bébic: Réka 9280gr és 68 cm
de én nem látom ducinak, olyan jó elosztású a lányom:)
azért hordunk 74-s ruhát mert fenékbe már szűk a 68-s
kubu: irigy mindenféle egy órás lábpihentetős tekercselős bizbaszra
erika:sajnálom apát, más munkahely nincs kilátásba?
cili: Réka mostanában kezdte el csapkodni a cicit, apa csak annyit reagált erre, hogy lányom csapj az asztalra..na köszi
anyós vs. szüleim
anyósomék nyugdíjasok, közel laknak kb 20 perc sétával anyumék fél óra sétával anyum dolgozik látástól mikulásig.
apu még nem tud túl sok mindent kezdeni Rékával ő azt a korszakot várja amikor majd kérdezgeti a kertbe,hogy papa ez mi?
én nem főzök vagy csak ritkán anyósom főz ránk, sokszor vigyáznak Rékára amíg mi elmegyünk bevásárolni.
imádják egymást kölcsönösen.
anyósom nem szól bele az életünkbe max elmondja, hogy ő mit gondol és azt csinálunk amit akarunk úgyis.
anyum sajna mivel ritkán látja az unokáját így amikor látja nagyon szeretgeti de néha próbál újítani egy egy dolgon amit nem úgy csinálunk naná, hogy ellenállásba ütközik Rékánál.
párszor megkaptam, hogy elkapattam a gyereket, mert ölben van.
megj: Réka utál ölben lenni, max amikor már nagyon nyűgös és felveszem törli belém a nyálát és a taknyát és közben marcangolja a nyaki aortámat az arckifejezéssel hogyha nem teszel le azonnal aludni meghalsz.
na jó viccet félretéve, ha kiejtem a számon, hogy csokis sütit ennék anyósom másnap egy tepsi sütit csinál.
sőt külön főz nekem puffadós mentesen és + főz maguknak is.
anyum már párszor megjegyezte, hogy mikor fogyózóm de leszereltem azzal, hogyha már nem szoptatok.
ettől függetlenülszeretm anyukámat, csak mások az elképzeléseink néha a Réka "nevelésről"