Új privát üzeneted érkezett!

Viki, köszönöm, h megkérdezted a szekrényt! Most egyelőre úgy néz ki, h jók vagyunk ezzel a trofast rendszerrel, aztán majd ha megnyerjük a lottó 5öst, akkor jöhet a többi szekrény cseréje. Egyébkét egy éves szekrényekről van szó :evil: :evil: :evil: :evil: jysk-ben vettük nem kevés pénzért, és szinte szó szerint hullik szét. Mondjuk fát nem látott gyanítom... Szóval kezdem unni ezt a szabadrablást, ami ebben az országban folyik... :evil:

vicger
 
 


Peppino, gratulálok!!

Zsófikukac hírek:(másik topicból)

Málna és Matyi is jól vannak,már kikerültek az intenzív osztályról.Elkezdte Zsófi ciciből is etetni őket,de úgy még kevés megy,ezért külön is kapják a tejcsit.
Málna 1030 gramm,már 300-at hízott összesen.Matyi 1245 gramm.Neki volt egy műtétje a múlt héten,egy ér nem zárult(bota vezeték)csak Zsófi nem akart titeket rémisztgetni.Itt voltak pesten,de már újra Egerszegen.Köszöni a sok drukkot,most nincs netje,de ha lesz megint,akkor ír.Puszil mindenkit.


Mabe, ugye nincsen semmi baj csak este mész orvoshoz??? Gyere amint tudsz!

Kép
kata05
 
 


Örülök, hogy kikerültek az intenzívről :) :) :) Az pedig nagyon nagyon jó hír, hogy ciciből esznek, majd lesz ott még több tejcsi is, drukkolok nekik! Szépen híznak a csöppök :) Matyit remélem nem viselte meg nagyon a műtét :( Szegény Zsófi, biztosan halálra aggódta magát.. a lényeg, hogy jól vannak!

Köszi Kata!

vicger
 
 

 
 

Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal :wink:

Astrid
Igazad van, egy kismamának nagyon sok mindent el tudnak adni!
Nekem az a szerencsém, hogy vannak a közelemben tapasztalt anyukák (nővérem, sógornőim). Lebeszéltek egy csomó dolog megvásárlásáról.

Hálóing
Nálunk a klinikán adnak :wink:

Csunyeszka
Szopipárna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Magam elé képzeltem a szituációt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Madar
Nem is vagy függő :lol:
Autómosóban, fodrásznál... majd a szülőszobáról is tudóíthatsz :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Vicger
Gratulálok a jó laborokhoz!!!
Kitartást... még lesz ez rosszabb is :cry:

Vera
Használhatod a mastut...

Lina
Az a gond, hogy a nagyobb súlyú emberek hajlamosabbak a diabetesre. Nagyobb súlyú kismamák még inkább. Az orvosod meg csak óvatos.

Erika
Én a táppénzes papíromat még nem is láttam :oops: :wink:
Engem az üzemorvos (ő a háziorvosom is) tart táppénzen. Kb. 3 hetente beugrom hozzá (előtte lehet telefonon időpontot kérni), pletyózunk kicsit és kész. A papírt meg ők eljuttatják a bérügyre... :wink:

Peppino
:lol: :lol: :lol: :lol:

Málnának és Matyinak nagy drukk!
Vendég
 


Mi aránylag jól vagyunk, szednem kell továbbra is a gyógyszert és lehetőség szerint minél többet pihenjek.
Volt UH, Imola szépen nő, áramlás rendben, CTG nem mutatott fájásokat és a kisasszony ketyegője ment rendesen... :lol: :wink:
Vendég
 


Örülök, hogy jól vannak Zsófiék... :) megy nekik továbbra is a drukk :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Végre végeztem a vasalással... aszittem sose fogy el.... :( így jár aki halogatja...
Kriszti teljesen megértem a nyűgösségedet.... már én sem bírom ezt a fülledt időt... :( de úgy néz ki itt nálunk most megint vihar lesz... :(
vikiviktor
 
 


Ja, egyébként ennek a banknak a magánnyugdíjpénztárával is volt egy érdekes beszélgetésem. Feltűnt, hogy a párom évek óta kap számlaegyenleget, én meg még soha. Érdekelt, hogy egyáltalán tag vagyok-e. Felhívom az ügyintézőt (ez egy másik :D), hogy mi a gondom, ő azt mondja, hogy hát igen, ez lehetséges, ha rossz lakcímre küldik. Jó, nézzük.
Kell az adószámom (nagy nehezen kiderítem, mert az adókártyámat is ellopták, még nem lett pótolva), nevem, anyám neve, születési hely és idő. Lakcím... Hát a mostani nem jó, de fogalmam sincs, mi lehet náluk beírva, mert 10 éve itt lakunk, előtte albérletben, de a apósomhoz bejelentve, előtte meg apámmal, ideglenesen bejelentve, közben egy állandó címem is volt (apámék elváltak, a korábbi lakásunk címe). Már vagy 3-at felsorolok, egy se jó. :D:D Mondom akkor most mi van? Hát nem tud semmit mondani, mert a lakcímem kell az azonosításhoz. :D:D (Gondoltam ez az igazi 22-es csapdája, mert azért nem kapok levelet, mert nem jó a cím, de ha nem tudom, milyen címem van a rendszerükbe, akkor nem tudom megváltoztatni se...)
Na, aztán végre sikerült a rendszerben lévőre rátalálnom, aztán megjegyeztem neki, hogy tök jó, akkor 10 éve van valaki, aki kidobálja a levelemet :D, mire kinyögi, hogy "nem vették át, visszajött, ezért egy idő után nem is ment ki" :D:D. Na jó, de akkor minek ez a nagy felhajtás? Szerintük nap, mint nap van valaki, aki más adataival arról érdeklődik, hogy tag-e abban a magánnyugdíjpénztárban? (Mert nem is az érdekelt, hogy mennyi pénz van ott, csak az, hogy ott vagyok-e.)

