Még jövök, puszi

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!
Nem ér ennyit írni. Az már rohadt hosszú idő mire végigolvasok!

Sina: SSSSZZZIIIIAAAAA!!!! Gyönyörű hercegnőd van!!!!

Kubu: éppen akartam kérdezni, hogy mizu anyuddal, de hát még mindig hozza a formáját!!!! :lol:

Bernuska: gratula a nagy alkalomhoz. Ennél jobb már csak 2010.10.10-i dátum lehetne!!!! :lol: :lol:

Mági: nagyon tünemények a gyerekek!!! És nekem is nagyon szexisek a vörös pasik!!!!

Verzso: köszi az infot!!! BOLDOG 9. HÓT MÁTÉNAK ÉS TIBCSINEK!!! Ja és gratula a kis felállósnak!!!! :lol: :lol:

Erika: sajnálom a helyzetet. Hidd el már csak jobb lehet. Ügyi Gergő nagyon!!!!

Enyim bébit meg visszaviszem a szervizbe. Már megint elromlott a nappali alvás funkciója. Délelőtt aludt 35 percet, aztán délután megint altattam egy csomót de semmi. Később elmentünk vásárolgatni és már majdnem 6 óra volt mire a kocsiban elaludt. Persze kemény 30 percet. Naná ilyenkor már a jó kis pancsi sem olyan vidám!!!! :cry: :cry: Bár szerintem Réka babával összebeszéltek!!!! :wink: :wink:
Már megint új kismamiról tudok. Ugye mondtam hogy a kozmetikusom kismama, erre kiderül hogy a fodrászom is!!! Mi lesz velem?? Szegény csaj 7 hetes terhes, de már 1 hetet kórházban volt, mert annyit hányt, félő volt a kiszáradás!!!
Vendég

Eszterke: gratula a 2. foghoz!!!

Zsuzsa: mi csak 50km-re lakunk onnét!!!! :lol: :lol: Bár Cili még közelebb!!!!

Andy: nálunk más az állag, szín na meg a szag is!!! :lol: :lol:
Vendég

Hát, úgy látom, lassan már csak az én fiam itt a fogatlan, egyhelyben dekkoló manófalvi :( . Mindegy, majd tutira futás közben fog kinőni az egész protkója :lol:

Andy: az elején volt néha kis hasmenés, de most már én is meg tudom állapítani a kakiból, hogy épp melyik kaja az :D

Bébic: cukik a sonkák :D

Sina: Minisina lobonca hihetetlen :) A hajváltásnál sem ritkult/rövidült meg?

Erika: Gergőd borzasztó ügyi :)

Verzsó: Tibcsinek gratula az álldigáláshoz :)

Kép

Kép
gabilany79

Boci:
[quote]E írta:nyim bébit meg visszaviszem a szervizbe.

Hajrá, még garanciás :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

boci nálunk szag nuku :oops:

lehet holnap ezt is mondom majd dokinéninek. olyan mintha 1aaz1ben kijönne..

Kép
andy30

Orsi: Ez jóóó, nem nehéz, csak sűrű! :lol: :lol: :lol:

Gabi: Mit vettél Lírában?

Sina: Mesi hihetetlenül csodaszép kisccsaj! Van már udvarlója? :lol: Ákos még facér.... :D :D
Combikákat én is imádom, egész nap azt harapdálnám! :lol: :oops:
Köszi húsgombóc dicséretet!
Esetleg bárányszámolás? :wink: :lol: De komolyan véve, nemtom, nekem ilyen gondjaim nincsenek, alszom, amikor csak lehet! :lol:

Verzso: Boldog 9. hónapot! És gratula Tibcsikének, nagyon ügyes, micsoda nagyfiúk már!