Ja, amúgy látszik, hogy nagyon ki voltam bukva (tényleg nem szoktam ilyen lenni, mert tudom, hogy az az ügyintéző nem tehet semmiről, nem szoktam velük balhézni), mert hívtak a helyi bankfiókból, hogy megszünetették a kártyám! Pedig ezt telefonon nem is lehetne elintézni. Mindegy, most már holnap meglátogatom őket! :D:D (Max. annyi kedvezményt kapnak :D, hogy a 4 gyerek mesét fog hallgatni az autóban, nem cipelem be őket!)

Petra!

Azért nem mindig és minden bankban ilyenek. Nekem már volt jó tapasztalatom is, amikor egy ügyintéző még azt is elnézte, hogy én írok alá a férjem helyett (pedig még utánozni sem tudom), csakhogy ne kelljen duplán mennem...

Kriszti!

Én is próbálom tartani magamat, mert tényleg még hol a vége? Még eddig nagyon meleg sem volt, pocink se óriási (gondolom a 2 hónap alatt még fog nőni), és még az utolsó idők nyűgje se szabadna, hogy előjöjjön.
Szerintem a Trofasttal nem lesz ilyen gondotok! :D

Peppino!

Éljen a jó eredmény! :):)

Rita!

Ez tényleg jó rendszer, bár ebben én nem vagyok szívbajos. Van, amikor nem gondolom, hogy terhesként vagy kisgyerekesnél előnyöm lenne, de pl. vérvételnél igen, és egy gyereket sem lehet kötelezni arra, hogy végigvárjon mindenkit (kivéve, ha a többi is gyerek :D) egy orvosnál. Ez van. Máshol ez természetes, és sajnos, hogy itt nem! Akkor meg inkább gondoljanak bunkónak! :D

Astrid

Kép
astrid
 
 


Kép
Kép
Vendég
 


Jaj, csajok, én is extra nyűgös vagyok ma :( ... délelőtt felforrt az agyam, nehéz egy nyüszítő 2 évessel, 40 fokban, ha ő pont csúszdázni akar ... és mire bevásároltunk, annyira elfáradtam, és olyan melegem lett, hogy nem voltam képest szegény kismanót csúszdázni vinni ...

Emiatt egész nap lelkifurdalásom volt ... még most is :(:(:(

Anna: köszi az infot
Kriszti: de jóóóóóóó neked ... nekem is hamarabb kellett volna észbe kapni, és elkezdeni veled a 90 napost, akkor most lehet, nem itt tartanánk ... holnap 2re kell visszamenni a Nagyvárad térre a belgyógyászhoz ... mivel a gyerek nagy valószínűséggel elalszik az autóban, nem tudok egyedül menni ... szerencsére az egyik gyes-en lévő szomszédunk el tud kiérni ... de jön az ő 1 évese is ... a legnagyobb melegben, délben ... már előre a frász kerülget a szitációtól ...

És még főztem is, dög meleg volt már alapból a lakásban, így meg főleg ... rakott káposztát csináltam, még a sütő is ment ... de már untam a hús-saláta variációkat, muszáj volt rendes főtt kaját készítenem ...

Az meg a non-plus ultra, hogy ágyneműt is mostam, de nem csak a huzatot, hanem magát a takarót és a párnákat is ... de muszáj volt, holnap nem csinálnám, és már nagyon esedékes volt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Mabe: igen ezt tudom én is,de azt mondta az orvos,hogy asszem 2 vagy 3 kilóval vagyok több mint kéne.

Vicger: nekem a legelején mikor először voltam védőnőnél ő mondta,hogy mennem kell a diabetológiára is,mert ott kapom meg a beutalót a cukorterhelésre.

Ja és már csak 30 perc van vissza a munkából!!!!!!! :D :D :D
Vendég
 


Ja,Mabe csini pocak! :wink:
Vendég
 


Bibi: Jaj, Bibi tarts ki, még két nap kánikula és péntektől megint néhány fokkal kevesebb lesz, ez is valami. Tudom, milyen ez a lelkiismeretfurdalás, mert Julcsi is pont ugyanazokat a foglalkozásokat, játékokat igényli, amiket a várandóságom előtt, és azért olyan fürge már én sem vagyok. Délután jött Ő is, hogy olyan szép idő van, anya menjünk ki ... Tudod, mit éreztem, megegyeztünk, hogy most benti játék és majd később, este felé. Szóval megértelek, és ilyenkor én is arra gondolok, hogy ezt ne hozza összefüggésbe a kistesóval, vagy lehet, ki tudja, így a jó, hogy már most szembesül vele, hogy tekintettel kell lennie másra, másokra is ... :roll:
Szobatisztaság: nálunk is előbb pisi ment bilibe, és jó ideig Julcsi még kérte - amikor érezte, hogy kakilnia kell -, hogy adjak rá pelust ... nem csináltunk ebből problémát, ha így, hát így ... aztán egyszercsak tényleg magától tette le ... működnek Ők, hidd el, csak hagyni kell mindenkit a saját tempójában ... :) :wink:
Kozmetikus: én sem itt a közelben találtam, hanem Budapestre járok, XV. kerületben (Pólus környéke), egyelőre nem volt így gond, mert munka, ügyintézés miatt hetente többször is jövök Budapestre, szóval eddig belefért. Ha gondolod, írok róla Neked bővebben.

Kriszti: "szakmába vág" - írtad. Nem titok, hogy mi ez a szakma? Csak kíváncsi vagyok.
Én "terhességi elbutulásnak" hívom ezt a jelenséget, amit már Julcsival is észleltem magamon ... nagyon durva ... vígasztal az, hogy Julcsi születése után szép fokozatosan mutatkoztak a visszaépülés jelei is :) és tényleg, mindent elejtek, kiejtek, neki megyek, feldöntök, leeszem magam ... :oops: :wink:

Manó: Deeeeee, ügyes nagylány Míra :)

Boboka: jobbulást, remélem tényleg gyorsan elmúlik.

Erika, Astrid - rendelő, bank: :evil: :evil: :evil:

Erika: Remélem, azért összejön a nyaralás. Hol lesztek a Balatonnál?

Peppino: szép eredmények, gratulálok. :)

Mabe: Neked is, örülök az Imola jóhíreknek. :)
Tképpen lesz is időm a szülőszobáról közvetíteni, mert biztosan császáros leszek ... egy gyors bejelentkezés ... :wink: utána úgysem lesz rá idő :roll: :)

Lina: na, most már biztosan letelt, jöhet a jól megérdemelt pihenés és készülődés. Gratulálok. :)

Megyek vacsorát melegíteni, apa külföldön, ma kettesben vagyunk Julcsival (ha jól hallom, éppen vonatozik).

KépKép
KépKép
madar
 
 


Mabe: a poci dícséret lemaradt, pedig úgy jegyzeteltem, és most látom, hogy ezt jól nem írtam meg. Nagyon csinos vagy, szép poci. :) :) :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Mabe, szép poci!

Madar, melyik utcába jársz kozmetikushoz, mert én a Pólus környékén lakom? :D

Lina, használj ki minden percet munka nélkül. Nekem még 20 napom van hátra.

Én így este fele elég nehezen veszem a levegőt, babucka nagyon fent van. Pulzusom 104 volt.

Kép
kata05
 
 


Megint jó sokat írtatok.

Johnson termékek: én nem azt mondtam hogy a gyereken fogom használni,csak azt hogy azoknak az árát leveszem akkor tök olcsó volt a táska,a termékeket majd elhasználom én.a vizesbőrreolaját például imádom!!!!

Mabe ,nálam az már a finish-t jelzi,ha hármassal kezdődik a hetek száma.gratula.
Én se találom mostanában a helyem,ezért nagyon rosszul alszok éjszaka.
Gratulálok a jó eredményekhez!!Szép a pocikép is,de rajtad még mindig nem látok egy feles kilót se!!!

Erika,albunda :lol: :lol: :lol: ,mondjuk gratula!!!!Nekem a lábkörömvágás volt egy tornaóra.rendesen leizzadtam mire végeztem.nem vagyok hajlékony.Hála az égnek nekem a férjem megcsinálja.így legalább olyan fazont csinál,amilyet akar.és majd ha megyek szülni akkor is őt fogom megkérni a csupaszításra,nem egy ápolónőt.

Kriszti szuper,hogy jók az eredmények,dehát mitől lenne rossz hisz diétázol?????!!!!!

Boboka,jobbulást,ezt most jól elkaptad,hogy ilyen sokáig vagy beteg.Lassan itt a júli 3-a és talizni kéne,addigra meg kéne gyógyulni,nem????

Peppino,szép nagy baba,gratulálok!!!!!

sutimano76
 
 


Hát nagyon sajnálok mindenkit akinek valamilyen hivatal miatt bosszankodnia kéne , de én most kb 1 méterrel a föld fölött járok,úgyanis Kép pénzem jött.Írtam még régebben hogy az illetéktartozás(részletfizetés) miatt sajna nem kapom meg a visszaigénylésem,ami egy nagyobb összeg.Hát ma megérkezett a bankszlára mégis,sőt még késedelmi kamatot is kaptam.Így végre nem kell aggódnom,hogy kinél és hol fogok szülni.Holnap be is megyek és bizakodóan hogy Berni kivárja az idejét,lekötöm a pénzt!!!! :lol: :lol:

sutimano76
 
 


HellóHalló Mindenki!!