Mush: Köszi! :)
Én a 11-12esnél adnék főzit, de esetleg picit tolnám vhogy későbbre. De ez csak az ÉN véleményem, én nagyon kezdő vagyok még a témában.
Fénykép: Hátttttöööööö, nem hinném, hogy látni akarnátok! :shock: :D Amúgy Ákos mögött én vagyok a képen. :lol:
bébic

gabi nekünk sincs fogunk (mármint reginek:)

Kép
andy30

még ennyit írni :evil:

csak gyorsan átfutottam.

Először is Berni Gratulálok előre is a közeledő esküvőhöz!

Tibcsinek és Máténak boldog 9.hót!

Sina:Örülök,hogy újra itt vagy köztünk!nagyon szép kiscsajod van! :wink:

Megyek,mára ennyi voltam.A család már alszik!

Ja....és szomorú vagyok :cry: Zöldi kezdek aggódni :roll:

KépKép
lyndee

bebic. na igen, de a fejed hianyzik! :twisted:

Boldog hofordulot Tibcsinek es Matenak. Holnapra meg Akosnak es Vinzentnek!

sina. szepseges Mesid!

KépKép
KépKép
mush589

ja erika, igen kuldd el neki legyszi. megvan meg a cim?

KépKép
KépKép
mush589

Erika: Köcce! :)
Én nagyon szurkolok, hogy most már jó dolgok történjenek veletek, már nagyon megérdemlitek!
Gergőd nagyon ügyi, sztem ez így tök okés!

Bernuska: Köszike! :)
Ez a nagyszülős dolog nálunk is érdekes: apu már a kórházban hurcolászta a szobában Ákost, alig várta, hogy ölbe vehesse. Anyós meg hetekkel később jött ide hozzánk látogatóba, (szüléskor éppen beteg volt), és alig akarta megfogni, mert hogy neki Ákos olyan idegen (! :shock: ). Pedig neki Ákos a 3. unokája, Apuéknak meg az első.... :roll:

Eszterke: Akkor jelenleg ezüstérem nekünk? :wink: :lol: :lol:
Hmm, dupla sörpad, nem is rossz ötlet! :lol: :lol:
Ha így folytatjuk, kelleni fog! :P

Andy: Dejó, hogy Anyud elmegy a vizsgálatokra! És hogy jók az eredmények is!
Kaki: nálunk ált. ugyan olyan, max. a "szélsőségesebb" kaják színezik meg. Szaga változó, többnyire alig érzem, vagy egyáltalán nem.
De én úgy olvastam, hogy ha a kaja egy az egyben kijön, akkor a kicsi bélrendszere még nem elég érett a kajcsi feldolgozásához, azért jön ki ugyan úgy.... :roll:
Én onnan tudom, ha Ákos nem ivott eleget, hogy sötétsárga a pisije. (nálunk mindig van valamennyi pisi a pelusban)
bébic

na megint én
667. oldalon tartok... :roll:

Verzso: boldog hófordulót a fiuknak, udvarlás szivesen vesszük, apuci is rábólintott, tetszik mindkét vőjelölt :roll: :wink:

Egy cikk a rosszul alvásról: http://www.kismamablog.hu/fogzas/a-baba ... rtortenete

Na ennyire telt, pá

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa: Gratula a fogacskához!!!!! :lol:

Jaj, Eszterke, gratula a második fogacskához!!! :lol:

Gabi: Köcce! :)
Figyeld meg, Kobold most szép csendben meghúzza magát, figyel, jókat derül itt a szenvedőkön és egyszer csak 1 éjszaka alatt meglesz az a fog kacagva! :D :D

Lyndee: Jóéjt!
Zöldi most büntet minket.... :twisted: :twisted: :twisted:

Mush: Nyeeeeem, a nyakamon van! :wink: :wink: 8) :lol:
Na, várj csak, mindjárt megpróbálok keresni egy szalonképeset....
bébic

Dobok pár képet!
A habtapison annyira vigyorog, hogyha rázoomolok akkor már látni a fogacskákat!!! :lol: :lol:
Kép
Èhes vagyok!!!
Kép Kép
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?