Mabe, igen az rémlett, h mesélted, h beindultak a fájások a barátnődnél... ezért kérdeztem.. de télllleg az a lényeg, h minden rendben van:):):)
és gratula a 30.héthez és a jó eredményekhez!!! :D

Madar , Viki tök jók a képek!!

Lina, éljen az uccsó nap!!:)

Csunyeszka szopipárna :)

Erika, én is küzdök az álmaimmal....
albunda:) én kozmetikushoz járok, mert már nagyon nem érem el egyedül, s mindig is gyantáztam..
DE a kozmetikusom is babás, ugyanott tart, mint én, úgyh még egy alkalmunk lesz, és utána...?????,
a lábamhoz szintén pediküröshöz járok :oops:
Mint ahogy Manó írta, ennyi kell!! :D :D

Vicger, éljen éljen!!!gratula a szupi eredményekhez!!

Bobóka, jobbulást!!! Most már télleg tűnj el, hüle kór!!!ű
Remélem most már tényleg eltűnik :P


Astrid
, juuuuj,de fel tudom én is ilyeneken húzni magamat!! :twisted:

Peppino, gratula:):) Tényleg lesz a nevetek?


Most megyek is, mert ha minden jól megy ma este meglesz KisPöcsösünk járgánya... de pszt.... csak halkan mondtam... :wink:

Kép

Kép
móka:)
 
 


:D
Szóval, Peppino, gratula:) Tényleg mi lesz a nevetek?

Kép

Kép
móka:)
 
 


Köszi Lányok a gratulációkat, aranyosak vagytok! :) Viki! Tényleg nagyon klassz érzés, hogy minden rendben, és hogy ennyit hízott a bambinó! :)
Eddig úgy néz ki, hogy Tamás lesz a kis kukkós, hát remélem ez már nem változik (apával nem egyszerű megegyezni...)

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Kata05: Csak nem? Az utca nevét sajnos nem tudom, de a Pólus Hotel mögött lévő lakóház aljában van. :?:

Süti: akkor jó estéd van :) szrtem a "talált pénz" mindig jókor jön, de így most különösen jó volt az időzítés. :wink:

Móka: kösz :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Szép estét!

Nyakamban a ventilátor, az erkélyajtó tárva nyitva, gyerkőc alszik, süti kész, rend van, holnapra amit kellett előkészítettem, /hagyma összevágva, lesózva, ecetezve a zsíros kenyér vacsihoz :D :D /szóval nyugi :) Mindjárt megyek áztatni magam, kell ennél több? :D :D :D Bocsánat a profán kijelentésért, de ma a seggemről szakadt a víz egész nap...

Bibi nálad sem lesz semmi gond, biztos vagyok benne. Olyan csini leszel szülés után, hogy ihajj!!!! A holnapi nap miatt előre részvétem.. kutya meleget jósolnak :?

Süti Diéta: a nyaralás betett neki, most meg Vicám szülinapja lesz a hugoméval együtt, úgyhogy majd egy hét múlva folytatom, addig felfüggesztve. Na meg elvileg szülés után pár héttel, meglátjuk hogy alakulok.

Mabe nagyon csini vagy!!!!

Lina: 2 kiló? :lol: :lol: Velem akkor mit csinált volna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez már számomra vicc kategória.

Madar: szociálpedagógus lennék :) úgynevezett "problémás" gyerkőcökkel foglalkozunk, illetve a családjaikkal.

Astrid Pont azt mondtam tegnap a páromnak, hogy számítson rá, hogy a következő pár hétben a hasammal egyenes arányban fog nőni a hisztim és a nyűglődésem :oops: Remélem nem lesz végig kánikula, mert akkor extra hülye vagyok. :D A pocakot mostanában nem mértem, de szerintem van már akkora lassan, mint Atival szülés előtt. Ha jól emlékszem 128cm volt az átmérője... Ennél valszeg most nagyobb lesz :shock:

vicger
 
 


Süti, jaj de klassz!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Móka
, a járgányról majd képet is mellékelj :)

Bunda: hehe, nekem saját szakemberem van Párom személyében :oops: Túlságosan szégyenlős, szemérmes esetenként prűd vagyok ahhoz, hogy vadidegen rendezze ezeket a dolgokat.

vicger
 
 


Kép

Jó reggelt mindenkinek!
Vendég
 


Mabe: na, én pont így (nem-)ébredtem ma reggel, csak az óra kicsit korábbi időpontot mutatott. :)

Kriszti: köszönöm az infót, akkor tényleg képben vagy :) :wink:
Én most nagyon jól aludtam ... végre ... jó volt a levegő, ugyan sokszor felkeltem meglátogatni a WC-t, de azonnal vissza is tudtam aludni. :) Hagyma, zsíroskenyér ... 8) de rég ettem ilyet :roll:

Lányok, azt mondják, ma és holnap még nagyobb meleg lesz. Kitartás és vigyázzon mindenki magára. Ma megint nagyon munkás, rohangálós napom lesz, de este jövök. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááá... reggeli mérgelődésem....

Ma a "köztisztviselők napja" van... senki ne akarjon semmi hivatali ügyet intézni, mert a hivatalok zárva vannak :evil:
Amikor az "ápolók nemzetközi napja" van, miért kell nekünk dolgozni????????
Diszkrimináció :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Poci dicséretet köszönjük! :lol:
Vendég
 


Madar
Én 3/4 4-kor ébredtem fel :cry: :evil:
Imola megtalálta a focilabdáját :cry:

Apa azt mondta, hogy a foci helyett könyvet, vagy tv-t kellett volna beadni neki :wink:
Kép
Vendég
 


Most fogy el a kávém, úgyhogy még 7-ig adtam időt magamnak a gép előtt, Julcsi meg még alszik :)

Mabe: ezt tegnap én is hallottam a rádióban, ma minden hivatal (okmányiroda, apeh, tb stb.) zárva lesz. :evil: Szerencsére én ilyesmit nem terveztem mára.
3/4 4? :roll: Én 5-kor nem tudtam felébredni, 4:55-re állítottam be a telefont, akartam még kicsit dolgozni a gépen, de ahogy írtam is képtelen voltam. :wink: Próbálj meg pihenni napközben, úgysem javasolt ma utcára menni ebben a melegben.
Én nem tudom, hogy van ez, de ezeknek a gyerkőcöknek szerintem gyárilag a lábukra szerelik a focilabdát ... én tuti könyvet adtam be neki ... :) :wink: bár most megdícsérem a kiscsajt, mert ma éjjel nagyon rendes volt, vagy csak simán belefáradt az előző napi edzésekbe. :)

Na, lépek tényleg, mert elmúlt az engedélyezett 7 óra.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Jó reggeltet!

Ma én is jól aludtam vééégre!! Mabe, azért próbálj meg napközben szundikálni, ha teheted!
Mára takarítás lesz a program, már alig várom!! :( :( :( :( :( :?

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Madar!

Kenesére megyünk, ha sikerül!

Mabe!

Szép a pocid és jó, hogy mosolyogsz a képen!

Zsófiéknak örülök, hogy jól vannak!!!!!

Alvás: én tegnap éjfélig barackot pucoltam, most főzöm a lekvárt...

Kép
arvaerika
 
 


Jó reggelt!

Mabe, a ma reggeli képek is nagyon jók :lol:

És Imola lak :) még mindig csini, tényleg egy deka felesleg nincs rajtad :) csak a poci nő szépen

Astrid, bankos sztori :twisted: de a lényeg, hogy megoldódott

Süti, a harmadikát nem merem bevállalni, még mindig köhögök, igaz már kezd szárazabb lenni (vagy hogy mondják), de már kb. 3. éjszaka kelek fel háromkor - hatkor, mert fekve majd meg fulladok, úgyhogy Isten őrizz, ha esetleg van / lesz még bennem valami baci, nehogy megfertőzzek valakit.

+ nem panaszkodni akarok, de a melegfront miatt második napja fáj a fejem elég erősen
+ bölcsesség fogam elkezdett növögetni megint, és eléggé feszít mindenfele....
Szóval kérnék szépen valami varázspálcát, ami pikk pakk eltünteti a nyavalyáimat :lol: :lol:

Épp mondtam tegnap apának, hogy tök jó, majd ahogy ezek a nyavalyák véget érnek kezdődik a hátfájás miatti nem alvás stb. stb. :lol: :lol: :lol:

Móka, járgányról kérünk szépen képeket

Madar, ne sokat dolgozz légyszi ebben a nagy melegben, ok?

Floranan, Lina, milyen az első otthoni nap? :wink:

Andink merre van? :roll:

Szép napot mindenkinek
Vendég
 


Derűs napocskát!

Jelentem bepótolni a lemaradásom lehetetlen.

Nem dolgozom sokat,de ahhoz pont eleget,hogy ne legyen időm babanetezni.Egyébként nem megerőltető,mert amit lehet,mindent megoldok itthonról a gépemről,a jövős menős részét meg a kolléganőm,akinek hálás vagyok nagyon.BenHur elindult végre,mindenki elment No-ba.

Itthon is akad munka,és elég sokan megkeresnek,így mindig van mit csinálni.
A meleget én nagyon nehezen bírom,pedig még csak 2 napja tart.Nem tudom mi lesz velem.Asszem ki sem teszem a lábam.

Pocak növöget,és az eddigi súlygyarapodásomból (5 kg) ítélve csak oda híztam.Ja,nem is mondtam,felső határon volt a tej-zsemle cukrom.Dokim nem aggódik,de majd csináltatnom kell cukros lötyiset is.

Friss kép:
Kép

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk: nem megyünk a belgyóra, mert Lilla lázas ... hajnalban 38.5re ébredtünk, majd reggel 9 kor, egy kúp után 5 órával megint 38.5 volt ... most is érzem, hogy melegszik ...

Nem tudom, mikor jövök, pussza mindenkinek, vigyázzatok magatokra ebben a döglesztő hőségben !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, gyógypuszik mennek Lilládnak, jobbulást kívánok a kicsi lánynak :!:

Andi, sokat nőtt a pocid :)

Cukorral meg tényleg bizti minden ok lesz. Dokid is jó fej lehet, ha nem paráztat feleslegesen :wink:
Vendég
 


Sziiiiiasztok!!!

Óriási tehertől lettem könnyebb!!!

Megvan a szupi járgánya a KisSrácnak!:D:D
itt egy képecske

Kép

:oops: :D

Azt hiszem fényévekkel máshonnan indultam a kereséskor, de a praktikusság győzőtt Apa szemének köszönhetően!!
Mindennek megfelel, amit szerettünk volna..
könnyű, lehet cipelni a 3.emeletig, befér a kocsiba, egybetolókaros is tud lenni!!, unisex, s ha anyát nem önti el a hüleség, s nem kezd el babakocsikat venni, mert a másik jobban tetszik (ez elképzelhetetlen nálam, de ha mégis), akkor 3 lurkót, de kettőt biztos kiszolgál!!!
Mivel semmit nem kapok a sógornőimtől ( :cry: ), ezért szükséges volt, h minden legyen hozzá, leginkább hordozó!!
Ja, és sikerült használtan venni, de SEMMI baja nincs, nem is volt minden része használva:)
Így már egy kis Életkét (lánykát) cipelt, s ez oolyan jóó!! :D

Ezer millió köszönet Manónak, h minden kérdésemre készségesen válaszolt!! KÖSZiKÖszöKöszi!!!

azt hiszem, vagyis remélem, hogy ezekután már sokkal könnyebb lesz a többi cuccot beszerezni.. Nálunk tényleg ez volt a kritikus pont, de MEGOLDoTTUK!:D:D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Más:
Nektek kemény, vagyis inkább "csomós" a cicitek?
Nekem alul kicsit olyan..
Vagy ez már a tej "előkészítése"?! Nem fáj meg semmi, csak tegnap kicsit taperásztam.


Bibi, Lillának gyógyulást!!

Helló Andi, örülök, h minden ok!! A hőség meg szerintem csak fokozódni fog :?

Erika, nagyon ügyes vagy, h képes vagy bibelődni a lekvár főzéssel..ilyenkor mindig úgy irigykedek! Én nem bírom rávenni magam ilyenekre :oops:

Kép

Kép
móka:)
 
 


Jó reggelt/napot! :)

Jelentem elkezdődött a megérdemelt pihim.Sajna az éjszakám megint szörnyű volt.3/4 1kor megint iszonyatos görcsre ébredtem,de eddig ez volt a legrosszabb.Már a párom is mondta,hogy minél előbb írassak fel valamit,mert ez így nem állapot és ráadásul szegénykém így ő se bír aludni.Aztán nagy nehezen visszaaludtunk (volna én legalábbis,de a drága kicsi lányom akkor indult be) erre fél 6kor megint görcsre keltem,de ez hamarabb elmúlt.De valami szörnyűűűűű érzés! :shock:

Ma reggel már megjártam a terhestanácsadót,hogy kiírjanak táppénzre,utána mamalátogatás,aki drága adott egy csomó leveszöldséget aminek a pucolásával most végeztem,és már a fagyasztóban vannak.
Ja és ma még délután megyek anyuékhoz,meg a háziorvoshoz,hogy adjon valami cuccot a görcsre.

Floranan neked hogy telik a mai nap?Élvezed minden percét igaz?

:D
Vendég
 


Csatlakozom a 150 grammos szénhidrát-diétások táborához. Két és fél hete nyomom, úgyhogy -7kg. Nagyon durva, de azért hozzá lehet szokni.
Tegnap volt uh, Fruzsi szépen nő, és a magzatvizem is "csak" árnyalatnyit több a kelleténél - ezért viszont fokozottan érzem a pocakomban a láb- és kézmunkát :lol: :lol:
Lina, a terhességi cukornak semmi köze a súlyhoz, hajlam az egész, nekem apukám cukros, a diabetológus szerint csak emiatt van. A Honvédbe (ÁEK) járok, rengetegen vagyunk, több, mint a fele sovány a társaságnak. Az ott megismert "barátnőm" semmit nem hízott a terhesség alatt, sovány, 27. hétben van, de tegnap be kellett feküdnie, mert két abonett után 9,2 lett egy órával a cukra. Szegény inzulinos lesz, úgy néz ki. A nagynéni cukros a családjában. Úgyhogy Lina a kényszerűségből beszerzett infóim szerint nem tehetsz róla, hessegetni a lelkifurit!!!! :wink:

Kép
lili34
 
 


Köszi Lili így már kicsit jobb,de nálunk nincs cukros a családban!
Vendég
 


Igazán nincs mit, a lényeg úgyis az, hogy ezt a "bajt" lehet orvosolni ezzel-azzal, a lényeg, hogy időben elkapjuk, így nem lesz gond a babával! A legnehezebb a folyamatosan orvoshoz kell járkálni. Minden hétfőn ott kezdek, vérvétel, elbeszélgetés a dietetikussal, aztán a dokival... eddig kétszer voltam, de mindkét alkalommal dél körül végeztem. Nem mintha olyan sok dolgom lenne :lol: :lol: :lol: :lol: de akkor is :lol: Ma mondjuk a fél napot a C&A-ban töltöttem (dunakeszi auchan-os), de az valahogy jobban esett :lol: :lol: olyan jó cuccokat találtam a bébinek, kis fehér fodros kesztyűt, ha karmolászni fogja magát. Kettőt csomiztak egybe és 790 Ft. Persze találtam nagyon szuper egész ruhákat is, ami jó lesz a terhesség után is, és most nem szedi fel a pocak az alját :) + nagyon jó anyagú ujjatlan pólókat, szintén leárazva! Ajánlom mindenkinek!

Kép
lili34
 
 


Kép Fruzsivigyor

Kép
lili34
 
 


jajj: Lilla úgy ébredt, hogy 38.8 volt a láza ... most megint alszik ... remélem, holnap már könnyebb napunk lesz ...

lili: 7 kiló minusz ??? mennyit szedtél fel eddig? ... én 10 plusznál járok, az nagyon durva lenne, ha 2,5 hét alatt lemenne 7 kiló :shock: :shock: :shock: ... nekem elég lazán veszik a dolgot: hívtam a dokit, hogy ma nem tudok menni ... jó, akkor jöjjön egy hét múlva ... és kalóriahatárt nem szabtak meg, csak a 160 gr CH-t ... és semmit nem mondott arról, hogy mikor kell köv vérvételre menni ... nekem az éhgyomri nem volt magas, a 120 perces volt 8.7 ... neked mennyire komoly?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.07.01 13:35-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lili Fruzsi vigyor nagyon édes! :)

Nálunk megint volt egy zivatar... jól is esett... kicsit lehűtötte a levegőt.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka tök jó a járgány! :)

Mabe... szép poci! :)

Bibi Lillának sok gyógypuszi!!!!!!

Peppino sokat ne takaríts :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor
 
 


Lina!

Majd írd meg, mit adtak görcsre, mert épp a napokban örültem, hogy alig van, erre pár napja többször is elkap éjjel, de úgy, hogy nappal is fáj tőle a lábam....

Lili: diétét sajnálom, de nézd a jó oldalát.... :cry:

Ma felhívtam a rendelőt, elregéltem, hogy tegnap lukra futottam az ő hülyeségük miatt, erre közli a nő, hogy igen, ők tévedtek, elfelejtettek szólni, de se bocsikérés, se semmi....
Ja, és bármikor befáradhatok hozzájuk. Momdom, persze, csak győzzem kivárni a másfél órát azért a *aros táppénzes papírért.
Remélem holnap előre vesznek....(naív vagyok)

lekvár:nem nagy ördöngösség, szerintem a házi baracklekvárnál nincs jobb a világon....és nem nehéz egyáltalán(csak macerás)

Bibi!

Lillának jobbulást!!!!!

Kép
arvaerika
 
 


Lili!

Klassz a Fruzsikép!!!

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok,

most akartam indulni hálóinget venni, de aztán rájöttem, hogy igazából még mindig nem tudom, hogy milyet.

Senki sem válaszolt a kérdésemre :( :( :( :( :cry: :cry:

"Milyen hálóing kell? Vannak a szoptatósak, az oké, hogy milyen (abból elől ki lehet varázsolni a ciciket valahogy.) És az elől gombos, az azt jelenti, hogy végig gombos elől, vagy csak a cici alá. Tehát a lényeg, hogy szoptatni lehessen benne, vagy, hogy a doki tudjon nézegetni anélkül, hogy tök pucér lennék?"

t-pk
 
 


[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok,

most akartam indulni hálóinget venni, de aztán rájöttem, hogy igazából még mindig nem tudom, hogy milyet.

Senki sem válaszolt a kérdésemre :( :( :( :( :cry: :cry:

"Milyen hálóing kell? Vannak a szoptatósak, az oké, hogy milyen (abból elől ki lehet varázsolni a ciciket valahogy.) És az elől gombos, az azt jelenti, hogy végig gombos elől, vagy csak a cici alá. Tehát a lényeg, hogy szoptatni lehessen benne, vagy, hogy a doki tudjon nézegetni anélkül, hogy tök pucér lennék?"


T-Pk: nekem van szoptatós ... okés, tényleg praktikus, olyan is, amin elöl egy gomb van, és szét kell nyitni kétfelé, mint egy kis ablakot, és van olyanom is, amire egy plusz réteg van varrva, azt kell felhajtani ... ezek jók, DE: egy vagyonba kerülnek, és én személy szerint úgy tapasztaltam, hogy az olyan gombos hálóing, maiből könnyen ki tudod varázsolni a cicit, az tökéletesen megfelel a célnak ... nekem kis mellem van, nem is kell végig gombos legyen ... az 5 gombos kb az már jó ... A dokit NEM érdekli mi van rajtad , ez nem szempont :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Megvagyok aki hiányolt :)

Csak kicsit olyan semmilyen hangulatban. Nem tudok már így mindenkinek válaszolni, de amire emlékszem meg érint arra igen.

Először is mindenkinek gratulálunk a jó eredményekhez stb...., a diétázóknak kitartás ( nekem végül mindenféle további vizsgálat után azt mondták nem kell, jó a 6.9)

Koztemikumok!!!

Imola! 2005-ben még Johnson's al füredették a fiamat a klinikán. Mondjuk én felelőtlenül mindíg azzal fürdettem ami éppen a kezembe akadt, Gabi , Jonson, gyógyszertári, és ennek meg is lett az eredménye, hogy a gyerek bőre mindent szeret (kopp-kopp) jelenleg az apja " Kan szagú" gyerek hívja így , axe tusfűrdőjét is szokta használni, ha apával fürdik.

Albundátlanítás!

Nekem is kellene már, kozmetikushoz nem megyek, nem merek, ( itt olvastam a babaneten egy anyuka beszámolóját a gyantás babáról, a gyantázás okozta fájdalmaktól indult be a szülése), majd megoldja apa, csak rá kellene beszélni :oops:

Bankok!!!

Hát nekem is van egy otp-s sztorim. Gyorsan: Kellett volna egy kis lóvé, szem kölcsön. Elmentem a helyi fiókba, azt mondták,hogy mivel Db-ben van a lakcímem, és nem a nevemre szól a közüzemi számla jelentkezzek át Derecskére, akkor esetleg kaphatok. Hát ez nem tetszett, elmentem Db-be oda ahol ismerőseim vannak, mert lakáshiteleztem egy darabig. Az ismerős csaj 2 perc után elküdött, hogy a mnk.helyem a tudakozóban nem ezen, ahanem azon a címen van. Nem jó. Jelentem a cég saroképületben van, jó amindkét cím. Hát fehér ember ezt már feladná, de én nem , kb. 300 m-re van egy másik otp fiók. Bementem oda, leültem, elmondtam hogy sarok épület, elmondtam,hogy nem lehet sima tudakozóban megtalálni, csak a tudakozó + ban, és kb. fél óra mulva dupla annyi pénz állt rendelkezésemre, mint amennyit remélni mertem. Tehát ennyit erről. Ember függő!!!

Tegnap én is voltam dokinál, de csak szívhang hallgatás volt, majd 3 hét múlva lesz 32 hetes uh, már alig várom. Most janókával vagyounk itthon , de én kicsit szarul, hányignerem van. Benne meg túlteng az energia.

Imola!![/b

Poci nagyon szép, és azok a vékony csini combok, háát irigyellek. Én már most + 10 kg-nél tartok. De már volt +15 ugye. De még mindíg jobb mint 5 éve, mert már azért 10 hét alatt csak nem hízok 15-öt, akkor 26-ot híztam.

[b]Andi
szépen kinőtted a pólódat :)

Szobatisztaságra szokatás, az meg mi??? Nálunk 2 éve a bölcsiszünet 1. napján közölte a kisfiam, hogy ő már nem pisil be, akkor hittem neki, azóta nem volt rajta pelus, éjszakára sem :)

Kép
babcika
 
 


Sziasztok Csajok!
hát elég rég nem írtam ide, mert nem tudtalak benneteket követni :) még most sem nagyon, pedig már 1 hónapja itthon vagyok... de úgy repül az idő, aszittem belehalok a semmittevésbe, de alvással remekül eltelik az idő! :lol:
Meg persze megtalálom a "halaszthatatlan" elfoglaltságokat, hogy estére lefárasszam magam ..

Jelentem eddig mindennel minden rendben volt. Kisfiam, Hunor ficánkol, de még nem veri ki a ház oldalát. Ha eszem, azzal teljesen le is tudom nyugtatni :) Derékfájásom mostanában elviselhető, viszont a szeméremcsontom fájása már nem annyira :(

Móka!
két hete mi is levadásztuk a magunk járgányát, sőt már a babaágyat is megvettük. Tiszta megnyugvás túllenni ezeken a fontosabb dolgokon.

Bírjátok ki a meleget!
üdv. Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok!
Annyi mindenkinek akartam írni, de ma egyszerűen nincs agyműködésem :(

Szép napot mindenkinek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Mégis na. Aki szokott pizsamát viselni, annak nem is igen kell hálóing (má kétrészest gondolom). Hálóingből is szuperül megfelel az elöl 5gombos.
Tegnap akartam venni cipőt. Találtam olyat, ami tetszett (fél éve keresek...), legalább félórát tépelődtem azon, hogy melyik méret jó, amikor végre eldöntöttem, akkor vettem észre, hogy kívül műbőr :cry: Volt még egy, ami tetszett, abból meg nem volt 37-es. S-es kismamaruha sincs és hálóing is csak nem pamut. Teljesen kiborultam. Vigasztalásul vettem egy Fittmamát ( a kismama újságot régóta átlapozom aztán nem kérem, nem tudnak újat mondani - na ezek tudnak) Olyan butaságokat írnak benne, hogy a hajam égnek állt. Csak egy példa, hogy a terhességi cukorbetegséget testmozgással kell kezelni :shock: és még legalább 10 ilyen okosság, pedig még el se olvastam. Nektek eszetekbe jutna pl. várandósan hulahopp karikázni? Azt írják, hogy az is jó...

És meleg is van és rendetlenség, és semmi kedvem egész nap semmihez :(

Bocs, a kiakadásért

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?